38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

:))) çok alemsiniz cidden ya öğlenden beri temizlik yapıyorum ama şöyle bir dört saat sürecek işi ancak bitirebildim. eh mesajlara bakmaktan iş ağır ilerledi:)))
ben de hiç yaşımı göstermem zaten boyum 150 ve kilom da 50. küçük bişiyim anlıycanız ama biz kocanın çıtırını bulamadık demekki:)))

zengin olmak için küçük biriyle evlenmişsin ama rüzgarı bulmuşsun bak bu da bir zenginlik:))) eşte öğretmen mi rüzgar deniz?

boşver ya... zaten erkekler normalde çocuk oluyorlar, bir de kendinden küçük olunca iyice iş zora giriyor, şimdi diyorum iki erkek çocuğum var ikisini birlikte nasıl büyüteceğim diye akannehir

kusura bakmazsanız benim gitmem gerekiyor, Rüzgar mızıldanmaya başladı, altını değiştirip emzirmem gerekiyor... ilk fırsatta yine uğrarım, kendinize iyi bakın :)şimdilik hoşçakalın

Dün öğlenden itibaren giremedim dışarıdaydık, geldikten sonra yemek yedik ve yattım hiç bakamadım, preseed işi neden kaldı. Eczane den alabilirsin, evet biraz pahalı 130 TL. pressed.com.tr dan distribütörünün numarasını buluyorsun, sana en yakın eczanenin adını ve teli ni veriyorsun onlar eczane ile irtibat kurarken sen de eczaneyi haberdar ediyorsun, artesi gün elinde. İnternetten sipariş yaparsan şimdi çok geç gelir yetişmez, ama klomen alıyorsun takip yaptırıyorsun preseed i ihmal etmemeye çalış, battı balık yan gider be Erverdi'cim, ama yine tabi durumuna göre hareket et. Şu yaptığın, takipler ve ilaçla birlikte preseed sana çok yardımcı olacak. Ben eğer bugün hamileysem ona borçluyum.

Esterya'cım benim de gün içerisinde oluyor ,sonra geçiyor yani hassasiyet sürekli değil. Dün, dışarıdaydık alış-veriş için herhalde 2-3 saat ayaktaydım, akşam kasıklarım sancıdı ve çok uykum geldi, erken yattım. Bu hafta sonu veya en geç 28 Aralık pazartesi doktora gideceğim ki kese gelişiyorsa iyice gelişsin Çarşamba günü 5+0 olacağım daha . Bugün 4+4.

Erverdi'cim özeline mesaj gönderdim bakarsın, sonunda başarabildim, Karamel iyi açıklamış, ben profilime gidip oralarda debelendim bulamadım. Kullanıcı paneli hiç aklıma gelmedi. Neyse artık bakabiliyorum.

günaydın deniz bulut,günaydıngukem günaydın kızlar...........daha doğrusu tünaydın ..öğlen oldu artık

enverdi merhaba o zaman ben de bugün 4+4 tüm ama az önce reglim geldi.(( ya dün akşam altıya kadar belim ağrımıyordu. sonra bi başladı zaten belim ağrırısa kesin geliyor..
şu preesed den bende edinmek istiyorum nasıl halletsek acaba 14 gün içinde gelir mi gitti gidiyordan bugün 1. gün benim ovalüsyona yetişmesi gerekiyor?

bende henüz ısmarlamış ya da almış değilim..1 2 sayfa gerisini okursan waters arkadaşımız yazmıltı bana görebilirsin

gukem:sayfa 979 da okursan görebilirsin.canım anladığım kadarıyla sen yalnızca senin adına gelen mesajları okuyorsun.buradaki yazılar,bilgiler hepimiz için güncel.iyi takip edersen sanırım aklında olan her soruya cevap bulabileceğine inanıyorum....ama sen yine de sor.biliyorsak,bir malumatımız varsa söyleriz

gukeme devam;ayrıca benimde bugün 5 nci günüm.taipteyim.ben de şu birkaç gün içinde temin etmeye çalışacağım.

ayrıca bildiğim kadarıyla 4+4 eğer kanda beta hcg yaptırdıysan yani hamilelik testi,hamilelik o testte gözüktüyse bebeğin dr tarafından gelişimini kaç haftalık olduğunu gösteren tablo.yoksa adetimizi birkaç gün geçince ben 4+1im ya da 2yim diyebilirmiyiz orasını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…