:))) çok alemsiniz cidden ya öğlenden beri temizlik yapıyorum ama şöyle bir dört saat sürecek işi ancak bitirebildim. eh mesajlara bakmaktan iş ağır ilerledi:)))
ben de hiç yaşımı göstermem zaten boyum 150 ve kilom da 50. küçük bişiyim anlıycanız ama biz kocanın çıtırını bulamadık demekki:)))
zengin olmak için küçük biriyle evlenmişsin ama rüzgarı bulmuşsun bak bu da bir zenginlik:))) eşte öğretmen mi rüzgar deniz?
canım misafirim vardı.ara ara girdim baktım..yok bugün takip yok.5 günlük ilacım var klomen.o bitince 2 gün sonra gel dedi dr.ama ben 1 gün sonra gitmek istediğimi söyledim.dr da çok gitgel olmasın dedi.bende olsun ben gelirim dedim.çarşamba ilaç bitecek.cuma belki de duramaz perşembe giderim.kist oluşmamış geçen aydan, temizdi.bana kalsa neredeyse hiç evde durmayacağım yaaa .... işte böyle.bu aydan birşey çıkmazsa bir dahaya e2 ile fsh ımı birlikte aynı gün içinde yapılmış olarak istedi...hoşçakal.. artık şu mesaj ayarlarını öğrensen be güzelimmmm.yazdıklarım havada kaldı.preeeseed işi de kaldı
canlarım dinleniyorum ben , evde temizlik icin bayan var yapiyor bişiler bende yatıyorum, biraz once eczaneye gittim kan sulandırıcı iğnem icin saat 18:30 da gelecekmis gidip onları alacagım..
Karamelcim bende sen operasyona gitmeden ince dualarım seninle yazmıstım ama gormedin sanırım
Erverdim beni merak etmis , dun sirketten cıktım bir daha donmedim pc yi daha simdi actım o nedenle sizie yazamadım canım erverdim..
waters biliyormusun benim gogus hassasiyetim 2-3 gundur basladı ondan once yoktu..
kizlar hep tatlı tatlı uykum var
günaydın arkadaşlar... ya bu 4+4 dediğiniz şey neyle ilgili?
enverdi merhaba o zaman ben de bugün 4+4 tüm ama az önce reglim geldi.(( ya dün akşam altıya kadar belim ağrımıyordu. sonra bi başladı zaten belim ağrırısa kesin geliyor..
şu preesed den bende edinmek istiyorum nasıl halletsek acaba 14 gün içinde gelir mi gitti gidiyordan bugün 1. gün benim ovalüsyona yetişmesi gerekiyor?
enverdi merhaba o zaman ben de bugün 4+4 tüm ama az önce reglim geldi.(( ya dün akşam altıya kadar belim ağrımıyordu. sonra bi başladı zaten belim ağrırısa kesin geliyor..
şu preesed den bende edinmek istiyorum nasıl halletsek acaba 14 gün içinde gelir mi gitti gidiyordan bugün 1. gün benim ovalüsyona yetişmesi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?