38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

enverdi ben her mesajı okuyorum. okumuştum hatta bu konuyu sana danışmamdaki neden de senin de edinmeye çalıştığını bildiğim içindi.waters yetişmez diyordu sana ama kaçıncı günde olduğunu bilmiyordum

gukem;e ben önümüzdeki perşembe ya da cuma dra gideceğim.folikül durumuna göre yumurtlama durumuna göre temin etmeye çalışacağım.waters sağolsun bizler için çırpınan bir arkadaşımız.hepimiz böyleyiz burada.sanırım watersin gösterdiği yoldan gidersek geç kalmayız.hem henüz 1 nci günündesin.foliküller şimdiden sonra başlıyacaklar büyümeye.benim geçen ay 10unucu günümde hazırdı yumurtam.bu ay ilaçla bakalım kaçıncı günde olacakve nasıl gelişecek.waters arkadaşımız bu ayıda kaçırmayalım diye öyle söylemiş. o yüzden...internetten sipariş zaman alabiliyormuş

benim her ay 20 milim e gelip 14. gün çatlıyor orda bir sorun yok ama fsh yüksek o yüzden döllenemiyor

o halde fsh ı düşürecek kürlerden faydalanabilirsin.benim fsh normal değerlerde.bu yüzden o kürü denemedim.rüzgardeniz arkadaşımızhem uygulamış hemde detaylı olrak 2 kere yazmıştı buraya.ama üzgünüm hangi sayfada şimdi hatırlamıyorum.bu aralar fırsat buldukça oğluşundan, girmeye çalışıyor.sanırım soğan kürüydü.hoşçakal

tüp bebek tedavisinde adet 3 te ilaca başlanıyor ilaçla birlikte foliküllerin gelişimine göre birkaç gün ara ile takip ediliyor.bu günler kişiden kişiye değişiyor.ayrıca başlamadan .önce ,önceki aydan kalan kist varmı diye bir ön muayene oluyorsun.ben 3 üncü günü gittim.ilacım bittikten sonraki 1 iki gün içinde tekrara gideceğim.

Sevgili Gukem 4+4 Erverdi nin dediği gibi bebeğin 4 hafta 4 günlük olması demek. Örneğin bugün 20 Aralık eğer bu ay hamile kalırsanız bu gün sizin SAT'ınız ( Son Adet Tarihi ). Geçen her pazar günü sizin haftayı devriyeniz . Benim SAT'ım 18 Kasım Çarşamba, beklenen reglim 15 Aralık idi ama bebeğin yaşı SAT esas alınarak hesaplanır. 15 Aralık değil. Yani Çarşamba 4+0 iken bugün 4+4.

Hoşbulduk sana özelden mesaj yazıyordum, bir nescafe içimlik oturdum ) günde artık bir kere içiyorum. Biraz sonra yarım kalan ütüme döneceğim.

rüzgar deniz, rüzgar bayağı toparlanmış ve değişmiş maşallah yakışıklıma
evet karamel'ciğim, bugün tam 1 aylık oldu, nasıl geçti anlamadım şu bir ay :) yarın dr kontrolümüz var, bakalım kilomuz ve boyumuz ne olmuş :) ayrıca aşı da olacak minik kuşum
Hoşbulduk sana özelden mesaj yazıyordum, bir nescafe içimlik oturdum ) günde artık bir kere içiyorum. Biraz sonra yarım kalan ütüme döneceğim.
aman waterss nescafe'yi tamamen bırakman gerekiyor arkadaşım. Haftada belki bir tane ama ben onu bile içmiyordum, çünkü kahve düşüğe sebep oluyor, doktorum kesinlikle yasaklamıştı bana kahveyi

rüzgarın annesi sen baya tedbirliymişsin:)ben sigara içmiycem diye güne başladım 4 tane içtim bugün ama ben bu saate yarım paket içiyordum normalde gene bile başarı.rüzgarın annesi bu soğan kürü benim yüksek fsh mide düşürür mü fsh benim 9.37 sanırım yüksek oluyor bu.

soğan kürü eğer rahimde kist gibi şeyler varsa onları yok etmeye yarıyor, yumurta kalitesini artıran kür incir ama fsh konusunda bir etkisi var mı yok mu bilmiyorum canım... sigara konusunda ise sana söyleyebileceğim şu, mümkün olduğunca azaltmaya çalış şimdiden, çünkü hamile kalınca bırakmak zorunda kalacaksın zaten, böyle düşün daha kolay olur, ben öyle yapmıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…