benim her ay 20 milim e gelip 14. gün çatlıyor orda bir sorun yok ama fsh yüksek o yüzden döllenemiyor
ayrıca bildiğim kadarıyla 4+4 eğer kanda beta hcg yaptırdıysan yani hamilelik testi,hamilelik o testte gözüktüyse bebeğin dr tarafından gelişimini kaç haftalık olduğunu gösteren tablo.yoksa adetimizi birkaç gün geçince ben 4+1im ya da 2yim diyebilirmiyiz orasını bilmiyorum
işallah hayırlısıyla olur
evet karamel'ciğim, bugün tam 1 aylık oldu, nasıl geçti anlamadım şu bir ay :) yarın dr kontrolümüz var, bakalım kilomuz ve boyumuz ne olmuş :) ayrıca aşı da olacak minik kuşumrüzgar deniz, rüzgar bayağı toparlanmış ve değişmiş maşallah yakışıklıma
aman waterss nescafe'yi tamamen bırakman gerekiyor arkadaşım. Haftada belki bir tane ama ben onu bile içmiyordum, çünkü kahve düşüğe sebep oluyor, doktorum kesinlikle yasaklamıştı bana kahveyiHoşbulduk sana özelden mesaj yazıyordum, bir nescafe içimlik oturdum ) günde artık bir kere içiyorum. Biraz sonra yarım kalan ütüme döneceğim.
rüzgarın annesi sen baya tedbirliymişsin:)ben sigara içmiycem diye güne başladım 4 tane içtim bugün ama ben bu saate yarım paket içiyordum normalde gene bile başarı.rüzgarın annesi bu soğan kürü benim yüksek fsh mide düşürür mü fsh benim 9.37 sanırım yüksek oluyor bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?