38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

rüzgar deniz senin soğan kürünü yapmaya çalışıyorum ya iki bardak su bende yarım litre oldu ben bir bardak tam birde 4/1 bardak oluyor ama bardak büyük değil standart bir bardak bu çok önemli mi tam kararında olması. hem iki bardak su kullanınca zaten bir bardak içileceğine göre diğer bir bardağın hadi bi kısmı buharlaşır ama gerisini dökecek miyim

Merhaba RüzgarDeniz, Rüzgar bayağı toparlanmış Maaşallah çok tatlı bir bebek..Allah nazarlardan saklasın. Kahvenin zararlı olduğunu biliyordum da bu kadar ciddi olabileceğini bilmiyordum, içmem o zaman. Bir araştırayım bakayım şu kahve işini, ben ilk gebeliğinde kafeinsiz nescafe almıştım ama yine de içmemekte fayda var.

kararında olması önemli tabii, sadece bir bardak içmen yeterli, fazla geliyorsa gerisini dök bence

amin canım sağol :) hamileliğim süresince haftada sadece 1 kere kafeinsiz içiyordum bende, doktorum özellikle kahve içmemem konusunda uyarmıştı beni
oo sen sigarayı hamile kalınca mı bıraktın:) bende kist yok
evet hamile kalınca bıraktım sigarayı ama çok azaltmıştım hamile kalana kadar, günde 5 tane falan içiyordum... bende de kist yoktu soğan suyu kürünü yaparken, tedbir olarak yapmıştım ben, incir kürü için ön hazırlık yani :)

canım ben sana tekrar aşılama veya tüp önereceğim. tabii önce sigarayı bırakıyorsun

gukeme devam;ayrıca benimde bugün 5 nci günüm.takipteyim.ben de şu birkaç gün içinde temin etmeye çalışacağım.
canım ben klomen kullandiğim dönem 2 kere çatlatma iğnesi vermişlerdi. adet 16. gün ancak büyüyordu yumurtalar. klomen kullanınca öyle oluyormuş. yani preesed alacaksan daha vaktin var.

Arkadaşlar Denizatı'ndan hiç haber yok, grip e yakalanmak üzereydi ve transferi vardı , ateşi yükselmişti ne oldu acaba moralimi bozuk yoksa. ınşallah kötü bir şey olmamıştır.

Bu arada ben geçen ay 18 Kasım'da domuz gribi aşısını oldum, kızım 4.5 yaşında onu da yaptırdık. Hamile kalırsam bir de bu problem olmasın istedim.. Ne olur ne olmaz siz de önleminizi alın derim. Hiç bir problem yaşamadık. Hatırlatayım istedim çünkü denizatının şikayetleri yüksek ateş, ishal ve boğaz ağrısı diyordu.

deniz bulut önce benim fsh mi düşürmem gerekiyor birde rahim filmi çektirmeliyim çünkü tüpelerde tıkanma olabilirmi diye of of of nelerle uğraşıyopruz yaaa sinirlerim bozuldu.ya 40 yaşıma geldim çocuk yapcam diye uğraşıyorum o çocuk kırk yaşına gelince ben 80 yaşında olcamda ölmüş olcam ya yada ölmesemde çocuğa yük olcam iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum bu düzene çocuk getirmekle off offf sıkıcı işler

teşekkürler deniz bulut::sağolasın:evet yaa waterss;bende ismini hatırlıyamamıştım evet denizatıydı:benimde aklımdaydı:kızcağız yoksa hastamı oldu:diyemiyorum işte::inşallahhh iyidir:trnsferi iptal olduysa bile üzülmesin:yine dener::eğer girip okuyorsa:umarım iyidir rüzgardenizcim sende hoşgeldin baktım oğluşuna baktımmm:sanki babaya benziyor :bir yerde benzettim:tekrar güle güle büyüsün

canım fsh yaşla alakalı. ne yazık ki düşmüyor. yani bazı bitkisel tedaviler falan azıcık düşürüyor ama mucize sağlamıyor. sen ister inan ister inanma önce sigarayı bırakman veya günde 3-4 e indirmen gerek. yani bir tüp bebek uzmanına git ve durumunla ilgili bir fikir al ve tedaviye başla derim 40 ı da bitirmeden

yanlış yazdım deniz bulut ben ilaçla fsh nin düştüğünü sanıyordum(( ya ben tüp bebek istemiyorum ki normal yolla istiyorum

yanlış yazdım deniz bulut ben ilaçla fsh nin düştüğünü sanıyordum(( ya ben tüp bebek istemiyorum ki normal yolla istiyorum

Gukem'cim tüp bebek istemiyorsan yapacağın ilk iş zaten ne olursa olsun günde sıfır sigara yani onu kesin unut, alkol de yok ve sağlıklı beslenme. Multivitamin desteği ve folik asit alman gerekli önce böyle bir başlamalısın, vücudun nikotinden arınmalı.

Bu arada benim geçen sayfalarda yazdığım ovülasyon testi ile preseed kullanımlarını okuyup bunları denemeye başlayabilirsin. Ayrıca internetten google dan ovülasyon testi yaz her türlü sağlıklı bilgiye oradan ulaşabilirsin aynı şey preseed için de geçerli.

Ben yapmadım ihtiyacım yoktu, ama sana tavsiye edilen kürleri eğer öyle problemlerin varsa bu süreçte uygulayabilirsin. O kürler ile ilgili bir problemin yoksa ekstra dan yapmamalısın.

ve bekleyeceksin, ben de hiç bir problem olmamasıma rağmen 7. ayda doğal yolla hamile kalabildim.

Bu sitede ovülasyon testi kullananlarla, preseed kullananlar topikleri var, onları baştan sona takip etmeni tavsiye ederim.

Bununla beraber iyi bir jinekolojik kontrolden geçmeyi ve doktorun tavsiyelerini ihmal etmemelisin.

Ondan sonra her ay bekleyeceksin ve sendeki gelişmeler doğrultusunda çalışmalarına yön verebilirsin.

teşekkürler canım :) eşim duyunca çok sevinecek :)

watersciğim sigayarı bugün azalttım tam bırakamasamda sağlıklı besleniyorum.alkol çok ender haftada bir kez iki kadeh kırmızı şarap içiyorum benim sorunum FSH nin 9.5 olması.folikül 7 gözüküyormuş buna az dedi doktor her ay sadece biri olgunlaşıyor sanırım.ayrıca ben 30 nisanda kürtaj oldum. temmuza kadar korundum tam beş aydır sonuç alamıyorum.ben günlerdir bu konu ile ilgili yorumlar yapıyorum.sanırım ki FSH DÜŞMEYıNCE GEBE KALAMAYACAĞIM.evet sigara beni çok etkiliyor.bu sorunu çözeceğim de.devamını bilmiyorum allah ne gösterecek bakalım...

gukem ne yazık ki fsh ilaç ile düşmüyor. hatta okuduklarıma göre bazı aylar daha düşük çıkabilir ama yumurta kalitesi için en yüksek ayı baz alın diyordu. tüp bebeksiz hamile kalmak istiyorsan birkaç ay ovülasyon testleri ve preseed ile dene. bitkisel kürleri yap yanında. bence 3 ayda bir de adet 3. günü gidip kaç antral folikülün var baktır. çünkü 7 tane sınırdasın demek. allah korusun benim gibi 7-8 ayda 2 taneye inmesin. sağlıklı beslen ve sigara alkolden uzak dur lütfen

evet deniz bulut bişi sorcam sana bugün benim reglimin birinci günü.3. gün FSH testi yaptırılıyorya.ama benim bugün 1. gün olsada sadece çok az bir kanamam oldu yarın mı saymalıyım 1.günü yoksa bugünüde mi saymalıyım?

birkaç damla değil de 1 pedi azıcık da olsa kirleten gün 1. gün oluyor. fsh-e2-lh testi de adet 2. veya 3. günü yaptırılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…