evet karamel'ciğim, bugün tam 1 aylık oldu, nasıl geçti anlamadım şu bir ay :) yarın dr kontrolümüz var, bakalım kilomuz ve boyumuz ne olmuş :) ayrıca aşı da olacak minik kuşum
aman waterss nescafe'yi tamamen bırakman gerekiyor arkadaşım. Haftada belki bir tane ama ben onu bile içmiyordum, çünkü kahve düşüğe sebep oluyor, doktorum kesinlikle yasaklamıştı bana kahveyi
rüzgar deniz senin soğan kürünü yapmaya çalışıyorum ya iki bardak su bende yarım litre oldu ben bir bardak tam birde 4/1 bardak oluyor ama bardak büyük değil standart bir bardak bu çok önemli mi tam kararında olması. hem iki bardak su kullanınca zaten bir bardak içileceğine göre diğer bir bardağın hadi bi kısmı buharlaşır ama gerisini dökecek miyim
amin canım sağol :) hamileliğim süresince haftada sadece 1 kere kafeinsiz içiyordum bende, doktorum özellikle kahve içmemem konusunda uyarmıştı beniMerhaba RüzgarDeniz, Rüzgar bayağı toparlanmış Maaşallah çok tatlı bir bebek..Allah nazarlardan saklasın. Kahvenin zararlı olduğunu biliyordum da bu kadar ciddi olabileceğini bilmiyordum, içmem o zaman. Bir araştırayım bakayım şu kahve işini, ben ilk gebeliğinde kafeinsiz nescafe almıştım ama yine de içmemekte fayda var.
evet hamile kalınca bıraktım sigarayı ama çok azaltmıştım hamile kalana kadar, günde 5 tane falan içiyordum... bende de kist yoktu soğan suyu kürünü yaparken, tedbir olarak yapmıştım ben, incir kürü için ön hazırlık yani :)oo sen sigarayı hamile kalınca mı bıraktın:) bende kist yok
canım ben sana tekrar aşılama veya tüp önereceğim. tabii önce sigarayı bırakıyorsunenverdi merhaba o zaman ben de bugün 4+4 tüm ama az önce reglim geldi.(( ya dün akşam altıya kadar belim ağrımıyordu. sonra bi başladı zaten belim ağrırısa kesin geliyor..
şu preesed den bende edinmek istiyorum nasıl halletsek acaba 14 gün içinde gelir mi gitti gidiyordan bugün 1. gün benim ovalüsyona yetişmesi gerekiyor?
canım ben klomen kullandiğim dönem 2 kere çatlatma iğnesi vermişlerdi. adet 16. gün ancak büyüyordu yumurtalar. klomen kullanınca öyle oluyormuş. yani preesed alacaksan daha vaktin var.gukeme devam;ayrıca benimde bugün 5 nci günüm.takipteyim.ben de şu birkaç gün içinde temin etmeye çalışacağım.
canım fsh yaşla alakalı. ne yazık ki düşmüyor. yani bazı bitkisel tedaviler falan azıcık düşürüyor ama mucize sağlamıyor. sen ister inan ister inanma önce sigarayı bırakman veya günde 3-4 e indirmen gerek. yani bir tüp bebek uzmanına git ve durumunla ilgili bir fikir al ve tedaviye başla derim 40 ı da bitirmedendeniz bulut önce benim fsh mi düşürmem gerekiyor birde rahim filmi çektirmeliyim çünkü tüpelerde tıkanma olabilirmi diye of of of nelerle uğraşıyopruz yaaa sinirlerim bozuldu.ya 40 yaşıma geldim çocuk yapcam diye uğraşıyorum o çocuk kırk yaşına gelince ben 80 yaşında olcamda ölmüş olcam ya yada ölmesemde çocuğa yük olcam iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum bu düzene çocuk getirmekle off offf sıkıcı işler
yanlış yazdım deniz bulut ben ilaçla fsh nin düştüğünü sanıyordum(( ya ben tüp bebek istemiyorum ki normal yolla istiyorum
teşekkürler deniz bulut::sağolasın:evet yaa waterss;bende ismini hatırlıyamamıştım evet denizatıydı:benimde aklımdaydı:kızcağız yoksa hastamı oldu:diyemiyorum işte::inşallahhh iyidir:trnsferi iptal olduysa bile üzülmesin:yine dener::eğer girip okuyorsa:umarım iyidir rüzgardenizcim sende hoşgeldin baktım oğluşuna baktımmm:sanki babaya benziyor :bir yerde benzettim:tekrar güle güle büyüsün
yanlış yazdım deniz bulut ben ilaçla fsh nin düştüğünü sanıyordum(( ya ben tüp bebek istemiyorum ki normal yolla istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?