38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

FSH DÜŞMEYİNCE GEBE KALAMAYACAĞIM...............................Böyle düşünmeye devam edersen evet haklısın kalamayacaksın derim.düşünce gücü çok önemliymiş.bir şeyi nasıl düşünürsen öyle olmasını sağlarmışsın.o halde bizler iyiyiyi güzeli pozitifi düşünelim de iyi gelsin.bu iyi bazen gelmeyebilir.ama hiçbirzaman gelmiyeceği anlamına da gelmez.değil mi?fsh a çok fazla takma derim.30larda 40 larda olanlar haalaa tedavilerine devam ediyor.sen daha henüz sınırdasın.sen bırak sigarayı.ya da azalt.içeceğinide.kahve yada neyse....normal sağlıklı beslenmeye çalış.tedavinden emin olacağın bir merkeze git.ol tedavini.elinden geleni yap...zaman gösterecek herşeyi.yeni olduğun için bir kez daha bu sefer sana söylüyorum gukem ben 17 yıllık evliyim..aynı yaşlardayız.haalaa istiyorum...çok istiyorum.elimizden geleni yapalım .hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Az da gelmiş olsa bugün 1. günün oluyor.

Esterya nasılsın ? Ben de bugün göğüslerde hassasiyet yok , o kadar ayakta kaldım ütü de yaptım ama kasıklarımda da öyle kayda değer bir kasılma olmadı. Bugün benim 4+4, sen reglin den kaç gün sonra gittiğinde keseyi görmüştün ? Ben de beklemedeyim doktora gitmek için ama bir an önce de öğrenmek istiyorum.

canım ben kalp atışını 6+5 de görmüştüm. doktorlar kalp atışı için pozitif değerden 2 hafta sonra çağırıyorlar. ondan 1 hafta önce de yani pozitiften yaklaşık 1 hafta sonra da keseyi görebilirsin. bence kalp ayışını bekle. yani yaklaşık 10 gün daha

işallah tez zamanda beklediğin bebeğine kavuşursun enverdicim utandım kendimden demek 17 yıllık evlisin ben 7 aylık evliyim ne kadar karamsarım mücadele gücüne hayran kaldım işallah olur tez zamanda

Beklemekten başka çare yok biliyorum işte heyecan yapıyorum canım, bekleyeceğiz başka çare yok. Sende bekliyorsun hadi hayırlısı inşallah tutmuştur..

Gunaydın Kızlar,

waterscim bence 5+5 olmadan dr a gitme , erken gidip goremedigi zaman insan panik oluyor ve uzuluyor. Cok erken gitmek cok yi degil. Benim kalp atısları 7+0 da gozuktu biliyorsun, kesede 5+3 te zar zor gozukmustu :)

günaydın kızlar, hepiniz bomba gibisiniz maşallah :)

ah! karamel! hoşgeldin canım.nasılsın nasıl oldun?daha iyisin umarım.

iyiyim canım çok sağol düşündüğün için, fiziksel sıkıntım yok ama bugün şu balonu çıkarmam lazım ucuda sarkmadı nasıl becereceğim dyie dudağım uçukladı valla, olmadı dr gideceğim. Senin takip devam ediyor, bana klomen çok fayda etti inşallah sanada edecek.

ne güzel de diyorsun okadar ayakta kaldım, e be güzelim azıcık kendine dikkat etsene.

deniz bulut, canım ya inşallah ödevler sonuç getirecek ama olmazsa da durmak yok. Aslında okadar örnek varki biz yaşta hamile kalan ama nedense çoğunluğu istemeden oluyor buda takmayınca olduğunun göstergesi.

herada, neredesin canım sensiz olmuyor, yeğenlerin gitmedi galiba :))) onlarla ilgileniyorsun sanırım.

Herkese Günaydın Kızlar,

Geçmiş yazışmaları okudum, Rüzgar'ın fotoğraflarına baktım (maşallah, maşallah). Güzel sohbet dönmüş.

Erverdi'cim, nasılsın, keyifler yerinde değil mi, daha doktor kontrolüne var sanırım. Preseed için diyeyim, ben gittigidiyor'dan aldım biliyorsun, satıcıyla da yazıştım. 2011'miş son kullanma tarihi ve bugün elimde olacak. Perşembe günü sipariş verdiğim düşünülürse, hiç fena değil, bilgin olsun istedim.

Sevgili Gukem, aynen Erverdi'nin dediği gibi, fsh değerine çok takılma, neticede yumurta rezerviyle ilgili bir fikir veriyor ama dünyanın sonu değil. Tedavi ya da deneme aylarında stres zaten hormonal değerleri etkiliyor, ne kadar az takılırsan bu tür şeylere o kadar iyi. Gerçekten de fsh değerleri 15'in üzerinde olan, normal yollardan hamile kalan (gerçi daha genç bayanlardı ama değerleri itibariyle diyorum) insanları okudum. Herkesin sana tavsiye ettiği gibi, lütfen güvenebileceğin bir doktor bulup, durumunu onunla değerlendir. Kıymetli yaşlardayız ve vakit kaybetmemek gerek. Bilmiyorum Çider'le görüştün mü?

Esterya'cım, Waterss'çım, iyisiniz değil mi güzel hamileler?

Karamel'cim, sen nasılsın? Ağrı sızı kalmadı inşallah. Ben evet canım, yeğenlerle bir haftasonu geçirdim. Hava muhafeti yüzünden ancak bu sabah dağılabildik okul ve işlere. Çok keyifliydi ama itiraf edeyim, cuma akşamından daha yorgun hissediyorum kendimi şu an Değerdi elbette.

Deniz Bulut'çum, sen nasılsın arkadaşım?

günaydın kızlar :dance:
herada bugün memorial a gidiyorsun değil mi? inşallah kafanı karıştırmazlar ve güzel haberlerle dönersin. kendi doktorunla devam edeceksen şimdi memorial da başka protokol önerirse umarım arada kalmazsın.
benim de yarın. diyorum gitmesem mi? şimdi benim memorial a 3. gidişim olacak (çidere üye olduktan sonra 2.) eğer yumurta varsa ve ben yine başlamazsam bir daha oraya gitmeye yüzüm olmaz. bir de eğer bu ay da rezerv yoksa ve memorial da yapacak birşey yok gibi birşey derse moralim bozulacak. ama nasıl olsa merak ediyorum ne olduğunu sonuçta en geç adet 2. gün kendi doktoruma gideceğim. aslında bir yandan çok yoruldum tüp müp yaptırmak da istemiyorum. bırakmak istiyorum bu işleri. yani karmakarışığım.

yok canım ağrı sızı yok, sadece nasıl çıkaracağım onun sıkıntısı var.

cumartesi akşam eski iş arkadaşlarımla yemekteydim, haliyle iş arkadaşı olunca benden büyük arkadaşlarımda oluyor. Bir abimiz var ikiz torunları oldu. Eşi anlatıyor inanılmaz zor bişey 2 kişi bakamıyoruz diyor.

Oy oy oy dedim :)) Hem güzel hem zor

deniz, adım adım gidelim şu an yani bu ay tamam derlerse başlayacak ekonomik durumun var mı ? Eğer yoksa bir iki ay toparlanmam gerek diyorsan gitme. Ama güzel yumurta var derlerse ve ne yapar eder parayı bulurum dersen git.

Öteki türlüsünü aklına bile getirme, hem sen söyledin ya tek tek bile olsa toplanıp tek transfer olabilir. Menopoza girmediğin sürece yumurtan var ve adet kanaması yumurta olduğu anlamına geliyor unutma lütfen.

karamel canım çıkaramayacaksan hiç kafana takma direkt doktora git o yapsın. insan bir de şimdi yanlış bişi yapacağım diye korkar.
valla maddi durum çok kötü. ama 2 ay sonra da çok farketmiyecek. aslında 1 yıl sonra ancak rahatlarım ama yaş gereği 1 yıl sonra 1 tane bile yumurta kalmayacak sanırım. yani kontrole gidip eğer rezerv varsa son 1 kere denemem gerek. ama manevi olarak da çok yorgunum. tekrar nasıl kaldırırım bilemiyorum

Heradam sagol cnm iyiyim sayılır bugun hic keyfim yok, midem bulanıyor gibi basım donuyor gibi ama net ve kesin bildigim bir şey var.. fena uykum var :)

haklısında doktor etilerde ben anadolu yakasındayım, belki başka doktora giderim yakında herhangi bir doktora

senin iş içinde

şöyle yapalım, kendi doktoruna kaç para ödüyorsun eğer ssk nı kullanıp az katılım payı ödüyorsan saat olarak önce kendi doktoruna sonra memorial'a randevu al. (aynı gün) kendi doktoruna git sonuç umduğundan iyi çıkarsa hemen atla memorial a geç, iş parya kalırsa allah bir şekilde kolaylığını verir, taksitler halinde ödeme yapabileceksen eğer yılbaşı üzeri bankalar kredi için biribirleriyle yarışıyor, makul bir kredi oranı ile para bulabilirsin ama sakın k.kartınla ödeme onun ödemeleri çok yüksek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…