- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
watersciğim sigayarı bugün azalttım tam bırakamasamda sağlıklı besleniyorum.alkol çok ender haftada bir kez iki kadeh kırmızı şarap içiyorum benim sorunum FSH nin 9.5 olması.folikül 7 gözüküyormuş buna az dedi doktor her ay sadece biri olgunlaşıyor sanırım.ayrıca ben 30 nisanda kürtaj oldum. temmuza kadar korundum tam beş aydır sonuç alamıyorum.ben günlerdir bu konu ile ilgili yorumlar yapıyorum.sanırım ki FSH DÜŞMEYİNCE GEBE KALAMAYACAĞIM.evet sigara beni çok etkiliyor.bu sorunu çözeceğim de.devamını bilmiyorum allah ne gösterecek bakalım...
evet deniz bulut bişi sorcam sana bugün benim reglimin birinci günü.3. gün FSH testi yaptırılıyorya.ama benim bugün 1. gün olsada sadece çok az bir kanamam oldu yarın mı saymalıyım 1.günü yoksa bugünüde mi saymalıyım?
canım ben kalp atışını 6+5 de görmüştüm. doktorlar kalp atışı için pozitif değerden 2 hafta sonra çağırıyorlar. ondan 1 hafta önce de yani pozitiften yaklaşık 1 hafta sonra da keseyi görebilirsin. bence kalp ayışını bekle. yani yaklaşık 10 gün daha
Patikler uzuldum ama arkadaslarin da dedigi gibi yilmak yok. Biraz dinlendikten sonra tekrar denersin. Uzulme lutfen
ah! karamel! hoşgeldin canım.nasılsın nasıl oldun?daha iyisin umarım.
Esterya nasılsın ? Ben de bugün göğüslerde hassasiyet yok , o kadar ayakta kaldım ütü de yaptım ama kasıklarımda da öyle kayda değer bir kasılma olmadı. Bugün benim 4+4, sen reglin den kaç gün sonra gittiğinde keseyi görmüştün ? Ben de beklemedeyim doktora gitmek için ama bir an önce de öğrenmek istiyorum.
karamel dün bir gözüktün kayboldun?
Karamel'cim, sen nasılsın? Ağrı sızı kalmadı inşallah. Ben evet canım, yeğenlerle bir haftasonu geçirdim. Hava muhafeti yüzünden ancak bu sabah dağılabildik okul ve işlere. Çok keyifliydi ama itiraf edeyim, cuma akşamından daha yorgun hissediyorum kendimi şu anDeğerdi elbette
günaydın kızlar :dance:
herada bugün memorial a gidiyorsun değil mi? inşallah kafanı karıştırmazlar ve güzel haberlerle dönersin. kendi doktorunla devam edeceksen şimdi memorial da başka protokol önerirse umarım arada kalmazsın.
benim de yarın. diyorum gitmesem mi? şimdi benim memorial a 3. gidişim olacak (çidere üye olduktan sonra 2.) eğer yumurta varsa ve ben yine başlamazsam bir daha oraya gitmeye yüzüm olmaz. bir de eğer bu ay da rezerv yoksa ve memorial da yapacak birşey yok gibi birşey derse moralim bozulacak. ama nasıl olsa merak ediyorum ne olduğunu sonuçta en geç adet 2. gün kendi doktoruma gideceğim. aslında bir yandan çok yoruldum tüp müp yaptırmak da istemiyorum. bırakmak istiyorum bu işleri. yani karmakarışığım.
karamel canım çıkaramayacaksan hiç kafana takma direkt doktora git o yapsın. insan bir de şimdi yanlış bişi yapacağım diye korkar.
valla maddi durum çok kötü. ama 2 ay sonra da çok farketmiyecek. aslında 1 yıl sonra ancak rahatlarım ama yaş gereği 1 yıl sonra 1 tane bile yumurta kalmayacak sanırım. yani kontrole gidip eğer rezerv varsa son 1 kere denemem gerek. ama manevi olarak da çok yorgunum. tekrar nasıl kaldırırım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?