Heradam sagol cnm iyiyim sayılır bugun hic keyfim yok, midem bulanıyor gibi basım donuyor gibi ama net ve kesin bildigim bir şey var.. fena uykum var :)
Vallahi vaktim olsun Karamel'cim, ben bu SGK'yı dava etmeyi düşünüyorum.
Ne demek 39'u doldurana tüp denemesi için rapor vermemek? Ne demek yahu? Senelerdir, özel sigortalardan daha fazla sağlık primi ödemiyor muyuz bu SGK denen kuruma? Tıbben bu iş 45'e kadar yapılabiliyorsa, kim hangi akla hizmet bu sınırı getiriyor? Eskiden 40'tı bu arada, bir yıl daha öne aldılar. Gerçekten sıkı bir davayı hak ediyorlar, gerçekten insan haklarına aykırı bu. Hadi biz birşekilde denkleştiriyoruz ya gerçekten bu durumu olmayanlar? Geçenlerde bir topic'te okudum galiba, 7 sene boyunca deneme için para biriktiren bir çiftten bahsediliyordu. Ne demek yahu 7 sene, var mı böyle birşey?
ya psikolojikmidir nedir pantolonlarım olmuyor artık hızla kilo mu alıyorum yoksa şişkinlik mi gazmı anlamadım
Vallahi vaktim olsun Karamel'cim, ben bu SGK'yı dava etmeyi düşünüyorum.
Ne demek 39'u doldurana tüp denemesi için rapor vermemek? Ne demek yahu? Senelerdir, özel sigortalardan daha fazla sağlık primi ödemiyor muyuz bu SGK denen kuruma? Tıbben bu iş 45'e kadar yapılabiliyorsa, kim hangi akla hizmet bu sınırı getiriyor? Eskiden 40'tı bu arada, bir yıl daha öne aldılar. Gerçekten sıkı bir davayı hak ediyorlar, gerçekten insan haklarına aykırı bu. Hadi biz birşekilde denkleştiriyoruz ya gerçekten bu durumu olmayanlar? Geçenlerde bir topic'te okudum galiba, 7 sene boyunca deneme için para biriktiren bir çiftten bahsediliyordu. Ne demek yahu 7 sene, var mı böyle birşey?
Herada bilirsin tiyatrocu Asuman Dabak oda 40 yaşında. TV de anlattı yumurtalık kanseri geçirmiş tedavi önce yumurtalarını dondurmuş ama rahim alınmış. eşiyle bebek istiyorlar ama bebeğin büyüyeceği bir rahmi yok. Türkiye'de taşıyıcı anne yaşak, yurtdışına gidecekler.
Ancak AıHM ye gidecekmiş anne hakkım nasıl elimden alınır diye benim param var yurtdışına giderim ama ya olmayan diyor.
Aynı anda aynı şeye değinmişiz, hadi dilek tut
Herkese Günaydın Kızlar,
Geçmiş yazışmaları okudum, Rüzgar'ın fotoğraflarına baktım (maşallah, maşallah). Güzel sohbet dönmüş.
Erverdi'cim, nasılsın, keyifler yerinde değil mi, daha doktor kontrolüne var sanırım. Preseed için diyeyim, ben gittigidiyor'dan aldım biliyorsun, satıcıyla da yazıştım. 2011'miş son kullanma tarihi ve bugün elimde olacak. Perşembe günü sipariş verdiğim düşünülürse, hiç fena değil, bilgin olsun istedim.
Sevgili Gukem, aynen Erverdi'nin dediği gibi, fsh değerine çok takılma, neticede yumurta rezerviyle ilgili bir fikir veriyor ama dünyanın sonu değil. Tedavi ya da deneme aylarında stres zaten hormonal değerleri etkiliyor, ne kadar az takılırsan bu tür şeylere o kadar iyi. Gerçekten de fsh değerleri 15'in üzerinde olan, normal yollardan hamile kalan (gerçi daha genç bayanlardı ama değerleri itibariyle diyorum) insanları okudum. Herkesin sana tavsiye ettiği gibi, lütfen güvenebileceğin bir doktor bulup, durumunu onunla değerlendir. Kıymetli yaşlardayız ve vakit kaybetmemek gerek. Bilmiyorum Çider'le görüştün mü?
Esterya'cım, Waterss'çım, iyisiniz değil mi güzel hamileler?
Karamel'cim, sen nasılsın? Ağrı sızı kalmadı inşallah. Ben evet canım, yeğenlerle bir haftasonu geçirdim. Hava muhafeti yüzünden ancak bu sabah dağılabildik okul ve işlere. Çok keyifliydi ama itiraf edeyim, cuma akşamından daha yorgun hissediyorum kendimi şu anDeğerdi elbette.
Deniz Bulut'çum, sen nasılsın arkadaşım?
deniz bulut çalışıyorsun, maaşın bankaya yatıyorsa maaş hesabın olan banka çok uygun kredi verebiliyor. Tabiki bunlar hep nacizhane tavsiyeler umarım kızmıyorsun çünkü insanın o kafa dağınıklığında aklına gelemeyebiliyor
Bütün Kızlar yılbaşında para çıksın sınırsız denemeniz benden hem vallahi hem billahi , isterseniz yurtdışında nerede isterseniz. Sözüm söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?