kesinlikle haklısın anayasada fırsat eşitliği ilkemizde var öyle değil mi?
ayyyyyyyy yavrum benim.ben gerçekten isterim.vallahi de billahi de.artık bu konu için yüzsüzlük te olsa yapabilirim ama bende alacağım ilk, bana bir deneme parası çıksın yeter.çıkmazsa eğer.karamel ben memorial den istiyorum ona göre.delikafadulden
ayrıca, çiftlerden birinin çocuğu varsa rapor alamıyorsun bu ne demek kardeşim eşimin çocuğu var diye niye benim hakkım elimden alınıyor. Ne kadar yaptırmamaya yönelik uygulamalar.
Birde tüp bebek yönetmeliğinde evli çift diyor bu ne demek sana ne benim nikahımdan Türkiyenin bir gerçeği var oda imam nikahı sen imam olayını hoşgör ama cebinden para çıkacaksa olmaz de.
İnsan bebek istiyorsa istiyordur yiyorsa yapıyordur ne demek evlilik, tutki evli değilim ve sevglimden çocuk istiyorum olmaz ne demek ? Bir sürü insan ensest ilişkiden hamile kalıyor gücünn yetiyorsa onları okkalı cezalandır.
Herada'cım merhaba, hararetli hararetli yazışmalarınız okudum az önce süpersiniz, kesinlikle ama , ben de olsam aynı azmi gösterirdim bence güzel bir paslaşma ve her yönden bilgi edinilerek sağlam adımlarla hareket ediliyor , araya bende doğal yolla deneme aylarınıza kaynak oldum iyi oldu walla..
Bugün Memorial bakalım neler söyleyecek bende merakla bekliyorum. Ben iyiyim bu haftasonu doktora randevu alayım diyorum artık, sizler ve kan değerim beni iyice havaya soktunuz bilmiyorum artık.
Benim hafif kasık ağrılarım ve beyaz, hafif sarımsı akıntım var normalde bu kadar ıslak olmazdım ama hamileliğin belirtisi deyip rahatlıyorum şimdilik. Çarşamba 5+0 olacağım Allah kısmet ederse, hamile arkadaşlarım var onlara sordum onlarda keseyi 5 haftadan sonra rahat görebilirsin diyorlar. Kalp atışlarını da 6.5 haftalıktan itibaren duyabilirsin diyorlar, bu bekleyişte çok heyecenlı ama diğerine daha pozitif bekliyorsun ama kalbim de pır pır hep, dua ediyorum ve bekliyorum. İşte olunca kafam dağlıyor iyi geliyor.
hadi herada güzel haberlerini bekliyorum. Sen teknolojik bir hatunsun yoldan da bize bilgi verebilirsin :)))
Karamel arkadaşım çok geçmiş olsun canım.Hafta sonu ara ara girip baktım.Çok merak etmiştim histereskopini.Cumartesi akşamı bir ara girip okudum.Bayağı acı çakmişsin ama değmiş bence.Tüp bebek öncesi herkesin özellikle kürtajları olanların histereskopyi mutlaka çektirmeleri lazım.Sen akıllılık ettin benim tüp bebek denemelrim boşuna olmuş yani.Rahimde problem varsa kaliteli embriyo ne yapsın
İşlerim bayağı yoğun arkadaşlar bu hafta geçmişi de okuyamadım.Bir ara boşluk bulursam yine dönücem.
heradacım merhaba;umarım olumlu düşüncelerle ayrılırsın memorialdan.ben biliyorsun birkaç yer gezdim.belki daha gezerim.ama içlerinde kafamın yattığı bir orasıydı.öyle müşteri çekmek gibi bir dertleri yok.gayet ciddiler.ne ise söylüyor.dr hanım da çok güleryüzlü biriydi.aman sakın hiçbir tahlilini elinde ne varsaa işte hiçbirini unutma..hepsini yanında götür.hai canım güzel ,umut dolu haberlerini bekliyorumWaterss'çım, sağol arkadaşım. Hafta sonuna güzel haberlerini bekliyoruz. Hiç havaya filan sokmadık vallahi, gayet güzel bir değerle, sorunsuz bir hamilelik başlangıcı yaptın, maşallah, maşallah. Hamilesin arkadaşım, bunun ötesi mi varHerşey çok güzel gelişecek inşallah.
Bu arada, preseed'im geldi az önce. Tavsiyene uydum, yazmıştım zaten satıcıya, dediği gibi çıktı, Temmuz 2011miş son kullanma tarihi. Çok teşekkür ederim sana, işe yarar ya da yaramaz, zamanında onu da denemiştim diyeceğim sayende. İçimde acaba, keşke kalmaz. Ben de umuyorum en azından ümit kırıntıları taşıyan bir görüşme olmasını. Dönüşte yazarım sizlere.
heradacım merhaba;umarım olumlu düşüncelerle ayrılırsın memorialdan.ben biliyorsun birkaç yer gezdim.belki daha gezerim.ama içlerinde kafamın yattığı bir orasıydı.öyle müşteri çekmek gibi bir dertleri yok.gayet ciddiler.ne ise söylüyor.dr hanım da çok güleryüzlü biriydi.aman sakın hiçbir tahlilini elinde ne varsaa işte hiçbirini unutma..hepsini yanında götür.hai canım güzel ,umut dolu haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?