38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

erverdi de memorial cı oldu. kendime param yok ama şöyle fazla fazla olsa valla sana da hemen yaptırırdım. ama nerdeee.

ya anam yurtdışı bile demişim sen memorial demişsin. :teytey: nerde istersen birtanem

waters kasık ağrısı akıntı artması çok normal. ne güzel normal bir hamilelik yaşıyorsun. inşallah hafta sonu keseyi görürsün ama çoğu doktor ilk muayeneye kalp atışını duyacağı zaman çağırıyor ama biliyorum merak ediyoruz dayanamıyoruz. inşallah keseyi görüp kalp atışını da duyacaksın a.s

hadi herada güzel haberlerini bekliyorum. Sen teknolojik bir hatunsun yoldan da bize bilgi verebilirsin :)))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım akıntı bile başlıbaşına bir belirti ne zaman dr. a gitmeyi düşünüyorsun

Karamel arkadaşım çok geçmiş olsun canım.Hafta sonu ara ara girip baktım.Çok merak etmiştim histereskopini.Cumartesi akşamı bir ara girip okudum.Bayağı acı çakmişsin ama değmiş bence.Tüp bebek öncesi herkesin özellikle kürtajları olanların histereskopyi mutlaka çektirmeleri lazım.Sen akıllılık ettin benim tüp bebek denemelrim boşuna olmuş yani.Rahimde problem varsa kaliteli embriyo ne yapsın

ışlerim bayağı yoğun arkadaşlar bu hafta geçmişi de okuyamadım.Bir ara boşluk bulursam yine dönücem.

çok sağol birtanem, boşa gitti diye düşünme herşeyde bir hayır vardır. Ama doktorların rahim içi görüntüleme yapmadan bu kadar pahalı işlemleri yapmaları kafalarda soru işareti yaratıyor oda ayrı.

İnşallah bundan sonra güzel olacak herşey.

heradacım merhaba;umarım olumlu düşüncelerle ayrılırsın memorialdan.ben biliyorsun birkaç yer gezdim.belki daha gezerim.ama içlerinde kafamın yattığı bir orasıydı.öyle müşteri çekmek gibi bir dertleri yok.gayet ciddiler.ne ise söylüyor.dr hanım da çok güleryüzlü biriydi.aman sakın hiçbir tahlilini elinde ne varsaa işte hiçbirini unutma..hepsini yanında götür.hai canım güzel ,umut dolu haberlerini bekliyorum

Sağolasın Erverdi'cim, aldım yanıma herbir şeyimi, bakalım artık. Ben de yazdım bugün sana ama görmedin sanırım, ilaçlara devam mı diye. Haftasonu gibi gideceksin doktora değil mi yanlış hatırlamıyorsam.

hülyacım evet bir süredir yoksun.yoğunmuşsun.kolay gelsin canım.ilaçlar faydasını gösterdi hemen demiştin.şimdi nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…