- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Sağolasın Erverdi'cim, aldım yanıma herbir şeyimi, bakalım artık. Ben de yazdım bugün sana ama görmedin sanırım, ilaçlara devam mı diye. Haftasonu gibi gideceksin doktora değil mi yanlış hatırlamıyorsam.
Gukem selam arkadaşım, bakalım çider ne diyecek sana normal takiple ilgili. Merakla bekliyorum. Preseed'i gittigidiyor'dan aldım, daha hesaplı oldu.
Erverdi'cim, dualarım seninle. Memorial'a filan gerek kalmadan, inşallah doğal yollardan gelecek annesine minik Erverdi.
herada kaç günde teslim ediyor gitti gidiyora siparişten sonra.satıcı dediğin kargo şirketi mi getirdi eve?
inşallah yavrucum innşallah....hele bir de 3 yaım dolsun o zaman süsliycez hep beraber evi
Sağolasın Erverdi'cim, aldım yanıma herbir şeyimi, bakalım artık. Ben de yazdım bugün sana ama görmedin sanırım, ilaçlara devam mı diye. Haftasonu gibi gideceksin doktora değil mi yanlış hatırlamıyorsam.
sevgili watersçım bir görünüp kaçmışsın.canım benim hadi esteryadan sonraseninde kese ve kalp atışı müjdeni bekliyoruz
waters kasık ağrısı akıntı artması çok normal. ne güzel normal bir hamilelik yaşıyorsun. inşallah hafta sonu keseyi görürsün ama çoğu doktor ilk muayeneye kalp atışını duyacağı zaman çağırıyor ama biliyorum merak ediyoruz dayanamıyoruz. inşallah keseyi görüp kalp atışını da duyacaksın a.s
canım akıntı bile başlıbaşına bir belirti ne zaman dr. a gitmeyi düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?