38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

birkaç sayfadır okuyorum cevaplıyorum ama görmedimmi?gözümden mi kaçtı acaba?bende ilaca devam.sanırım cuma gideceğim

Gukem selam arkadaşım, bakalım çider ne diyecek sana normal takiple ilgili. Merakla bekliyorum. Preseed'i gittigidiyor'dan aldım, daha hesaplı oldu.

Erverdi'cim, dualarım seninle. Memorial'a filan gerek kalmadan, inşallah doğal yollardan gelecek annesine minik Erverdi.

inşallah yavrucum innşallah....hele bir de 3 yaım dolsun o zaman süsliycez hep beraber evi

herada kaç günde teslim ediyor gitti gidiyora siparişten sonra.satıcı dediğin kargo şirketi mi getirdi eve?

Gukem'cim, siparişi geçtikten sonra satıcıyla mesajlaşıyorsun. Biliyorsun o site tek bir noktadan satınalma yaptığın bir yer değil; herkes istediğini satıyor, istediğini alıyor; birbirini tanımayan satıcı ve alıcıları buluşturuyor. Benim siparişimde satıcı, siparişi alır almaz şu zaman kargoya veriyorum diye mesaj geçti. Ben de son kullanma tarihini baştan bileyim diye mesaj geçtim. Ondan sonrası internetten herhangi bir yerden sipariş vermek gibiydi. Ben perşembe sipariş ettim, bugün elimdeydi. İhtimal cumartesi de elimde olabilirdi ama ben işyeri adresimi verdiğimden, anca bugün elime geçti. Gayet seri ve sorunsuz bir işlem oldu.

sevgili watersçım bir görünüp kaçmışsın.canım benim hadi esteryadan sonraseninde kese ve kalp atışı müjdeni bekliyoruz

inşallah yavrucum innşallah....hele bir de 3 yaım dolsun o zaman süsliycez hep beraber evi

Deli misin, koşa koşa gelicem evini süslemeye Esasında yabancı adetlerini sevmiyorum ama şu 'baby shower' muhabbeti var ya, bebeğe hoşgel partisi gibi, biz de öyle birşey yaparız işte. Bebişinin gelişini kutlarız Bu da bizim topiğimizin geleneği olur işte...

rahim görüntülemeyi de görüş heradacığım

selam kızlar ben geldim ama yine çok vaktim yok biliyorum merak ettiniz ama inanın hiç ama hiç giremedim. kardeşimi askere gönderdik. geçen hafta muşa gittim. işler yılbaşı öncesi çok yoğun vakit yok. umarım herkes iyidir umarım çok güzel haberler vardır . geçmişi de okuyamadım nasılsınız herkes iyi mi? ben iyiyim aynen eskisi gibi bi değişiklik bi havadis yok.

Alabama'cım, hoşgeldin. Ne güzel seni görmek. Şimdiden Allah kavuştursun diyorum, hayırlı tezkereler olsun inşallah.

Beni merak etmişsin, yok hayatım maalesef hamilelik filan yok, tedavide transfer aşamasına bile gelemedik. Ne yapalım, bunun da olması gerekiyormuş. Ama topiğimizde iki hamilemiz var, Waterss ve Esterya. ınşallah yenileri de eklenecek. Ben de bugün Memorial'a gidiyorum, sonra da kendi doktoruma. Bir yol haritası belirlemeye çalışıyoruz, hayırlısı diyelim.

Sen de yeni yılda başlayacaksın değil mi, aralarda gel özletme kendini.

sevgili watersçım bir görünüp kaçmışsın.canım benim hadi esteryadan sonraseninde kese ve kalp atışı müjdeni bekliyoruz

Haklısın, işim vardı boş yere açık kalmasın diye kapattım, ben de inşallah o müjdeyi verebilirim bu durumda sanki hem hamileyim hem değilim, senin yanında bunu söylemem lazım ama söyleyeceğim.. Son 7 aydır beklemekle geçti ömrün , yine bekliyorum yine ..ama sonucu hayırlı olsun da beklemeye razıyım ben. Sen de bu Perşembe ya da Cuma gidiyorsun bildiği kadarı ile inşallah güzel ve kaliteli yumurtalar gelişmiştir de biz de onları preseed ile avlarız değil mi ama ?:CüvCüv:

herada merhaba çider i aradım onlar sadece tüp bebek konusuyla ilgililermiş.çeşitli merkezlerle anlaşmaları varmış falan.preseed i bende gitti gidiyordan sipariş vereyim o zaman sanırım kredi kartı numarasını girerek ödeme yapıyorsun

İnşallah deniz bulut'cum..sen de beklemedesin ve takibimdesin gerçi şu anda çok erken senin sonucun için haftaya 29-31 Aralık arası değil mi ? Gerçi o günlerde de bir şey belli olmuyor , reglinin geçmesi lazım sen de benim gibi Kızılay da kan testi yaptırırsın fiyatları da makul, ayyy hadi inşallah.:Saruboceq:

Gukem, sevgili arkadaşım, Çider'in yardımcı olmaması üzücü açıkçası. ınşallah gönlüne göre bir doktor bulursun. Evet, sipariş aşamasında kredi kartı bilgilerini giriyorsun ama açıkçası ben internet üzerinden yaptığım satınalmalarda hep sanal kart kullanıyorum. Ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…