Waterss'çım, sağol arkadaşım. Hafta sonuna güzel haberlerini bekliyoruz. Hiç havaya filan sokmadık vallahi, gayet güzel bir değerle, sorunsuz bir hamilelik başlangıcı yaptın, maşallah, maşallah. Hamilesin arkadaşım, bunun ötesi mi varHerşey çok güzel gelişecek inşallah.
Bu arada, preseed'im geldi az önce. Tavsiyene uydum, yazmıştım zaten satıcıya, dediği gibi çıktı, Temmuz 2011miş son kullanma tarihi. Çok teşekkür ederim sana, işe yarar ya da yaramaz, zamanında onu da denemiştim diyeceğim sayende. İçimde acaba, keşke kalmaz. Ben de umuyorum en azından ümit kırıntıları taşıyan bir görüşme olmasını. Dönüşte yazarım sizlere.
waterscim dr a nerde gideceksin cnm
Canım Bey beylikduzu kolan hastanesi servet hanıma gidiyorum rutin kontollere fakat 7 ocakta medicana beylikduzu selman lacin beye gidicem. insallah bebek buyumus olur o zamana kadar iyice bir kontrol etsin diye.. ben genelde cift doktor calısırım :)
ben anadolu sağlık merkezine çok yakın oturuyorum.resmen para tuzağı oranın kadın doğumcuları ben de gittim oraya aydın bey e hiç pozitif değildi
cnım balonun ipi nereye kacacak oralarda bi yerdedir :ecrin_bebek:
benim gozlerimde gokyuzunde olacak :) :)
herada inşallah güzel haberlerle gel, akşama istanbul semalarında olacağım için giremezsem kusura bakma ama girmeye çalışacağım (eğer becerirsem şu işi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?