38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Benim kinin de son kullanma tarihi Temmmuz 2011 idi. Benim içimden bir çoğunuzun diğer üreme tekniklerine gerek kalmadan bu şekilde hamile kalacağı geçiyor ama sen yine git bilgi al tabi.

preseedi gitti gidiyordan 78 liraya alacaklar 2 adet kalmış ona göre. ben alırken 40 liraydı. orası da hemen zam yaptı. yurt dışından getirtip gitti gidiyorda satmak lazım dövizden faizden daha hızlı artıyor :smiley-cool:

waterscim dr a nerde gideceksin cnm

Ya ilk gebeliğimi takip eden doktoruma o Amerikan Hastanesi'nde ya da Anadolu Sağlık Merkezi ( John Hopkins ) Gebze de , oraya giden arkadaşlarımda memnun.

Sen nereye gidiyorsun ?

Ben ilkinde önce Medipol'e sonra Acıbadem'e ve en son Amerikan'a gitmiştim. Yani çok kolay doktor değiştiririm :)

ben anadolu sağlık merkezine çok yakın oturuyorum.resmen para tuzağı oranın kadın doğumcuları ben de gittim oraya aydın bey e hiç pozitif değildi

Canım Bey beylikduzu kolan hastanesi servet hanıma gidiyorum rutin kontollere fakat 7 ocakta medicana beylikduzu selman lacin beye gidicem. insallah bebek buyumus olur o zamana kadar iyice bir kontrol etsin diye.. ben genelde cift doktor calısırım :)

Her iki doktorun birbirinden haberi oluyor mu ? yani dönüşümlü mü gidiyorsun ?

ben anadolu sağlık merkezine çok yakın oturuyorum.resmen para tuzağı oranın kadın doğumcuları ben de gittim oraya aydın bey e hiç pozitif değildi

Aydın Bey'e devamlı mı gittin ? yoksa bir kere mi ? ben hiç bir doktoru tanımıyorum. Bu arada benim Alliaz sağlık sigortam var, yatarakta sınırsız. Anadolu sağlık indirim uyguluyor, normal fiyatını bilmiyorum ama normal kadın doğum vizite ücreti 75 TL, hamilelik takibi için indirimli 85 TL dediler bana.

kızlar, biraz önce doktorla konuştum (derdim balon) çekip keseceğim ama ucu çıkmadı. Ucunun çıkmamış olması güzel, parmak sok dürt çıkar o (ay o anlatırken içim kalktı) ben bacağına dolanmasın diye içeri soktum (anam anam okadar uzun yani) demezmi.

Bnde beceremezsem buralarda başka dr. a gideyim mi dedim onun için gitmek komik olur, sen becerirsin becermezsen gel bana dedi. Offff dünden beri kafam ağrıyor nasıl çıkacak diye

ay evet ya bazen balonu sisirir sonra bırakırsın ya pırtttttttttttttttttttt ucar ordan oraya karamelde oyle olacak istanbulda zor bulucaz hahaha

herada inşallah güzel haberlerle gel, akşama istanbul semalarında olacağım için giremezsem kusura bakma ama girmeye çalışacağım (eğer becerirsem şu işi)

Kızlar bugün çok vesvese yaptım kendi kendime kimyasal gebelik, dış gebelik ve en çok da boş gebelik. Son regli tarihinden en erken 5 hafta sonra fetus gözükürmüş kesee içerisinde gözükmesede bir iki hafta takip gerektirirmiş. Allah'ım beklemek ne zor benim 5 hafta geçmesi için Çarşamba günü nü geçmesi gerekiyor. ıçim daraldı neden bilmiyorum, en çok da boş gebelikten korktum.

Selam Kızlar,

Geldim, teşekkür ederim Karamel'cim, Deniz Bulut'çum.

Karamel'cim, beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün, istanbul semaları ha? ah canım benim, bence hiç stres yapma, git doktoruna çıkarsın, vallahi.

2 saate yakın kaldım hastanede, kalabalıkça ama çok beklemedim. Neyse bir doktorla tarihçemi! konuştuk. Ciddi ciddi denemelere 1.5 sene önce başladığımdan ve ilk sene gebelik elde edildiğinden durum iyi filan falan. Hale Hanım da yaşı söyledi, 40 yaşın iki grup arasında sınır teşkil ettiğini filan, ancak bu yaş grubunda güzel hamilelikler elde ediyoruz, sizin de aşılamanız doğal yollarla hamilelik demek ve çok yeni, dolayısıyla gayet güzel bir noktadan başlıyoruz dedi. Elbette ki yaş gibi bir faktörümüz olduğunu -yine- ekledi, ben de bu durumun fena halde farkında olduğumu söyledim. Geçiniz oldum yani

Antral folikül, dadadadan, önemli konumuz. Bu ay tembellik eden yumurtamda 4 tane, opu işlemi yapılan yumurtamda 2 tane ve ayrıca opu işlemiyle alınan 3 yumurtamın izleri. Opu tarihim çok yeni olduğundan o yumurtayla ilgili net konuşamıyorum ancak durum hiç kötü değil dedi. Elbette çok çok iyi bir rezervden bahsetmiyoruz ama hiç de kötü bir rezerv yok dedi. ıkinci IVF'yi transfere gitmediği için dikkate almayacaklarını, sadece ilkinde 6 oositten 2'sinin döllenmesini ciddiye alarak bu konuya eğileceklerini söyledi. Ayrıca (bunu Karamel'cim ve Hülya'cığıma yazıyorum), histereskopi ile rahimde kalıcı bir müdahale yapıldığından, bunun tutunma ve gebelik şansını arttırabileceğinden, co-culture'un de düşünülebileceğinden bahsetti. Ancak IVF denemem çok yeni olduğundan iki ay beklememi, sol yumurtalığımı tam o zaman değerlendirebileceklerini söyledi. Protokole de tam o zaman karar verilecek ancak şimdilik 275-300 ünite'lik bir kısa protokol (o ayki duruma göre iki ayrı tedavi şekli) uygulanacak. Çünkü çok sayıda yumurta peşinde değilsek (Deniz Bulut'çum bak bugünkü konuştuğumuz konu bu), 300 ünite ile elde edeceğimiz yumurta adeti 450 ile elde edilecekten farklı olmaz, hatta düşük dozajda yumurta kalitesi daha iyi olur dendi.

Bende aşılamada ve son IVF'de gonal f kullanılmıştı. Aynı ilaçları kullanıyor olmanın etkiyi azaltıp azaltmayacağını sordum, çok farketmez ama sonuçları değerlendirdiğimizde farklı bir ilaç demememiz gerektiği ortaya çıkabilir dedi ve gerçekten de bana yazdığı reçetede gonal f yoktu. Malum, düşman ilaçlar listeme onu da koydum bu ay itibariyle

2 ay sonra görüşelim dedik; bilmiyorum artık ben ne yapıcam Arada kilo alımı yok, sağlıklı beslenin, alkol yok, doğal yollardan da gebe kalabilirsiniz aman bu iki ayı boş geçirmeyin dediler (aklıma Waterss'çığımın preseed'leri geldi), ben de döndüm açıkçası. Durum şimdilik böyle. Biraz daha çalışmam lazım.

Hepinizi öptüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…