Kızlar bugün çok vesvese yaptım kendi kendime kimyasal gebelik, dış gebelik ve en çok da boş gebelik. Son regli tarihinden en erken 5 hafta sonra fetus gözükürmüş kesee içerisinde gözükmesede bir iki hafta takip gerektirirmiş. Allah'ım beklemek ne zor benim 5 hafta geçmesi için Çarşamba günü nü geçmesi gerekiyor. İçim daraldı neden bilmiyorum, en çok da boş gebelikten korktum.
Waterss'çım gözünü seveyim iyi şeyler düşün. Ne kadar öğrenirsek o kadar zorluyor, rahat olmak zor oluyor ama yapma arkadaşım ya. Keyifle bekle, bebişin büyüyor, güzel şeyler düşün. Ne kanaman var ne birşey, hem kanama olsa bile insanların gebelikleri devam ediyor. Sen hamile kalacağına da inanmıyordun bu ay, ben de sana yapma böyle diyordum. Aynı şeyi tekrarlıyorum. Yapma böyle arkadaşım. Olmadı hafta sonunu beklemeden gidersin, çarşambayı bir geçir de, bir iki gün erken olsun ama gözünü seveyim içini ferah tut.
canım bende de geçmek bilmemişti zaman. senin yapabileceğin tek şey pozitif düşünmek. sonuçta kese görmekle kalp atışı duymakla da bitmiyor iş. 2 li 3 lü testler var amniosentez var. 38-40 yaşında sağlıkla doğuran arkadaşlarım var.bence herşey yolundadır ve hem keseyi göreceksin hem kalp atışını duyacaksın.Kızlar bugün çok vesvese yaptım kendi kendime kimyasal gebelik, dış gebelik ve en çok da boş gebelik. Son regli tarihinden en erken 5 hafta sonra fetus gözükürmüş kesee içerisinde gözükmesede bir iki hafta takip gerektirirmiş. Allah'ım beklemek ne zor benim 5 hafta geçmesi için Çarşamba günü nü geçmesi gerekiyor. İçim daraldı neden bilmiyorum, en çok da boş gebelikten korktum.
şu anda 6 yumurta mı var? hiç fena değilmiş. hımm 2 ay sonra durum değişebilir miymiş? hadi bakalım inşallah artar da. bende yumurta bulurlarsa kesin gonal f derler. onu kullanmadım ya. fostimon ve menagon kullanmışım. sıra gonal f de. benim de düşman listemin başınd o var fiyatı nedeniyle. sana hangi ilacı yazdılar diye sormamın sakıncası var mı? benim en tuhafıma giden 2 tedavimde de solda hep 2 folikül varken sağdan daha çok yumurta alınırkn bu kontrolde solda yine 2 tane olması sağda hiç olmaması oldu. hani solun önce bitmesini beklerdim. bir de benim hem sol hem de sağ yumurtalıklarım çok ağrıyor bu ay adetten beri. sol normal yumurta orada gelişmişti. sağ neden ağrıyor ki? inşallah bir sonraki ay için orada da yumurta gelişmektedir. alkisalkisalkisSelam Kızlar,
Antral folikül, dadadadan, önemli konumuz. Bu ay tembellik eden yumurtamda 4 tane, opu işlemi yapılan yumurtamda 2 tane ve ayrıca opu işlemiyle alınan 3 yumurtamın izleri. Opu tarihim çok yeni olduğundan o yumurtayla ilgili net konuşamıyorum ancak durum hiç kötü değil dedi. Elbette çok çok iyi bir rezervden bahsetmiyoruz ama hiç de kötü bir rezerv yok dedi. İkinci IVF'yi transfere gitmediği için dikkate almayacaklarını, sadece ilkinde 6 oositten 2'sinin döllenmesini ciddiye alarak bu konuya eğileceklerini söyledi. Ayrıca (bunu Karamel'cim ve Hülya'cığıma yazıyorum), histereskopi ile rahimde kalıcı bir müdahale yapıldığından, bunun tutunma ve gebelik şansını arttırabileceğinden, co-culture'un de düşünülebileceğinden bahsetti. Ancak IVF denemem çok yeni olduğundan iki ay beklememi, sol yumurtalığımı tam o zaman değerlendirebileceklerini söyledi. Protokole de tam o zaman karar verilecek ancak şimdilik 275-300 ünite'lik bir kısa protokol (o ayki duruma göre iki ayrı tedavi şekli) uygulanacak. Çünkü çok sayıda yumurta peşinde değilsek (Deniz Bulut'çum bak bugünkü konuştuğumuz konu bu), 300 ünite ile elde edeceğimiz yumurta adeti 450 ile elde edilecekten farklı olmaz, hatta düşük dozajda yumurta kalitesi daha iyi olur dendi.
Bende aşılamada ve son IVF'de gonal f kullanılmıştı. Aynı ilaçları kullanıyor olmanın etkiyi azaltıp azaltmayacağını sordum, çok farketmez ama sonuçları değerlendirdiğimizde farklı bir ilaç demememiz gerektiği ortaya çıkabilir dedi ve gerçekten de bana yazdığı reçetede gonal f yoktu. Malum, düşman ilaçlar listeme onu da koydum bu ay itibariyle
waters boş gebelik kimyasal gebeliğe oranla daha mı kötü bir durum?
canım bende de geçmek bilmemişti zaman. senin yapabileceğin tek şey pozitif düşünmek. sonuçta kese görmekle kalp atışı duymakla da bitmiyor iş. 2 li 3 lü testler var amniosentez var. 38-40 yaşında sağlıkla doğuran arkadaşlarım var.bence herşey yolundadır ve hem keseyi göreceksin hem kalp atışını duyacaksın.
şu anda 6 yumurta mı var? hiç fena değilmiş. hımm 2 ay sonra durum değişebilir miymiş? hadi bakalım inşallah artar da. bende yumurta bulurlarsa kesin gonal f derler. onu kullanmadım ya. fostimon ve menagon kullanmışım. sıra gonal f de. benim de düşman listemin başınd o var fiyatı nedeniyle. sana hangi ilacı yazdılar diye sormamın sakıncası var mı? benim en tuhafıma giden 2 tedavimde de solda hep 2 folikül varken sağdan daha çok yumurta alınırkn bu kontrolde solda yine 2 tane olması sağda hiç olmaması oldu. hani solun önce bitmesini beklerdim. bir de benim hem sol hem de sağ yumurtalıklarım çok ağrıyor bu ay adetten beri. sol normal yumurta orada gelişmişti. sağ neden ağrıyor ki? inşallah bir sonraki ay için orada da yumurta gelişmektedir. alkisalkisalkis
dıuamı da ettim waters çım..allahım ne niyetle okuduğumu biliyorsun.arkadaşımın yüreğinden vesveseyi al götür dedim.amin.
sevgili aklıma geldi de.vesvese için;eğer biliyorsanfelak ve nas surelerini oku.......iyi gelmesini ümit ederim.anlamları kalplere vesvese veren şeytanın şerrinden allaha sığınırım anlamına geliyor.ben adetliyim ama okuyacağım senin için.inşallah allah kabul eder.kızlar hepimiz birer tane okuyalım bilenlşerimiz varsa he.ne dersiniz.esterya ya da okumuştuk.öaşallah şimdi hem bulanıyor hem de öğürüyormuşşimdi okuyacağım sevgilerle
gukem daha önce de dedim. 7 tane gerçekten parlak bir sayı değil. birşeyler yapmak için acele etmen lazım. bence bir doktora daha git. adet 2. veya 3. günü daha iyi olur hatt net gözükür.normal muayene 150 ytl anadolu sağlıkta aydın bey e bir kere gittim bana tüp bebeği öneren adam o.folükülün az dedi 7 tane dedi ama bunu dediği gün SAT ın 19. günüydü.dedim bir kez boş gebelik geçirdim dedim o bir tesadüf dedi şansın az artık dedi tüp bebek yaptır dedi bende kızdım bi daha gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?