sağol canım yarın durum değerlendirmesi için memorial a gideceğim ama inan başlamayı falan hiç istemiyorum. psikolojim hala çok kötü. belki en iyisi böyle olmasıdır. benim için de okur musun?:kedi:iyiyim denizcim..okudum da seni.evet bayağı aklın karışmış senin.sen okudukça bende karışıyorum doğrusu bebek mi?koca mı?ikiside mi? hiçbirimi?offff gerçeketen çok karışık.bir an önce karar vermelisin.burda destekçin çok..........
canım tüpe başlarken 2. 3. günü muayene oluyorsun ve rahim ile yumurtaların durumu da en net bu günler gözüküyor. dokorlar n doru değerlendirmeyi de bu günler yapıyor. ama tabii daha sonrası da olur. yine aşağı yukarı belli oluyor foliküller.deniz bulutttttttttttttttttttttttttttt bak ya şimdi kafam karıştı iyicene adetin 2.ve ya 3. günü nasıl muayene olabilirim kanamam varken ben yarın FSH ve E2 hormon testi yaptırmayı düşünüyorum.kanamam bitince de folikül için muayene olmayı düşünüyorudm yanlış mı değerlendiriyorum. sen demişsin ki 2. veya 3. günü git demişsin emin misin?
sağol canım yarın durum değerlendirmesi için memorial a gideceğim ama inan başlamayı falan hiç istemiyorum. psikolojim hala çok kötü. belki en iyisi böyle olmasıdır. benim için de okur musun?:kedi:
rahim filmi çektireceksen 5.-6. günler yani kanamanın tam bitişi daha da iyi. zaten 8. günü geçirmedemek kanama ola ola muayene ediyorlar ne kötüben o zaman yarın doktorada mı gitsem acaba.niyetim 8 gün gidip muayene olup rahim filmi çektirmekti?
sanada okudum kız allah kabul etsin.git git.bak hamileler çoğaldı yakında senin karnın çıktımı benimki büyümedi muhabbeti başlar hadi bizde yetişelim onlara.bizde gayret edelim de artık .karamel ne demişti göbek tokuşturacağız demişti..hadi hadi bizde uğraşalım yola devam.bizim yine olmazsa bizde KARAMELİN BALONU nu koyarız karnımıza.öyyyle tokuştururuz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:.
gukem istersen yarın doktora git ya da 4. gün. o sana bir fikir verir. film çektirebileceğin günü de söyler
Kızlar bugün çok vesvese yaptım kendi kendime kimyasal gebelik, dış gebelik ve en çok da boş gebelik. Son regli tarihinden en erken 5 hafta sonra fetus gözükürmüş kesee içerisinde gözükmesede bir iki hafta takip gerektirirmiş. Allah'ım beklemek ne zor benim 5 hafta geçmesi için Çarşamba günü nü geçmesi gerekiyor. ıçim daraldı neden bilmiyorum, en çok da boş gebelikten korktum.
Selam Kızlar,
Geldim, teşekkür ederim Karamel'cim, Deniz Bulut'çum.
Karamel'cim, beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün, istanbul semaları ha? ah canım benim, bence hiç stres yapma, git doktoruna çıkarsın, vallahi.
2 saate yakın kaldım hastanede, kalabalıkça ama çok beklemedim. Neyse bir doktorla tarihçemi! konuştuk. Ciddi ciddi denemelere 1.5 sene önce başladığımdan ve ilk sene gebelik elde edildiğinden durum iyi filan falan. Hale Hanım da yaşı söyledi, 40 yaşın iki grup arasında sınır teşkil ettiğini filan, ancak bu yaş grubunda güzel hamilelikler elde ediyoruz, sizin de aşılamanız doğal yollarla hamilelik demek ve çok yeni, dolayısıyla gayet güzel bir noktadan başlıyoruz dedi. Elbette ki yaş gibi bir faktörümüz olduğunu -yine- ekledi, ben de bu durumun fena halde farkında olduğumu söyledim. Geçiniz oldum yani
Antral folikül, dadadadan, önemli konumuz. Bu ay tembellik eden yumurtamda 4 tane, opu işlemi yapılan yumurtamda 2 tane ve ayrıca opu işlemiyle alınan 3 yumurtamın izleri. Opu tarihim çok yeni olduğundan o yumurtayla ilgili net konuşamıyorum ancak durum hiç kötü değil dedi. Elbette çok çok iyi bir rezervden bahsetmiyoruz ama hiç de kötü bir rezerv yok dedi. ıkinci IVF'yi transfere gitmediği için dikkate almayacaklarını, sadece ilkinde 6 oositten 2'sinin döllenmesini ciddiye alarak bu konuya eğileceklerini söyledi. Ayrıca (bunu Karamel'cim ve Hülya'cığıma yazıyorum), histereskopi ile rahimde kalıcı bir müdahale yapıldığından, bunun tutunma ve gebelik şansını arttırabileceğinden, co-culture'un de düşünülebileceğinden bahsetti. Ancak IVF denemem çok yeni olduğundan iki ay beklememi, sol yumurtalığımı tam o zaman değerlendirebileceklerini söyledi. Protokole de tam o zaman karar verilecek ancak şimdilik 275-300 ünite'lik bir kısa protokol (o ayki duruma göre iki ayrı tedavi şekli) uygulanacak. Çünkü çok sayıda yumurta peşinde değilsek (Deniz Bulut'çum bak bugünkü konuştuğumuz konu bu), 300 ünite ile elde edeceğimiz yumurta adeti 450 ile elde edilecekten farklı olmaz, hatta düşük dozajda yumurta kalitesi daha iyi olur dendi.
Bende aşılamada ve son IVF'de gonal f kullanılmıştı. Aynı ilaçları kullanıyor olmanın etkiyi azaltıp azaltmayacağını sordum, çok farketmez ama sonuçları değerlendirdiğimizde farklı bir ilaç demememiz gerektiği ortaya çıkabilir dedi ve gerçekten de bana yazdığı reçetede gonal f yoktu. Malum, düşman ilaçlar listeme onu da koydum bu ay itibariyle
2 ay sonra görüşelim dedik; bilmiyorum artık ben ne yapıcamArada kilo alımı yok, sağlıklı beslenin, alkol yok, doğal yollardan da gebe kalabilirsiniz aman bu iki ayı boş geçirmeyin dediler (aklıma Waterss'çığımın preseed'leri geldi), ben de döndüm açıkçası. Durum şimdilik böyle. Biraz daha çalışmam lazım.
Hepinizi öptüm.
karamelcik; ne güldüm kız size.ne balonmuş yaaa.tarihe adını yazdıracak.karamelin balonu
gukem daha önce de dedim. 7 tane gerçekten parlak bir sayı değil. birşeyler yapmak için acele etmen lazım. bence bir doktora daha git. adet 2. veya 3. günü daha iyi olur hatt net gözükür.
deniz bulutttttttttttttttttttttttttttt bak ya şimdi kafam karıştı iyicene adetin 2.ve ya 3. günü nasıl muayene olabilirim kanamam varken ben yarın FSH ve E2 hormon testi yaptırmayı düşünüyorum.kanamam bitince de folikül için muayene olmayı düşünüyorudm yanlış mı değerlendiriyorum. sen demişsin ki 2. veya 3. günü git demişsin emin misin?
sağol canım yarın durum değerlendirmesi için memorial a gideceğim ama inan başlamayı falan hiç istemiyorum. psikolojim hala çok kötü. belki en iyisi böyle olmasıdır. benim için de okur musun?:kedi:
balonum :)))))))))))))))))))
:lepi:
esterya karamel kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?