38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

deniz bulutttttttttttttttttttttttttttt bak ya şimdi kafam karıştı iyicene adetin 2.ve ya 3. günü nasıl muayene olabilirim kanamam varken ben yarın FSH ve E2 hormon testi yaptırmayı düşünüyorum.kanamam bitince de folikül için muayene olmayı düşünüyorudm yanlış mı değerlendiriyorum. sen demişsin ki 2. veya 3. günü git demişsin emin misin?

sağol canım yarın durum değerlendirmesi için memorial a gideceğim ama inan başlamayı falan hiç istemiyorum. psikolojim hala çok kötü. belki en iyisi böyle olmasıdır. benim için de okur musun?:kedi:

canım tüpe başlarken 2. 3. günü muayene oluyorsun ve rahim ile yumurtaların durumu da en net bu günler gözüküyor. dokorlar n doru değerlendirmeyi de bu günler yapıyor. ama tabii daha sonrası da olur. yine aşağı yukarı belli oluyor foliküller.

demek kanama ola ola muayene ediyorlar ne kötü ben o zaman yarın doktorada mı gitsem acaba.niyetim 8 gün gidip muayene olup rahim filmi çektirmekti?

sağol canım yarın durum değerlendirmesi için memorial a gideceğim ama inan başlamayı falan hiç istemiyorum. psikolojim hala çok kötü. belki en iyisi böyle olmasıdır. benim için de okur musun?:kedi:

sanada okudum kız allah kabul etsin.git git.bak hamileler çoğaldı yakında senin karnın çıktımı benimki büyümedi muhabbeti başlar hadi bizde yetişelim onlara.bizde gayret edelim de artık .karamel ne demişti göbek tokuşturacağız demişti..hadi hadi bizde uğraşalım yola devam.bizim yine olmazsa bizde KARAMELİN BALONU nu koyarız karnımıza.öyyyle tokuştururuz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:.

demek kanama ola ola muayene ediyorlar ne kötü ben o zaman yarın doktorada mı gitsem acaba.niyetim 8 gün gidip muayene olup rahim filmi çektirmekti?
rahim filmi çektireceksen 5.-6. günler yani kanamanın tam bitişi daha da iyi. zaten 8. günü geçirme

sağol canım. hi hi bu karamel in balonu da her yerden çıkıyor:roflol:ne yaptı acaba?

deniz bulut sen bana en iyisi yardımcı ol şekerim benim bugün ikinci gün ve en iyi sonucu görebilmek için sırayla hangi şeyleri kaçıncı gün yaptırmalıyım bi sıralar mısın lütfen?

gukem istersen yarın doktora git ya da 4. gün. o sana bir fikir verir. film çektirebileceğin günü de söyler

gukem istersen yarın doktora git ya da 4. gün. o sana bir fikir verir. film çektirebileceğin günü de söyler

DENIZCIM SANA KUSTUM( YAZIYORUM SANA bana cvp vermıyorsun neden cnm? halbulkı ılk denememde bana bır tek sen yardımcım olmuştun bana çök destek vermıştın? tek dondurulmuş embrıyonum bu sefer suleyman bey tarafından transfer edıldı bu sefer çök net ve maşallah baya buyumuştu ultrasonda gordum bugun 6.cı gunum inş. yenı yıllda hedıyem olur sende 3.cu denemeye karar verdıgıne cok sevındım sen kocanı at kafandan şimdılık çöugunu dusun sadece olduktan sonra da hakkından gelecegınden emınım hadı bakalım hep beraber buyuturuz inş. bebışlerımızı ha bu arada embrıyonum 4 kalıtelıydı sence ıyımı? opuldun

waterscim gunaydın , gecen bir arkadas tavsiye etti, eger bir erkek hamile olan karısının elini karnına koyar ve 99 defa ya mubdi der ise Allahın izni ile kadın dusuk falan yapmaz saglıklı dogum yaparmıs. Ben daha esime okutmadım ama her gun kendi kendime okuorum..

NOT:

Mübdi, insanı ilk var edendir. Yani onu yoktan yaratıp var edendir. Bütün varlıkları yoktan var eden, onları inşa edip ortaya koyan Allah'tır. Varlıklar yok iken Allah tarafından yaratılmış ve varlık alemine çıkarılmışlardır. O, büütün varlıkları örneksiz ve mükemmel bir şekilde yaratmıştır. Ruhunun ve bedenindeki bütün organları Allah tarafından yaratıldığını ve şekillendiridiğini, bu varlıkta tıpkı sana benzer başka bir kimsenin yaratılmadığını bil. Bu gerçekten büyük bir yaratılıştır. (5)

Kainat yokken Allah vardı. Kainattaki her şeyi malzemesiz ve modelsiz olarak yarattı. Çekirdekten ağacı çıkarıyor, çekirdek tekrar toprağa düşüyor ve baharda yeniden canlanıyor. Ve kocaman ağaca dönüşüyor. Modelsiz olarak insanı yaratan Rabbimiz onu da bir kanuna bağlamış. Kanunu kıyamete kadar devam edecek. Rabbimizin tabiat kanunlarına uyduğumuz oranda rahat ediyoruz. Bunda kimse şüphe ve itiraz etmiyor.Tabiat kanunlarını koyan Rabbimiz Kur'an'ıyla da kanunlarını koymuş, her iki kanuna da uyarsak her iki dünyamızda güzel olur.
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

.

günaydın çıtırlarım,

valla beni soracak olursanız, ıstanbul semalarında uçuşumu tamamladıktan sonra işte karşınızdayım. Balonumu çıkardım, adı balon ama kendi tıpalı mıpalı koca bir boru, içim kalktı ama yaptım, şaka bir yana kuş gibi oldum.

bu kadar stres yapma be güzelim eğer bu şekilde yapacaksan bir kan testi daha yaptır, en azından muayeneye kadar rahat olursun. Bebişi rahat bırak hele.

bence çok güzel bir görüşme olmuş, içinde rahatlamıştır. Ancak 2 ay sonra başlayacaksan reçeten niçin şimdi yazıldı merak ettim. Kilo değince doktor bana da dedi hormon kilo yapmaz, stresten yiyip hormon yaptı deme demişti. Bak işte hep bilmeden konuşuruz ya, bir çok yorumda (başka topiclerde) yaşım var az ilaç verdiler ondan olmadı deniyor sanki yaşla birlikte ilacın arması gerekiyormuş gibi önemli olan uygun olması az veya çok değil.

Herada, sana histeroskopimi önermiş oldular orası anlayamadım.

karamelcik; ne güldüm kız size.ne balonmuş yaaa.tarihe adını yazdıracak.karamelin balonu

tabi anam, azıcık gülelim değil mi hep kasvet , stres olmuyor.

gukem daha önce de dedim. 7 tane gerçekten parlak bir sayı değil. birşeyler yapmak için acele etmen lazım. bence bir doktora daha git. adet 2. veya 3. günü daha iyi olur hatt net gözükür.

denizciğim sayıya takılma bence, doktor bana da yumurtalıklar çok iyi gözüküyor 7-8 tane toplarız böylece çoğul koyarız şansımızı arttırırız dedi. Doktorlara göre bu yaşlarda 7-8 tane az değil. Tabi acele et, doktora git kısmına katılıyorum o ayrı.

evet canım adetin 2. ve 3. günü muayene oluyor.

canım şu son gittiğin doktor senin moralini ciddi anlamda bozdu ya bir daha ona gitme bence. ınşallah yarın güzel geçer , kaçta gideceksin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
KARAMELıM gunaydın... rahatlamana sevindim guzelimm.. sıkıntıy atlattın insallah bundan sonra gebelik sıkıntılarını konusuruz senle bitanem..

esterya, ne güzel bir yazı okuyunca insan rahatlıyor vallahi, bir hamile kalsam "99 defa ya mubdi" okutmak ilk işim olacak.

inşallah canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…