38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet ya (( neyse şifa olsunda katlandık işte ama benimde içim kalktı öyle tıpalı mıpalı
ay hepsi mi içindeydi? ben de içte şişen minik bişi sanıyordum. stres yaptığın kadar varmış. neyse seni uçurmadan geçti gitti kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
anammmmm o balon malon degil beyaaaa... bildigimiz bahce hortumu wiyyyyyyyyyyyyyy karamel onu sen icindemi tasıdın yavrum yaaa, o seni ucurmaz püskürtürdü alimallah..

allah iyiliğinizi versin ya çok güldüm allah sizi de güldürsün inşallah :)))) Odadakiler deli diyecek okudum ve kahkaha attım alkisalkisalkis

ama şuna inanınki resimde küçük çıkmış

Esterya'cım teşekkür ederim. Yazdığını kendim uygulayacağım kabul olur herhalde.

Karamel'cim haklısın ama bir çok olumsuz örnek ve yaş faktörü kuruntu yapmama neden oldu ama bugün iyiyim dualarımı ediyorum, her şey bizi yaradanın Rab'bimin elinde, biz elimizden geleni yaptık ona teslim ettik, güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum.

İnşallah sende hamile kalınca Esterya'nın dediği gibi hamilelikle ilgili konuları konuşacağız destekleriniz için sağol'un.

Karamel'cim balon konusuna ben de çok gülmüştüm yazılanları takip ettim geçmiş olsun, şimdi hazırsın hadi hayırlısı bekleyeceğiz ve göreceğiz. 20 gün sonra galiba durum değerlendirmesi yapılacaktı yanlış hatırlamıyorsam..

evet canım doğru hatırlıyorsun , hap bitince gideceğim ve duruma bakacağız.

kızlar en kötü karar kararsızlıktan iyidir.bugün doktora gitmemeye karar verdim. gücüm yok. belki adet 3. gün giderim ya da öbür ayın 18-19. günü giderim ya da gitmem. eğer bu kadar kolay hamile kalan ben hatta en son 41 yaşında hamile kalan ben 42 yaşında 2 tüp ile beceremediysem bunda da vardır bir hikmet diyorum. olacaksa preesed ile veya onsuz kendi de olur. ya da hayırlı değilse de olmasın. gördüğünüz gibi halen toplayamadım ben. :çok üzgünüm:

Nasıl yani Denizciğim, tabiki herşeyde bir hayır vardır, tabiki herşeyin hayırlısını istiyoruz ama çabamızıda göstermeliyiz.

2 kere tüpte olmayabilir ama ya 3 de olacaksa.

Ben gerçek hayatımdaki dostluk ve arkadaşlıklarımda da böyleyim, söylemem gerekiyorsa söylerim. Kafası karışacakmış, üzülecekmiş, benden onları duymaya hazır değilmiş demem.

O yüzden haddim olmayarak diyorum ki, git arkadaşım memorial dan aldığın randevuya git.

Selam Arkadaşlar,

Şöyle gayet hızlı bir geçmişe baktım.

Karamel'cim, oy, oy, oy diyorum. Ah canım ya, çok geçmiş olsun gerçekten, balon filan deyince ben de masum, minik, ufacık birşey zannetmiştim. Neyse geçti gitti artık, iyi ki aklına koymuşsun histereskopiyi. Artık için rahat...

Deniz Bulut'çum, yahu arkadaşım, ben de hafif korkarak gittim dün ama gittim. Katılıyorum Karamel'e, zaten en olumsuzu düşünüyorsun, kendini en kötü habere hazırlıyorsun. Kaldı ki bence moralin düzelecek, toparlanmana faydası olacak. Bence de gitmelisin. Lütfen vazgeçme.

kızlar, burası artık kendi özerk bölgemiz gibi o yüzden bir sevincimi paylaşmak istiyorum.
Benim adam keçiden bile daha inattır, keçi onun yanında melek kalır.
Her sene adamı check up a yollayacağım diye binbir zorluk çekerim, ağlamaksa ağlamak, bağırmaksa bağırmak, duygu sömürüsü ise duygu sömürüsü o an şartlar neyi gerektiriyorsabuyrunnnnnnnnn
2 yıl önce bir check-up ta akciğerinde minik bir kireçlenme vardı. 8 ay sonra yine baktırdık aynı duruştaydı büyüme falan yok. Elimde tahliller (o gitmediği için) doktor doktor gezdim. Bütün doktorlar allah kocanıza sabır versin bu kadar da olmaz dediler. Hatta zorla götürdüğüm bir doktor bizimkiyle konuşurken kapıyı kilitledi içeri giremedim. Ben adamı konuşturmuyor muşum.
Sonuç , bu hastalık bile değil mesleki birşey dediler. (müh. kendisi) (toz duman kir pas) Son kontrol üstünden 1 yıl geçti, bu arada göbeğim var diye 3-4 kilo verdi ama benim aklımda hep korkunç senaryo niye kilo verdi kabusu. ınanın burada yazıyorum ama bebek hep ikinci plandaydı.

Neyse bizim eski bir işyeri hekiminin eşi büyük bir devlet hastanesinde de gögüs hastalıkları uzmanı.Ona yolladım (bu sefer çabuk kabul etti ve bu beni daha da korkuttu acaba birşey mi varda dr.a gitti diye) (çenemden kurtulmak için gitmiş meğer)

Röntgen çekilmiş, eskiler incelenmiş , Hiçbirşeyi yokmuş fıstık gibiymiş , varya hamile olduğumu öğrendiğimde bu kadar sevinmemiştim. Hatta doktor bu saçma gibi duruyor küçükkken başına birşey geldi mi, bulunduğun yerde avcılık varmıydı falan demiş. Bak turp gibiyim 2. yi alırım ona göre diyor :)))

Kızlar çok mutlu oldum çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorulara cevap.

Deniz Bulut'çum, menogon yazıldı. Sol yumurtam opu sebebiyle şiş ve rahmin biraz da arkasında görüldü bu sebeple, sayı o yüzden net değil ancak en azından bu ay için en az 6 gözüküyormuş. Bazıları büyümeye başlamış bile, yuff dedim. Dün 21. günümdü. Neyse gittiğim ayki duruma göre iki ayrı protokol önerebilirler gibi duruyor. Bir tanesinde bu iğnenin yanında bir de klomen hap almam öngörülüyor filan. Neyse işte, yaşayıp görücez.

Karamel'cim, histereskopi önerilmedi tam olarak. Kürtaj başarılı olmuş, rahimde, kalınlıkta bir sorun görülmüyor dedi ancak deneme yapacağımız ay durumu değerlendirip gerekirse tutunma şansını arttırmak için histereskopi yapabiliriz gibi konuşuldu. Sanırsam şu rahme çizik atıp, tutunma ihtimali artsın diye birşey yapıyorlarya, onunla ilgili birşey olsa gerek. Neyse işte, rahatladım açıkçası.

Ancak şunu da söyleyeyim kızlar, 1.5 senedir deniyorum, büyük konuşmayayım ama dün şu tarihçe çıkarken dedim ki, 'bak kızım, 1.5 sene önce ileride pişman olmayayım diye yola çıktın, elinden geleni yapmışsın. Sana bir sene daha, uğraşabildiğin kadar uğraş, vücudun elverirse, bünyen kaldırırsa bir senede 5-6 tüp de yaptır, olmadı kendin denemeye başla'. Eşimle de konuştum, o da bunu destekliyor. Şimdilik böyle, ne tedavi yaptıracaksam 2010'da yaptırıcam, sonraya kalırsa, doğal yollardan denemeye başlarız. Bu pes etmek değil, bu şekilde devam etmek istemiyorum sadece.

karamel herada tünaydın arkadaşlar..yoktum şimdi geldim.balanceden haber varmı kızlar?
karamelcim gözünaydın canım.şimdi okudum daha sobayı açmadım bilgisayarı açtım..gözünaydın olsun canım..için rahat etmiştir.artık rahaaaaaaaaaaat bir şekilde başlayabilirsin tedavine.

Herada, henüz başlamıyorsun niye ilaç yazıldı, ilaca şimdiden mi başlıyormusun yoksa ozaman başlamak için mi

Son düzenleyen: Moderatör:

canım sağol, erverdi soba dedin de , şöyle kömür yada odun sobasının arkasına kıvrılıp yatsam ohhhhh ne çok özledim.

Karamel'cim, çokkkkkkk sevindim. Gözün aydın. Deli misin, tahmin edebiliyorum ne kadar sevinebildiğini. Allah sağlıklı, güzel, uzun, birlikte, bol Karamel JR'lı bir hayat nasip etsin ikinize. Ben de eşimin sigara içmesinden dertliyim. Müjdeyi aldığımız an ömrüm boyunca içmeyeceğim söz dedi, şimdi nasıl içiyor pofur pofur bir görsen. O gün inşallah iki sevinci bir arada yaşayacağım ben de.

Sorularından birini atlamışım. Reçete konusu. Niye diye sormadım ama o reçete ve önerilen iki protokol bence doktorun bir sonraki görüşmeye ön hazırlığıydı. Her gelenle, her defasında 1.5-2 saat geçirmeleri imkansız çünkü. En detaylı değerlendirme bu görüşmedediydi ve bir sonraki görüşme yumurtaların değerlendirip, protokol ve dozajlara dair son rötuşların verilmesi şeklinde olacak. Dosyaya dozajlarla ilgili filan bayağı bir not aldı kendisi için çünkü. Bu yaklaşım da acayip mantıklı geldi. Ben de iş yerinde öyle çalışırım çünkü, hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…