yok canım maalesf kömür sobası değil.doğalgaz sobası.evet çok güzel olr valla.bu saatten sonra şimdi kim uğraşır sobayla.en son kattayım.getirmesi dert indirmesi,pisliği.ama kapımın önünde duruyor haalaaa canım sobam.belki birgün kısmet olur.bende hep odun kullamnmayı stemiştim.kısmet olmadıcanım sağol, erverdi soba dedin de , şöyle kömür yada odun sobasının arkasına kıvrılıp yatsam ohhhhh ne çok özledim.
Günaydın Erverdi'cim,
Sen de dualarımdasın güzelim. İnşallah ocak ayında senin de güzel haberlerini alacağız. Soba dedin ya offff ya, üzerinde kestane filan. Bu durumda süslerken evi, kestane de pişirelim derim benKüçük Erverdi'lerin bir teyzesi olarak, o kadar da diyebilelim yani di mi ?
kızlar!! bizim bebelerimiz olursa ne çok teyzeleri olucak di mi
Nasıl yani Denizciğim, tabiki herşeyde bir hayır vardır, tabiki herşeyin hayırlısını istiyoruz ama çabamızıda göstermeliyiz.
2 kere tüpte olmayabilir ama ya 3 de olacaksa.
Ben gerçek hayatımdaki dostluk ve arkadaşlıklarımda da böyleyim, söylemem gerekiyorsa söylerim. Kafası karışacakmış, üzülecekmiş, benden onları duymaya hazır değilmiş demem.
O yüzden haddim olmayarak diyorum ki, git arkadaşım memorial dan aldığın randevuya git.
Karamel'cim, çokkkkkkk sevindim. Gözün aydın. Deli misin, tahmin edebiliyorum ne kadar sevinebildiğini. Allah sağlıklı, güzel, uzun, birlikte, bol Karamel JR'lı bir hayat nasip etsin ikinize. Ben de eşimin sigara içmesinden dertliyim. Müjdeyi aldığımız an ömrüm boyunca içmeyeceğim söz dedi, şimdi nasıl içiyor pofur pofur bir görsen. O gün inşallah iki sevinci bir arada yaşayacağım ben de.
Sorularından birini atlamışım. Reçete konusu. Niye diye sormadım ama o reçete ve önerilen iki protokol bence doktorun bir sonraki görüşmeye ön hazırlığıydı. Her gelenle, her defasında 1.5-2 saat geçirmeleri imkansız çünkü. En detaylı değerlendirme bu görüşmedediydi ve bir sonraki görüşme yumurtaların değerlendirip, protokol ve dozajlara dair son rötuşların verilmesi şeklinde olacak. Dosyaya dozajlarla ilgili filan bayağı bir not aldı kendisi için çünkü. Bu yaklaşım da acayip mantıklı geldi. Ben de iş yerinde öyle çalışırım çünkü, hoşuma gitti.
Denizcim bisi diycem sakın beni yanlıs anlama benim bir kız arkadasım sperm bankasından hamile kaldı su an 7 aylık hamile ve kadar sakin huzurlu mutlu geciyorki hamileligi cunku onu sinir eden kimse yok, kimseden bir beklentisi olmadıgı icinde uzulmuyor kırılmıyor :)
hamilelik kontrollerine ya kızkardesiyle ya bizlerden biriyle gidiyor, dogumda onun yanında bizler olacagiz.. ben cok ayrıntılı bilmiyorum aile hayatını ve yasadıklarını ama uzuldugunu gordukce inan bende cok uzuluyorum
kızlar en kötü karar kararsızlıktan iyidir.bugün doktora gitmemeye karar verdim. gücüm yok. belki adet 3. gün giderim ya da öbür ayın 18-19. günü giderim ya da gitmem. eğer bu kadar kolay hamile kalan ben hatta en son 41 yaşında hamile kalan ben 42 yaşında 2 tüp ile beceremediysem bunda da vardır bir hikmet diyorum. olacaksa preesed ile veya onsuz kendi de olur. ya da hayırlı değilse de olmasın. gördüğünüz gibi halen toplayamadım ben. :çok üzgünüm:
yahu deniz akşam o kadar makara yaptık dedim san git git diye.yine gitmedin he.yahu git işte topla cesaretini.hem hamilede kaldın sen.bu iyi bir durum.hem ne demiştim sana akşam ben.hadi artık yetişelim bizim kızlara.hamileler çoğaldı şükür.yakında başlarlar benim karnım büyüdü senim,nki nasıl diye.hadi kız bizde şişirelim göbecikleri..onlarla beraber tokuşturalım göbecikleri.karemel diyor ya hep tokuşturacağız diye...hadi git bee.bak bende can çekişiyorum ben gidemiyorumböyle takiplerle deniyorum.senin imkanın varsa git.uğraşalım be arkadaşım.yaş gidiyor.ömür de...şöyle yaşlandığında yanında bir kötü nefes olsun istemezmisin?(bu mecazi anlamdaydı).ne yapalım olmazsada KARAMELİN BALONUndan da fayda yok baksana.hortum gibi birşeymiş.bizde normal balon alır koyar öyle tokuştururuz...
karamelcim arkadasım 39,5 yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?