38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın Erverdi'cim,

Sen de dualarımdasın güzelim. İnşallah ocak ayında senin de güzel haberlerini alacağız. Soba dedin ya offff ya, üzerinde kestane filan. Bu durumda süslerken evi, kestane de pişirelim derim ben Küçük Erverdi'lerin bir teyzesi olarak, o kadar da diyebilelim yani di mi ?

Tamam şimdi anladım canım, iyi dileklerin içinde sağolasın inşallah eşinde sigarayı bırakır rahat edersin. Biz sigara kullanmıyoruz, darısı başına :)))

Benim doktorda her şeyi not alıyor, telefon konuşmamızı bile not almış çok şaşırdımdı.

Ya herada, biz senle hep aynı şeyleri yazıyoruz farkında mısın :))) Şimdi de sobada oldu aynı şey

canım sağol, erverdi soba dedin de , şöyle kömür yada odun sobasının arkasına kıvrılıp yatsam ohhhhh ne çok özledim.
yok canım maalesf kömür sobası değil.doğalgaz sobası.evet çok güzel olr valla.bu saatten sonra şimdi kim uğraşır sobayla.en son kattayım.getirmesi dert indirmesi,pisliği.ama kapımın önünde duruyor haalaaa canım sobam.belki birgün kısmet olur.bende hep odun kullamnmayı stemiştim.kısmet olmadı

ah canıııım o günler gelsin hele..istediğiniz kestane olsun.soba yok diye üzülme fırındada yaparız.haaa bir şey soracaktım.görüşmen kaç dakika kadar sürdü

evet kızlar ben de hep aklıma koyduğum şeyi yaparım hatta acaba mı dedikleri mi de yaparım ama çok yorulmuşum. dün benim eş seyahatten döndü görmeyin ne sinir. önce gelirken yolda yapması gereken birşeyi 2 kere hatırlattım diye (ama yapması şarttı ve her zamanki gibi son gündü) avazı çıkığı kadar bağırdı yetmedi evde küllük kalmış köşede bu ne dedi (ben sigara içmem) cumartesi garo geldi (erkek ama hem yaşlı hem ortak arkadaşımız yani kıskanılacak birşey yok kız arkadaşlarımdan frklı birşey hissetmiyorum biliyordur) sonra birlikte arkadaş toplantısına gittik dedim vay benimki delirdi neden ona söylememişim! yani aklıma bile gelmedi ne önemi var ki diyorum gelmez gelmez neden benim seyahate gittiğim gün gelir diyor. sonunda evet aramızda birşey var ve seni aldatıyorum ama salağım ya söylüyorum dedim. senden herşey beklebir dedi. eee madem bu kadar rahatsızsın bir ev tuttun evine dön. hiç görüşmeyelim. buna da deliriyor. çocuk olsun da ilişki gitmiyorsa biter dedim ama bununla böyle bir ömür görüşmemiz gerekecekse ay belki benim hayrıma değildir de olmuyordur valla yoruldum yani. bugün için bıraktım. önümüzdeki günler bakarım.

Deniz bulut'cuğum sonuna kadar haklısın, şu anlattıkların gerçekten zor şeyler, gerçekten insanı yoran şeyler. Ancak normal denemektense son bir kez tüp denemek çok daha mantıklı gibi. Çünkü insanın gerginken, kızgınken eşine parmağını dokunası gelmez , o gergin şartlarda normal yol bana daha uzak geliyor.

Tabiki davulun sesi uzaktan hoş gelir, yaşayan ve çeken sensin. Ama uzatmalardayız, heran bitiş düdüğü çalabilir ve o an keşke 2-3 pas daha yapıp gol atsaydık demek için geç olur.

Denizcim bisi diycem sakın beni yanlıs anlama benim bir kız arkadasım sperm bankasından hamile kaldı su an 7 aylık hamile ve kadar sakin huzurlu mutlu geciyorki hamileligi cunku onu sinir eden kimse yok, kimseden bir beklentisi olmadıgı icinde uzulmuyor kırılmıyor :)
hamilelik kontrollerine ya kızkardesiyle ya bizlerden biriyle gidiyor, dogumda onun yanında bizler olacagiz.. ben cok ayrıntılı bilmiyorum aile hayatını ve yasadıklarını ama uzuldugunu gordukce inan bende cok uzuluyorum

karamel biliyorum fena halde farkındayım. bakalım belki adet 2. gübü giderim nasıl olsa n erken o zaman başlanabilecek. zaten belki yumurta bulunmayacak bir sonraki ay bakalım bir de denilecek. bugün canım hiç istemedi. olmazsa olmaz böyle de hayat güzel modundayım

Deniz Bulut'çum,

Bugün içinde o gücü bulamayabilirsin, zorlu bir akşam olmuş dün, ancak regli olursan (inşallah preseed işe yarar ve bu ay güzel bir sonuç alırsın), o zaman gidersin diye ümit ediyorum. Ben de benzer şeyler yazdım bugün, hatta geçen hafta 'fazla mı zorluyorum' oldum ama bir şekilde ümit etmeye devam ediyoruz, o da arkasından acaba bir kere daha denesem miyi getiriyor.

Umarım en kısa zamanda daha iyi hissedersin kendini, eşin bir şekilde seni kaybetme korkusu yaşıyor gibi geliyor bana.

Son düzenleme:

ne güzel işte, inan hayatımda biri olmasaydı gözüm kapalı yapardım, kimse umurumda olmazdı. Çok tebrik ediyorum arkadaşını, bu arada kaç yaşında ?

yahu deniz akşam o kadar makara yaptık dedim san git git diye.yine gitmedin he.yahu git işte topla cesaretini.hem hamilede kaldın sen.bu iyi bir durum.hem ne demiştim sana akşam ben.hadi artık yetişelim bizim kızlara.hamileler çoğaldı şükür.yakında başlarlar benim karnım büyüdü senim,nki nasıl diye.hadi kız bizde şişirelim göbecikleri..onlarla beraber tokuşturalım göbecikleri.karemel diyor ya hep tokuşturacağız diye...hadi git bee.bak bende can çekişiyorum ben gidemiyorumböyle takiplerle deniyorum.senin imkanın varsa git.uğraşalım be arkadaşım.yaş gidiyor.ömür de...şöyle yaşlandığında yanında bir kötü nefes olsun istemezmisin?(bu mecazi anlamdaydı).ne yapalım olmazsada KARAMELİN BALONUndan da fayda yok baksana.hortum gibi birşeymiş.bizde normal balon alır koyar öyle tokuştururuz...

balonuma laf yok kardeşimmmmm allah allah ya :dance::dance::dance:

karamelcim balonu napıcan saklıycan mı hatıra? bebeklerine gosterirsin sizin yuzunuzden bunları soktular rahmime diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…