38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi'cim, ben de merak ediyorum, bildiğim kadarıyla henüz haber yok. yarın büyük gün inşallah. Ne ihtiyacımız var güzel bir haber almaya, hayırlısıyla duyarız inşallah yarın.

esterya dışarıda çok var ama bizim ülkede de artıyor sperm bankasından hamile kalanlar. bana sadece şu kısmı zor geliyor ileride çocuk babam kim diye sorduğunda nasıl açıklayacaksın. ben olsam biyolojik babamı merak ederdim. bir adamdan yapınca en azından işte bu baban diye gösterebilirsin.
herada karamel erverdi tamamen bırakmadım canım. sadece düşünüyorum. nasılsa adetten önce başlanmıyor. maddi olarak beni çok zorlayacak. bir de geçen ay sadece 2 yumurta olunca ya bittiyse diye de korkuyorum. heves de kalmadı bu nedenle. yani 1 yumurta toplanım döllenip hamile kalan ileri yaş bayanları biliyorum ama olasılık o kadar küçük ki bunun için hem dünya kadar para verip hem o stresi çekmeye değer mi diyorum. tabii burada birkaç ay yumurtası olmayan ve sonra 7 yumurtası görülen denizatı var. keşke ona ne olduğunu da öğrenebilseydik.
balance seni ben de merk ediyorum. kaç yaşındaydın o 39 mu 40 mı? daha vaktin olmasına rağmen bu son diyordun inşallah müjdeli haberi vereceksin

saat 1525 almak üzeredir sonucu. offf ne heyecan vardır şimdi. inşallah çok yüksek güzel bir değerdir

Arkadaşlar bu arada dr, randevumu aldım bu Cuma saat 10:00 da. Daha önce takibimi yapan doktorda karar kıldım. Cuma günü 5+2 olacağım, inşallah.

waterss'cığım inşallah güzel haberlerini alacaksın ve bizi mutlu edeceksin.

balance
valla heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberleri gelir. Bir bakayım bir yerlere yazmış mı

Balance'çım, inşallah güzel haberler vereceksin bize. Dualarım seninle.

Waterss, cuma günü güzel haberler alıyoruz demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…