38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

waterss'cığım inşallah güzel haberlerini alacaksın ve bizi mutlu edeceksin.

balance
valla heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberleri gelir. Bir bakayım bir yerlere yazmış mı

İnşallah Karamel'cim bu resmen ikinci regliyi beklemek gibi birşey oldu, yani günün geçmesi 1. aşamaydı. Şimdi çok önemli 2. aşamada bu.

ah be waterscim daha once erverdinind dedigi gibi o asamalar hicbitmeyecek sanırım yok kese kalp ense olcumu ayrıntılı usdg falan filan dogdu baska seyler :) anneyizya omur boyu yurek carpıntısı :)

ah be waterscim daha once erverdinind dedigi gibi o asamalar hicbitmeyecek sanırım yok kese kalp ense olcumu ayrıntılı usdg falan filan dogdu baska seyler :) anneyizya omur boyu yurek carpıntısı :)

Haklısın Esterya'cım bu beklemelerin kalp çarpıntılarının sonu gelmez, doğduğunda da bitmiyor. Senin ki delikanlı oldu bitiyor mu ? ama zaten biz böyle olmasını istedik halen de istemiyor muyuz ?

Kendi dr umun sesini duyunca bugün içim rahatladı sanki kan değerimi ve ne zaman ölçtürdüğümü sordu ooo gayet iyi dedi. Bu bana bir müddet yeter artık :)). Daha fazla bekleyemedim bu Cuma'ya aldım. Gündüz yazdığını akşam uygulayacağım, tekrar teşekkür ederim.

kızlar gündüz evde yoktum şimdi girdim kusura bakmayın sizleride merakta bıraktım ilk sizlere yazıyorum beni bukadar çok sevenim olduğunu beni merak ettiğinizi okuyunca çok mutlu oldum neyse lafı uzatmıyayım değer 42.7 perşembe tekrarlıyacam inşallah katlanır inşallah kimyasal değildir yine 12. gün için değer az değilmi gerçi kendimi okadar olumsuzluğa alştırmıştımki bukadar çıktı şaşkınım ve korkuyorum.dualarınız için sağolun rabbim gönlünüze göre versin SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM

balance ım şu an için hamilesin ve dua edelim değerin katlansın. dilkalman (ay nasıl yazılıyordu) var en iyi örnek. o 12. gün 33 ile mi ne başlamış. hatta doktoru bile kalp atışını görene kadar inanamamıs. galiba 20. haftayı falan bitirdi sağlıkla devam ediyor. inşallah seninki de eder.

slm kızlar bende 2. tüp bebek yolculuguma baslıyorum yarın femara ile
bugün dr hic folikül gormedi sizde ne zaman yumoslar gürünmeye basladı
hayırlı olsun. benim dr kürtaj sonrası 2 folikül gördü diye bir sonraki ay da böyle olursa artık tedavi olasılığı kalmaz dedi. folikül olmadan da femara ile deniyorlar mı? :1shok:

Canım hiç fena değil. Bu transfer olayı doğal yolla yerleşme olayının başladığı gün ile aynı anlamada, yerleşme 7-10 günde tamamlanıyor ve tamamlandıktan sonra kanda beta yükselmeye başlıyor, yani yerleşme biteli yaklaşık 2-5 gün olmuş.

Bak aşağıdaki değerleri mumcu.com dan aldım, yumurtlamadan sonra döllenme oluyor yani senin transferin ile aynı bu durumda değerin ortlamalarda yani iyi, iki gün sonra inşallah güzelce yükselir..Değerler kayıyor ama sırasına göre gidersen 12. gün yumurtlamadan sonra ortalama 48 normal beta hcg değeri olarak kabul ediliyor.

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düþük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95

deniz bulut bugün nasılsın? yazdıklarını okudum, kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap. Bence hiç tüpe gerek kalmayacak inşallah bu ay güzel haberini alacağız . Dua ediyorum senin için de ..

Balance gözün aydın arkadasım. Saglikla ilerleyen güzel bir hamilelik diliyorum sana. Seni merak etmiştim cok şükür iyi haberlerini aldım. Maşallah, masallah.

Balance'cım geçen akşam kendini çok üzmüştün ama güzel bir değer elde ettin, benim tabloda belirttiğim değerlerde bunu kanıtlıyor, artık rahatla biraz güzel bir uyku çek bu akşam..

canlarım ya sağolun inan korkuyorum 2. denememde 9. gün değerim 39.4 2gün sonra değer 11 e düştü ve kimyasal bu 12. gün 42.7 bana az geldi sağlıklı gebelikler yüzün üstündeki gebelikler çok araştırdım inanın korku ve şaşkınlık var dualarınıza çooook ihtiyacım varr

merhaba balance;iyi canım değerin 0 değil. 1 değil 5 değil.42.7 imiş.bu senin içinbir umut güzelim.inşallah dediğin gibi kimyasal değildir.biz iyiyi güzeli dileyelimde hayırlısı allahtan.değlmi?allah seninde gönlüne göre versin arkadaşım.bak hepimiz burda senden haber bekledik.inşallah tüm dileğim değerinin çok çok katlanmasıdır.tekrar gözünaydın.allah bir kapı araladı sana..hadi.inşallah...

sevgili herada sana sormak istediğm bir şey var.acaba yazdın da ben mi atladım.senin şimdiki en son tedavin iptal oldu ya.sana neden iptal olduğunu açıkladılarmı?yani bölünmemi durmuş.bugün gittiğin dr a sordunmu bölünme neden dururmuş diye.........birşey dedilermi.ben sormuştum.burada hiç karşılaşmadık böyle birşeyle,laboratuar şartlarına bağlıyorum demişti bana memorialdeki dr.....sonradan eşimde bunu desteklemişti.beğenmemiş meğer pek temiz değilmiş karışıkmış onun bulunduğu oda.tabii çok sonradan söylemişti.

herada;bir de ne kadar bir süre seninle ilgilendiklerini sormuştum daha önce.yani drla ne kadar bir süre zarfında konuştunuz..

balance.....bende seni merak ediyordum canım.......canım benim dr.umun hastası dilkalman diye bir arkadaş var......12.gün değeri 36 iel başladı ve şu an 17 haftalık hamile......ve herşeyi sorunsuz ilerliyor...ayrıca yaşıda 41........inşallah seninde öyle olucak canım....senin yaşın kaçtı......

Günaydın kızlar,

balance'cığım çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin, değerlere hiç takma bak ne güzel örnek vermişler. Sadece perşembeyi bekle çok zor olacak ama yapacak birşeyde yok.

Balance'cım bu korkular, şüpheler, kalp çarpıntıları bitmiyor maalesef onu anladım o nedenle seni çok çok iyi anlıyorum ama sana tablolardan da gösterdim diğer arkadaşlar olumlu canlı örneklerini yazdılar, bir kere değerin düşük değil , önemli olan sabırla beklemek ..güzel düşünelim güzel şeyler olsun .

kızlar aşağıdaki cümleyi yorumlar mısınız, biliyorsunuz Cuma histeroskopi yaptırdım ve doğum kontrol hapına devam ediyorum. Doktora işlem tamam diye mail attım bana verdiği cvp şu ,

Evet tamamı o kadar. Zaten bir parçanın kalma ihtimali olsa ben size kendiniz yapın demezdim. Ağrı, kötü kokulu akıntı ve ateş olması durumunda gelin. Yoksa gelecek ay adet bitiminde bir kontrol yapalım. (Yeniden histeroskopi ile)

Sorum şu, gelecek ay demiş ya, ben şu anda hap kullanıyorum hap bitince Ocak ayı olacak onun için mi gelecek ay demiş, öbür türlü gelecek adet dönemi derdi değil mi (bu adet değil sonraki adet olsa) çünkü yüzyüzede bu adet bitiminde gibi anladımdı.

sizin yorumunuz nedir

Gunaydın kızlar..

Balance gozunaydın guzelim .. ohoooo pozitif cıkmıycak stresi bitti simdi deger dusuk stresi.. hahah daha cok stresler gelcek sırayla insallah.. kese, kalp atısı, olcumler, dogum, vs.... olsun guzel seyler bunlar :) bırak stresi doya doya yasa pozitif haberini :) Daha 12. gun be anası ne olacakki degeri yavrukusunun daha bi damlacık o , bırak uzuntu ile hırpalama melegini :)

karamelcim benim anladıgım reglden sonra gel diyor doktorun bence, hemde anlamadıgım sey neden dr lar cok kısa oz ve net yazdıklarını sanırlar ama genelde ben bisi anlamam :)

ayyy topicte hamileller cogalıyor yakında herkes gobis muhabbeti yapacak baska muhabbet kalmayacak.. :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…