waterss'cığım inşallah güzel haberlerini alacaksın ve bizi mutlu edeceksin.
balance valla heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberleri gelir. Bir bakayım bir yerlere yazmış mı
ah be waterscim daha once erverdinind dedigi gibi o asamalar hicbitmeyecek sanırım yok kese kalp ense olcumu ayrıntılı usdg falan filan dogdu baska seyler :) anneyizya omur boyu yurek carpıntısı :)
balance ım şu an için hamilesin ve dua edelim değerin katlansın. dilkalman (ay nasıl yazılıyordu) var en iyi örnek. o 12. gün 33 ile mi ne başlamış. hatta doktoru bile kalp atışını görene kadar inanamamıs. galiba 20. haftayı falan bitirdi sağlıkla devam ediyor. inşallah seninki de eder.kızlar gündüz evde yoktum şimdi girdim kusura bakmayın sizleride merakta bıraktım ilk sizlere yazıyorum beni bukadar çok sevenim olduğunu beni merak ettiğinizi okuyunca çok mutlu oldum neyse lafı uzatmıyayım değer 42.7 perşembe tekrarlıyacam inşallah katlanır inşallah kimyasal değildir yine 12. gün için değer az değilmi gerçi kendimi okadar olumsuzluğa alştırmıştımki bukadar çıktı şaşkınım ve korkuyorum.dualarınız için sağolun rabbim gönlünüze göre versin SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM
hayırlı olsun. benim dr kürtaj sonrası 2 folikül gördü diye bir sonraki ay da böyle olursa artık tedavi olasılığı kalmaz dedi. folikül olmadan da femara ile deniyorlar mı? :1shok:slm kızlar bende 2. tüp bebek yolculuguma baslıyorum yarın femara ile
bugün dr hic folikül gormedi sizde ne zaman yumoslar gürünmeye basladı
kızlar gündüz evde yoktum şimdi girdim kusura bakmayın sizleride merakta bıraktım ilk sizlere yazıyorum beni bukadar çok sevenim olduğunu beni merak ettiğinizi okuyunca çok mutlu oldum neyse lafı uzatmıyayım değer 42.7 perşembe tekrarlıyacam inşallah katlanır inşallah kimyasal değildir yine 12. gün için değer az değilmi gerçi kendimi okadar olumsuzluğa alştırmıştımki bukadar çıktı şaşkınım ve korkuyorum.dualarınız için sağolun rabbim gönlünüze göre versin SıZLERı ÇOOOK SEVıYORUM
kızlar gündüz evde yoktum şimdi girdim kusura bakmayın sizleride merakta bıraktım ilk sizlere yazıyorum beni bukadar çok sevenim olduğunu beni merak ettiğinizi okuyunca çok mutlu oldum neyse lafı uzatmıyayım değer 42.7 perşembe tekrarlıyacam inşallah katlanır inşallah kimyasal değildir yine 12. gün için değer az değilmi gerçi kendimi okadar olumsuzluğa alştırmıştımki bukadar çıktı şaşkınım ve korkuyorum.dualarınız için sağolun rabbim gönlünüze göre versin SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM
canlarım ya sağolun inan korkuyorum 2. denememde 9. gün değerim 39.4 2gün sonra değer 11 e düştü ve kimyasal bu 12. gün 42.7 bana az geldi sağlıklı gebelikler yüzün üstündeki gebelikler çok araştırdım inanın korku ve şaşkınlık var dualarınıza çooook ihtiyacım varr
kızlar gündüz evde yoktum şimdi girdim kusura bakmayın sizleride merakta bıraktım ilk sizlere yazıyorum beni bukadar çok sevenim olduğunu beni merak ettiğinizi okuyunca çok mutlu oldum neyse lafı uzatmıyayım değer 42.7 perşembe tekrarlıyacam inşallah katlanır inşallah kimyasal değildir yine 12. gün için değer az değilmi gerçi kendimi okadar olumsuzluğa alştırmıştımki bukadar çıktı şaşkınım ve korkuyorum.dualarınız için sağolun rabbim gönlünüze göre versin SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM
canlarım ya sağolun inan korkuyorum 2. denememde 9. gün değerim 39.4 2gün sonra değer 11 e düştü ve kimyasal bu 12. gün 42.7 bana az geldi sağlıklı gebelikler yüzün üstündeki gebelikler çok araştırdım inanın korku ve şaşkınlık var dualarınıza çooook ihtiyacım varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?