38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım gelecek ay dediği bundan sonraki ilk adet bitiminde kontrol yapalım diyor. peki sen bundan sonraki ilk adette tüp yaptırmayacak mıydın? rahim temizlendi birkaç ay kendin mi deneyeceksin?

karamelcim benim anlafdığım kadarıyla;şu an herşey yolunda,içerde herhangibir parça kalmadığına eminim.emin olmasaydım sizin çıkarmanızı istemezdimgelecek ay dediğinden kastı sanırım bu adet bitsin artık bir daha ki adet bitimindegel kontrol edelim demiş.benim anladığım bu.adet bitiminde kontrol yapalım dediği bir muayenedir sanırım.zaten zor bir operasyon.daha yeni yaptı.parça da kalmadığına emin.bir daha niye yapsınki.

canım gelecek ay dediği bundan sonraki ilk adet bitiminde kontrol yapalım diyor. peki sen bundan sonraki ilk adette tüp yaptırmayacak mıydın? rahim temizlendi birkaç ay kendin mi deneyeceksin?

bundan sonraki demişsin, 15, gün sonra adet olacağım bu değil bir sonraki diyemi anladın. Bana yüzyüze söylediği bu adet döneminde gidecektim ya hemen yada bir ay sonra başlayacaktık. Yok kendim denemeyeceğim zaten hap kullanıyorum ya.

e sende aynı şeyi anlamışsın bu ay değil önümüzdeki ay diyorsun. Allah allah bana yüzyüze böyle demedi, herkes benim gibi anlıyor o zaman doktora bir mail atayım.

kısaca ben 12 gün sonra adet olacağım gitmeyecek miyim ?

birde benden 900 TL paramı alacak ki ? Tanısal histeroskopi diye

yaa güzelim aya takılma herkes aynı şeyi diyor hemen bu ilk olacağın adet bitiminde (artık 1 hafta mı olur 2 hafta mı 3 hafta mı ilk adet) gel demiş. benim asıl anlamadığım zaten hemen başlayacaksan adet bitiminde değil 2. veya 3. günü gitmen gerek. hemen başlayacağınızı unuttu galiba. ücret de 900 dü değil mi diye sor. yok operasyonele çevrildi diye üstünü isteyecekse o istesin bence yerimseniben

anladım canım kafam durdu inan, evet denizciğim hemen başlayacaktık ama o zamanda bir bakarız sıkıntı yoksa demişti, bir ay önce sonra farketmez sonuç iyi olsun da.

Ben o 900 ü de vermek istemiyorum ki 1200 verdim zaten, kontrolü histeroskopi ile yapacaksak diye ona da mı para alırmı ki ? Baksana kontrol yapalım diyor ama parantez açıyor yineden histeroskopi ile diyor. Muhtemel alacak gibi

ay son dediğinden birşey anlamadım. 2 histeroskopi mi? bence başlayacaksan zaten adet 2. günü git görüş. zaten kontrolde hem yumurtaları hem rahmi en temiz haliyle görüyorlar. sonrasında ne yapılacak görür karar verir dr

:)))))))))))))))

Kontrole gittiğimde yeniden hist. ile bakacakmış, Kontrol için yapılan hist. de para ödeyecek miyim demek istemiş ama anlatamamışım :):çok üzgünüm:

Erverdi'cim, kusura bakma hayatım ya, farketmeden atlamışım sorularını. 2 saate yakın kaldım Memorial'da. Hale Hanım'ın işi varmış, dolayısıyla tarihçe bölümünü başka bir doktorla yaptık; Hale Hanım da gelince o doktor da kaldı, muayene ve sonrası konuşma yapıldı.

Transferin iptali bölünmenin durması yüzünden. Zaten opu sonrası ilk gün bunun olabileceğini tahmin ettikleri için bir sonraki gün transfere çağırdılar ancak bir sorun olursa daha öncesinden sizi ararız demişlerdi. Eh bu durumdaki bir tanecik yumurtanın da bölünmesini, çoğalmasını beklemiyordum açıkçası. Zaten yazmıştım ya, o bölünme durmasa bile, istemeye istemeye transfer olurdum. Doktorum çağırdı, niyeyse ayaklarım geri geri gidiyor, sinyaller itibariyle bugün yarın periyodum gelir gibi sanki (herhalde tedavi yüzünden erken olucam, yoksa 29 Aralık'tan önce olmaması gerekiyor), 2. günü gider kist var mı diye baktırırım diyorum şimdilik.

Karamel'cim, ben de arkadaşlar gibi algıladım. ılk reglinde gitmen gerekiyor benim anladığım kadarıyla. Histereskopi önerisi bence doktorunun titizliğini gösteriyor, aynen senin gösterdiğin titizliğe yanıt veren bir doktor bence, ne güzel işte. Hiç ama hiç kuşkun kalmaz. ışlem ücretini de önceden sor istersen.

:)))))))))))))))

Kontrole gittiğimde yeniden hist. ile bakacakmış, Kontrol için yapılan hist. de para ödeyecek miyim demek istemiş ama anlatamamışım :):çok üzgünüm:

o zaman her durumda bir sonraki adette başlayamazsın. hemen adet sonrası tekrar hist ile bakacaksa. bir sonraki ay başlayabilirsin. ben de herada gibi düşünüyorum doktorun titiz ve seninki gibi bir yapışıklıktan sonra (ay o hortumu pardon balonu unutamıyorum :1rolleyes:) 1 kere daha baksın içiniz rahat başlayın. tabii 2. de de 900 lira alır mı ayrı. yani emin olamadıysan bir sonraki ay başlayacakmıyız yoksa adet bitince geleyim tekrar kontrol mü edecksiniz diye sor.

canım benim, niye ayakların geri gidiyor memorial'daki güzel görüşme yüzünden mi yoksa bir yılgınlık mı söz konusu ? görüşmen iyi geçip ruhun oraya kaydıysa bence kalbinin sesini dinle. Yılgınlık varsa dünkü kararının unutma 1 yıl tam gaz.

Evet doktoru çok sevdim , benim 1 yıldır hemen hemen her ay ve ayda 3 - 4 kere gördüğüm doktorumdan çok daha (1000 kat fazla) ilgili. Balon için bile başka doktora gitmek olmaz, başkasına 1 saat zaman ayıracağına 2. saat zaman ayır bana gel dedi.
Çıkarırken saat kaç olursa olsun ara tarif ederim dedi.

Benim hep tüp bebek konusuna ön yargım varya " bu iş ticaret olmuş " diyorum. O yüzden açıkcası hep acaba ile yaklaşıyorum ama sanırım beni yanıltıcak.

ay ne çok kafanızı şişirdim dimi :1hug: kendimi salak gibi hissediyorum ama siz evet öyle demedikçe rahat edemiyorum. (hortumuma laf etme please, canım hortumum benim)
aslında bende hep, hemen başlarsa yapışıklık geçmiş olurmu rahim toplamış olur mu diye dert ettim, şimdi bir kere daha bakalım değince niye dedim.

Dediğim gibi önyargı, hemen yapsa tutmasında para alsın diye mi yaptı diyeceğim. Bakalım değince 2. hist. için mi diyorum. Kızlar yaaaa tam paranoyak oldum delikafadulden

kızlar ayrı bir bilgi " dün bilgi işlem grubu" nereye girdiğimizi incelediklerini itiraf etti. o yüzden burdayım ama forumu açıp açıp kapıyorum, gitti sanmayın gidince gittim derim. Sürekli forum açık kalmasın mimlenmeyeyim.

Karamel'cim,

Doktorun bu histereskopi sen istediğin için yapıldı, ticari yaklaşıyor olsa daha en baştan şunu da bunu da yapalım, demez miydi? ılgisini anlatıyorsun, ticari yerlerde inan o kadar da ilgi, alaka yok. Bunu Deniz Bulut da ben de gayet iyi biliriz, ne pahalı bir tedavi gördük ama üretim bantında kafasına kapak takılmayı bekleyen gazoz şişesi gibiydim vallahi, sen olmazsan diğeri, diğeri gelsin diğeri.

Bilmiyorum Karamel'cim ya, böyle bir isteksizlik var içimde. Ne bileyim belki de başarısız tedavinin üzerinden daha 10 gün filan geçmesindendir. Doktorumla da konuşmak istiyorum gerçi, en mükemmeli Memorial'la aynı tedaviyi önermesi olur açıkçası O kadar istekliydi ki doktorum, izin verin bir tedavi daha yapalım diye, e ben de sonuca rağmen güvensizlik hissetmiyorum, ne bileyim? Haftasonuna bırakmam, bu hafta muhakkak giderim, eşim hergün soruyor ne zaman gidiyoruz diye. Umuyorum hafta sonu da üzerine düşünerek, yeni haftaya bir kararla giricem, Memorial mı, kendi doktorum mu, ne zaman? Çünkü benim doktorum ilk regli ile tekrar tedaviye başlanabileceğini düşünenlerden, bilmiyorum bu sefer de aynı şeyi söyler mi ama, ben gerekli her türlü ön hazırlığı yapayım, gerekirse birkaç ay sonra ama adam gibi bir deneme olsun istiyorum. Deniz Bulut'la da konuştuğumuz gibi, hangi ayki rezerv durumu ümit vadediyorsa, beklerim ne yapayım? Sabırsızlanarak, hemen şimdi diyerek 1.5 sene geçmiş, baksana.

Karamel'cim,

Kendimi bir seneye sınırlamadaki en önemli sebeplerimden biri bu tedavilerle başlayan paranoya. Hastalık hastası tipleri çok aşağılardım, yok ilacının dozajı, ay şuramda şöyle hissediyorum filan diye. Oy, oy, zaten hayatta neden ıyk yaptıysam şu 1.5 senede hepsini güzel güzel yiyiyorum, geri alıyorum. Bendeki paranoya hayatın diğer yanlarına sıçradı vallahi. Zaten işim gereği hep satır aralarını okumak ve yorum yapmak zorundayım, şimdi hayatta da herşeye göre bir alternatif plan, en olumsuzu düşünme, ona göre hareket etme, ona göre bi mood. Allah yardımcımız olsun vallahi çok zor. Hele ben reçete, tedavi konuşurken filan hep şunu düşünüyorum 'kızım şu an senin IQ lut gölü seviyesinde, en iyisi not tut, anlamayacaksın. Dünyanın en kolay şeyini bile anlayamayacak kadar kasıyorsun kendini, topla, topla". Bu tedaviler böyle yapıyor işte, çok doğal süreçlermiş bunlar. Dua edelim de yerini bir an önce güzel, umut dolu geleceklere, yeni aile bireylerinin gelişine bıraksın, hayırlısıyla.

Çok kolay gelsin arkadaşım, mimlenmeden buralarda olmayı sürdürürsün umarım. Olmadı akşamları da konuşuruz, sen rahat ol yeter ki.

Gazoz şişem ne güzel özetlemişsin, bende benzer şeyler yazacaktım. Benim 13-14 ay oldu. Bu sürede 2 hamilelik, 2 kürtaj, bir aşılama yani epey yıpranmışım / yıpranmışız.
Bazen bu kadar şeye sadece keşke dememek için mi katlanıyorum demeden duramıyorum.

Şu IQ meselesi ise tam olmuş, baksana bir cümleyi bile çözemedim kaç kere sordum.

Memorial sana 2 ay bekle dedi, kendi doktorun hemen derse sıkıntı olacak senin için , inşallah benzer şeyler söyler ve sen iki arada kalmaktan kurtulursun, aynı tedavi önerilmezse bir arkadaşımın tavsiyesiyle memorial'a gittim desen (diyebilirsen tabi ben halen diyemedim) ve anlatsan konuştuklarını olmaz mı ?

Aslında kasmamakta lazım ha bir ay önce, ha bir ay sonra. Güzel sonuç olsunda artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…