- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
canım gelecek ay dediği bundan sonraki ilk adet bitiminde kontrol yapalım diyor. peki sen bundan sonraki ilk adette tüp yaptırmayacak mıydın? rahim temizlendi birkaç ay kendin mi deneyeceksin?kızlar aşağıdaki cümleyi yorumlar mısınız, biliyorsunuz Cuma histeroskopi yaptırdım ve doğum kontrol hapına devam ediyorum. Doktora işlem tamam diye mail attım bana verdiği cvp şu ,
Evet tamamı o kadar. Zaten bir parçanın kalma ihtimali olsa ben size kendiniz yapın demezdim. Ağrı, kötü kokulu akıntı ve ateş olması durumunda gelin. Yoksa gelecek ay adet bitiminde bir kontrol yapalım. (Yeniden histeroskopi ile)
Sorum şu, gelecek ay demiş ya, ben şu anda hap kullanıyorum hap bitince Ocak ayı olacak onun için mi gelecek ay demiş, öbür türlü gelecek adet dönemi derdi değil mi (bu adet değil sonraki adet olsa) çünkü yüzyüzede bu adet bitiminde gibi anladımdı.
sizin yorumunuz nedir
karamelcim benim anlafdığım kadarıyla;şu an herşey yolunda,içerde herhangibir parça kalmadığına eminim.emin olmasaydım sizin çıkarmanızı istemezdimgelecek ay dediğinden kastı sanırım bu adet bitsin artık bir daha ki adet bitimindegel kontrol edelim demiş.benim anladığım bu.adet bitiminde kontrol yapalım dediği bir muayenedir sanırım.zaten zor bir operasyon.daha yeni yaptı.parça da kalmadığına emin.bir daha niye yapsınki.kızlar aşağıdaki cümleyi yorumlar mısınız, biliyorsunuz Cuma histeroskopi yaptırdım ve doğum kontrol hapına devam ediyorum. Doktora işlem tamam diye mail attım bana verdiği cvp şu ,
Evet tamamı o kadar. Zaten bir parçanın kalma ihtimali olsa ben size kendiniz yapın demezdim. Ağrı, kötü kokulu akıntı ve ateş olması durumunda gelin. Yoksa gelecek ay adet bitiminde bir kontrol yapalım. (Yeniden histeroskopi ile)
Sorum şu, gelecek ay demiş ya, ben şu anda hap kullanıyorum hap bitince Ocak ayı olacak onun için mi gelecek ay demiş, öbür türlü gelecek adet dönemi derdi değil mi (bu adet değil sonraki adet olsa) çünkü yüzyüzede bu adet bitiminde gibi anladımdı.
sizin yorumunuz nedir
canım gelecek ay dediği bundan sonraki ilk adet bitiminde kontrol yapalım diyor. peki sen bundan sonraki ilk adette tüp yaptırmayacak mıydın? rahim temizlendi birkaç ay kendin mi deneyeceksin?
karamelcim benim anlafdığım kadarıyla;şu an herşey yolunda,içerde herhangibir parça kalmadığına eminim.emin olmasaydım sizin çıkarmanızı istemezdimgelecek ay dediğinden kastı sanırım bu adet bitsin artık bir daha ki adet bitimindegel kontrol edelim demiş.benim anladığım bu.adet bitiminde kontrol yapalım dediği bir muayenedir sanırım.zaten zor bir operasyon.daha yeni yaptı.parça da kalmadığına emin.bir daha niye yapsınki.
bundan sonraki demişsin, 15, gün sonra adet olacağım bu değil bir sonraki diyemi anladın. Bana yüzyüze söylediği bu adet döneminde gidecektim ya hemen yada bir ay sonra başlayacaktık. Yok kendim denemeyeceğim zaten hap kullanıyorum ya.
e sende aynı şeyi anlamışsın bu ay değil önümüzdeki ay diyorsun. Allah allah bana yüzyüze böyle demedi, herkes benim gibi anlıyor o zaman doktora bir mail atayım.
kısaca ben 12 gün sonra adet olacağım gitmeyecek miyim ?
birde benden 900 TL paramı alacak ki ? Tanısal histeroskopi diye
yaa güzelim aya takılma herkes aynı şeyi diyor hemen bu ilk olacağın adet bitiminde (artık 1 hafta mı olur 2 hafta mı 3 hafta mı ilk adet) gel demiş. benim asıl anlamadığım zaten hemen başlayacaksan adet bitiminde değil 2. veya 3. günü gitmen gerek. hemen başlayacağınızı unuttu galiba. ücret de 900 dü değil mi diye sor. yok operasyonele çevrildi diye üstünü isteyecekse o istesin bence yerimseniben
anladım canım kafam durdu inan, evet denizciğim hemen başlayacaktık ama o zamanda bir bakarız sıkıntı yoksa demişti, bir ay önce sonra farketmez sonuç iyi olsun da.
Ben o 900 ü de vermek istemiyorum ki 1200 verdim zaten, kontrolü histeroskopi ile yapacaksak diye ona da mı para alırmı ki ? Baksana kontrol yapalım diyor ama parantez açıyor yineden histeroskopi ile diyor. Muhtemel alacak gibi
ay son dediğinden birşey anlamadım. 2 histeroskopi mi? bence başlayacaksan zaten adet 2. günü git görüş. zaten kontrolde hem yumurtaları hem rahmi en temiz haliyle görüyorlar. sonrasında ne yapılacak görür karar verir dr
canlarım ya sağolun inan korkuyorum 2. denememde 9. gün değerim 39.4 2gün sonra değer 11 e düştü ve kimyasal bu 12. gün 42.7 bana az geldi sağlıklı gebelikler yüzün üstündeki gebelikler çok araştırdım inanın korku ve şaşkınlık var dualarınıza çooook ihtiyacım varr[/QUOTE
Balance'çım, sen dondurulmuşlarla denemedin mi? Onların 15. gün filan kan testi değeri baz alınıyor diye biliyorum. Bu durumda 12. gün ne diye düşük olsun ki.
:)))))))))))))))
Kontrole gittiğimde yeniden hist. ile bakacakmış, Kontrol için yapılan hist. de para ödeyecek miyim demek istemiş ama anlatamamışım :):çok üzgünüm:
Doktorum çağırdı, niyeyse ayaklarım geri geri gidiyor, sinyaller itibariyle bugün yarın periyodum gelir gibi sanki (herhalde tedavi yüzünden erken olucam, yoksa 29 Aralık'tan önce olmaması gerekiyor), 2. günü gider kist var mı diye baktırırım diyorum şimdilik.
Karamel'cim, ben de arkadaşlar gibi algıladım. İlk reglinde gitmen gerekiyor benim anladığım kadarıyla. Histereskopi önerisi bence doktorunun titizliğini gösteriyor, aynen senin gösterdiğin titizliğe yanıt veren bir doktor bence, ne güzel işte. Hiç ama hiç kuşkun kalmaz. İşlem ücretini de önceden sor istersen.
o zaman her durumda bir sonraki adette başlayamazsın. hemen adet sonrası tekrar hist ile bakacaksa. bir sonraki ay başlayabilirsin. ben de herada gibi düşünüyorum doktorun titiz ve seninki gibi bir yapışıklıktan sonra (ay o hortumu pardon balonu unutamıyorum :1rolleyes:) 1 kere daha baksın içiniz rahat başlayın. tabii 2. de de 900 lira alır mı ayrı. yani emin olamadıysan bir sonraki ay başlayacakmıyız yoksa adet bitince geleyim tekrar kontrol mü edecksiniz diye sor.
kızlar ayrı bir bilgi " dün bilgi işlem grubu" nereye girdiğimizi incelediklerini itiraf etti. o yüzden burdayım ama forumu açıp açıp kapıyorum, gitti sanmayın gidince gittim derim. Sürekli forum açık kalmasın mimlenmeyeyim.
Karamel'cim,
Kendimi bir seneye sınırlamadaki en önemli sebeplerimden biri bu tedavilerle başlayan paranoya. Hastalık hastası tipleri çok aşağılardım, yok ilacının dozajı, ay şuramda şöyle hissediyorum filan diye. Oy, oy, zaten hayatta neden ıyk yaptıysam şu 1.5 senede hepsini güzel güzel yiyiyorum, geri alıyorum. Bendeki paranoya hayatın diğer yanlarına sıçradı vallahi. Zaten işim gereği hep satır aralarını okumak ve yorum yapmak zorundayım, şimdi hayatta da herşeye göre bir alternatif plan, en olumsuzu düşünme, ona göre hareket etme, ona göre bi mood. Allah yardımcımız olsun vallahi çok zor. Hele ben reçete, tedavi konuşurken filan hep şunu düşünüyorum 'kızım şu an senin IQ lut gölü seviyesinde, en iyisi not tut, anlamayacaksın. Dünyanın en kolay şeyini bile anlayamayacak kadar kasıyorsun kendini, topla, topla". Bu tedaviler böyle yapıyor işte, çok doğal süreçlermiş bunlar. Dua edelim de yerini bir an önce güzel, umut dolu geleceklere, yeni aile bireylerinin gelişine bıraksın, hayırlısıyla.
Deniz Bulut'çum, sen nasılsın arkadaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?