- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
sağol herada cım. valla iyiyim desem yalan olur. hale hn aradı beni bugün ona son durumu anlatan bir mail atmıştım 10 gün önce. geri dönüyorlar ama biraz geç :) neyse o da 6-8 foliküllük bir stoktan 2 foliküllük bir stoğa bir anda düşmenin 1 sene olmadan birden folikül azalmasının pek mümkün olmadığını gelecek ay falan tekrar düzelebileceğiniz söyledi. başka tedaviler denenebilir (düşük doz dahil) embriyolar kontrol edilebilir vs dedi. yani bayan dr sevmezdim ama hale hn ın en iyi yanı pozitifliği. neyse ben hala düşünüyorum gideyim mi yeterli folikül bulup da başlarsam hem tedavi hem oldu diyelim bebek bu yükün altından kalkabilir miyim diye. bakalım önümde karar vermeye 1 hafta daha var.
canım benim ,daha dur yavrucum hele bir tüp olayına gir o zaman aklında daha tilkiler dolanıp duracak..senin tüpe benim de aşılamaya alerjim var.karamel;benim naçizane fikrim sen şimdi rahimini detaylı incelettin.için rahat bir şekilde başlıyacaksın inşallah tedavine.yaaa ben diyorum ki sen hamile kalabiliyorsun.yani kalmamanla ilgili spermin yumurtayla birleşmemesi gibi bir sorunun yok.üstelik yumurtan da oluyor.hamileliğinin devamı gelmiyordu değil mi?nasıl olsa şimdi artık rahim temiz(şu gideceğin son kontrolünü de temiz olarak düşününerek yazıyorum böylebunuda olası sebeplerden ekarte ettin)eee tüpten öncve neden bir aşılamayı düşünmüyorsun?en fazla olmasa bile 1 ay kaybedersin.hem olursa eğer tüp için o kadar emek ve masraf sarfetmezsin .sizin yumurta ve spermde bir sorun yoktu bildiğim kadarıyla gebeliğe kadar gittiğine göre.ne dersin bir düşün istersen.tabiiiki de geleceğinle ilgili kara verici sensin.ben buradaki samimiyetimize güvenerek bunları yazdım.hoşçakalcanım benim, niye ayakların geri gidiyor memorial'daki güzel görüşme yüzünden mi yoksa bir yılgınlık mı söz konusu ? görüşmen iyi geçip ruhun oraya kaydıysa bence kalbinin sesini dinle. Yılgınlık varsa dünkü kararının unutma 1 yıl tam gaz.
Evet doktoru çok sevdim , benim 1 yıldır hemen hemen her ay ve ayda 3 - 4 kere gördüğüm doktorumdan çok daha (1000 kat fazla) ilgili. Balon için bile başka doktora gitmek olmaz, başkasına 1 saat zaman ayıracağına 2. saat zaman ayır bana gel dedi.
Çıkarırken saat kaç olursa olsun ara tarif ederim dedi.
Benim hep tüp bebek konusuna ön yargım varya " bu iş ticaret olmuş " diyorum. O yüzden açıkcası hep acaba ile yaklaşıyorum ama sanırım beni yanıltıcak.
canım benim ,daha dur yavrucum hele bir tüp olayına gir o zaman aklında daha tilkiler dolanıp duracak..senin tüpe benim de aşılamaya alerjim var.karamel;benim naçizane fikrim sen şimdi rahimini detaylı incelettin.için rahat bir şekilde başlıyacaksın inşallah tedavine.yaaa ben diyorum ki sen hamile kalabiliyorsun.yani kalmamanla ilgili spermin yumurtayla birleşmemesi gibi bir sorunun yok.üstelik yumurtan da oluyor.hamileliğinin devamı gelmiyordu değil mi?nasıl olsa şimdi artık rahim temiz(şu gideceğin son kontrolünü de temiz olarak düşününerek yazıyorum böylebunuda olası sebeplerden ekarte ettin)eee tüpten öncve neden bir aşılamayı düşünmüyorsun?en fazla olmasa bile 1 ay kaybedersin.hem olursa eğer tüp için o kadar emek ve masraf sarfetmezsin .sizin yumurta ve spermde bir sorun yoktu bildiğim kadarıyla gebeliğe kadar gittiğine göre.ne dersin bir düşün istersen.tabiiiki de geleceğinle ilgili kara verici sensin.ben buradaki samimiyetimize güvenerek bunları yazdım.hoşçakal
Gazoz şişem ne güzel özetlemişsin, bende benzer şeyler yazacaktım. Benim 13-14 ay oldu. Bu sürede 2 hamilelik, 2 kürtaj, bir aşılama yani epey yıpranmışım / yıpranmışız.
Bazen bu kadar şeye sadece keşke dememek için mi katlanıyorum demeden duramıyorum.
Şu IQ meselesi ise tam olmuş, baksana bir cümleyi bile çözemedim kaç kere sordum.
Memorial sana 2 ay bekle dedi, kendi doktorun hemen derse sıkıntı olacak senin için , inşallah benzer şeyler söyler ve sen iki arada kalmaktan kurtulursun, aynı tedavi önerilmezse bir arkadaşımın tavsiyesiyle memorial'a gittim desen (diyebilirsen tabi ben halen diyemedim) ve anlatsan konuştuklarını olmaz mı ?
Aslında kasmamakta lazım ha bir ay önce, ha bir ay sonra. Güzel sonuç olsunda artık.
sağol herada cım. valla iyiyim desem yalan olur. hale hn aradı beni bugün ona son durumu anlatan bir mail atmıştım 10 gün önce. geri dönüyorlar ama biraz geç :) neyse o da 6-8 foliküllük bir stoktan 2 foliküllük bir stoğa bir anda düşmenin, 1 sene olmadan birden bu kadar folikül azalmasının pek mümkün olmadığını gelecek ay falan tekrar düzelebileceğini söyledi. başka tedaviler denenebilir (düşük doz dahil) embriyolar kontrol edilebilir vs dedi. yani bayan dr sevmezdim ama hale hn ın en iyi yanı pozitifliği. neyse ben hala düşünüyorum gideyim mi yeterli folikül bulup da başlarsam hem tedavi hem oldu diyelim bebek bu yükün altından kalkabilir miyim diye. bakalım önümde karar vermeye 1 hafta daha var.
bir de aklıma ne geldi biz yaşlarda pek bekleyelim demiyorlar da doktorlar memorial dan sana 2 ay bekleyelim diye vucüt kendini toplasın ilk tüpün etkileri geçsin diye söylediler değil mi?
Doktoruma demem lazım, bulduğum en akıllıca yalan, geçen sene ona haber vermeden gittiğim tüp merkezinde indirim almak için ÇıDER üyeliği yaptırdığım (biliyorsun üyelik daha geçen hafta yapıldı), bana hep iyi haberler vermek istediğine canı gönülden inandığım için, bu felaket denemeden sonra kötü haberleri, beni hiç tanımayan bir doktordan, ÇıDER üyeliğimi kullanmak için de Memorial'dan, almak istediğim için oraya gittiğim şeklinde. Çok mu kötü oldu bu yalan, yenmez mi ne dersin?
herada ve karamel eğer bebek olursa yardıma gelirsiniz artık hıı?herada sen öncelikle doktorunla (bu hem jinekoloğun ve 2. tüpü yaptığın dr oluyor değil mi?) devam edeceksin sanırım. eğer hemen yapalım derse ama sen beklemek istersen en azından 1 ay bekleyelim yorgunum psikolojik olarak hazır hissetmiyorum hemen 1 tedaviye daha diyebilirsin.
tabiki geleceğiz.... aman allahım orada 3 tane takla atan bebek var sana üçüzmü gelecek acaba :))))))))))))
herada ve karamel eğer bebek olursa yardıma gelirsiniz artık hıı?herada sen öncelikle doktorunla (bu hem jinekoloğun ve 2. tüpü yaptığın dr oluyor değil mi?) devam edeceksin sanırım. eğer hemen yapalım derse ama sen beklemek istersen en azından 1 ay bekleyelim yorgunum psikolojik olarak hazır hissetmiyorum hemen 1 tedaviye daha diyebilirsin.
karamel.bugün geçe kalmışsın.mesai mi var
Allah hepimize hayırlısını versin, hayırlı olacaksa versin :CüvCüv:
erverdi nasıl geçti günün cuma mı kontrol senin? inşallah yumurtalar güzel büyüyordur :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?