38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sağol herada cım. valla iyiyim desem yalan olur. hale hn aradı beni bugün ona son durumu anlatan bir mail atmıştım 10 gün önce. geri dönüyorlar ama biraz geç :) neyse o da 6-8 foliküllük bir stoktan 2 foliküllük bir stoğa bir anda düşmenin, 1 sene olmadan birden bu kadar folikül azalmasının pek mümkün olmadığını gelecek ay falan tekrar düzelebileceğini söyledi. başka tedaviler denenebilir (düşük doz dahil) embriyolar kontrol edilebilir vs dedi. yani bayan dr sevmezdim ama hale hn ın en iyi yanı pozitifliği. neyse ben hala düşünüyorum gideyim mi yeterli folikül bulup da başlarsam hem tedavi hem oldu diyelim bebek bu yükün altından kalkabilir miyim diye. bakalım önümde karar vermeye 1 hafta daha var.
bir de aklıma ne geldi biz yaşlarda pek bekleyelim demiyorlar da doktorlar memorial dan sana 2 ay bekleyelim diye vucüt kendini toplasın ilk tüpün etkileri geçsin diye söylediler değil mi?

Son düzenleme:

bence doktor çok pozitif konuşmuş, anlattıkları da çok mantıklı.

yükün altından kalkabilir miyim dediğin sanırım boşanırsan tek başına bebek büyütmek, bunu düşünme bile o bebek senin hayalin ve tek başına (gönül ister birlikte olsun) çokta güzel büyütürsün. bir sıkıntı o kalsın bence.

canım benim ,daha dur yavrucum hele bir tüp olayına gir o zaman aklında daha tilkiler dolanıp duracak..senin tüpe benim de aşılamaya alerjim var.karamel;benim naçizane fikrim sen şimdi rahimini detaylı incelettin.için rahat bir şekilde başlıyacaksın inşallah tedavine.yaaa ben diyorum ki sen hamile kalabiliyorsun.yani kalmamanla ilgili spermin yumurtayla birleşmemesi gibi bir sorunun yok.üstelik yumurtan da oluyor.hamileliğinin devamı gelmiyordu değil mi?nasıl olsa şimdi artık rahim temiz(şu gideceğin son kontrolünü de temiz olarak düşününerek yazıyorum böylebunuda olası sebeplerden ekarte ettin)eee tüpten öncve neden bir aşılamayı düşünmüyorsun?en fazla olmasa bile 1 ay kaybedersin.hem olursa eğer tüp için o kadar emek ve masraf sarfetmezsin .sizin yumurta ve spermde bir sorun yoktu bildiğim kadarıyla gebeliğe kadar gittiğine göre.ne dersin bir düşün istersen.tabiiiki de geleceğinle ilgili kara verici sensin.ben buradaki samimiyetimize güvenerek bunları yazdım.hoşçakal

Erverdicğim, Doktor muhtemel ilk kürtaj sonrası (2005) oluşan bir yapışıklıktır çünkü yeni olsa alet değince hemen açılırdı biz yakarak açtık ve eğer bebek o alanlara tutunduysa kaybetmemek mümkün değil demişti. Bu nedenle kaybetmiş olabilirim bebekleri

Birtanem , tabiki birbirimize herşeyi söyleyebiliriz ben zaten böyle arkadaşlık severim ve yerden göge de haklısın.
Ancak ben olası bir başarısızlıktan , tüp için zaman kaybetmekten ve ileride keşke denemeyip direk tüp yapsaydım demekten çok korkuyorum.
Bak Eylül'deki aşılama bana ne kadar vakit kaybettirdi. Eylülde direk tüpe gitseydik rahim problemi o zaman farkedilip çözüme gidilecekti.

Bu arada kendi doktoruma güvensizliğim büyüyor ilk kürtajda da problem oldu, yapıştı kramp oldu, açılmadı, spiral takıldı vs vs. ış bitince desene bir ara rahim filmi veya hist. çektirin. Hadi birincide demedin niye ikincide demedin ve bu seferde içinde olabilir bünye yapıyor demez mi ?

Ama tabi allahın işi demekki hakkımda hayırlısı bu imiş.

Karamel'cim, IQ meselesini tamamen kendimi anlatmak için yazdım, estağfurullah. Titizlendikçe insanın aklına bir sürü soru geliyor, ilk anda hiç düşünmediğin hem de. Sonra sorular birbirini kovalıyor, fena bir durum.

Evet yahu, bu aralar seninle hep aynı şeylerden bahsediyor ya da bahsedecek oluyoruz, hayrolsun... ıkizler gelecek inşallah, bu kadar dilek tutmaya yani

Doktoruma demem lazım, bulduğum en akıllıca yalan, geçen sene ona haber vermeden gittiğim tüp merkezinde indirim almak için ÇıDER üyeliği yaptırdığım (biliyorsun üyelik daha geçen hafta yapıldı), bana hep iyi haberler vermek istediğine canı gönülden inandığım için, bu felaket denemeden sonra kötü haberleri, beni hiç tanımayan bir doktordan, ÇıDER üyeliğimi kullanmak için de Memorial'dan, almak istediğim için oraya gittiğim şeklinde. Çok mu kötü oldu bu yalan, yenmez mi ne dersin?

Deniz Bulut'çum, hiç korktuğun gibi olmayacak bence de. Ne olursun, haftaya bu görüşmeyi yapmalısın. Diyelim ki uygun sayıya rastlandı, ben inanıyorum senin hem tedavinin hem de bebeğin üstesinden geleceğine. Bak duygu sömürüsü yapıcam sana, aylar önce Candan Erçetin'in şarkısını (Melek) sevdiğini yazmıştın, çok güzel bir şarkı, tam bizlere göre. Bu tedavileri olmalı, yola devam etmeliyiz. Bence, hala şansımız varken denemez ve vazgeçersek, inan ki altından kalkmamız gereken yük çok daha büyük olacak. Gözünü seveyim, hiç olmazsa, bizleri kırmamak için git Hale Hanım'a, ne dersin?

Evet tahmin ettiğin gibi tüpten sonra toparlama süresi olarak iki ay süre verdi. Kendi doktorum da aynı şeyi söylerse zaten, gelsin preseed'ler

Son düzenleme:

Bence inanmaması için bir neden yok. Hoş inanmasada kesinlikle belli etmeyecektir buna inan. Birde şu duygusal bağlanmalarımız olmasa doktora. Daha önce söyledim mi bilmiyorum, diş doktorumun peşine 7 sene Antalya'ya gidip geldim. Özeli bırakıp devlet memuru emeklisi olmak için Konya Devlet hastanesine geçtide şehirler arası seyahatlerim bitti.

herada ve karamel eğer bebek olursa yardıma gelirsiniz artık hıı?herada sen öncelikle doktorunla (bu hem jinekoloğun ve 2. tüpü yaptığın dr oluyor değil mi?) devam edeceksin sanırım. eğer hemen yapalım derse ama sen beklemek istersen en azından 1 ay bekleyelim yorgunum psikolojik olarak hazır hissetmiyorum hemen 1 tedaviye daha diyebilirsin.

tabiki geleceğiz.... aman allahım orada 3 tane takla atan bebek var sana üçüzmü gelecek acaba :))))))))))))

kesinlikle günaha gireceğimi biliyorum Allahın işi ama !!!

Tuvalette doğurdu çöpe attı!

6 yaşındaki F.D, dün akşam saatlerinde karın ağrısı şikayetiyle ailesi tarafından Sivas Numune Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Yapılan tetkikler sonucunda genç kızın 7 aylık hamile olduğu anlaşıldı. Hastanede tedavi altına alınan genç kız, ailesinden habersiz girdiği tuvalette doğum yaptı.
Bebeğin göbek bağını keserek bir poşet içerisinde çöp kutusuna atıp, hastanenin acil servis bölümüne tekrar dönüş yapan genç kızın ikinci tetkiklerinde doğum yaptığı anlaşıldı.

Durum üzerine, hastanede araştırma yapan hastane personeli ve güvenlik görevlileri bir çöp kutusunun içerisinde 2 kilo 950 gram ağırlığında ölü bir bebek buldu. 7 aylık bebek cesedinin inceleme yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenilirken, tecavüze uğradığı iddia edilen genç kız, Sivas Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi'nde tedavi altına alındı.

Güvenlik önlemlerinin artırıldığı hastanede tedavi altına alınan F.D.'nin tuvalette dünyaya getirdiği bebeği öldürülüp öldürülmediği araştrılıyor.

Deniz'e bak, gelmez olur muyuz, önce karın tokuşturucaz, sonra da yaramazlıklarıyla usanıp bizimkilerin, kafalarımızı Söz vallahi, yardımcı olmayan ne olsun.

Deniz'cim, gönlüm kendi doktorumla bir kez daha denemekten yana (evet hem jinekoloğum hem 2. tüpçüm) ama sanırım bu haftaki görüşmeden sonra tam netleşecek. Opu'dan kısa bir süre sonra insan yumurtalığını görünce (bayağı bir şişti çünkü), hemen akabinde bir tedavinin ne kadar verimli olacağına dair ister istemez sorguluyor. Gerçi periyodla da kendine gelebilir, ne bileyim de, doğru diyorsun, benim de içimden şu preseed'leri denemek geçiyor açıkçası.

Güzel haberler verirsin inşallah Erverdi'cim, dualarımız seninle.

Ben de çıktım kızlar, öpüyorum sizleri. Görüşürüz.

erverdi nasıl geçti günün cuma mı kontrol senin? inşallah yumurtalar güzel büyüyordur :dance:

günüm iyi geçti canım..hiç bilmiyorum canım.kapalı kutu işte gidince büyüyorlarmı yerindemi sayıyoırlar göreceğiz.evet cuma gideceğim klomen bitti.amin canım amin inşallah iyidirler yumoşlar.sanırım önümüzdeki 1 hafta hareketli olur benim için.eğer yumoş oluşursa birden fazla bakalım şu preeseedi almaya çalışacağız.ama olurda dr aşılama yapalım derse bu konuda takıntılım ya.yaparsam da e2 ye baktırmadan yapmam herhalde..bunlar sadece ihtimal dahilinde olan şeyler.hoşçakal canım takip ediyorum burdan sizleri,okuyorum

balance canım....Lütfen düşük değerim diye düşünme...Beni örnek al..Benim 12.gün değerim 33,6 ydı..ama şu anda 18.haftalık hamileyim.Büyük bir ihtimalle geç tutunmuş olabilir,o yüzden moralini bozma..4880li değeri görene kadar her 4 gün de bir test yaptırdım ve hep yükseldi ama birde progynex iğne oldum,hergün bir tane..Sana iğne ya da ilaç verdi mi doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…