Karamel'cim, yine döktürmüşüz arka arkaya
merhaba.herkeze iyi günler.geçmişi kısmen okuyabildiğim için tam anlıyamadım. rüzgar deniz defne ve royinam yaptıkları kürlerle tüp bebeğe hazırlanırken hamile kalmışlar yanılmıyorsam. dhea da kullandılarmı biliyormusunuz? teşekkür ederim
Waterss, Balance, Esterya nasılsınız güzel hamileler?
Waterss yarın değil mi randevun, güzel haberlerini bekliyoruz. Stres yapma lütfen, mükemmel geçecek bir muayene olacaktır, keyfini çıkar canım.
Balance'çım, test değerin inşallah güzel katlanıyordur. Haberdar et bizleri.
evet ama waterss'cığım korkuyorum ya tutar ve devamı gelmezse, bu sefer yine kürtaj gene bekleme süresi, yarın birgün tüp deneyemeden herşey biterse diye korkuyorum o yüzden hap bile kullanmasam korunacaktım, hap rahatlık kısmını oluşturdu.
Kaç doktor bana (bu dahil) yumurta sizin, sperm sizin problem olacaksa tüpte olsa olur, aşılamada olsa olur dedi (gebelik oluşup sonuç olmaması) yani tüpte yaptırsam gebelik oluşup devamı gelmeyebilir bunu çok iyi biliyorum.
Ancak bu yapışıklık bana moral oldu, dr da büyük ihtimal içeride ikinci bir rahim duvarı gibi oluşmuş alana tutunduysa 7 haftayı geçmezdi, sizinde geçmemiş zaten dedi. Buda yumurtamı kalitesiz, spermi kalitesiz takıntımı ortadan kaldırdı (tabi olabilirde o başka) hist. sonra bile kendiniz deniyebilirsiniz dedi.
Sen, erverdi hepiniz haklsınız ama korkuyorum ve denemeyeceğim.
Kendi doktoruma yapışmış desem , bünye diyecek :1no2: o yüzden sormazsa söylemem.
Karamel'cim kendini en iyi hissettiğin yöntem üzerinde o zaman ilerle çünkü piskoloji de çok önemli, geçen aylarda yaşadığın kürtaj ve yapışıklık seni hırpaladığıdan çekincelisin hak vermemek imkansız. Yukarıda yazdıkların her şeyin zaten farkında olduğunu gösteriyor. Doğal da olsa , tüp de olsa devam etmezse etmeyebilir ama Allah bize böyle olumsuzluklar yaşatmasın inşallah. Ben sadece fikrimi söylemek istedim ama tüp bebekte karar kıldıysan devam et, her türlü kararında yanındayız. Önemli olan kendini iyi hissedeceğin yöntem.
dha ne kızlar ya
yaa kızlar birşey soracağım. ben adet 3. günü kontrole gittiğimde sağ yumurtalıkta hiç folikül yoktu. ama adetten beri sağ taraf ağrıyor. doktora gitmesem bu ay sağdan yumurta gelişti diyeceğim ama yoktu birşey. sol taraf da hafif sızladı geçti. sağ ağrımaya devam ediyor. bugün 19. gün. hayır çalışıyor artık bir sonraki ayın folikülleri geldi diyeceğim de adet başından beri niye ağrıdı? yani sanki tüp bebek tedavisinde falan ilaçlarla yumurtalıklar ağrıyor ya sanki tedavi oluyorum. neden olabilir ki? sizin ağrıdığı oluyor mu hiç böyle? kist falan da yoktu.
arkadaşlar, başka bir forumdan çok cici bir arkadaşım, kardeşim var. ( O grupta yaklaşık 30 kişi aile gibiyiz ancak bu ara pek uğrayamıyorum, onların hepsi çocuk sahibi bu konulara bizim kadar aşina değiller, kafalarını da aynı şeyle şişirmek istemiyorum ) O arkadaşım beni buradan takip ediyor, hepinize çok selamı var yeni yılın hepimize bebiş getirmesini diliyor.
Teşekkürler birtanem
yaa kızlar birşey soracağım. ben adet 3. günü kontrole gittiğimde sağ yumurtalıkta hiç folikül yoktu. ama adetten beri sağ taraf ağrıyor. doktora gitmesem bu ay sağdan yumurta gelişti diyeceğim ama yoktu birşey. sol taraf da hafif sızladı geçti. sağ ağrımaya devam ediyor. bugün 19. gün. hayır çalışıyor artık bir sonraki ayın folikülleri geldi diyeceğim de adet başından beri niye ağrıdı? yani sanki tüp bebek tedavisinde falan ilaçlarla yumurtalıklar ağrıyor ya sanki tedavi oluyorum. neden olabilir ki? sizin ağrıdığı oluyor mu hiç böyle? kist falan da yoktu.
inşallah tüp + kürtaj falan derken geç çalışmaya başladığı için ağrıyordur başka birşey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?