38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba.herkeze iyi günler.geçmişi kısmen okuyabildiğim için tam anlıyamadım. rüzgar deniz defne ve royinam yaptıkları kürlerle tüp bebeğe hazırlanırken hamile kalmışlar yanılmıyorsam. dhea da kullandılarmı biliyormusunuz? teşekkür ederim

roniyam tüp bebek ile hamile kaldı o hiç doğal hamile kalamadığını söylüyordu. rüzgar deniz bitkisel kürleri uyguladı ama dhea kullanmadı. defne dha ya başladığı 2. ay hamile kaldı o dha yı öneriyordu

Evet Herada'cım yarın sabah saat 10:00 da randevum, ofise döner dönmez size yazacağım.. Hepimiz için her şey güzel olsun istiyorum.

Karamel'cim kendini en iyi hissettiğin yöntem üzerinde o zaman ilerle çünkü piskoloji de çok önemli, geçen aylarda yaşadığın kürtaj ve yapışıklık seni hırpaladığıdan çekincelisin hak vermemek imkansız. Yukarıda yazdıkların her şeyin zaten farkında olduğunu gösteriyor. Doğal da olsa , tüp de olsa devam etmezse etmeyebilir ama Allah bize böyle olumsuzluklar yaşatmasın inşallah. Ben sadece fikrimi söylemek istedim ama tüp bebekte karar kıldıysan devam et, her türlü kararında yanındayız. Önemli olan kendini iyi hissedeceğin yöntem.

Biz burada fikirlerimizi söylemek, farklı bir bakış açısı yaratmak için yazışıyoruz. Bildiklerimizi paylaşıyoruz. O yüzden bu tip şeyler çok hoşuma gidiyor.

İnşallah yarın güzel haberlerini alacağız.

yaa kızlar birşey soracağım. ben adet 3. günü kontrole gittiğimde sağ yumurtalıkta hiç folikül yoktu. ama adetten beri sağ taraf ağrıyor. doktora gitmesem bu ay sağdan yumurta gelişti diyeceğim ama yoktu birşey. sol taraf da hafif sızladı geçti. sağ ağrımaya devam ediyor. bugün 19. gün. hayır çalışıyor artık bir sonraki ayın folikülleri geldi diyeceğim de adet başından beri niye ağrıdı? yani sanki tüp bebek tedavisinde falan ilaçlarla yumurtalıklar ağrıyor ya sanki tedavi oluyorum. neden olabilir ki? sizin ağrıdığı oluyor mu hiç böyle? kist falan da yoktu.

kist olmadığına göre, acaba doktorun kayda değer görmediği büyümez dediği ama büyüyen bir yada birkaç yumurta olmuş olabilir, biliyorsun bazen yumurtalar şaşırtabiliyor.
birde tüpte o yumurtalığın hırpalandıysa, çalışmaya başlayınca ağrı yapmış olabilir.

inşallah tüp + kürtaj falan derken geç çalışmaya başladığı için ağrıyordur başka birşey yoktur

arkadaşlar, başka bir forumdan çok cici bir arkadaşım, kardeşim var. ( O grupta yaklaşık 30 kişi aile gibiyiz ancak bu ara pek uğrayamıyorum, onların hepsi çocuk sahibi bu konulara bizim kadar aşina değiller, kafalarını da aynı şeyle şişirmek istemiyorum ) O arkadaşım beni buradan takip ediyor, hepinize çok selamı var yeni yılın hepimize bebiş getirmesini diliyor.

Teşekkürler birtanem

Çok teşekkür ederiz, o arkadaşına da ailesi ile uzun ve mutlu yıllar dilerim. Ne güzel seni sevdiği belli ki seninle ilgili durumu buradan takip ediyor.

Benim bu tip bir ağrım olmadı deniz bulut cum yardımcı olamayacağım. Üşütme kaynaklı bir sancı olabilir mi?

inşallah tüp + kürtaj falan derken geç çalışmaya başladığı için ağrıyordur başka birşey yoktur

Bence de, toparlama zaman alabiliyor, ağrı yapması normaldir. Ancak sen yine de regli ile birlikte doktora gideceksin değil mi arkadaşım, öyle anlaşmıştık diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…