38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Karamel'cim, sevgili arkadaşına çok teşekkürler, çok güzel bir yeni yıla giriyoruzdur inşallah hep birlikte.

Balance'tan haber yok galiba, akşam da bakarım.

Sevgili Waterss ve Erverdi'cim, güzel haberlerle dönün yarın inşallah. Ben de hiç içimden gelmeyerek yarına randevumu aldım. Topiğimizin yarın doktor çıkartması var

Hepinizi öptüm, iyi akşamlar

Son düzenleme:
Erverdi'cim sende yarın doktora gidiyordun, inşallah küçük erverdiler büyümüş serpilmiş güzel yumurtalar olmuştur.

Balance'cım bugün yoğundum şöyle bir göz attım ama seni göremedim, bugün kan tahlilin vardı, merak etim umarım katlanmıştır.

Herada'cım sana da yarın kolay gelsin dr randevunda tam olarak ne için gideceğini kaçırdım, şu son 2 gündür yoğundum. ıyi haberlerle döneriz hepimiz inşallah.

Herkese iyi akşamlar.

iyi akşamlar gukem;yazdıklarına yorumum naçizane şöyle.hatırlarsan tüp tedavisine başlarken ne yapman gerektiğini sormuştun bizlere.benim sana verdiğm cevap ta çok güçlü ve sabırlı olmalısın demiştim.ben hayatta ne olursa olsun bazı kapıları tamamen kapatmamak hafif aralık bırakmak gerektiğine inanıyorum.örneğin ikili lişkilerde bu kadın erkek olabilir iki arkadaş olabilir dr hasta ilişkisi olabilir.ilkbaşta söyliyeyim dr un yaptığı davranışının kabul edilebilir bir yanı yok.sen özel hastaneye gitmişsin.tamam.derdini anlatmışsın o da tamam.ancak kadın doğum dr ile tüp bebek dr larının göstereceği ilgi ve zaman farklıdır.çünkü tüp bebek tedavisi çok zaman zahmet emek ve de para gerektiren bir tedavi.gittiğin dr da tüp b.dr u olmadığına görebu yüzden ilk başta ilgilenmemiş olabilir.yazından anladığım kadarıyla özel bir hastanenin k doğumcusuna gitmişsin.ben yorumumu bnuu düşünerek yazıyorumfolikül durumunuzu sormanız hoşuna gitmemiş olacak ki.drculuk yapmaya başladığınızı iddia etmiş o dr...biraz anlamaya başladınmı birşeyleri,bu onların hoşuna gitmez.onlara göre ukalalıkltır.ama sende sana ne yapılmak istendiğini tedavini sorgularsın.bu heryerde böyledir.(işyerinde de olabilir başka alanlarda da olabilir)..biraz çaktınmı bazı şeyleri,sivrilirsin hemen.biraz da doğrucuysan.benim de benzer şeyler geldi başıma tedavi sürelerince.bir denememde iğnemin dozunu eksik attılar,daha doğrusu iğnemi yaptırdım diye biliyorum ve ertesi gün iğne saatim geldiğinde öğreniyorum kidaha iğne hiç yapılmamış.tabiii hastaneyi ayağa kaldırıyorum.ama o saatten sonra hastaneyi yaksan neye yarar.velhasılı haksızlılkar heryerde kol geziyor.tecrübemle sabittir.gerek hayatla ilgili gerekse tedavi ile ilgili yaşadıklarımdan çıkardığım şu benim.mutlaka herkesle ama herkesle bir mesafe bir çizgi olmalı..olmalı.ama kopartan bir çizgi değil de ileride sadece bir selam vrecek kadar da olsa.dr un canını çok yaktığını söylemişsin.10 aylık evli bir bayan olarak tabiiki de sana çok acı gelmiştir.yeni evlisin çünkü hiç böyle şeylerle karşılaşmamışsın.inan bana bunlar sana ileride çocuk oyuncağı gelecektir.(karamel arkadaşımızın balonunu daha doğrusu hortuma benzeyen aleti hatırla.)insan herşeyi yaşayarak öğreniyor.bunlar benim düşüncelerim saygı duyarsın duymazsın o senin bileceğin.haaa o dr uda korumuyorum kesinilkle.sen hakkını ara.elinden geleni yap.kmsenin kimseye aşağılayıcı şekilde davranmaya hakı yok elbette.
fsh ve e2 değerlerine gelince.bence her ay farklıdır.ço fazla takılma derim.sadece tedavine başladığın zaman dr un söyler sana durumunu.benim normal değerlerde ama olmayınca olmuyor işte.bu yüzden fazla değere takılma derim.herşey nasip kısmet işi.femarayı bende kullanmıştım ama bir fayda görmemiştim.daha yolun başındasın.hemen süngüyü indirme.bu yol çok dikenli.ayıklamaya hazırsan başla..unutma gülü seven dikenine katlanır. yaş konusuna gelince.hergeçen gün.bizim aleyhimize.....bunu .da dikkate al................benim yorumum belki farklı gelebilir.ama inan yaşadıkça anlıyacaksın.hoşçakal.

sevgili balance hadii ama bize bir haber ver.bugün yokrum seni merak ettim.umarım değerin katlanmıştır.

any;dhea ile ilgili sormuş.önce hoşgelmişsin.any;dhea böbreküstü bezinden salgılana bir hormon.erkeklik hormonu.kesin bir güvenilirliği yok ama yumurta kalite ve sayısını artırdığı düşünülmüş.benim dr um önermemişti.tamamne safsatadan ibaret olduğunu söylemişit.ne derece doğru bilemem.art yanlarından çok eksi tarafları var.kısaca bildiklerimi söyliyeyim.bende bunu çok araştırmıştım çünkü.kullanıp kullanmama konusundaiyi yanı;kullanan hiç yumurtası olmyan bir bayanın bir iki ay gibi kısa bir süre zarfında hamile kaldığı,yumurta sayı ve kalitesini artırdığı yoluna.kötü tafarları ise1-erken menopoza sokabiir.
2-normal devam eden adet döngünü durdurabilir
3-vücutta uyur vaziyette olan kanser hücrelerini uyndırabilir.
4-kalp ritmini bozup özellikle krize sebep olabilir
5,vücutta yüzde sivilce ve özellikle kıllanmaya sebep olabilir.
ben çok denemek istedim birkaç dr a sordum birkaç yakınımdan düşüncelerini aldım.bence kobay olmaktan bir farkı yoktu.vazgeçtim.halaa adet görüyorum ve gördüğm sürece de şansımın olduğunu biliyorum.hoşçakal

esteryacım , canım merak etmiş.iyiyim arkadaşım.çok çok iyiyim.şu son 2 günüm çok güzel geçti....moralim gayet iyi .umarım sende iyisindir.

karamelcim arkadaşına sevgiler.....sağolsun güzel dilekleri için.....görüyormusunuz kızlar.....gönüllerin buluştuğu bir yer burası.

merhaba erverdiciğim elbette görüş ve tavsiyeleriniz benim için önemli.oldukça hoş şeyler yazmışsın çok memnun oldum. dediğin gibi çok hoşlanmıyorlar maalesef doğru sözden.ben de attığım adımın doğru olduğundan çok memnunum . dilekçemi verdim bir hafta içinde geri dönecekler yazılı olarak.eğer bir sonuç çıkmazsa doğru sağlık bakalnlığına.ben reglimin üçüncü gününü o kadına harcadım ve bir dahaki ayı beklemem gerekiyor.bana yaşattığı bu stresin bir bedeli elbette olacaktır.
ya FEMARA konusunda çok endişelendim. gene adı bilinen bir doktora gittim bugün. femara kanser tedavisinde verildiği için kurumum parasını ödemez dedi doktor 190 liraya alacaksın dedi. bir de benim bir öğrencimin babası dahiliye uzmanı oda hormon takviyesi ile ilgili bir kaç olumsuz örnek verince almadım açıkçası FEMARA yı. korktum. ilk önce sağlığım önemli benim için.benim endişe duyduğum tek konu nedir ki BU fsh denilen zımbırtı pat diye 12.66 ya çıkabiliyor? ne değişti bir ayda?hayat ne çok şey öğretiyor insana .ben daha kasım ayında hiç bilmiyordum FSH ve E2 ne demek.bir arkadaşım önerdi bunları yaptır diye öyle başladım bu yola meğer ne zor herşey ne dikenli dediğin gibi.allah isteyen herkese evlat versin hayırlısından ve BAHTI AÇIK olsun.bekletmesin yollarını...

sevgili waters;merhaba,umarım ikimizde yarın güzel haberle döneriz.tabiiki senin haberin en güzeli....preeesi henüz almadım şu yumoşların bir görelim ne durumdalar.duruma göre ısmarlıyacağım nasıl olsa ertesi gün elde değil mi?

evet karamel sadece bir kaç ay normal seyrine bırakabilirim .sonra olmazsa tüp bebek elbette.ya hemen insan karar veremiyor olabilir mi acabalarını yaşıyorum şuan. bu nedenle tüp bebek olayını biraz daha öteleyip olmazsa gene onu deneyeceğim tabiki...

karamel herda vete yaa sizin kalpleriniz ne kadar da aynı kızlar.bugün yoktum muhtemelen yarın da olmam.umarım sizlerde iyisinizdir..deniz bulut sende iyisin umarım.denizcim benimde solda yumurta vardken sağda yoktu.ama benimde sağ ağrımıştı geçen ay.oluyor be.bir gün oraso ağrır birgün başka yer.bir gün başın bir gün....insanoğlu işlte.ağrımadık bir yeri yokki.hehehehh

deniz bulut senin bu herşeyi biliyor olmana hayranım. maşallah cidden...

esterya umarım bebeğnin kalbi tık tık atıyordur. işallah çok isterim bunu...

arkadaşlar merhaba, nasılsınız hepiniz???
hatırlarsanız ayın 16'sında test yaptıracağım demiştim ve sonucu size söylemiştim. negatif di... 3 gün önce dr.ımızla bu konu ile ilgili görüşmeye gittik. 1 ay sonra mutlaka tekrar denemelisiniz dedi. maddi açıdan tabii tüp bebek çok pahalı. ama madem düşünüyorum ha 6 ay ha 1 ay sonra ne fark eder değil mi? ben de waterss'in yazdıklarından çok etkilendim ve en azından tüpü tekrar yaptırana kadar pressed alayım dedim ve aranızdan birileri gitti gdiyordan ısmarladığını söylemişti. ben de dün oradan ısmarladım. bakalım ne zaman gelecek? denemekte fayda var diye düşünüyorum.diğe rsitelerden de araşırdım bayağı memnun kalınmış bir ürün. bakalım hayırlısı... bu arada yumurtaları artırmak için hangi besin maddesini tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar? desteğiniz için şimdiden teşekkürler..hepinizi öpüyorum...

watersciğim evet sonuna kadar gideceğim hatta dilekçemi vermeden avukata gösterdim sonuç alınacak bir durum dedi. sağlık bakanlığı artık bu konuda çok hassas hemen soruşturma başlatacağından eminim.

evet fuat demirci adı bilinen bir prof.benim yakın arkadaşlarımdan biri 6 yıldır evli 4 düşüğü vardı.şimdi 42 yaşında ve beş aylık bebeği var sonunda oldu.fuat bey in doktoru ama o arkadaşımın fsh değeri 4.5 tu. istediği an gebe kalabiliyordu ancak onun sorunu düşmesiydi.bugün benim velim olan dahiliye uzmanı ile burhan şeker adında alanında iyi bir kadın doğumcu ile görüştük.FENAMA için klomen tarzı bir ilaç dedi.ancak benim doktor velim hormon ilaçlarının zararının olduğunu söyleyince açıkçası korktum FENAMA içmeyeceğim dolayısıyla o doktora da gitmeyeceğim (hangi yüzle giderim ki:))) ya arkadaşım kafam da çok karıştı bu arada o prof bana rahim filmini pazartesi çektir salıda gel demiştiya bu burhan şeker de FENAMA içmeyeceğimi söyleyince klomen verdi ve rahim filmi çektirme klomen içiyorsun bi zarar verebilir yumurtana dedi.hadi buyur burdan yak profun dediğine bak diğerine bak...
Maddi olarak tüp bebek konusunu kaldırma konusuna gelice çok şükür eşimde bende çalışıyoruz. ancak arabayı sıfırlamıştım evlenemden önce.eşimin de eşyalarla ilgili birsürü ödemesi var şu önümdeki üç aydan sonra ancak sıraya koyabilirim bunu. fakat gelen maddiyata gelsin. sağlığımız yerinde olsunda...beni korkutan işin parası değil HORMONLAR,ilaçlar vs vs. "Gukem'cim sen infertilide de uzman mutlaka tam teşekküllü denenmiş bir yere git" yani tüp bebek için mi söyledin bunu yoksa durumumu öğrenmek için mi? watersciğim elde var sıfır kısaca ben gene nereye kime gidersem bu yolda doğru sonuçlar alırım bilmiyorum.Bana sizler önerin lütfen tecrübelerinizden yola çıkarak nere gitmeliyim bende bilmiyorum...selam ve sevgiler...

heradacığım verdiğin moral için teşekkür ederim valla iyiki ben buraya üye olmuşum...işte ben içerideki durum hakkında pek bilgi edinemedim. dünkü zilli açıklamadı.iki ay önce gittiğimde 7 folikül var diyen prof beni zaten 19.gün muayene etmişti .bu ne derece doğru bilmiyorum. çider i düşüneceğim ancak bir kaç ay daha diyorum ...sevgiler..

valla süpersin karemel çok faydalı bilgiler bunlar...teşekkür ederim.

gukem,doktorla yaşadıklarını okudum,umarım hakkını aramaya devam ederek,doktorların da insan haklarına biraz daha riayet etmelerine ön ayak olursun.
fsh değeri ile igili olarak da bişeyler söylemek isterim.arkadaşım 38 yaşında temmuz ayında evlendi,fsh değeri 24 tü,dr u tüp bebek dışında çocuğun olmaz demiş.ve evliliğinden 5 ay geçmeden şu anda doğal yollarla hamile kaldı,20 senedirde sigara kullanan bir arkadaşım,diyeceğim fsh değerine çokta takılmamak lazım.bende ocak ayında inşallah tüp bebeğe başlıyacağım.umarım tüm isteyenlerle beraber 2010 bize sağlıklı hayırlı bir bebek getirir...

arkadaşlar işallah yarın doktordan hayırlı haberlerle gelirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…