gukem,doktorla yaşadıklarını okudum,umarım hakkını aramaya devam ederek,doktorların da insan haklarına biraz daha riayet etmelerine ön ayak olursun.
fsh değeri ile igili olarak da bişeyler söylemek isterim.arkadaşım 38 yaşında temmuz ayında evlendi,fsh değeri 24 tü,dr u tüp bebek dışında çocuğun olmaz demiş.ve evliliğinden 5 ay geçmeden şu anda doğal yollarla hamile kaldı,20 senedirde sigara kullanan bir arkadaşım,diyeceğim fsh değerine çokta takılmamak lazım.bende ocak ayında inşallah tüp bebeğe başlıyacağım.umarım tüm isteyenlerle beraber 2010 bize sağlıklı hayırlı bir bebek getirir...
hayır 40 yaşından gün alınca yapmıyormuş. ayrıca kurum ödemesi için en az üç yıllık evli olmakta gerekiyor. branş nedir ?inşallah canım,bi şey sorabilirmiyim,bende de öğretmenim.39 yaşındayım.tüp bebek ücretini devlet karşılıyor mu?
arkadaşlar merhaba, nasılsınız hepiniz???
hatırlarsanız ayın 16'sında test yaptıracağım demiştim ve sonucu size söylemiştim. negatif di... 3 gün önce dr.ımızla bu konu ile ilgili görüşmeye gittik. 1 ay sonra mutlaka tekrar denemelisiniz dedi. maddi açıdan tabii tüp bebek çok pahalı. ama madem düşünüyorum ha 6 ay ha 1 ay sonra ne fark eder değil mi? ben de waterss'in yazdıklarından çok etkilendim ve en azından tüpü tekrar yaptırana kadar pressed alayım dedim ve aranızdan birileri gitti gdiyordan ısmarladığını söylemişti. ben de dün oradan ısmarladım. bakalım ne zaman gelecek? denemekte fayda var diye düşünüyorum.diğe rsitelerden de araşırdım bayağı memnun kalınmış bir ürün. bakalım hayırlısı... bu arada yumurtaları artırmak için hangi besin maddesini tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar? desteğiniz için şimdiden teşekkürler..hepinizi öpüyorum...
tarih canım.ama ilköğretimde olduğum için sosyal bilgiler dersine giriyorum.senin branşın ne?ben konya eurofertilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.burda fiat .3.250 artı bide 1 milyar civarı ilaç parası tutuyormuş.istanbul sanırım biraz daha uygundur?
süper ya daha çok umutlandım şimdi: allah tamanına erdirir umarım...tabi tabi,şu anda 2 aylık hamile canım.herşeyi yolunda gidiyor,yani anlıyacağın.sadece yaştan dolayı sanırım 10 dakika iş yapsa yoruluyormuş:))
bide o hamile kalan arkadaşım hayıt tohumu içmişti,1 ay kadar.acaba bizde mi kullansak?belki faydalı olur??
hayıt tohumu her ne ise araştıralım bence kimyasal değilde doğalsa içelim derim. birde kaçıncı gün başlamak gerekiyor bunu da bilmek gerekiyor tabi.bide o hamile kalan arkadaşım hayıt tohumu içmişti,1 ay kadar.acaba bizde mi kullansak?belki faydalı olur??
inşallah canım.inşallah Allah bizlerede nasip eder,seninle tanıştığıma çok memnun oldum gukem.şimdi çıkmalıyım,bulaşıklar beni bekliyo( yine görüşürüz.herkese iyi geceler...
yumurtaların sayı ve kalitesini artırmak için.incir kürü yapılıyor onu biliyorum.adet 3te başlayıp 21 gün devam ediliyor.hergün 8 kuru incir 3 bardak su ile 8 10 dk kaynatılır gün içinde 2 kerede içilir.nar suyu iyi diye biliyorum.deneyebilirsin.
kızlar bu sabah yine benimleydiniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?