38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

annaks çok sevindim bu moralle gayet güzel uyurum:)ben de 38 yaşında martta evlendim hemen de hamile kalmışım ama boş gebelikten 30 nisanda kürtaj oldum. ve üç ay korundum.son beş aydır da korunmuyorum. olmadı işte.FSH değerim habire çıkıyor her ay hemde.umarım arkadaşın gibi bizlerde birer mucize yaşarız:))selamlar...

inşallah canım,bi şey sorabilirmiyim,bende de öğretmenim.39 yaşındayım.tüp bebek ücretini devlet karşılıyor mu?

tarih canım.ama ilköğretimde olduğum için sosyal bilgiler dersine giriyorum.senin branşın ne?ben konya eurofertilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.burda fiat .3.250 artı bide 1 milyar civarı ilaç parası tutuyormuş.istanbul sanırım biraz daha uygundur?

yumurtaların sayı ve kalitesini artırmak için.incir kürü yapılıyor onu biliyorum.adet 3te başlayıp 21 gün devam ediliyor.hergün 8 kuru incir 3 bardak su ile 8 10 dk kaynatılır gün içinde 2 kerede içilir.nar suyu iyi diye biliyorum.deneyebilirsin.

benim branşım sınıf öğretmeniyim.eşim ve erkek kardeşim tarihçi. yok burda daha pahalı toplamda 6 bin tutuyor(ilaçları dahil). ben de ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ ne sormuştum. o arkadaşınız şimdi kaç aylık gebe yani bebeğin kalp atışları duyuldu mu?

tabi tabi,şu anda 2 aylık hamile canım.herşeyi yolunda gidiyor,yani anlıyacağın.sadece yaştan dolayı sanırım 10 dakika iş yapsa yoruluyormuş:))

bide o hamile kalan arkadaşım hayıt tohumu içmişti,1 ay kadar.acaba bizde mi kullansak?belki faydalı olur??

kaçıncı gün başladı acaba? ya bak şimdi şimdide bu çıktı:) eğer yan etkisi yoksa doğal bişise içerim valla ama kimyasal birşey ise boşverelim:) sizin problem nedir peki? başka çocuk var mı?

inşallah canım.inşallah Allah bizlerede nasip eder,seninle tanıştığıma çok memnun oldum gukem.şimdi çıkmalıyım,bulaşıklar beni bekliyo( yine görüşürüz.herkese iyi geceler...

çok teşekkür ederim, deneyeceğim :)

:1shok:
kızlar bu sabah yine benimleydiniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benimlede :Saruboceq:

günaydın çıtırlar, bakıyorum bayağı kaynatmışsınız. Erverdi sensiz olmuyor öyle çok uzaklaşma.

Waterss
güzel haberlerini bekliyoruz, balance da bir yazsa meraktan öldü m yaaaaaa

emiragam hoşgeldin, kendini biraz tanıt istersen neler yaptın ne oldu ? Buradan gerçekten faydalanabilirsin

Erverdi, herada ile kalpleriniz bir demişsin, ama gerçekten enteresan bir değil iki değil, kaçtır aynı şey oluyor. :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…