karamelim benim dr aslında yarın cagırdı ama bu aksam mı gitsem diyorum saat 21 gibi falan, cunku yarın cmtesi ve adapazarına gitmem lazım gec kalabilirim, kararsız kaldım
tekrar günaydın.akşam oturdum tam bir saat herkesin mesajını yanıtladım. sanırım kimse okumadı bi kaç sayfa geride kalmış, herneyse oda önemli değil de günaydın dedim kimse de dikkat e almadı ne yapmam gerekiyor pankart falan mı hazırlasam:)))
karamel herda vete yaa sizin kalpleriniz ne kadar da aynı kızlar.bugün yoktum muhtemelen yarın da olmam.umarım sizlerde iyisinizdir..deniz bulut sende iyisin umarım.denizcim benimde solda yumurta vardken sağda yoktu.ama benimde sağ ağrımıştı geçen ay.oluyor be.bir gün oraso ağrır birgün başka yer.bir gün başın bir gün....insanoğlu işlte.ağrımadık bir yeri yokki.hehehehh
günaydın için sanırım bu belirttiğin şıklar geçerli değildir dimi:)gukem senin kadar alınganını görmedim akannehir
daha herkes kendine gelmedi ve girmedi 1
bazen cevaba cevap verilince ona da cevap verecek birşey bulunamayabiliyor 2lmaz:
tam anlamadığım için cevap veremiyorum sen yine alınma yerimsenibengünaydın için sanırım bu belirttiğin şıklar geçerli değildir dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?