38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

karamelim benim dr aslında yarın cagırdı ama bu aksam mı gitsem diyorum saat 21 gibi falan, cunku yarın cmtesi ve adapazarına gitmem lazım gec kalabilirim, kararsız kaldım

karamelim benim dr aslında yarın cagırdı ama bu aksam mı gitsem diyorum saat 21 gibi falan, cunku yarın cmtesi ve adapazarına gitmem lazım gec kalabilirim, kararsız kaldım

olurrrr niye olmasın ki ,bence bugünde gidersin hem Adapazarı'n da için rahat olur :)

günaydın
erverdi waterss herada ve belki esterya da bügün doktora gidecek. inşallah herkesten güzel haberler gelecek opuyorumnanaktan

tekrar günaydın.akşam oturdum tam bir saat herkesin mesajını yanıtladım. sanırım kimse okumadı bi kaç sayfa geride kalmış, herneyse oda önemli değil de günaydın dedim kimse de dikkat e almadı ne yapmam gerekiyor pankart falan mı hazırlasam:)))

gukem senin kadar alınganını görmedim akannehir
daha herkes kendine gelmedi ve girmedi 1
bazen cevaba cevap verilince ona da cevap verecek birşey bulunamayabiliyor 2 lmaz:

canım, kişinin sorulan soruya verecek bir cevabı yoksa ne yazabilir, kendi adıma femara dedin yazdım. Bilen yazdı bilmeyen yazmadı, preseed diyorsun, ben kullanmadım almadım ne yazayım.

Herkes her günaydın diyene günaydın dese, 1000 değil 10.000 sayfa olur, ben genelde " günaydın çıtırlar " derim tek tek isim yazmam.

Arkadaşım daha öncede böyle sitemin oldu yenisin dedim (kendi adıma) ama artık bence hoş değil, fırça atar gibi sitem etmek. Denizin de dediği gibi , bir kişi net cvp verdiyse diğerleri ne yazabilir. Burrada herkesin derdi ortak, herkes gülbahçesi birtek tek sıkıntıda olsan özel ilgi bekle ama ne yazıkki değil.

Sonuçta burada kimsenin gönlünü etmiyoruz , bildiklerimizi paylaşıp faydalı olmaya çalışıyoruz, sana fayda sağlayacak birşey illa adına yazılmış olacakta değil. X kişiye yapılan bir öneri sanada fayda getirebilir.

Birbirimizi anlayacağımızı umuyorum

Günaydın Herkese,

Bugün topic doktora taşınıyor desenize Esterya'cım, Adapazarı'na gitmeden güzel haberlerini bize de iletirsin değil mi?

Erverdiiiiiiiiiiii, sen de dualarımdasın arkadaşım, ne zaman doktorun bugün, güzel haberlerle dön inşallah.

Şu anda doktordadır Waterss, güzel haberleriyle şenlenelim bugün inşallah.

Deniz Bulut'çum, sağolasın, inşallah güzel haberler veririm. Senden de haftaya güzel haberler vereceksin diye çok umutluyum inan.

Gukem'cim, mesajının okunmadığını düşünüyorsan bence tekrar gündeme getirmelisin, ancak Deniz Bulut'a katılmamak elde değil, benim de mesajlarıma cevap almadığım günler oluyor, gerekirse tekrarlıyorum, rahat ol arkadaşım.

Dün mesajından sonra biraz interneti karıştırdım FSH ile ilgili. Yabancı sitelerden birinde, bir herbalistti yanlış hatırlamıyorsam, FSH için çok enteresan bulduğum birşeyler yazmıştı. Özetle, FSH'nın bir sebep değil, bir sonuç olduğunu, yüksekliğinin bir gösterge olduğunu, dolayısıyla direkt FSH'yı düşürmeye çalışmanın çok anlamsız birşey olduğunu, tedaviyi eldeki verilere göre planlamak gerektiğini yazıyordu. Örnek de vermiş, diyelim ki aracınızla giderken hareret ışığı yanmaya başladı; işte FSH'yı düşürmeye çalışmak aracın hararetiyle ilgilenmek yerine, arabada göstergeye gelen kabloyu keserek uyarının sonlandırılmasına çalışmak gibidir demiş.

FSH neticede gençken hipofiz bezinden çok az bir salınımla yumurtlamayı uyarırken, yaş ilerledikçe bu hormona daha çok ihtiyaç duyulmaktadır, yumurtalıklarınız yumurta üretmek için daha çok uyarılıyor, biraz daha zorlanıyor bünye tarafından demiş. Bunu okuyunca çok mantıklı geldi.

Son düzenleme:

Evet yahu, çok sık yaşar olduk bunu, çok hoş elbette. Erverdi'cim, gerçekten burası sensizliğe alışkın değil, umarım ilk fırsatta girer de doktor görüşmesini yazarsın bizlere.

Hülya'cım, online görüyorum seni, nasılsın? Antibiyotikler bitmiştir herhalde, umarım tamamen iyi hissediyorsundur kendini. Oğluşun nasıl?

Arkadaşlar merhaba, şimdi geldim dr dan, keseyi gördük, embriyo ve yolk'u dr zoom yapınca gördü ve içiniz rahat olsun boş gebelik değil dedi, önemli olan yolk'u görmemdi onu da gördüm dedi, rahim içine tutunduğu yerde bir kabarıklık var, ilerleyen günlerde kese içinde zoom yapmadan görünecek , tebrik ederim dedi. ışte böyle, kontrol için 2 hafta sonra çağırdı ( 8 Ocak Cuma sabah 10:00 ) kalp atışını da o zaman birlikte görürüz dedi yani çok emin. Zaten çok güzenirim ona çok iyi bir dr , benimle yaşıt 69'lu geçen Aralık ayında doç olmuş. Zoom yapmadan ilk bakışta kese var ama içi boş gözüküyor, dr açıklayınca ve yakınlaştırınca görülebiliyor.. O derece küçük yani..Allah'ıma şükürler olsun. Kızlar sizlerinde bir an önce güzel haberlerinizi buradan almak istiyorum duacıyım ve bilgim dahilinde destekçinizim. Dualarınız için teşekkür ederim.

Gözün aydın Waterss'çım, çok şükür. Sağlıklı, keyifli güzel bir hamilelik olsun inşallah. Hep dualarımda olacaksın canım, güzel dileklerin için de sağol. Ne güzel bak, herşey yolunda gidiyor. Maşallah, maşallah.

waterscimmmmmmmmmmm bu harika bir haber guzelimmm hadi masallah 2 hafta sonra guzel guzel kalp atısımızı dinleriz hayırlısı ile :)

Ben çıkıyorum arkadaşlar,

Waterss'çım tekrar tebrik ediyorum, süper haberinle mutlu oldum, topiğimize bir bebiş daha geliyor işte, yaşasın. Esterya'cım, güzel haberlerin devamını da senden bekliyorum, güzelce gelişmiş olacak bebeğin hayırlısıyla. Erverdi'cim, akşam girip bakacağım inşallah güzel haberler getireceksin doktordan.

Hepinizi öpüyorum, doktor maceramı dönüşte yazmaya çalışırım. Sevgiler.

watersscığım, çok sevindim :dance: canım ya, allah tamamına erdirsin inşallah. :CüvCüv:

akşama erverdi ve esterya'nın güzel haberlerini bekliyor olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…