38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Herada, Esterya , Deniz Bulut, tüm güzel mesajlarınız için çok teşkkür ederim, içimi ısıtıyor mesajlarınız.

Erverdi'cim sende güzel haberlerini getir akşama, çok merak ediyorum küçük yumoşların haberlerini

Kızlar ben çıkmak zorundayım akşama görüşürüz..

karamelim , insallah Allah hepimizden guzel haberler almayı nasip etsin :)
senin balon nasıl iyi mi :)

watersscığım, çok sevindim :dance: canım ya, allah tamamına erdirsin inşallah. :CüvCüv:

akşama erverdi ve esterya'nın güzel haberlerini bekliyor olacağım.

Karamel'cim Çok teşekkür ederim, darısı başına senden de güzel haberler gelecek önümüzdeki ay inşallah, topiğimizdeki hamileler artacak ne güzel.

Esterya'da bugüne çekti galiba randevusnu, haberleri bekleyeceğiz akşama.

kızlar hayatta dönüp bakmayan ve 1 kg alıp evine getirmişliği olmayan ben bir ayva yemeye başladım sormayın gitsin

kızlar iyigeceler bende 35 yaşındayım bebişim olmuyo

Emiragam merhaba, aramıza hoş geldin, ben son iki gündür yoğundum seni şimdi gördüm. Hikayeni uzun uzun anlatırsan bildiklerimiz doğrultusunda yardımcı olalım ama geriye dönük zamanın varsa 30-40 sayfa geriden başlatıp yazılanlara göz gezdirebilirsin , senin problemine yakın problem yaşayan arkadaşlarla fikir alış verişinde bulunabilir, deneyimlerinden faydalanabilirsin. Tekrar hoş geldin topiğe.

karamelim , insallah Allah hepimizden guzel haberler almayı nasip etsin :)
senin balon nasıl iyi mi :)

kız dalga geçme balonumla :))) gelmeyim oraya hamile demem ısırırım valla.

kızlar hayatta dönüp bakmayan ve 1 kg alıp evine getirmişliği olmayan ben bir ayva yemeye başladım sormayın gitsin

valla demesi göbek adı anasından, kızımız gamzeli olacak.

amin canım :1hug:

kızlar kızlar KIZLAARRRR BEN GELDıııMMMayyhQheyecandan ölüyorum.yazılarınıza sonra bakıcam.evet karamel evet.2 de 2. bende 2 tane hazırmış yumoş.biri 18 dedi biri 19 buçuk çatlamak üzere dedi.bugün 10unucu günümdü.henüz beklemiyordum doğrusu.16 17 inci günlerde olurdu.kızlar yoksa hep yolundaydı da bizmi gününü tutturamıyorduk yaaa.OOOHHHHH.....DÖNGÜMÜN NORMAL SEYRıNDE GıTMESı ÇOK GÜZELBıR ŞEY YAA.YANı VUCUDUMDA YuMURTlama OLAYININ DEVAM ETTıĞıNı BıLMEM.bir de bana ne demişti kaka bi dr.pis umut tacirleri.neyse onları konuşarak kıymetli vaktimi çalmasınlar..dr tabiiki aşılama dedi.ben daha bugün için böyle birşey beklemediğim için eşimle henüz aşılamaya karar vermediğimizi söyledim.ama sizlerinde fikrini alacağim.şimdi hemen çabuk çabuk yazyorum.....evde cetrotayt iğnem olduğunu söyledim.gerçi gününü 15 20 gün geçmişti s k t. ama s k tarihinden sonra daha 6 ay kullanılabildiğini öğrenmiştim eski dr dan.konuştum.küçük olanın büyüğe yetişmesi.büyüğün de küçüğü beklemesi için.hemen o iğney ol dedi.yollarda kaldım.vesait yok.herneyse kendime iğne yapmakta güçlük çekerim her zaman.iğneler de pahalı.bir tanesini ziyan etmiştim daha önce.yeni geldim eve 3te olmam gereken iğneyi4 te oldum.çektim eüzü besmele bir şekilde kendime enjekte ettim.artık saldım çayıra mevla kayıra.şişenin dibndede çok azıcık kaldı onu alamadım ama sanırım çok az pay veriyorlar.hani püskürtüyorlar ya.ne yapalım yaaa yumurtayı veren ALLAHisterse hertürlü aksiliğe rağmen ona can da verir.yarın pregnyl çatlatma iğnesini olacağım 5 ya da 6 da.yalnız bir sorun var.pregnil iğnesi piyasada yok.çapayı alt üst ettim.tek bulabildim.yarında 5 e 6 ya kadar heryere bakacağım.bulamazsam ovitrelle isimli daha pahalı olanı almak zorunda kalacağım.preesiit i sordumvajinal kuruluk çekenlerde kullanıldığını söyledi.benim böyle bir şeye ihtiyacım olmadığını söyledi.evet aslında öyle bir derdim yok burdan da herşey söylenmiyor ki kardeşim.neyse işte alın size bir mani YAĞMUR YAĞIYOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRR
SELLER AKIYOOOOOOOOOOOOORRRR
ARAP KIZI CAMDAN BAKIYORR...........umarım anlaşıldı waters.şimdi onuda eledik görünüyor.dr aşılama dedi.kızlar fikriniz nedir.akşama eşimle de konuşacağım.offff bilmiyorum yaaa daha öncede 3 aşılama .hep negatif.ama bu 2 yumurtayı da kaçırmak istemiyorum.olacağını bilsem bir şekilde tamam olayım aşılamayı.ama olmayınca zaten bitmeyen tüp borcuma borç eklenecek.........bir yandan da belli mi olur diyorum.inşallah yarın iğnemi bulurum..eğer aşılamaya karar verirsem bana 300 milyona malolacak.180 sperm yıkam.a100 dr alacak.20 de muayene ücreti...maliyet böyle.........haa pregnl de 24 lira.şimdi çıkıyorum kızlar.sonra yine döneceğim yazılarınıza bakacağım güzeller.hoşçakalın

Hülya'cım, online görüyorum seni, nasılsın? Antibiyotikler bitmiştir herhalde, umarım tamamen iyi hissediyorsundur kendini. Oğluşun nasıl?

Hereda'cığım ufacık bir aralık buldum girdim hemen sizden haber almak için ama cevap yazamadan çıktım canım.Antibiyotikler bitti.Şimdi gayer iyiyim.Preseedim de geldi ama bu ay için yetişemedi tabi bizim tehlikeli günler geçmişti çünkü.Senin Memorialla olan görüşmeni okudum.İyi geçmiş çok mantıklı bir açıklama yapılmış biz de eşimle öyle düşünüyorduk.Dozun artması yumurta sayısını arttırmadığı gibi kaliteyi de düşürüyor.Ben geçen sene bir kez aşılama denemiştim.O zaman tek bir doz (1 toz 1 su) la 2-3 yumurta büyümüştü.Son tüp denemesinde 450ml gonal-f ile iki doz menagonla ancak 4 yumurta elde edildi.
seni takipteyim arkadaşım inşallah bu kez sonuna kadar gideceksin canım.2010 bizim yılımız olacak arkadaşlar.

waterss inan çok sevindim.içimden geçiriyordum zaten yolk sacı da göreceğini ve gördün.Darısı bize artık.Benim içim doğuyor çok sorun suz bir gebeliğin olacak arkadaşım.Çok tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin canım.

Erverdi arkadaşım haberlerin çok güzel.inan okurken çok heyecanlandım.Hadi hayırlısı canım.Bize fikir sormuşsun.Benim aşılamayla ilgili pek olumlu geçmişim olmadığı için ben önermiyorum canım.Benim oğlumdan önce 2-3 aşılama oldu hepsi negatifti birkaç ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.Geçen sene de aşılma yaptırdım 1 kez o da negatifti.Normal yolla 4 hamileliğim olduğu halde aşılamalarımın hiçbiri tutmadı.O yüzden aşılamaya benim inancım yok.zaten o bebeğin sana gelmeye niyetlendiyse normal yolla da gelebilir .yumurtaların çok iyi durumda şu anda bence.Gerçi sonuçta sen karar ver maddi durumunu biz bilemeyiz canım.
Sanırım biraz karışık yazdım.Çünkü fazla vaktim yok.Hadi sana bol şans arkadaşım öptüm.

kız zilli okurken ben yoruldum :)

ben ovitrelle oluyordum, kendi kendimede yapıyordum. Ama dediğin gibi 83-85 arası birşey. Bak aşkım, yumurtan varsa inan spermler yıkanınca daha hızlı ve sağlıklı oluyorlar. Hazırlıksız yakalandın ama parayı halledebileceksen aşılama derim. Risk alma derim sonra keşke dememek için.

Ay hızlı yazdım çıkmadan oku diye

ohh çok sevindim iyi olmana , ilaçların yaramasına evetttt 2010 biz geliyoruz

erverdi canım çok sevindim. alkisalkisalkis sizin sorun neydi neden olmuyordu? bir ara sebebsiz infertilite dedin ama galiba eşimin sperm sayısı da düşük dedin. aşılama ile olasılık düşük. doğal yolla deneme göre az yüksek. eğer eşinin sperm sayısı çok düşük değilse deneyebilirsin. yani morfoloji falan da iyiyse tabii. yoksa paranı harcadığına değmez. tüp daha iyi. bir de sebebsiz infertile ise aşılama ne kadar etkili bilmiyorum. yani soruna göre de düşünmek lazım. inşallah aşılama ile veya aşılamasız bu ay tüpe gerek kalmadan gelir miniğin :Saruboceq:

kızlar erkek sorununda tüp veya aşılama diyorlar. sorun varsa normalle risk alma genede karar senin

erverdiiii, eşinde de bir sorun var değilmi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Bak ben ilk aşılamada hamile kaldım, herada da öyle evet şans çok yüksek değil ama normal ilişkiden daha yüksek. Spermler en azından rahim içine konunca 1-2 saat yolları kısalıyor, yıkanınca hızlanıyorlar falan

karamel,deniz,kızlar.eşimde sayıyı az buldu dr.sperm sayısı 10 milyon a:% 0 b:
% 42 c:%28 d:%30 işte böyle değerleri.şu an aşılamayı yaptırabilirim.ama ekonomimi çok iyi kullanmalıyım.yine olmazsa sonra nasıl birikir tüp parası.dr zaten sperm azlığı durumunda yapıyoruz aşılamayı.istersen bu ayı da siz değerlendirin kaybedeceğin bir şey yok.yumurtalar cevap veriyor ded.eşim de gelsin de konuşayım.bir tarafım yap diyor öbür tarafımda işte..denizcim evet memorial bize bilinmeyen infertilite tanısı koydu.40 ı geçirmememi istemişti.40 kadar yaptır demişti tüp için.yumurta tek olsaydı bize kalmıştı ama şimdi 2 olunca bşrazda gönlüm aşılamaya doğru kayıyor...neyse kızlar yine konuşuruz.şşimdi önümdeki engel pregnili bulmak.2 adet 5ooomg.ben birini buldum yarın öbürü için heryeri gezeceğim.bu arada iğneyi yaptığım yer kızardı biraz kaşındı birazda şişti.ölmezsem bişey olmaz!delikafadulden

Balance'tan bir haber alamadık değil mi arkadaşlar? İnşallah mutlu haber sarhoşudur da ondan girmiyordur.

evet yaa herada bende bakındım.balanceden haber yok daha.gelip iyi ya da kötü bie bir haber verse hakkımızda herşeyin hatırlısı.inşallah değeri yüksektir de fırsat bulamamıştır girmeye

sevgili waters;ne güzell ne güzell.bak güzel haberi verdin gördün mü?küçük müçük.artık sende..büyüycek annesi......tekrar gözünaydın olsun arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…