38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bebek geçmişinle ilgili bilgi verrirsen bilgimiz dahilinde sana yardımcı oluruz.hoşgeldin foruma

hoşbuldum teşekkür ederim ilk evliliğimden bir kızım oldu 10 yaşında şimdi.ikinci evliliğimde çocuk istiyorum tüplerim tıkalıymış doktorlar sezeryanda enfeksiyon kaptığımı söylediler yapışıklık var vede çikolata kistimiş tüp bebek tek çare eylülde denemem oldu ama tutunmadılar drum ara verme dedi ama ben bekliyorum kafam çok karışık napsan bilmiyorum

fikirlerin için teşekkürler hülya.düşünüyorum

canım yaaa. çok çok tebrik ediyorum... allah tamamını erdirsin inşallah...çok sevindim.hihoyyyt
ben de senden esinlenerek preseed ısmarlamıştım bugün geldi. bakalım bu ay ben de kullanacağım. neler olacak?
sevgiler,

preesedin hayırlı olsun patikler.güle güle kullanın.delikafaduldenhadi inşallah

canım yaaa. bana kalırsa bu durumu sakın boş geçirme bence aşlama da değil, tüp bebek en doğru karar ama tabii tüp bebekte çok maliyetli. eğer tüp deneyemeyeceksen 2.seçenek aşılama olmal diye düşünüyorum.zemuszemus

yavrucuğum paracığın varsa cebinde devammmmm derim ben.denemeye devam...çalışan kazanır

karamel esterya herada;kızlarım benim yokluğumda aramışsınız beni.gönül birliği güzel şey be...........
esterya;bu akşam dr a gidecektin değil mi?hadi haberlerini bir şekilde bekliyorum
kız balance alacağın olsun senin,niye halaaa haber vermiyorsun bize......hadi amaaaaaa merak ettik bak hepimiz.

ben kararımı verdim. allahın işi hiç belli olmaz ama madem olasılık düşük ve aşılama seni tüp işinden daha da uzaklaştıracak yaptırma. önümüzdeki aylarda yaza kadar paran birikecekse tüp yaptır. bu arada klomen çatlatma iğnesi denersin ve bakarsın o şekilde kendi gelir. yok eğer birkaç ay sonra yine tüpü yaptırabilirim diyorsan aşılamayı da yaptır tabii :dance:

watersciğim inan çok sevindim. işallah hayırlısıyla da gelir dünyaya ve bahtı açık olur.inan çok sewvindim yaa

erverdiciğim çok komiksin cidden yağmur ysğıyorrrr seller akıyor...:)) bence işi bazen kadere de bırakmak gerekiyor sanki hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

Erverdi'cim walla öyle bir ateş alır gibi yazmışsın ki o tempoyu bende okurken yaşadım. Öncelikle çok sevindim, iki güzel yumurta bu harika yarın ikinci iğneyi de bulursun inşallah. Kendi kendine iğne yaptun yani süperrrrsin ne diyeyim ben sana . Erverdi'cim senin göründüğü kadarı ile yumurtan oluşuyor ve hatta kendi kendine bile çatlar ama garanti olsun diye iğneleri ol bakalım. Erverdi'cim. Preseed sadece vajinal kurulukta değil aynı zamanda sperm azlığındada etkili içindeki prospektüsünde yazıyor. Spermler , onları koruyan o jel ortamı içerisinde bir havuzda yüzer gibi rahat hareket edebildiklerinden az sayıda da olsa kayıpsız içeri giriyor. Ama neyse aşılama yaptıracaksan ona ihtiyacın olmayacak. Benim ki doğal aşılama oldu yani kendi aşımı kendim yaptım delikafadulden, senin kendine iğneni yaptığın gibi.. Çok güzel anlatmışsın bugün yaptıklarını çok tatlısın..Neyse bu ay her durumda ümitliyim senden Erverdi'cim.

Hülya'cım darısı başına, çok teşekkür ederim temennilerin için Allah en kısa zamanda tekrar sana da yaşatsın bu güzel duyguyu . Oğlunu da öperim..sevgiler.

sevgili waters;ne güzell ne güzell.bak güzel haberi verdin gördün mü?küçük müçük.artık sende..büyüycek annesi......tekrar gözünaydın olsun arkadaşım.

İnşallah büyüyecek teyzesi inşallah 2 hafta sonra kalp atışı ile birlikte görebileceğim doktorun dediğine göre. Darısı başına önümüzdeki ay güzel haberler vereceksin bize bu iki yumurta bebek olarak bize geri gelecek inşallah.

Sevgili patikler, senin de işine yarayacağına çok inanıyorum güzel haberlerini bekliyorum, darısı en kısa zamanda başına canım.

çoook merak ediyorum bakalım neler olacak? bir ay sonra tüp deneyeceğimiz için bu ayı bu şekilde değerlendirelim diyorum. işallah gerek kalmaz yaaa...süprizzzzz

Patikler , doğal aşılama istiyorsan bir de ovülasyon testi al , iyi bir markanın olsun , ucuz olanları kullananları çoğu hüsrana uğradı. Böylece yumurta takibi yaptırmış gibi tam isabet olayı halletmiş olursun soruların olursa her zaman sorabilirsin, belki tüpe gerek kalmayacak.

Haklısın Balance dan haber yok bende merak ediyorum, yazılanları okudum Esterya'yı en son ayvayı yerken gördüm ondan sonra bir daha haber alamadım, ama yanlış okumadıysam bu akşam 21:00 da doktora gideyim diyordu, çok geç değil mi ? O nedenle geç haber verebilir.

hayırlısı be waters..eşimle konuştum bize bıraktık.kendimiz değerlendireceğiz.eşim benim yumurtalık faaliyetimden emin olmak istiyor.ona kalsa tüpü de hç istemiyor ama.ne yapalım.başka türlüde gelmiyor.bu ayı da biz değerlendireceğiz.bir dahaki aya yine 2 yumurtam oluşursa o zaman deneriz aşılamayı dedi.bende zaten pek aşılamaya gönüllü değildim.önceki deneyimlerimden.ne yapalım veren ALLAH verecekse böyle de verecek.artık hakkımızda hayırlısı.biz elimizden geleni yapalım da...ileride içim rahat bir şekilde diyebilirim ben elimden geleni yaptım olmadı....ya da sonunda oldu diye..zaman herşeyi gösterecek.

watersciğim inan çok sevindim. işallah hayırlısıyla da gelir dünyaya ve bahtı açık olur.inan çok sewvindim yaa

Gukem'cim çok teşekkür ederim darısı başına. Yolun başındasım mücadeleyi bırakma ama daha önce yazdığım gibi bu işi iyi yapan merkezlerden birini seçersen çok daha iyi olur, sigarayı bırakma işi nasıl gidiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…