hoşbuldum teşekkür ederim ilk evliliğimden bir kızım oldu 10 yaşında şimdi.ikinci evliliğimde çocuk istiyorum tüplerim tıkalıymış doktorlar sezeryanda enfeksiyon kaptığımı söylediler yapışıklık var vede çikolata kistimiş tüp bebek tek çare eylülde denemem oldu ama tutunmadılar drum ara verme dedi ama ben bekliyorum kafam çok karışık napsan bilmiyorum
Gukem'cim çok teşekkür ederim darısı başına. Yolun başındasım mücadeleyi bırakma ama daha önce yazdığım gibi bu işi iyi yapan merkezlerden birini seçersen çok daha iyi olur, sigarayı bırakma işi nasıl gidiyor ?
ahh waters sorma gitsin ruhum duygularım öyle karışık ki anlatamam.aslında iyi bir görüşe ihtiyacım da var.ben çamura batan bir aracın çıkmak için tekerlerini batakta boş çeviren bir arabaya benzetiyorum çok benzin yakıyorum ama bir milim yok katedemiyorum. sana durumu şöyle özetliyeyim fikrin benim için önemli elbette.
niyetim iyi bir hekim bulmaktı ve o ne derse onu yapmaktı.şu kadın doğumcuyla reglimin 3. günü yaşadıklarımı özetlemiştim daha önce.bostancıda fuat demirci den randevu aldım söylemiştim bunu. o bana femara yı al kullan rahim filmini de çektir tahlillerini al önümüzdeki salı günü için al gel dedi.gene aynı gün şişlide kılıç aydınlı ile görüştüm o rahimi gözleyelim folükül durumuna bakalım ilk dört gün içinde gel dedi.eh bende fuat bey e karra verdim diye gitmedim ona ee sonra bi bakarım ki femara kanser katogori ilacı ve üç hekim ancak raporla verebildiğine göre ciddi bir ilaç diye almadım.
ilacı almadığıma göre de ona da gidemem.
eh sonra benim doktor velimle aynı hastahanede çalışan burhan şeker var. iyi bir kadın doğumcu diyor herkes FEMARA yı ona danıştım oda kullan falan dedi beni ikna etmeye çalıştı ama olmadım siz ne öneriyorsunuz dedim klomen iç dedi:))) iki ay önce klomen içtim dedim .ilk beşini o dönem içmiştim.ikinci beşide şimdi içiyorum işte.rahim filmi istiyordum çektireyim mi diye sordum yok çektirme ve çarşamba günü muayenehaneme gel dedi.şuan klomen içiyorsun gibi bişi dedi. fuat bey ise çektir bir zararı olmaz demişti.
yani ben geçen ay değilde ondan önceki ay yumurta takibi yaptırdım klomen içtiğim ay.bir yumurta 21 m. de çatladı 14. (kasım 1 de)gün ama döllenmedi.ya da döllendide tutunamadı.diyeceğim o ki aynı süreci daha önce yaşadım gene yumurta takibi için beni muayene hanesine çağırdı ne elime geçecek bilmiyorum.
preseed ve hayıt tohumu ya da kürler var seçenek olarak.benim bu ay FSH 12.66 iken klomen ve preseed kullansam yada bitkiler elime ne geçecekki diye hiç biri için de başlangıç yapmadım. sonuç şu olacak ki ELDE VAR SIFIR o yüzden bu ay gene boş geçecek ...
ben kendime adam akıllı bir doktor bulamadım ki henüz en çok beni üzende bu. şişlideki doktor belkide doğru yerden başlıyor reglinin ilk dört gününden birinde gel rahimi gözleyelim... nedersin arkadaşım tecrübelerini de katarak benim için durum değerlendirmesi yapar mısın?
neyse diyeceğim o ki ben
Öncelikle iyi bir doktor takibi şart, şu muayenehane olayı ters hem çok fazla ücret alıyorlar. Herada ve Deniz Bulut yazmıştı ÇİDER denilen şu derneğe üye ol derim . 150 TL vereceksin, interneten dernek hakkında bilgi sahibi olabilirsin ondan sonra Memorial hastanesine gidip ücretsiz muayene oluyormuşsun oradanda internetteki web sayfasından bakarak iyi bir tüpçü seçmeni öneririm. Ben bu ÇİDER i Memorial i falan hep arkadaşların yazılarını okuyarak öğrendim. Öyle sağa sola onun muayenhanesine falan gitme derim. Doktorunun mutlaka sana problemlerinin ne olduğunu söyleyecek ve ona göre çözümler bulacaktır. Bizde burda o sorunlara göre yardımcı oluruz. Yapman gerek tek şey öncelikle bu canım.
Patikler , doğal aşılama istiyorsan bir de ovülasyon testi al , iyi bir markanın olsun , ucuz olanları kullananları çoğu hüsrana uğradı. Böylece yumurta takibi yaptırmış gibi tam isabet olayı halletmiş olursun soruların olursa her zaman sorabilirsin, belki tüpe gerek kalmayacak.
Kizlar iyi geceler biliyorum beni merak ediyorsunuz ama ben halen dr un kapisinda bekliyorum, dogum varmis gec vakte kaldi muayne. Burasi ozel bir hastane ve benim kadin dogumcum aksam 18:00 sabah 08:00 arasi gorev yapiyor. Iyide oluyor isten izin almak zorunda kalmadan guzel guzel geluip muaynemi oluyorum .. Muayneden sonra doncem size.. Erverdim bu aksam yazdiklarin hakkinda da yazcamm sana merak etme :)
canım öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
bu preseed'i internetten ısmarladım. amerika'dan gelmiş , ovulasyon testleride yanında bu ürünün hediyesiymiş. inşallah iyidir.bu arada ben bunu kullanırken (klomen'den , iğneden falan bahsediyorsunuz). bunları da kullanmalı mıyım yoksa sadece ovulasyon testi ve preseedi mi kullanmalıy
patikler senin yaşadığın sorun nedir arkadaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?