canım öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
bu preseed'i internetten ısmarladım. amerika'dan gelmiş , ovulasyon testleride yanında bu ürünün hediyesiymiş. inşallah iyidir.bu arada ben bunu kullanırken (klomen'den , iğneden falan bahsediyorsunuz). bunları da kullanmalı mıyım yoksa sadece ovulasyon testi ve preseedi mi kullanmalıyım?
umarım dediğin gibi olur ve tüpe gerek kalmaz...
arkadaşlar şu hayıt tohumu nedir allah aşkına bilen var mı ne işe yarar hırmıdır hırsız mıdır?
esterya bize dönmemiş.şutarafagitti:gitme:
neye karar verdin erverdi? dün epey zor bir gün geçirmişsin.[/QUOyazmıştım canım.şimdi çıkmalıyım
hayıt tohumunu FSH'ı düşürdüğü söyleniyor. Ve bu şekilde çok hamile kalan okudum. Ya hayıt suyu alıp günde 2 kere suyla karıştırıp içeceksin yada aktardan tohumunu alıp demleyip içeceksin.
Kızlar buldum buldum İĞnemİ.........
önerin için teşekkür ederim evet bugün gidip alayım gerçi bugün 7. gün biraz geç başlamış olacağım sanırım ama olsun bakalım.
diğer taraftan şuan klomen kullanıyorum ben de günde bir tane çatlatma iğnesiz kist mi olur? benim kendisi çatlıyor diye buna dr gerek duymamıştı.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar icinizde femara kullanan vaarmı 5 gün sonra yumurta saısı arttıgı belli oluo mu ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?