38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın kızlar;kimse yok..tabiiçalışanlar şimdi mışıl mışıl uyuyordur.tatlı uykular olsun..bende birazdan çıkacağım.size esteryadan güzel haber getirdim.bebişinin kalbi onun deyimiylePITIR PITIR atıyormuş..oy bebek oy.7+3 olmuş.3 yada 4 hafta sonraya çağırmış dr.eh artık o zaman 3 aylık olur.tehlike de kalmamış olur.(en azından düşük tehdidi) rahat bir nefes alırAllah sonuna kadar tamamına erdirsin.tüm hamileleri.hoşçakaln waters herada .gönlümdesiniz kızlar..hepinize kocaman sevgilerimi gönderiyorum.

kızlar çıkmıştım ama şimdi komik birşey duydum gülün diye hemen yazıyorum.
GÖRÜMCEM VEREM OLMUŞ KAYNANAMA DARISI...........................hahahahahahha.ne komik yaaaa.anadolu güzellemeleri bunlar.(güzelleme dedim ha,sakın kimse ciddiye almasın.bir anadolu belgeseli dinliyordum da)gözüm burda oolduğu için izlemiyordum................

Esterya'cım, gözün aydın. Maşallah, ne keyifli haberler getirdin. Bundan sonrası da güzel geçecek, mutlulukla kucaklayacaksın miniğini inşallah.

Hepinizi öpüyorum...

klomen ile genellikle 1 den fazla (2) yumurta gelişiyor her ay ve çatlatma iğnesi ile yumurta çatlatılarak şans arttırılıyor. ama bunu dr kontrolünde yapmak gerek. hem yumurta büyümesi hem çatlatma iğnesi için. çatlatma iğnesi kullanmazsan da klomen kist yapabiliyor. yani klomen, yumurta takibi için karar senin

şekerler günaydın,

öncelikle waterss'tan sonra güzel haberleri gelen esterya'ya kocaman bir öpücük. ınşallah aylarca güzel haberlerinizi alacağız. Varya ikinizinki de azim bebeği oldu. Allah emeklerinizi boşa çıkarmadı. Biz gayret edeceğiz takdir Allahın.

erverdi'ciğim, tabiki aşılama senin tüpten geri bıraktıracaksa yaptırma, hiç olmazsa gönlünce bir yerde tüp içini çok rahatlatır, hadi hayırlısı. Birde eşine keçiboynuzu kürü yapsana çok faydalıymış, yada şekeri yoksa keçiboynuzu pekmezi yedir hergün bir kaşık.

gukem
, sende içine sinen bir doktorla başla ve devam et, sonuçta 3-4 ay kendin denemek istiyorsun.

deniz bulut, sen ne yaptın yumurtalığındaki ağrı devam ediyormu , doktor ne zaman ? Gitmedin değil mi kaçırmış olamam ?

can arkadaşım herada, bizde şu ara aksiyon yok :))) ama az beklesinler bomba gibi geleceğiz.

defne, deniz karayurt, rüzgar deniz hehehe iki ayağınız bir pabuçta dimi, bizi ihmal etmeyin.

Roniyam, senin 3 hafta sonra USG vardı, bizi haberdar et. Balance, neredesin canım ya meraktan öldük.

Patikler, Deniz bulut'un bahsettiği şeyler çok doğru sakın çatlatma iğnesiz klomen kullanma. Ve her klomenden önce doktor şart, çünkü bir kist varsa klomen patlatabiliyor.

arkadaşlar şu hayıt tohumu nedir allah aşkına bilen var mı ne işe yarar hırmıdır hırsız mıdır?

hayıt tohumunu FSH'ı düşürdüğü söyleniyor. Ve bu şekilde çok hamile kalan okudum. Ya hayıt suyu alıp günde 2 kere suyla karıştırıp içeceksin yada aktardan tohumunu alıp demleyip içeceksin.

karamel maşallah herkesi hatırlamışsın a.s ben daha dr a gitmedim. 29-31 arası adet olacağım. bakalım son kararım ne olacak
esterya nın bebeğine de çok sevindim. inşallah waterss ile peşpeşe sağlıkla kucaklarına alacaklar. darısı geride tüm bekleyenlere :dance:

önerin için teşekkür ederim evet bugün gidip alayım gerçi bugün 7. gün biraz geç başlamış olacağım sanırım ama olsun bakalım.
diğer taraftan şuan klomen kullanıyorum ben de günde bir tane çatlatma iğnesiz kist mi olur? benim kendisi çatlıyor diye buna dr gerek duymamıştı.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

önemli olan doktora gidiyor olman, doktor gerek yok derse gerek yoktur. Bazı kişiler biryerlerden duyuyor klomen alıyor doktora gitmiyor kist oluyor. Bir doktor banada demişti çatlatma iğnesine gerek yok diye ama ben noktasal atış olsun diye kullanmıştım

başka bir sitede 35-40 yaş üstü gruptan arakladım, yazan arkadaşın Allah bebeğini bağışlasın.

Biri sormuş 45 de hamile olan var mı diye bu arkadaşımızda cevaplamış ;

45 de değil ama 43 de tüp bebekle hamile kaldım, pek fark yok canım boşver sen..iyi ve sağlıklıysan oluyo..

" ben 43 yaşında oğlumu kucağıma aldım, neyapabilirim ki aşk geç geldi kapıma..umurumda olmadı valla, dr.ların yaş söylemleri bi kulağımdan girdi, diğerinden çıktı..ben kendime inandım gerçek olan bendim..ha..ümitsiz anlarımda oldu çok ağladım da..Poyraz 4.tüp denemesinde geldi, 3.kimyasal gebelik olunca, 4.ye karar verdim..bilirsinsz ki çok zor günlerdi, ama ben güzel düşünmeyi yani pozitif olmayı hiç bırakmadım..

güzel ve iyi hissettirecek ne varsa yedim içtim yaptım..otlar, çaylar vs.bide son denemede limoncuğumun önerisiyle akapunktura gittim..bence çok da iyi oldu sonuca katkısı kaçınılmazdı.."

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…