38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım inşallah tüpe aşılamaya gerek kalmaz. merak etme bir sonraki aya da 2 yumuta büyür klomenle. bende de hep öyle olmuştu. ben düşük sperm artı yaş nedeniyle az kaliteli yumurtayla aşılama olacağına 3-4 ay klomenle kendiniz deneyin yolmadı yaza doğru veya yazın tüp yaptırın diye önereceğim. şans daha fazla ya. tabii inşallah hemen kendi gelir ve uğraştırmaz :Saruboceq:

bana da dr 2 sene önce o şekilde kllandırtmıştı. 1 ay çatlatma iğneli 2 ay iğnesiz. ama 8 ay sonra tekrar denediğimde kist olmuştu. yani normalde benim yumurtalar da kendi çatlıyor ama garantisi yok. boşuna 2 ay kaybediyosun sonra.

Kızlar buldum buldum İĞnemİ.........
gözün aydın kaydirigubbakcemile3

Kızlar Gunaydin,

Dun gece gec cıktım cok uykum gelmisti yazamadım, bebisim buyumus teyzeleri 7 mm olmus 7+3 ile uyumlu dedi dr.. takmıyorum. buyusun gelisisnde.. fakat bende duygusal dalgalanma cok fazla olmaya basladı , oglumu dusunup dusunup aglıyorum sankş bu bebekle ona ihanet etmisim gibi geliyor, dun gece ruyamda oglumu bir metro istasyonunda kaybediorum ve sonra bulamıyorum o kadar cok agladımki anlatamam eşim uyandırdı neden aglıyorsun diye..
Allahtan bugun oglum geliyor gorucem onu, Sakaryada yatılı okuyor hafta sonları geliyor..

Nasıl yorgunum anlatamam sanki gunlerdir km yurumus gibi..

çok sevindim, dr. küçük demişti arayı kapar demişti bak çıktı doktorun dediği.

Esterya, oo çok zormuş işin, yanında değil uzaktaymış, ben yanında diye düşünüyordum. Konuya dahil edersen oda sahiplenir kardeşini tabiki zor olacak ama kardeşi.

babasıda benden sonra evlenmisti onun karısıda sanırım 6 aylık hamile ve kızı olacakmıs.. iki taraftan birden kardes geliyor ogluma..

herkese slm ben 38 yaşındayım 2.5 yıllık evliyım 1 yıl önce düşük yaşadım hamile kalamıyorum çok dr. gittim birşey yok dediler hepiside rahim flimi çekildim sol tüp tıkalı dedi laparaskopi olacagim tüp bebege karar vermiştim bende şimdi bekliyecegim lapaparkopiden sonra hamile kalma ihtimalim varmış çook yoruldum yaşın geçmesi insanı strese sokuyor her duydugum bitkilerle yumurta büyütmeleri denedim sonuç elde var sıfır allahım hepimizin gönlüne göre versin zorr bu işler....

Hoşgeldin XXXnezo,

ınsanın psikolojisini çok bozuyor tabii ki ama özellikle bu topicte insan yalnız olmadığını hissediyor, bu da büyük bir destek açıkçası. Bildiklerimizi paylaşıyoruz, umutlarımız, hedeflerimiz ortak. Sen de katılırsın bize umarım. Laparoskopi için bir tarih belli mi? Güzel haberlerini alırız yakında inşallah.

Esterya'cım,

Eminim oğlunun kendini rahat ve mutlu hissetmesi için elinden geleni yapıyorsundur, için rahat olsun. ıhtimal yatılı okuduğu için de hislenmişsindir. Zor bir yaşta ama abiliğin ona yakışacağını da düşünmeye başlayacaktır herhalde.

Patikler canım ben klomen konusu bilmiyorum, Erverdi kullandı ona sorabilirsin galiba Karamel'de kulanmış, ancak o hormon ilacı ve doktor kontrolünde kullanılmalı diye biliyorum işlevini tam bilmiyorum, yumurtlamayı sağlıyor hatta birden fazla yumurtlama onu dr a sormadan kullanmak sakıncalı olur.

Çok sevindim, başlarda o da çok tedirdindi şimdi her şey yoluna girdi çok sevindim Allah kucağında görmeyi nasip etsin.

Esterya'cım çok güzel bir haber herşey güzel gidiyor Allah büyük meleğini korur dualarımız onlarla. Ben de inşallah o günleri görürüm. Sana bir şey sormak istiyorum ben 5+2 de gittim Cuma günü dr zoom la falan gördü yolk saçını ve oradaki kabartıyı bilirsin USG lerde zooM yapınca görüntü dağılıyor ama dr emin ( inşallah öyledir ) , sen ilk ne zaman embriyoyu kese içerisinde görmüştün ? Keşke ben de tam görebilseydim ama 2 hafta sonraya kaldı o zaman çağırdı, bir görebilsem içim rahat edecek .Her bekleme 2 hafta atıyor, ovülasyondan 2 hafta sonra regli ondan 2 hafta sonra ( en erken kan testiyle ) hamile olduğunu öğrenme ve ben +10 gün daha bekleyip dr'a gittim ama boş bir keseden başka bir şey göremedim şimdi 2 hafta daha bekleyeceğim ne zormuş..

babasıda benden sonra evlenmisti onun karısıda sanırım 6 aylık hamile ve kızı olacakmıs.. iki taraftan birden kardes geliyor ogluma..

Ne güzel iki kardeş birden geliyor. Oğlunun uzakta olduğunu bilmiyorum, babası da İstanbul'da mı ? Hassasiyetini çok iyi anlıyorum oğluna karşı ancak onu her gün arayarak durmunu ihtiyacını sorarak, onu sevdiğini söyleyerek ( ki eminim arıyorsun ) zaten ona sıcaklığını ve yakınlığını hissettiriyorsun. Şimdi o senden ve eşinden ayrı yaşıyor ama ona her zaman senin yanına ait olduğunu dile getirerek onu da mutlu edebilirsin . Gerçi zaten yapıyorsundur. Kendini üzme ben bile aynı evdeyiz kızıma baktıkça aynı şeyi düşünüyorum bazen sanki ondan başka bir çocuğu onun kadar sevmem zor gibi geliyor ne tuhaf değil mi ?

Deniz Bulut merhaba canım aklımdasın 29-31, inşallah güzel haberler gelecek en azından yine 1 Ocak tarihini şöyle kazasız belasız geçip 2 Ocak'a varırsak sen de kan testi yaptır olur mu ? tam bir yeni yıl hediyesi olacak inşallah.

Erverdi'cim ilacını bulmana sevindim senin de elinden bir uçanla kaçan kurtuluyor ben anladım, bir de bir zamanlar yazdığın o güzelim lahana dolman..neyse aklıma geldi işte ben yapamıyorum, bu hafta anneme yaptıracağım canım çekti.

Balance'ı bende çok merak ediyorum neden girmedi, umarım ikinci betahcg de bir düşme olmamıştır. O ilk testen önceki akşam çok stresli ve üzüntülüydü. Sanırım çevresinin haberi yoktu tüpten. Balance'cım çok merak içinde kaldık haber ver, sonuç ne olursa olsun yapılacak bir şey vardır hep beraber fikirlerimizi ortaya koyarız umarım fazla bekletmezsin bizi

Karamel'cim farkındayım şimdi sen sessiz bir bekleyiştesin ama bir başlayacak pir başlayacaksın inşallah, 20 Ocak'ta kontrolün vardı değil mi ya da reglini o zaman mı bekliyordun ? bu tarih aklımda kalmış.

Herada'cım sen ne durumdasın geçen son 2 gün yoğunluğumdan çok net okuyamadım herkesi affola, bu ay serbest deneme modundasın değil mi ? Öyle ise tahmini beklenmeyen regli tarihin ne zaman ?

Hülya'cım sen nasılsın ? sahaya çıkarken kamulajlı giyiniyorsun değil mi ? ayaklarından üşütmemen lazım. Oğlun iyidir umarım bu hafta pazartesi sendromunu iyi atlattınız mı ?

Gukem'cim sen de doğal yolla veya tüple her nasıl olacaksa mutlaka iyi bir merkezde ( daha önce denenmiş başarısı belli olan ) kendine iyi bir doktor seçip onun söyledikleri doğrultusunda kendine bir roa çizmelisin. Sağlıklı beslenme, sigara kesinlikle olmamalı ve alkol çok az olmaz iyi olur hatta. Maalesef annelik karnımızda taşımamızdan çok önce başlıyor. Annelik = Fedakarlık

Waterss'çım, sevgili hamilemiz, ne naziksin herkese selam etmişsin, Karamel de benzer bir liste yapmış, sağolsun, nazik, düşünceli bayanlar sizi.

Erverdi'cim, olmuşsundur herhalde çatlatma iğneni, hayırlı uğurlu olsun, Ocak ayının ilk müjdesini Deniz Bulut'tan sonra da senden alırız inşallah.

Bundan sonraki bölümü imla hatası nedeniyle düzelteyim derken Ofice 2007'nin azizliğine uğramışım ve silmişim farketmeden. Deniz bulut ve Waterss arkadaşlarımın yorumları havada kalacak böyle, hatırladığım kadarıyla yazıyorum tekrar....

Cuma ve cumartesi günü iki kez doktora gittim. Memorial ya da başka birşey diyemedim çünkü sohbet o kadar farklı ve güzel bir şekilde gelişti ki, bu konuya değinecek olsam iç sesim 'yuh öküz şimdi söylenir mi bu' derdi bana. O konuya hiç değinmedim; gözümü kapadım doktorumla bir kere daha dedim. Bu kararı vermeme en çok eşim sevindi, biliyorsunuz o doktorumuzla deneyelim bir daha diyordu. Olmazsa demek istemiyorum, bu sefer olacakmış gibi geliyor, ama yine de olmazsa da Memorial ya da başka bir yer o zaman düşünürüm, o zaman özgür olurum nerede tedavi olacağıma, bu noktada artık doktoruma bir gönül borcum da var. Bir ay daha doğum kontrol hapı kullanıyorum, hayırlısıyla Ocak ayının sonu gibi -herşey yolundaysa- bir denemeye daha devam. Bu arada kondisyon bisikleti edindim onun tepesinden inmiyorum. Ekim ayında 68 olmuşum eyvah diyordum, bir an önce 68'e dönmeliyim, hatta daha da inmeliyim, çünkü kendi rekorumu kırdım bile. Dün yazdığım ve yanlışlıkla sildiğim bölümün özeti böyle işte, hayırlısı neyse o olsun...

Son düzenleme:

Sevgili Herada sana hayranım olaylara çok güzel yön verebiliyorsun ve geçen iptal olan tüp denemenden psikolojik olarak çabuk sıyrılman iyi oldu. Bu son bir ayı bu şekilde değerlendirmen çok iyi. Ben geçen Mart ayında 60 kg iken şimdi 68 kilo oldum nedeni başarısız her geçen ay da yedim, bu arada boyum 1.67 aynı boylardayız. Düşünebiliyor musun hamile kalmaya çalışırken 8 kilo aldım. Şimdi çok dengeli besleniyorum malum sağlıklı beslenmeli ama çok kilo almamalıyım 12-14 kiloyu geçmemeliyim diye planlıyorum ama ben 6. aydan sonra şişiyorum bakalım nasıl baş edeceğim. Sen çok iyi değerlendir bu bir ayı ondan sonra tüpe başlarsın.

xxxnezo hoşgeldin. düşük yaşamanda sebep yumurta kalitesi ile ilgili olabilir. tüp açılsa bile gene aynı şeyleri yaşamaman için iyi bir yumurta takibi yaptırman gerekiyor sanırım. selamlar..

kızlar bu gece benim yumoşların olduğu yerler sağ ve sol çok ağrıdı.ne dersiniz ümitleniyiimmi biraz daha fazla.hele sağ tarafımda öyle birşeyler oldu ki sanki incecik bir ip var onu çekiyorlar resmen ay ah lattı beni.belimde de müthiş ağrı var.yoksa yeni bir yumurtad a mı attım .bunlar kendimi dinleyip te uydurduğum şeyler......ama son tedavi gördüğüm dr um sorardı hep oralarında ağrı varmı diye.pek te olmazdı.halbuki ağrıması iyiymiş.ondan soruyormuş.öyle dmişti şimdi hatırlıyorum.bir de biz erken başladık ödevlere....belki çatlatma iğnesinden önce kendimiz yakalarız he.ne dersiniz?amaaaaaaaaaaaaan umut dünyası işte.bu saatte uyanıktım paylaşıyiiim dedim....siz mışıl mışıl uyuyun güzeller

bu aylarda yorgun olman doğal. 3 ayı bitirince düzeliyormuş. oğlun kaç yaşındaydı? belki ilk başlarda 2 kardeşi birden kabullenmesi zor olacaktır ama sevginizi göstermeye devam ettiğinizde o da alışıp kabullenecektir. hatta ileride çok sevecektir.

hoşgeldin. laparaskopi sonrasında iyi bir dr eşliğinde denersin. olmadı tüp bebek. korkma 38 daha çok değil.

benim de hep ağrırdı. yumurtalar byüdüğü için o ağrı.(bu ay benim niye ağrıdı onu anlamadım acaba bitincede mi ağrıyor :gitme:) inşallah tutarda o ağrı hiç geçmez. catlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtaların çatladığını ve yaklaşık 12-24 saat yaşadığını spermin de yumurtaya ulaşmak için yaklaşık 10 saat yol gittiğini hatırlatırım. çalışmalara devam.:lepi:

Herada yine eski pozitif moduna dönmüşsün ne güzel aman hiç kaybetme. inşş bu denemede tutacaktır. olmasa bile memorial mı olur başka yer mi denemeye devam. fazla bekletmeyeceğini düşünüyorum ben de opuyorumnanaktan

denizbulut cum oglum 15 yasında..
dun aksam konustum onunla cok sevindi insallah kardesim dunyaya gelir dedi ( daha once ikizlerin kalbinin atmadıgını biliyor ) peki dedim uzulurmusun kardesin olacagına .. asla eger dogmazsa uzulurum dedi. Yuregime su serpildi kızlar ..
Ama iste paranoyaklık parayla degil bu sabahta midem bulanmıyor sanki goguslerim eskisi kadar hassas degil vesvesesine kapıldım acaba bir dr bulup gitsemmi diye panik oldum..
Ama sonra dusundum hersey Allahtan O nun dedigi olur dua edip ona sıgınmaktan baska sansım ok malesef..
Bide kızlar ne olur kusuruma bakmayın iste birsey yazıyorsunuz cevap vermiyor diye dusunmeyin kafam cok dagınık toparlayamıyorum resmen embesillestim bazen soyleneni anlamıyorum .. bana 1 ay daha musamaha gosterin sonra toparlıycam söz.. ciddi ciddi cok unutkan oldum okudugumu yaptıgımı unutuyorum..
Ama bana en guzel gelen sey dun aksam ogluma dakikalarca sarılmak oldu ..

Esterya'cım çok sevindim oğlunun kardeşi ile ilgili düşüncelerine , onlar kardeş olacaklar heyşeyden önce ileride birbirlerine destek olacaklar bundan güzel bir şey olur mu ?

Bu arada için rahat olsun, ben dr a gittiğimde göğüslerimde başta olan hassasiyet artık yok, hatta kasıklarım bile çok nadir ağrıyor, midem bulanmıyor, akıntım bile çok azaldı hatta yok galiba gebeliğim bitti dedim muayeneden önce o da olur mu hiç öyle şey devam eder bu beliriler kaybola bilir, olmaya bilir, ara sıra olabilir illa sürekli olacak diye bir şey yok dedi içimi rahatlattı senin de rahat olsun. Biliyormusun ben de şu an hiç bir belirti yok. Hamilemiyim, hamileyim. Dün IKEA ya gitmiştik bayağı yürüdük ama tık yok akşam eve gelince sadece uykum vardı ve erken yattım. Belirtilere takılmamaya çalışalım olur mu ?

Yaşadığın duygusal yoğunluk aynı zamanda hormonlarınla ilgili bende de oluyor, kusura baktığımız yok içinden nasıl geliyorsa öyle yaz rahat ol Esterya'cım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…