- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
canım inşallah tüpe aşılamaya gerek kalmaz. merak etme bir sonraki aya da 2 yumuta büyür klomenle. bende de hep öyle olmuştu. ben düşük sperm artı yaş nedeniyle az kaliteli yumurtayla aşılama olacağına 3-4 ay klomenle kendiniz deneyin yolmadı yaza doğru veya yazın tüp yaptırın diye önereceğim. şans daha fazla ya. tabii inşallah hemen kendi gelir ve uğraştırmaz :Saruboceq:hayırlısı be waters..eşimle konuştum bize bıraktık.kendimiz değerlendireceğiz.eşim benim yumurtalık faaliyetimden emin olmak istiyor.ona kalsa tüpü de hç istemiyor ama.ne yapalım.başka türlüde gelmiyor.bu ayı da biz değerlendireceğiz.bir dahaki aya yine 2 yumurtam oluşursa o zaman deneriz aşılamayı dedi.bende zaten pek aşılamaya gönüllü değildim.önceki deneyimlerimden.ne yapalım veren ALLAH verecekse böyle de verecek.artık hakkımızda hayırlısı.biz elimizden geleni yapalım da...ileride içim rahat bir şekilde diyebilirim ben elimden geleni yaptım olmadı....ya da sonunda oldu diye..zaman herşeyi gösterecek.
bana da dr 2 sene önce o şekilde kllandırtmıştı. 1 ay çatlatma iğneli 2 ay iğnesiz. ama 8 ay sonra tekrar denediğimde kist olmuştu. yani normalde benim yumurtalar da kendi çatlıyor ama garantisi yok. boşuna 2 ay kaybediyosun sonra.önemli olan doktora gidiyor olman, doktor gerek yok derse gerek yoktur. Bazı kişiler biryerlerden duyuyor klomen alıyor doktora gitmiyor kist oluyor. Bir doktor banada demişti çatlatma iğnesine gerek yok diye ama ben noktasal atış olsun diye kullanmıştım
gözün aydın kaydirigubbakcemile3Kızlar buldum buldum İĞnemİ.........
Kızlar Gunaydin,
Dun gece gec cıktım cok uykum gelmisti yazamadım, bebisim buyumus teyzeleri 7 mm olmus 7+3 ile uyumlu dedi dr.. takmıyorum. buyusun gelisisnde.. fakat bende duygusal dalgalanma cok fazla olmaya basladı , oglumu dusunup dusunup aglıyorum sankş bu bebekle ona ihanet etmisim gibi geliyor, dun gece ruyamda oglumu bir metro istasyonunda kaybediorum ve sonra bulamıyorum o kadar cok agladımki anlatamam eşim uyandırdı neden aglıyorsun diye..
Allahtan bugun oglum geliyor gorucem onu, Sakaryada yatılı okuyor hafta sonları geliyor..
Nasıl yorgunum anlatamam sanki gunlerdir km yurumus gibi..
canım öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
bu preseed'i internetten ısmarladım. amerika'dan gelmiş , ovulasyon testleride yanında bu ürünün hediyesiymiş. inşallah iyidir.bu arada ben bunu kullanırken (klomen'den , iğneden falan bahsediyorsunuz). bunları da kullanmalı mıyım yoksa sadece ovulasyon testi ve preseedi mi kullanmalıyım?
umarım dediğin gibi olur ve tüpe gerek kalmaz...
günaydın kızlar;kimse yok..tabiiçalışanlar şimdi mışıl mışıl uyuyordur.tatlı uykular olsun..bende birazdan çıkacağım.size esteryadan güzel haber getirdim.bebişinin kalbi onun deyimiylePITIR PITIR atıyormuş..oy bebek oy.7+3 olmuş.3 yada 4 hafta sonraya çağırmış dr.eh artık o zaman 3 aylık olur.tehlike de kalmamış olur.(en azından düşük tehdidi) rahat bir nefes alırAllah sonuna kadar tamamına erdirsin.tüm hamileleri.hoşçakaln waters herada .gönlümdesiniz kızlar..hepinize kocaman sevgilerimi gönderiyorum.
Kızlar Gunaydin,
Dun gece gec cıktım cok uykum gelmisti yazamadım, bebisim buyumus teyzeleri 7 mm olmus 7+3 ile uyumlu dedi dr.. takmıyorum. buyusun gelisisnde.. fakat bende duygusal dalgalanma cok fazla olmaya basladı , oglumu dusunup dusunup aglıyorum sankş bu bebekle ona ihanet etmisim gibi geliyor, dun gece ruyamda oglumu bir metro istasyonunda kaybediorum ve sonra bulamıyorum o kadar cok agladımki anlatamam eşim uyandırdı neden aglıyorsun diye..
Allahtan bugun oglum geliyor gorucem onu, Sakaryada yatılı okuyor hafta sonları geliyor..
babasıda benden sonra evlenmisti onun karısıda sanırım 6 aylık hamile ve kızı olacakmıs.. iki taraftan birden kardes geliyor ogluma..
Waterss'çım, sevgili hamilemiz, ne naziksin herkese selam etmişsin, Karamel de benzer bir liste yapmış, sağolsun, nazik, düşünceli bayanlar sizi.
Erverdi'cim, olmuşsundur herhalde çatlatma iğneni, hayırlı uğurlu olsun, Ocak ayının ilk müjdesini Deniz Bulut'tan sonra da senden alırız inşallah.
bu aylarda yorgun olman doğal. 3 ayı bitirince düzeliyormuş. oğlun kaç yaşındaydı? belki ilk başlarda 2 kardeşi birden kabullenmesi zor olacaktır ama sevginizi göstermeye devam ettiğinizde o da alışıp kabullenecektir. hatta ileride çok sevecektir.Kızlar Gunaydin,
hoşgeldin. laparaskopi sonrasında iyi bir dr eşliğinde denersin. olmadı tüp bebek. korkma 38 daha çok değil.herkese slm ben 38 yaşındayım 2.5 yıllık evliyım 1 yıl önce düşük yaşadım hamile kalamıyorum çok dr. gittim birşey yok dediler hepiside rahim flimi çekildim sol tüp tıkalı dedi laparaskopi olacagim tüp bebege karar vermiştim bende şimdi bekliyecegim lapaparkopiden sonra hamile kalma ihtimalim varmış çook yoruldum yaşın geçmesi insanı strese sokuyor her duydugum bitkilerle yumurta büyütmeleri denedim sonuç elde var sıfır allahım hepimizin gönlüne göre versin zorr bu işler....
benim de hep ağrırdı. yumurtalar byüdüğü için o ağrı.(bu ay benim niye ağrıdı onu anlamadım acaba bitincede mi ağrıyor :gitme:) inşallah tutarda o ağrı hiç geçmez. catlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtaların çatladığını ve yaklaşık 12-24 saat yaşadığını spermin de yumurtaya ulaşmak için yaklaşık 10 saat yol gittiğini hatırlatırım. çalışmalara devam.:lepi:kızlar bu gece benim yumoşların olduğu yerler sağ ve sol çok ağrıdı.ne dersiniz ümitleniyiimmi biraz daha fazla.hele sağ tarafımda öyle birşeyler oldu ki sanki incecik bir ip var onu çekiyorlar resmen ay ah lattı beni.belimde de müthiş ağrı var.yoksa yeni bir yumurtad a mı attım .bunlar kendimi dinleyip te uydurduğum şeyler......ama son tedavi gördüğüm dr um sorardı hep oralarında ağrı varmı diye.pek te olmazdı.halbuki ağrıması iyiymiş.ondan soruyormuş.öyle dmişti şimdi hatırlıyorum.bir de biz erken başladık ödevlere....belki çatlatma iğnesinden önce kendimiz yakalarız he.ne dersiniz?amaaaaaaaaaaaaan umut dünyası işte.bu saatte uyanıktım paylaşıyiiim dedim....siz mışıl mışıl uyuyun güzeller
denizbulut cum oglum 15 yasında..
dun aksam konustum onunla cok sevindi insallah kardesim dunyaya gelir dedi ( daha once ikizlerin kalbinin atmadıgını biliyor ) peki dedim uzulurmusun kardesin olacagına .. asla eger dogmazsa uzulurum dedi. Yuregime su serpildi kızlar ..
Ama iste paranoyaklık parayla degil bu sabahta midem bulanmıyor sanki goguslerim eskisi kadar hassas degil vesvesesine kapıldım acaba bir dr bulup gitsemmi diye panik oldum..
Ama sonra dusundum hersey Allahtan O nun dedigi olur dua edip ona sıgınmaktan baska sansım ok malesef..
Bide kızlar ne olur kusuruma bakmayın iste birsey yazıyorsunuz cevap vermiyor diye dusunmeyin kafam cok dagınık toparlayamıyorum resmen embesillestim bazen soyleneni anlamıyorum .. bana 1 ay daha musamaha gosterin sonra toparlıycam söz.. ciddi ciddi cok unutkan oldum okudugumu yaptıgımı unutuyorum..
Ama bana en guzel gelen sey dun aksam ogluma dakikalarca sarılmak oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?