kızlar bu gece benim yumoşların olduğu yerler sağ ve sol çok ağrıdı.ne dersiniz ümitleniyiimmi biraz daha fazla.hele sağ tarafımda öyle birşeyler oldu ki sanki incecik bir ip var onu çekiyorlar resmen ay ah lattı beni.belimde de müthiş ağrı var.yoksa yeni bir yumurtad a mı attım .bunlar kendimi dinleyip te uydurduğum şeyler......ama son tedavi gördüğüm dr um sorardı hep oralarında ağrı varmı diye.pek te olmazdı.halbuki ağrıması iyiymiş.ondan soruyormuş.öyle dmişti şimdi hatırlıyorum.bir de biz erken başladık ödevlere....belki çatlatma iğnesinden önce kendimiz yakalarız he.ne dersiniz?amaaaaaaaaaaaaan umut dünyası işte.bu saatte uyanıktım paylaşıyiiim dedim....siz mışıl mışıl uyuyun güzeller
herkese slm ben 38 yaşındayım 2.5 yıllık evliyım 1 yıl önce düşük yaşadım hamile kalamıyorum çok dr. gittim birşey yok dediler hepiside rahim flimi çekildim sol tüp tıkalı dedi laparaskopi olacagim tüp bebege karar vermiştim bende şimdi bekliyecegim lapaparkopiden sonra hamile kalma ihtimalim varmış çook yoruldum yaşın geçmesi insanı strese sokuyor her duydugum bitkilerle yumurta büyütmeleri denedim sonuç elde var sıfır allahım hepimizin gönlüne göre versin zorr bu işler....
Deniz Bulut merhaba canım aklımdasın 29-31, inşallah güzel haberler gelecek en azından yine 1 Ocak tarihini şöyle kazasız belasız geçip 2 Ocak'a varırsak sen de kan testi yaptır olur mu ? tam bir yeni yıl hediyesi olacak inşallah.
Erverdi'cim ilacını bulmana sevindim senin de elinden bir uçanla kaçan kurtuluyor ben anladım, bir de bir zamanlar yazdığın o güzelim lahana dolman..neyse aklıma geldi işte ben yapamıyorum, bu hafta anneme yaptıracağım canım çekti.
Balance'ı bende çok merak ediyorum neden girmedi, umarım ikinci betahcg de bir düşme olmamıştır. O ilk testen önceki akşam çok stresli ve üzüntülüydü. Sanırım çevresinin haberi yoktu tüpten. Balance'cım çok merak içinde kaldık haber ver, sonuç ne olursa olsun yapılacak bir şey vardır hep beraber fikirlerimizi ortaya koyarız umarım fazla bekletmezsin bizi
Karamel'cim farkındayım şimdi sen sessiz bir bekleyiştesin ama bir başlayacak pir başlayacaksın inşallah, 20 Ocak'ta kontrolün vardı değil mi ya da reglini o zaman mı bekliyordun ? bu tarih aklımda kalmış.
Herada'cım sen ne durumdasın geçen son 2 gün yoğunluğumdan çok net okuyamadım herkesi affola, bu ay serbest deneme modundasın değil mi ? Öyle ise tahmini beklenmeyen regli tarihin ne zaman ?
Hülya'cım sen nasılsın ? sahaya çıkarken kamulajlı giyiniyorsun değil mi ? ayaklarından üşütmemen lazım. Oğlun iyidir umarım bu hafta pazartesi sendromunu iyi atlattınız mı ?
Gukem'cim sen de doğal yolla veya tüple her nasıl olacaksa mutlaka iyi bir merkezde ( daha önce denenmiş başarısı belli olan ) kendine iyi bir doktor seçip onun söyledikleri doğrultusunda kendine bir roa çizmelisin. Sağlıklı beslenme, sigara kesinlikle olmamalı ve alkol çok az olmaz iyi olur hatta. Maalesef annelik karnımızda taşımamızdan çok önce başlıyor. Annelik = Fedakarlık
Kizlar selam sizi okuyorum. Hepiniz icin duaciyim. Hamilelerin gebeliklerinin saglikli ilerlemesi, hamile olmayanlarin da bir an once hamile kalmasi icin dua ediyorum.
Ben cok iyiyim masallah. Bulantilarim gecti sadece sabahlari cok az oluyor o kadar. Basagrilarim da azaldi.Artik karnim biraz belirmeye basladi. Pantolonlarim ve kiyafetlerim olmamaya basladi.
Kizlar o kadar guzel bir duyguki umarim Allahim bu defa kucagima saglikla almayi nasip eder. Insallah hepimizin kucagi dolar ve isteyen hickimsenin kucagi bos kalmaz. 3 hafta sonra bebisin cinsiyeti belli olucak.
klomen ile genellikle 1 den fazla (2) yumurta gelişiyor her ay ve çatlatma iğnesi ile yumurta çatlatılarak şans arttırılıyor. ama bunu dr kontrolünde yapmak gerek. hem yumurta büyümesi hem çatlatma iğnesi için. çatlatma iğnesi kullanmazsan da klomen kist yapabiliyor. yani klomen, yumurta takibi için karar senin
canım öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
bu preseed'i internetten ısmarladım. amerika'dan gelmiş , ovulasyon testleride yanında bu ürünün hediyesiymiş. inşallah iyidir.bu arada ben bunu kullanırken (klomen'den , iğneden falan bahsediyorsunuz). bunları da kullanmalı mıyım yoksa sadece ovulasyon testi ve preseedi mi kullanmalıy
patikler senin yaşadığın sorun nedir arkadaşım?
gukem arkadaşım kusura bakma ancak cevap yazabildim. bendeki sorun daha doğrusu bizdeki sorun nedensiz kısırlık. 14 senelik evliyim. 8 sene bebek olmadı. ilk tüp bebek denememizde şansımız yaver gitti ve 8 sene sonra bir kızım oldu. şu an 6 yaşında. bebek istemenin ve bu konuda zorluk çekmenin ne demek olduğunu bu yüzden çok iyi biliyorum. şimdi tekrar istiyoruz. geçtiğimiz ay tekrar tüp bebek denedik ancak tutmadı. dr. önümüzdeki ay yine denememizi söyledi. maalesef çok masraflı. tam olarak kararımı vermiş değilim. en azından şimdilik şu preseed'i deneyeyim diyorum. sevgiler,süprizzzzz
patikler preseed i edindin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?