38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım erken başlamanız iyi olmuş, bu yumurtaların sağı solu belli olmaz hem deniz bulut un dediği gibi spermin 10 saat yol gitmesi lazım, garanti olsun.Ayy ben bu bebekler doğsun o küçük popolarına şöyle şöle vuracağım çok beklettikleri için..ayy kıyar mıyım hiç.

canım yaa tek tüpün kapalı diye üzülme.tek tüp te yeterli hamile kalman için.benim tedavim sırasında bir bayan vardı hatta 2 bayanda öyleydi sanırım.birinin tüpünün biri ameliyatla alınmıştı.diğer tüple tedavi yapıyorlardı.neden seni şimdi bu saatten sonra kapalı olan için uğraştırıyorlar anlamadım.yorulma yorulma asıl şimdi daha çok güce sabıra ihtiyacın var.eğer bu bebeği istiyorsan yola devam..tamam çok zor bu yol.ama ekmek bile çiğnenemden yutulmuyor değilmi?ben sana memoriala bir öngörüşmeye gitmeni öneririm.bir şey kaybetmezsin.oraya güveniyorum ben.olmazsa istediğin güven duyduğun bir yere git..git ama... bırakma

Waterss'çım, sağol arkadaşım. Açıkçası genelde hırsla, şunla, bununla sorunların üstesinden gelebilirim ama bebek sahibi olma sadece 1.5 sene önce aklıma düştüğünden, bu konudaki hislerim, başarısızlıklardaki ruh halim konusunda kendimi çok ham buluyorum açıkçası. Ancak itiraf edeyim, bu fiyaskoyu tahminimden çok çabuk arkamda bıraktım. ınşallah bundan sonrası da kolaylıkla gelir.

Dengeli beslendiğin müddetçe sanmıyorum çok kilo alasın. Olsa bile bebişinin canı sağolsun, halledersin

Erverdi'cim, yumurtaların hazır demek ki, oh maşallah. Ödevlere devam

Deniz Bulut'çum, sağol arkadaşım. Sen benim için umutlusun, ben de senin, inşallah bebeklerimiz aynı zamanlarda gelecek, hayırlısıyla, sağlıkla. Bir daha soruyorum, bu hafta gidiyorsun doktora değil mi canım benim?

Esterya'cım, bak oğlun mahcup etti seni, ne güzel, maşallah, yaşının ötesinde, ne güzel sevgi dolu bir çocuk yetiştirmişsin, tebrik ederim. Sağlıklı, keyifli bir hamilelik olsun inşallah.

Evet Erverdi'cim, Balance'ı merak ediyorum ben de. ınşallah bir an önce girer.

Roniyam'cım, sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor? Güzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:
heradacığım, demek başladım doğum kontrol hapına hadi hayırlısı olsun, önemli olan içinin rahat edeceği dr. la devam etmek.

balance çok merak ediyorum seni, erverdi canım hadi hayırlısı patlat bombayı, evi süsleyip, kestane pişireceğiz unutma

esterya, sakın kalbini bozma tamam mı bak waterss ne güzel yazmış belirtiye takılma diye

kızlar hepiciğinizi çok öpüyorum, kuzendeyim kendime bir ara bulup girdim uzun kalamayacağım. Yarın görüşürüz.

Haaa waterssadet muhtemel 9 Ocaktır, 3-5 gün sonrada histeroskopi ile kontrolüm var, tüp içi ocak sonu şubat başı olacak hayırlısı allahtan

kaçtımmmmmmmmmmm

ıyi akşamlar Erverdi'cim, nasılsın canım benim?

Karamel'cim, inşallah kontrol iyi geçecek, içinde hiçbir kuşku kalmayacak. Allah'ın izniyle yakın zamanlarda tedaviye başlayacağız gibi duruyor

Herada'cım 1.5 yıllık süre çok uzun değil , olayı çözdüğünü görüyorum ve kısa zamanda sonuca ulaşacağından eminim.

Aynı şekilde Karamel'de öyle.. Ne yapalım önce kendi doktorumuz kendimiz olacağız ? Dr ancak bize tıbben yol gösterip yardımcı olabilir. Senin , benim derdime canı gönülden kafa patlatıp yardımcı olacak dr öyle az ki, bak Karamel Histeroskopi'yi istedi ve istemekte ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı ama dr lar uzun dolambaçlı yolları tercih edebiliyor, işe ticari bakabiliyorlar.

Bence bu bilinçle hareket edildikçe olumlu sonuç kısa zamanda gelecektir.

watersciğim benim alkolle ilgili sorunum yok zaten haftada bir eşimle bir en fazla iki kadeh içiyorum. ama sigara evet içtim 20 yıl ama şimdi içmiyorum günde bi kaç sigarayı yakıp söndürüyorum. kesin kesemedim.beslenmem de çok güzel..bakalım hayırlısı.benim sorunum hormonlarım yüksek o yüzden her ay yumurta oluşuyor 14. gün çatlıyor 20-21 milimde döllenmediğine göre bir sorun var işte ya kalitesiz ya tüplerde sorun...

Kizlar selam sizi okuyorum. Hepiniz icin duaciyim. Hamilelerin gebeliklerinin saglikli ilerlemesi, hamile olmayanlarin da bir an once hamile kalmasi icin dua ediyorum.
Ben cok iyiyim masallah. Bulantilarim gecti sadece sabahlari cok az oluyor o kadar. Basagrilarim da azaldi.Artik karnim biraz belirmeye basladi. Pantolonlarim ve kiyafetlerim olmamaya basladi.
Kizlar o kadar guzel bir duyguki umarim Allahim bu defa kucagima saglikla almayi nasip eder. Insallah hepimizin kucagi dolar ve isteyen hickimsenin kucagi bos kalmaz. 3 hafta sonra bebisin cinsiyeti belli olucak.

Roniyam'cım sana ve bebeğine sağlıklı haftalar diliyorum, hamileliğin keyfini çıkart çok güzel bir duygu evet, buradaki bütün arkadaşların yaşıyacağına inanıyorum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

Arkadaşlar denizatı diye bir arkadaş daha vardı en son transfer aşamasındaydı ama gribe yakalanmıştı galiba o da girmiyor merak ettim.

Balance neredesin çık ortaya ..meraklandık hepimiz

Deniz Bulut ne durumasın ? sivilce durumları, belirtiler ..vs..vs..bu hafta önemli bekleyişin sonuna yaklaştık. ınşallah güzel haberler alırız, bizi haberdar et, özellikle sivilcen çıkmazsa var bir şeyler demek. Yanlış hatırlamıyorsam regli öncesi sivilcen çıkıyordu.

verdiğin bilgi için çok sağol... o halde klomen filan kullanmadan sadece preseed i deneyeyim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…