38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba esterya açık görüyorum seni.iyiolduğuna sevindim.sanırım nette sorun var açık görünce söyliyeyim dedim.hep iyi ol olurmu

günaydın kızlar, tekrar çok güzel bir 2010 diliyorum. ınşallah 2010 da hepimiz gece uykularına hasret kalırız.

Yılbaşı sanki çok yoğun geçmiş gibi dün bütün gün TV karşında yattım, sadece wc ye, yemeğe kalktım demek ihtiyacım varmış yatmaya.

Bugün işteyim ((

Merhaba kizlar ben su anda yalova termal kaplicalarinda bir pansiyondayim :) dun geldik esim sicak sulara girmek istedi. Aman ben girmiyorum sadece dus aliyorum. Bugun Bursaya gidip gezip sonra geri donecegiz. Ufak bir kacamak yapalim dedik :)

Erverdicim bazen telden bizim sayfayi acip ne var ne yok bakiyorum ama ufak ekranda oldukca zorlaniyorum, notebook yanimda ama internet baglantisi olmadigi icin yazamiyorum ordan..

Herkese keyifli haftasonlari dunya guzelleri..

Karamelim yemek istiyorum ama son gunlerde cikan at eti esek eti haberleri beni fena etkiledi korkuyorum kirmizi et yemege inan ki...

iskender iskenderoğlu'nun kendi yerinde hi bir şey olmaz, yılların müessesesi iki kuruş için adını lekelemez. O yüzden canın çekiyorsa ye, belki bebeğinde canı çekmiştir. lülülülülülü

Gukem aynısı bende de oldu.ben de 13.gün ovulasyon testini kullanmaya başladım.o gün ikinci çizgi hafif çıktı sonraki 4 gün ise sadece bir çizgi çıktı. belki de ovulasyon testine başladığım gün geç oldu. keşke 12.günde başlasaydım. kimbilir belki de 1 günle kaçırdım.sende de aynı durum söz konusu olmuş olabilir. sağlama almak için 12.günde yapılmaya başlanmalı belkide.
sevgiler,benneyaptımki

patikler sen doğru günü yakalamışsın. waters ın tarifine göre tam lh yükseldiği 2 gün çift çizgi çıkıyor ve yumurta çatlama günü de çizgi teke dönüsüyor. yani senin yumurtan 14. gün çatlamış. 13-14. gün çalışmanız gerekiyordu alkisalkisalkis

Herkese selam kızlar,

Güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim. ınşallah bu yeni yıl topiğimizin yılı olur. Güzel dileklerinize katılmamak ne mümkün. Dilkalman, Waterss, Esterya, Roniyam, güzel hamileler, sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi inşallah. Geri kalan bizlere de hamileler kervanına yakında sağlıklı hayırlısıyla katılmayı diliyorum canı gönülden. ıkiz bebek haberleri birbiri arkasına gelir inşallah

Deniz Bulut'u merak ettim; bugün doktora gidecekti. ınşallah bomba haberlerle döner.

Karamel'cim, iş mi canım ya Allah kolaylık versin sana. Şu kapak meselesine gelince, bir gün liste yapalım bakalım, kaçta kaç yapıyoruz Maşallah diyeyim, maşallah, maşallah.

Esterya'cım, sana da bol keyifler diliyorum bu güzel kaçamağında. 30 sonları ya da 40'lı yaşlar, dolu dolu geçecek yıllar olacağına inanıyorum hayırlısıyla. Ne istediğimizi, ne istemediğimizi o kadar iyi biliyoruz ki. Açıkçası 20'li yaşlarıma, kurbağa öptüğüm dönemlere dönmek istemezdim

Gukem'cim, bozma moralini, herhalde yarın da yaparsın ovulasyon testini. Bu arada hatırlatmadan geçmeyeyim geçmiş konuşmalardan kaliteli ovulasyon testleri kullanmak gerek diye bir sonuç çıkarmıştım. Sen fortel mi kullanmıştın?

Ailelerle olalım diye tutturmuştum bu yılbaşında, hava mualefeti sebebiyle (lodos v.s.), şu an evde annem, babam, kayınvalidem ve köpeğimizle mahsur durumdayız Spor yapıcam derken de üşüttüm sanırım kendimi, soğuk algınlığı başgösterdi iki gündür. Annemin mahir ellerindeyim, aralarda girip haberlerizi, Deniz Bulut'un doktor haberlerini almaya çalışırım. Sevgiler...

en de bugün memorial a gittim. yine 2 folikül var. 1 antral 1 immature. antral foliküller tedaviye yanıt verecek büyük foliküller oluyor. immature durum belli değil. son tüp denememde 2 antral 4 immature vardı mesela. neyse bu durumda ya yarı doğal siklüsda tüp bebek önerildi ama tek yumurta ile olasılık çok düşük olur dendi ki ben de istemedim ne o kadar zenginim ne de o kadar bol vaktim var. bu durumda aşılama önerildi tek yumurta takip edilerek. günde 75 iı menagon desteğiyle. ben de aşılama 40 yaş üstü çoğu merkez önermiyor dedim. hale hn özellikle 42 yaş ve üstünde tüp tedavisinde ne kadar yumurta elde edilebiliyorsa o kadar iyi olduğunu ve hepsinin konmasından yana olduğunu bu gerçekleşmediğinde de aşılamanın da göz ardı edilemeyecek bir yöntem olduğunu zaten 42 yaş civarı tüpde de başarı çok düşük olduğundan aşılama ile hemen hemen aynı oranda olduğunu söyledi. ama fsh ım ölçüldü. eğer 20 üstü çıkarsa kötü demek. 12 civarı ise iyi. yşıma göre 15 e kadar kabul edilebilir. yani aşılama olup olmayacağını ve durumun ne kadar iyi-kötü olduğunu tel ile bildirecekler. bir de olmazsa diğer siklüslerde de takip yapılıp iyi bir rezerve denk gelindiği ay tüp düşünülebileceğini söyledi. yani yumurtalar hemen bitmiyormuş bazen 1 bazen 2 bazen 6 tane folikül olabilirmiş. neyse bunu beklediğim için çok üzülmedim. sadece yorgunum.

ama ben zaten 12. günde başladım. ancak sorun sanırım şu ki 4 saat idrar tutmalısın demişti waters ama ben bunu geç gördüm tuvalete gittim on dakka sonra da test için tekrar gittim bugün 14. gün ve ben hep bugün yumurtladığımı sanıyordum belkide yumurta hiç yoktur nebilim ya canım sıkkın işte...

evet canım fotel almıştım.preseed de almıştım.evimin en itinalı köşelerinde hazır taarruza geçmek için gün sayıyorlardı. ancak ancak sanırım düşman kuvvetleri yokki taarruz etsinler( yumurta yok gibi).ahhh ahhh nebilim..böle şekerim

canım hakkında hayırlısı demekten başka ne diyebilirim ki inşallah fsh iyi çıkar belki oda ilerisi için umut olur. zaten yaşadıklarımız yada yaşayacaklarımız bildiğimiz şeyler ancak yinede insan yetkili ağızlardan duyunca kötü oluyor.

Seni en iyi anlayabilecek olan biziz.

Patikler merhaba ben 8. gün yapmaya başlamıştım ve kafamda 17. güne kadar yapmak vardı ama 12 ve 13. günler çift çizgiyi gördüm 14. gün tek çizgiye düşünce bıraktım, 13. gün geç olmuş başlaman için biraz . 13. gün başlaman için 29-30 günde bir regli oluyor olman lazım.

Gukem, test içim idrar örnegini ir kaba almadan önce 4 saat idrarını tutmalısın, eger 4 saat dayanamıyorum diyorsan testten dört saat önce tuvalet ihtiyacını gider ve 4 saat boyunca sıvı çok az veya hiç tüketme, 4 saat sonunda yarım parmak idrar bile işini görür hemde konsantre oluyor daha net sonuç alıyorsun ama idarı mutlaka temiz plastik bir bardağa almalaısın. Kolay gelsin.

Deniz Bulut'cum durmunu öğrenmen iyi olmuş, inşallah iyi bir FSH değeri yakalarsın, aşılama bence de göz ardı edilmeyecek bir yöntem onların yaptığı yapay aşılama da yumurta ile spermin buluşması kesin ama aralarındaki etkileşim yumurta ve sperme kalıyor aynı doğal aşılama olan ovülasyontesti ve preseed gibi. Sonuçta o ay yumurtluyorsan ve folifüldeki yumurta sayısı tüp bebek için yeterli değilse iki aşılama yönteminden birini deneyebilirsin. Senin için hangisi hayırlı ise o olsun, arkadaşım. Seni mutlu edecek haberlerini bekliyorum.

watersciğim fortel in içinden çıkan prospektüsünde 4 saat ile ilgili bilgi yoktu.hatta buna dair hiç bişi yoktu.geçmiş sayfaları okudum dün gece senin 4 saat uyarını gördüm. ve hem12 hem de 13. günde hata yaptığımı anladım. hatta dün tuvalete gittim on dakka sonra test için gittim t çizgisi bile belirsizdi diğer çizgi hiç yoktu.hata yapıp kaçırdım sanırım .şu da var 5 aydır adet döngüm nasıl olduysa 32 günde bire yükseldi. kürtajdan önce 28 günde birdi.bununla ilgili olarak yumurtlama günüm ileriye kaymış olabilir ancak ekimde yumurta takibi yaptırmıştım 14. gün çatlamıştı.belkide her ay değişkenim bilemiyorum.umarım benim hatamdan kaynaklı birşey yoktur.tabii yumurta belkide bu ay hiç yoktu ancak klomen de kullandım .ama fsh 12.66 yumurta olsa da kaliteli de olmayabilir. yavaş yavaş tüp bebeği kabulleniyorum galiba..şubat ya da martta bakalım hayırlısı...

Çok iyi yapmışsnız hava da güzeldi dün, kendini sıcaklara vurma, temiz hava bol gıda oh ne güzel. iyi bir haftasonu tatili dinlerim.

kızlar hepinize merhaba;umarım herkes iyidir.bu yılbaşı çok yoğundum.ama çok mutlu girdim sevdiklerimle.geçirdiğim en güzel yılbaşımdı diyebilirim.hem teyzemin de doğum günüydü.hep bir arada kutladık.tam bir şenlik vardı üstelik sanki benim doğum günümmüş gibi bir sürü hediye aldım.ama benim için en güzel hediyeSEVDıKLERıMLE ıÇıM RAHAT,GÖNLÜM RAHAT ,BARIŞIK BıR ŞEKıLDE yeni taze bir yıla girmemdi.bizim evde.10 kişiydik..azıcık yorucu ama çok tatlı bir yorgunluğum oldu.bizimkiler çok hoştur.adamı güldürürken iş tirlerdelikafadulden.kızlar uğraşalım uğraşalım da inşallah olur.hep dileğimiz bu.ama insanın sevdikleriyle bir arada olması,ne bileyimişte hayat herşeye rağmen güzel.gerçekten güzel.uzun zamandır bakıyorum da BALANCE halaa uğramamış.yapma be gülüm.hadi dön aramıza.ne olursa olsun bak burada sana kucak açmış dostların var.hadi en yakın zamanda bekliyoruz iyiyim demeni..ben çok mutlu oldum bu yıl
umarım sizlerde olmuşsunuzdur.ESTERYAcığımında güzel haberlerini aldım.OOOOOOHHHH SEFAN OLSUN KIZ.gez .gez.valla.bundan sonra zor gezersin artık o koca göbişle.DENıZ BULUT çuğum.seni de okudum.inşallah fsh ın iyi değerde çıkar.hakkmızda hayırlısı be arkadaşım. çok oldu di mi.özlemişim.neyse şimdilik bu kadar. paylaşmak istedim.hepinizi sarıyorum kimseye en küçük bir kırgınlığım yok.insanoğlu şaşar beşer.sevgili karamel;sürçilisan ettiysek affola.hoşçakalın kızlar.şu an ki aklıma gelenleri yazdım.isimleri yazılı not düşülmemiş diye kimse alınmasın .herkes gönlümde.

canım benim;hiç önemli değil.teşekküre bile değmez.o kötü resim gitti bak şimdi tazecik bir goncagül geldi.inşallah bundan sonra umutlarımız hep böyle taze kalır.giremediğini söylemiştin daha önce.ama inan gel aramıza kendini çok daha iyi hissedeceksin.buna inana.çocuksuzluk dünyanın sonu değil.tamammı bulut.ama yinede şartlar elverdiğince denemeye devam.hoşçakal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…