38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Deniz Bulut'çum,

ınşallah iyi bir FSH değeri çıkacaktır, yorgunluğunu o kadar iyi anlıyorum ki ama insan ya bu sefer olacaksa diye umut etmeden durabiliyor mu? Hem biliyorsun, yüzüm bir kere o da aşılama ile güldü. Birçok kereler yazdım, dolayısıyla bunu asla teselli olarak algılama lütfen, inan aşılamaya daha çok güveniyorum ben, biliyorsun. Diyeceksin ki, sonrası geldi mi, ister doğal yolla deneme, ister aşılama, ister tüp, neticede malzeme bizim, hangi yol denenirse denensin. ınşallah iyi bir değerle yola devam edeceksin arkadaşım. Hem sen örnek veriyordun, artık gelmeyen arkadaşımıza kaç ay takip yapılmış Memorial'da diye. Sonunda 6-7 foliküle rastlamışlardı. Senin de 3-5 ay önceki fsh değerinin iyi olduğunu hatırlıyorum. Çok inanarak yazıyorum bunları, lütfen denemekten vazgeçmek için henüz erken.

fsh 17. neyse 20 den düşük :roflolfff nelere seviniyorum artık. neyse hale hn aşılama olabilir demiş. bakalım. bu ara 1 sene önce 7-8 folikül vardı (hatta temmuzda 10!) ve fsh 7-9 arası değişiyordu. yani 6-12 ay arası bu sonuç!. sadece 40 yaş üstü arkadaşlar doktorlarını dinlemeyip acele etsinler diyorum (bana senin doğal yoldan olabilir acele etme diyen bahçeciden süleyman tosun a hakkımı helal etmiyorum onun yüzünden 1 yıl kaybettimklava:)

herada canım tüm arkadaşlar için söylüyorurum evet para ve sabır bitmediği sürece son yumurtaya kadar uğraşımız devam ediyor. ama sabır kısmı var ya kafamçokkarıştı.gerçekten hepimize sabır ve bol şans diliyorum. tüp veya aşılma veya doğal ile altın (benim için pırlanta yerimseniben) yumurtayı bulmaya kaldı iş :dance:

Deniz Bulut'çum, ne güzel, devam edilebilecek bir değer çıkmış. Şükredip üzerimize düşeni yapacağız artık. Hatırlarsın, yurtdışı kaynaklı ne çok siteye bakıyordum, 40 yaş üzeri aşılama ile çocuk sahibi olan insan hikayelerine. ılk aşılama denememde moral olmuşlardı bana açıkçası. Hakkından hayırlısı, inanıyorum bu azimli anne bir gün muhakkak bebeğini kucaklayacak. Ne karar vereceksin bilmiyorum, ancak gördüğün gibi aşılama yaptırmanı canı gönülden diliyor ve destekliyorum. Hayırlısıyla, artık daha fazla uğraştırmadan, sonuna kadar giden güzel bir hamilelik haberi alırız senden yakında, inşallah.

herada cım ayın 7 sinde kontrol var. ayın 7 sine kadar iğneleri yaptıracağım. sonra 7 sinde kontrole gideceğim bakalım ne olacak. ben eğer tüp ile son 1 şansım olursa ileride (hani denizatının sonunu öğrenemedik ama onun gibi 5-7 foliküllük bir rezerv çıkarsa ) memorial da denemek istiyorum. onun için de hale hanım ne derse yapacağım artık. bu arada eşimle dün yine kavga edip küstük (önemli günlerde hep böyle olur) 4-5 ün sonraya yine konuşuruz diye umuyorum. aşılamadan haberi yok. bu saatten sonra zaten ondan tek beklediğim donör olarak aşılamada veya tüpte itiraz etmesin. hayırlısı. olacaksa olur.

arkadaslar benim yumurta yine yok dr 100 de 5 dedi
donör düsünüyorum dr lada konustum hemen arayacaktı 5 gün arastırıym dedim sizce ne yapmalıyım

donör düsünüyorum dr lada konustum hemen arayacaktı 5 gün arastırıym dedim sizce ne yapmalıyım

canım senin fsh kaçtı? eğer 30 ları geçtiyse ve hiç folikül yoksa ve yaş 40 üstüysen durum çok çok zormuş. bir aylık takip değil birkaç aylık bir takip gerekliymiş. sonuç değişmiyorsa donör tek çözüm. hepimiz için hayırlısı.

yas 26 fsh 39 du en son yumurta gelistiremiolar kararsızım kimseye danısamıorum hem kimse bu durumumu bilmio hemde yaptırmadılar filan yaa
ne olur yorum yazın cok ihtiyacım var yanlıs bise yapmak istemiorum zaman gectikce psikolojimde bozuluo
karnımda büyüycek emzircem hormonlarım onunla artcak azalcak kimi kimsesi biz olcak herseyi biz olcaz
ama insan tek başına düsünemio ne olur düşünmeme yardım edin:gitme:

merhaba deniz;fsh ın 17 çııkmış.canım yaa sayıya çok takılma bence.her ay farklı olabiliyor.nasıl folikül sayısı her ay farklı olabiliyorsa.bence vazgeçmemelisin.kendinde demiştin.önceki ay 10 yumurtam vardı es geçmiştik diye..hiç belli olmaz.bence takibe devam.tabiii son karar senin.ama biliyorsun bizim yaşta kolay koolay gelen bebekler değil bu bebekler.bunlar bizim mucizelerimiz olacaklar.altın yumurtalar altın topa dönüşecekler.(eğer altın top hikayesini biliyorsan)duymadıysan bir ara yazarım.gelecekteki altın toplarımız için.

mefrhaba subuo;pak az uğruyorsun.daha fazla gelirsen senin yararına olacağına inanıyorum canım.yüzde 5 olsun.5 1 den büyüktür.0 dan da büyüktür.demekki haalaa şansın var.hem hiç belli olmaz bu işler.nette bir gezin bak kk da ne mucizeler var.ümidini kesme.devam(maddi gücün el veriyorsa)

canım benim seni seni çok iyi anlıyoruz burad.inan yalnız değilsin.çok fazla bebek hikayeni bilmiyorum.son yazdıklarına göre yorum yapıyorum..her ilaç her bünyede aynı etkiyi göstermiyor.bu yüzden gelişmemiş olabilir yumurtalar..ama boş durma her adetinin 3 üncü günleri fsh ını sürekli takip ettir.bakalım hep aynımı değişkenlik var mı.sadece tek bir dr a da gitme.kovala biraz.bir drun dediği öbürünü tutmuyortahlillerini de doğruluğundan emin olduğun yerlerde yaptır..ümidini sakın yitirme olurmu.çıkmadık candan ümit kesilmez.

Deniz bulut, benim kullandğım ovulasyon testinde eğer aşağıdaki çizgi yukarıdakinden daha açık renk ise sonuç negativ sayılıyor. ama alttaki eğer üsttekinden daha koyu ise veya aynı tonda ise positiv sayılıyor. benimkinde alttaki çizgi üsttekinden daha açık renkti yani neg.
bakalım hayırlısı.

Sevgili Subuo,

Ne kadar zamandır fsh'nı takip ettiriyorsun bilmiyorum. Çünkü yaşın çok genç ve fsh'nın düşük olduğu aylarda gayet başarılı bir tedavi geçirebilirsin. Doktoruna güveniyor musun bilmiyorum ama elindeki verilerle başka doktorlara da danışabilirsin.

Donör konusuna daha vaktin vardır diye düşünüyorum açıkçası, elbette doktorun söyleyecektir. Fikrim ise çok net bu konuda. Ben donasyona giderim, aynen dediğin gibi, genetiği hariç, herşeyi benle hayat bulacak. Bu sitede bu konuda açılmış topicler var mesela, aralarda okuyorum, günah filan demişler. Of, of, Allah'ın ol demediği birşey olabilecekmiş gibi.

canım inşallah herşey gönlüne göre gelişir kaydirigubbakcemile3

Bu arada sevgili Subuo, bu konu elbette çok hassas, üzerine çok iyi düşünülmesi gereken bir konu ve bence eşler arasında %100 fikir birliği şart. Hakkından hayırlısı olsun inşallah.

Sevgili Deniz Bulut, hayırlısı olsun canım, güzel gelişir yumurtaların inşallah. Eşin konusunda da sabırlar ve kolaylıklar diliyorum, çok ama çok zor olsa gerek.

sevgili waterss, aslında 12. günde mi yoksa 13. gündemi başladım, tam olarak bilemiyorum.
16 aralık benim tüp bebek sonucunu öğrendiğim gündü. o gün tuvalete gittikten sonra tuvalet kağıdına hafif bir kan geldi. sonra ertesi gün akşam normal regl oldum. eğer 16 aralık'ı ilk gün olarak sayarsam 13.günümde ovulasyon testini yapmış oluyorum. yok eğer 17 sini kabul edersem 12.gün ovulasyon testi yapmış oluyorum. hangisini hesaplamak lazım bilmiyorum. ama dediğin gibi sanırım her durumda da geç kaldım.
bu fortelin içinde kaç tane test var?
bir de ilk regl olduğumda dr.'ım tüp bebek için beni bekliyor ancak ben kararsızım. acaba bir ay daha mı preseed'i denesem bilmiyorum, kafam karışık. br yandan da işte çok önemli bir projeye kattılar beni. şu an eğitim/kurs alıyorum. bir gün bile gitmezsek sorun olacağı söyleniyor ve eğitimin marta kadar süreceği belirtiliyor. tüp bebek için de hem yumurta toplama hem de transfer için iki gün gerektiğinden biraz endişeliyim. bir yandan da düşünüyorum her ay biraz daha yaşlanıyor insan. ne kadar çabuk girişimde bulunursa insan o kadar iyidir.ben 39'uma geçtiğimiz ay bastım. sen ne dersin arkadaşım?
yazımı okuyan diğer arkadaşlar sizlerin de fikirlerini almak istiyorum...kafamçokkarıştı

merhaba herada; açık görüyorum seni.sayfaları bir geziyordum da.sanırım üşütmüşsün.geçmiş olsun.evde mahsur kalmışsınız he ailece.:çok üzgünüm:sen çok güçlüsün.çabucak iyileşirsin.burada birbirimizden güç almaya ihtiyacımız var..aman nazar olma.hoşçakal

altın top hikayesini bilmiyorum ama benim olursa eğer gerçekten altın değerinde (hatta pırlanta elmas vs) olacak ve nasıl şımarık birşey yetişir artık bilemiyorum. herkes için hayırlısı

Sevgili Deniz Bulut, hayırlısı olsun canım, güzel gelişir yumurtaların inşallah. Eşin konusunda da sabırlar ve kolaylıklar diliyorum, çok ama çok zor olsa gerek.
çok zor ama çok :umursamaz:benim yorgunluğumun % 90 nedeni de tedavilerden çok eşim:çok üzgünüm: of yani benim işim 2 kere zor

eğer fsh düşükse ve yeterli folikül varsa 1 hatta 2-3 ay daha bekleyebilirsin. cünkü 39 çok değil henüz vaktin var. ama tabii fsh ve folikül sayısına bağlı olarak.

merhaba canım;yazını okudum.naçizane fikrim;dr lara bakarsan her an beklerler.onların işi bu.madem önemli bir projenin içindeymişsin,ben projene odaklan derim.gelsin de 1 2 ay sonra gelsin.marttan sonra gelsin.hem sende daha fazla stres yapmamış olursun.tüm dikkatini enerjini kafan rahat bir şekilde tedavine verirsin.bu 2 ay zarfında da boş durmazsın preeesiidi denemeye devam edersin.şans her zaman vardır.yaşlanma konusun agelince boşver be yaşı.gelecekse bebeğin gelecektir.sen içini genç tut.hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…