38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Herada'cım iyi olduğuna sevindim, ben iyiyim kasmıyorum gerçekten.Bu arada 31 aralık günü kahverengimsi akıntım oldu, 1 Ocak'ta ve dün de çok az vardı, dr uma sordum bu haftalarda normal olan bir durum endişelenecek bir şey yok dedi , o beni biraz endişendirmişti ama şimdi iyiyim. Bu arada göğüslerimde dolgunluk hissi geçen hafta içinde başladı, uçları hassas. Bu arada bir aksilik çıkmazsa randevumu 9 Ocak Cumartesi gününe kaydırdım, çünkü işlerim bu hafta yoğun olacak gibi. Cumartesi 7+3 olacağım hayırlısı ile. Yani reglimin geçmesi ve 16 Aralık'ta betahcg ile aldığım hamilelik sinyalim bebeğimin kendini görmeden kalp atışını duymadan netleşmeyecek kafamda yani reglinin gecikmesi ile iş bitmemiş oluyor ta ki kalp atışlarını duyana kadar. Bu heyecanlı bekleyişi sizde 2010 yılında yaşayacaksınız inşallah ama Herada'cım acabalar bitmiyor..

tebrik ederim cidden konuya çok hakimsin. sağlamcısın yani. (senin burcun ikizler mi bu arada?)Araştırıp sonuca öyle varman da ayrıca övgüye değer bir durum...
ancak benim durumum da üzücü. yaş 39 ve halen şu yumurta akı gibi akıntının ne anlama geldiğini bilmiyordum.bende bu akıntı her ay var. ama önceden çok çok fazlaydı artık o kadar olmasa da gene var. ben o akıntıyı görünce bu ne yaaa üşüttüm sanırım diye değerlendirirdim:))) ne acı değil mi? uzun yıllar bekar kalmanın kötü sonucu sanırım. ben hiç gebeliği merak etmedim ki;ben hiç sizinle tanışana kadar gebelik öncesi ve sonrasına ait hiç bir şeyi bilmiyordum ki...
hayatta bir şeyi daha öğrendim ne kadar okuyan biri olursan ol ne kadar kendini yenilersen yenile, kariyerin ya da konumun ne olursa olsun ve yaşın ve tecrüben ne olursa olsun insan en iyi yaşadıkça öğreniyor. ben kadınlık anlamında kendimi daha yeni tanıyorum bu da üzücü tabiki...
diğer taraftan watersciğim benim yumurta akı gibi akıntım dün 4 saat idrarımı tutup test yapmaya gittiğimde vardı.dün hep devam etti. ovalüsyon testinde de çift çizgi çıktı. bu da bunun ispatı.ama zanendersem sorun şu ki pressed i gereksiz kullanıyorum o halde.çok özür dileyerek söylüyorum bunu benim de zaman zaman ilişkiye girerken ıslanamama durumum var ben vajinal kuruluk deyince bunu kasdediyorsunuz sandım. özellikle ovalüsyon zamanı hergün ödevini yapman gerektiğinde kuruluk oluşuyor.işte bu gerekçeyle kullandım dün,bugün gene kullanacağım.
dediğin gibi herşey bir mucize gibi.allah ekolojik dengeyi öyle bir dengeye bağlamış ki bir şeyin varlığı hep diğer şeyin varlığı için şart. minnet duymamak mümkün değil..sevgiler.

waters ben iki tüp enjete ettim ikisi de 3mg ölçüsünde ama testin ölçü çizgisini tam tespit edemedim ancak üstteki çukurluk olarak değerlendirdim. bir de hiç kalkmamak mı gerekiyor yataktan. ben valla bir saat uzandım uyku tutmadı kalktım nasıl yapmalıydım sence?

subuo merhaba canım. yaşın çok çok genç karamsar olma hemen.bana kalırsa önce şu fsh yı düşürmeye falan çalış istersen. ben hayıt tohumu kullanıyorum. benim de yüksek çünkü.bitkileri de dene bir acelen yok nede olsa eğer gene çözüm bulamazsan o zaman düşünürsün diğer seçenekleri..sevgiler...

Evet üst üste ilişkiye girince ovülasyon döneminde de kuruluk olabiliyor o anlamda kullanılabilir, doğru kullanmışsın.

Preseed i ilişki öncesi 1 kez 3 g enjekte edebilirsin ilerleyen dakikalarda bir veya iki kez enjekte edebilirsin. ayağa kalkmadan halledersen iyi olur tabi.

Bu arada yengeç burcuyum ve çok araştırmacıyımdır, tecrübelere büyük önem veririm ama duyduklarımı araştırarak desteklerim. Ovülasyonu yaklamışssın bence bu ay, üst üste iki gün çift çizgi 3. gün tek çizgiye düşmüş olmalı, işte o 3. gün yani tek çizgiyi gördüğünde ovülasyon yeni bitmiş oluyor. Hayırlısı olsun, ,iyi haberlerini verirsin. Elinde fazla ovülasyon testi kalırsa regline yakınm yine aynı yöntemle test edeip ikinci çizgiyi görürsen büyük ihtimalle hamilesindir. Çünkü ovülasyon testleri beta hcg yükselişine dıyarlı ancak baxzı hormonal değişimlerde bazen çift çizgi görülmesine neden oluyor.

slm arkadaslar nasılsınız ben sanırım arastırmalarım sonucu donasyonda karar verdim
esimde bu konuda benimle hem fikir ama son kez 5 gün daha femara kulanıcam
son bi deneme tabi yumos varsa yoksa biz donasyonla devam edecez
tabi hop die yaptıramıcaz biraz pahalı kredi limitimizde yok money money yani
ama iyki teknoloji gelismis para bi sekilde halledicez

canım , hayat senin karar senin gönlünün dilediğini yap.madem hem fikirsiniz eşinle sana hayırlı tedaviler.bizi tedavinden haberdar edersin.hoşçakal.

ah kızlar ah.az önce bir haberi izledim de hayatta ne acılar var.belki izlediyseniz hatırlarsınız.hani belediye otobüsünde serap isimli bir genç kız molotof kokteyl kurbanı olmuştu.bu akşam haberlerde annesi anlatıyordu.kız 28 gün yaşama savaşı vermişti.annesi de onun iyileşmesi için diz kapaklarından ameliyat olmuş deri nakli yapılsın kızı kurtulsun diye.kız maalsesef öldü kadın şimdi halaa ameliyatlı.iyileşmeyi bekliyor.evinede gidemiyor giremiyormuş.nasıl girerim diyormuş.şimdilik bir yakınında kalıyormuş.birde devletin aileye 19500tl yardımı olmuş .eder biçmişler.tabiiki söylüyor yakınları saçının teline fiyat biçilemez diye.sizce hangisi daha acı.kızın bir hiç uğruna ölmesimi?o annenin fedakarlığına rağmen yavrusunun kurtulamaması mı?ona biçilen değer mi?offfffff ne kadar tartışmaya açık bir konu..böyle toplumsal olaylarda bir şey yapamamak bir işe yarayamamak beni kahrediyor.of of.ne acılar var hayatta kızlar ne acılar..insan kendini unutuyor kahroluyor.Allah o aileye büyük sabırlar versin..kızlar ne olursa olsun hayat yaşamaya değer. çocuklu ya da çocuksuz.uğraşalım,vazgeçmiyelim.yine de hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.ben böyle şeyleri görünce hiç dayanamıyorum..yazmadan da edemedim.yanımda şu an kimse olmadığı için paylaşma ihtiyacı duydum. hemen açtım bilg.KIZLAR HERŞEYDEN DERS ALALIM NE OLUR.UĞRAŞALIM AMA OLMAYINCA DA YIKILMAYALIM.O anne o gençkızı o yaşa getirene kadar ne emekler ne sevgi verdi kimbilir?(bizler yeri geliyor daha olgunlaşmamış yumurtalarımız için burda kahrediyoruz kendimizi)şimdi ellerinden kaydı gitti.HıÇBıRZAMAN ÜMıDıMıZı YıTıRMEYELıM OLUR MU?hoşçakalın döküldüm bu akşam ben yine .sizleri seviyorum hoşçakalın

eşinle birlikte vermiş olduğun karar hayırlı uğurlu olur inşallah... herşey gönlüne göre olsun...kaydirigubbakcemile5

evet sana katılıyorum erverdi..... ümidi asla yitirmemek gerekli, hayatta neler oluyor...vereliniortakvereliniortak

Erverdi'cim o haberi bende seyrettim, o anneyi görünce zaten gözyaşlarıma hakim olamadım söylediklerinin her kelimesine katılyorum. Ben 2005 Mayıs'ında ilk kez anne oldum o yaz çok yakın bir tanıdığımız kızını kaybetti , benim kızım o zaman 5 aylıktı içime onu kaybetme korkusu düştü sanki karabasanlar basıyordu beni çok etkilenmiştim, bir kaç sene paranoyak gibiydim ve o zamanlar ne düşündüm biliyor musun ? hiç çocuğu olmayanlar ne kadar şanslı çünkü böyle bir acıyı yaşama ihtimalleri yok diye..Allah düşmanımı bile içi sırada bizi evlat acısı ile sınamasın, ömür boyu insanın içinden çıkmaz .O nedenle herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.

Canım hayırlısı olsun sizin için, ikinizin birlikte verdiği bir karar olduğu için çok güzel. Belki de bu ay olur mu olur ? hiç gerek kalmaz:))

waters ile bu konuyu konuşmuşsunuz ve o zaetn sağlıksız spermlerin saçaklardan geçemediğini söylemiş. benim aklıma aşılama geldi. dr preseed için doping yapıyorsunuz diyince aşılama için ne der acaba? sağlıklı sağlıksız tüm spermler bir de yıkanıp daha da hızlandırılıp tam yumurtaya en yakın yere bırakılıyor. preseed dopingse bu ne :roflol:

deniz bulutçum;spermler yıkandığı zaman sağlıksız olanlar ayıklanıyor zaten.en kaliteli ileri hızlı olanları yumurtaya veriliyor aşılamada.

arkadaşlar;
saat 19 gibi preseed kullanıp ödevimi yerine getirdim. saat 22.30 gibi kasıklarıma öyle bir sancı girdiki(özellikle sağ taraf) anlatamam .aslında kasıkta diyemiyorum içimde( rahmin içi gibi derinlerde)şimdide var ama az deminki gibi değil. tam bir saat mahvoldum. bunun muhtelif nedenlerinden biri preseed in enjekte edildiği alet içimde bir yeri acıtmış olabili,diğeri 13.,14.,15 gün diye ödev yapmış olmam ki bu tempo bana fazla, diğer neden de preseed in bilmediğimiz bir yan etkisi olabilir mi acaba mafoldumben nebilim insan korkuyor işte işallah kötü birşey yoktur çok üzülürüm cidden...

Çok üzgünüm çoook
bilmiyorum ki. ben bir iki aydır doktorlarla yakın temas içindeyim her doktora da doktor denmediğini gördüm...

Bende öyle bir şey olmadı, deniz bulut da kullandı ama o da buna dair bir şey yazmadı . Enjekte ettiğin enjektörün 3 gr lık çizgisine kadar olan yeri ölç, vajina girişinden rahim ağzına kadar olan mesafe 9-10 cm , o kadar uzun olabileceğini zannetmiyorum, hani en fazla rahim ağzına aplikatörün ucu geğmiş olabilir diyeceğim ama olmaz. Ben ki bayağı derine enjekte etmiştim. Korkulacak bir şey olacağını zannetmiyorum. Google dan araştır istersen ancak, preseed kullananlar topiğinde bir kaç kişide senin gibi olmuştu ama geçmişti. Orada bir sor istersen ama dediğim gibi korkulacak bir durum yok.

çıtırlar günaydın, iyi haftalar dilerim.

herada, sana dragos sahilden el salladım gördün mü beni :)

waterss 'cığım kahverengi akıntı için sakın strese girme bak doktorunda söylemiş birşey olmadığını inşallah cumartesi güzel haberlerini alacaksın

deniz, sende son durum aşılamamı yoksa kendinmi deneyeceksin, hepsini okudum ama kafam yerinde değil karıştırmış olabilirim kusura bakma. (son 3-5 sayfayı tekrar okuyacağım)

hepinizi çok öpüyorum

Karamel'cim, sana da herkesede iyi haftalar..şimdilik keyfim kaçık değil alıştım göre göre. Cumartesi belli olur, ne kadar uzun sürdü bu durum böyle.. İnşallah kalp etışlarını duyarım da rahatlarım. Sen de yanlış aklımda kalmadıyısa Ocak sonu , Şubat başı gibi start veriyorsun değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…