38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

editör hanım benim hemşerimsiniz bu arada:)
sayfamızı okuyorsanız muhtelif sorunları konuşuyoruz fikrinizi almak isteriz tabi:) selamlar...

inşallah biran önce sağlığına kavuşursun. pregnyl için inşallh gerek kalmaz güzelim. o olmazsa otrivelle mi ne birşey vardı kendimiz yaptığımız sadece fiyatı 3 katı falan. doktora sorarım pregnyş olmazsa o olur herhelde.

waterss bebeğine çok sevindim. inşalah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

rüzgar deniz oğlun kocaman olmuş maşallah boyu da uzun olacak sanırım uzun bir bebek gibi resimlerde. allah sğlıkla büyütmeyi nasip etsin

arkadaşlar bugün gene ovülasyon testini uyguladım. hafif bi çizgi vardı ama gene de değerlendireyim diyorum. ama ödev bugün son daha ben bi hafta falan eşime selam vermesem iyi olacak :) ne zor bir ödev oldu böyle preseedler falan:)

sevgili rüzgar deniz........maşallah büyütmüşsün bile.......dünyaya gelen büyüyor işte.tekrara Allah kolaylıklar versin.maşallah nazar olmasın inşallah...
teşekkürler canım, galiba büyüyor, gözümün önünde olduğu için bana hep aynı gibi geliyor, resimlere baktığımda anlıyorum büyüdüğünü, amiiiin allah nazarlardan saklasın dediğin gibi :) darısı başına inşallah :)

sağol hayatım :) sanırım uzun olacak, normal aslında, hem babası hem ben uzunuz :) amin canım, inşallah en kısa zamanda sen de yaşayacaksın, dualarımdasınız her zaman :)

Gukem o hafif çizgi hep olacak çünkü ovülasyon dışında da beyinden LH salgısı her zaman var ama sen bilirsin , bence testin negatif.

Rüzgar Deniz Merhaba,

Rüzgar bayağı büyümüş, Maaşallah . 20 Kasım dı sanırım, 1.5 aylık olmuş. Uzun süre monolg dönemi hep sen vereceksin o alacak, ama ne zaman ilk anlamlı bakışlar, gülüşler, el uzatmalar ve sonunda kelimeler gelecek işte o zaman yiyeceksin onu annesi. Allah anneli babalı büyütsün. Büyüdükçe sevgiside artarak büyüyor. Allah uzun ömürler versin..

valla maşallah pekte güzel bir delikanlı olacak.allah analı babalı uzun ömürler versin.resimlere bakarken yanımda öğrencim vardı.çocuk "ayyyy öğretmenimmmmmmmmmmmmm ne kadar tatlıııı" diye çığlık atınca birden şaşırdım. cidden öyle:)
bu arada önerdiğin kürleri uyguluyorum. arada hatalar yapıyorum.( dakikayı bazen tutturamıyorum,bazen 15 dakika önce içmek aklıma gelmiyor.tarçında bir ağır geliyor anlatamam ne zor işler bunlar) valla nerden aranıza katıldım. deneme tahtası gibi oldum:))))))) bir anda preseddler kürler vs vs. şaka diyorum alınmayın ben tanışmamdan ve mücadelemden hatta mücadelemizden çok memnunum. sevgiler...

Sağol deniz bulut'cum amin..bir de bu haftayı hayırlısı ile geçirsem ve bir daha o kahverengileri görmezsem çok sevineceğim..Darısı başına.

evet canım nagatif. testin prospektüsünde yazıyor.ama sen demiştin istersen değerlendir. eh ben de hocamı dinliyorum:) bu işin öncüsü sensin benim için:))

Gukem o hafif çizgi hep olacak çünkü ovülasyon dışında da beyinden LH salgısı her zaman var ama sen bilirsin , bence testin negatif.
waters bir şey sormak istiyorum. bu testte iki gün çift çizginin çıktığı gün yumurtlamanın olduğu gün mü yoksa yumurtanın çatladığı gün mü?

Merhaba canım :) Evet 20 Kasım'da doğdu, 1.5 aylık oldu bile çok şükür... Ben de sabırsızlıkla o günleri bekliyorum, kimbilir ne müthiş bir duygudur... Amin canım :Saruboceq:
çok teşekkürler gukem'ciğim, bana da çok tatlı geliyor ama kuzguna yavrusu güzel gelir derler kaydirigubbakcemile3

mümkün olduğunca dakikalara uymaya çalış canım, Saraçoğlu bunun önemli olduğunu söylemişti bir programda, çok zor ve meşakkatli bir iş olduğunu biliyorum ama bir atasözü vardır "azimle .... duvarı deler" diye, çok kaba oldu ama valla ben duvarı delmeyi başardım azmimle, sen ve diğerleri de başarabilir bence :) o tarçın, çörekotu, bal karışımı korkunç bir şey, böğüre böğüre yiyordum, gözümden yaşlar geliyordu ama şimdi karşımdaki mucizeye baktıkça iyi ki yemişim diyorum... mücadeleye devam kızlar :)

çok zor cidden.benim yanak içlerimde bir uyuşukluk yaptı hangisi yapıyor tespit edemedim. birde rüzgar deniz çörek otu bal tarçın karışımını kafama göre hazırladım.yani ben bunların hangi ölçüyle hazırlanacağını bulamadım kaç gün araştırdıysam. senin tarifinde birer kaşık diyor ama üçü birer kaşık koyarak hazırlasam etti üç kaşık ama sen sadece bir çay kaşığı yiyeceksin demiştin. bende işin içinden çıkamadım. zararlıda değil ya dedim kafama göre bir karışım hazırladım sabahları yiyorum aç karna. diğer arı sütü polen bal karışımını da hazırladım.buzdolabında muhafaza ederek yiyorum.napsam? bilgilendirirsen sevinirim.
rüzgar gerçekten herkese göre de tatlı emin ol...

günaydın kızlar,

rüzgar'ın annesi maşallah oğluşuna pek bir adam olmuşşş , ele avucu gelir olmuşşş, allah nazarlardan saklasın.

Biraz naz yapmak onunda hakkı değil mi :))))))

karamelim tatlım balım
bak canım hep tuzlu isterken dun 200 gr tahin helvası yedim sıra sana gelir ona gore :)

Merhaba Kızlar,

Öncelikle Waterss'çım, gözün aydın. Ne güzel, duymuş ve görmüşsün bebeğini. Çok güzelllllll, keyifli bir hamilelik olsun inşallah.

Rüzgar Deniz'cim, güzel Rüzgar'ımızın annesi, hoşgeldin. Zaman nasıl geçiyor, maşallah 40 demiş Rüzgar. Kolaylıklar diliyoruz sana bu yorgunlukların en keyiflisinde, moral için de sağol, gerçekten azmedip denemekten başka çare yok.

Hülya'cım, hoşgeldin canım, nasılsın?

karamelim tatlım balım
bak canım hep tuzlu isterken dun 200 gr tahin helvası yedim sıra sana gelir ona gore :)

ye anam senden mi sakınacağım allasen :)))

Günaydın canım.Uzun zamandır siteye giremedim.Herkes iyi sanırım.

iyiyiz canım sen nasılsın, nasıl gidiyor ?

Herdacığım, iyileştin mi işe başladın mı ?

benim hap bitti (pazar sonunu içtim) muhtemel perş- cuma adet olurum herhalde hafta giderim kontrole, doktora yazdım bir kutu daha içecek miyim diye bakalım ne diyecek.

Birde öyle yada böyle 1 ay gibi bir zaman kaldı herşeyi adım adım götürdük bugün nedense heyecan yaptım kendi kendime :)))) deli miyim nedir :)

merhaba karamel;merhaba arkadaşlar..........nasılız bugün..ben yoğunum bu aralar biraz ara veriyim de bakıyiim dedim...herkes iyidir umarım.

Şanslı anne bebeğini güle güle büyüt. allah hayırlı, sağlıklı ve uzun yıllar nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…