editör hanım benim hemşerimsiniz bu arada:)Merhaba,
Bölümünüzden sorumluyum.
Kafanıza takılan,yanlış yaptığınız bir şeyler,canınızı sıkan durumlar,müdahaler olduğunda lütfen bana ulaşın.
Biz yönetim olarak anında müdahaleye hazırız..
Sevgilerimizle..
Deniz Bulut'çum, pregnyl kalçadan yapılan bir iğne. Eğer bulamazsan haberim olsun, bende bir kutu var, bir arkadaş için saklıyorum, belki ihtiyaç duyar diye, bulamazsan onu da bu gelişmeden haberdar eder ve sana hemen ulaştırırım kutuyu.
Bu soğuk algınlığı tahminimden fazla uzun sürdü. Bugün de evdeyim, yarına Allah kerim. Gelişmeleri takip ediyor olucam, hepinizi öptüm.
teşekkürler canım, galiba büyüyor, gözümün önünde olduğu için bana hep aynı gibi geliyor, resimlere baktığımda anlıyorum büyüdüğünü, amiiiin allah nazarlardan saklasın dediğin gibi :) darısı başına inşallah :)sevgili rüzgar deniz........maşallah büyütmüşsün bile.......dünyaya gelen büyüyor işte.tekrara Allah kolaylıklar versin.maşallah nazar olmasın inşallah...
inşallah biran önce sağlığına kavuşursun. pregnyl için inşallh gerek kalmaz güzelim. o olmazsa otrivelle mi ne birşey vardı kendimiz yaptığımız sadece fiyatı 3 katı falan. doktora sorarım pregnyş olmazsa o olur herhelde.
waterss bebeğine çok sevindim. inşalah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
rüzgar deniz oğlun kocaman olmuş maşallahboyu da uzun olacak sanırım uzun bir bebek gibi resimlerde. allah sğlıkla büyütmeyi nasip etsin
arkadaşlar bugün gene ovülasyon testini uyguladım. hafif bi çizgi vardı ama gene de değerlendireyim diyorum. ama ödev bugün son daha ben bi hafta falan eşime selam vermesem iyi olacak :) ne zor bir ödev oldu böyle preseedler falan:)
Merhaba kızlar, nasılsınız?
Waterss o lekelenmeleri kafana takma hayatım, bir çok arkadaşımız yaşadı bu durumu ve şimdi bebişleri sağ salim kucaklarında çok şükür, gözün aydın :) o kalp atışlarını görmek ne kadar güzel değil mi? lütfen kendine çok dikkat et canım, sakın kendini yorma ve hiçbir şeyi kafana takma, şimdi en önemli şey yavrun :)
Esterya ikili test zamanı geldi mi ya? Nasıl geçiyor günler! Aslında şöyle bir düşününce biz de 45 günlük olduk çok şükür ama gaz sancılarımız ve kolik problemimiz çok ağırgece uykularını unuttum desem yeridir, ertesi gün ise leyla gibi dolaşıyorum ortalıkta... Neyse ki geçen hafta halam geldi de ben biraz nefes aldım, gündüzleri en azından bir kaç saat uyuyup dinleniyorum... Aman sen ve waterss'da mümkün olduğunca dinlenin ve uyku depolayın, doğumdan sonra uykuya hasret kalacaksınız :)
Deniz Bulut, Herada, Karamel, Erverdi, Alabama, Roniyam ve isimleri aklıma gelmeyendiğer arkadaşlarım nasılsınız? Aklım sizlerde, geçmişi okuyamıyorum, sadece alıntılardan ve son sayfalardan anladığım kadarıyla Deniz Bulut aşılama yaptıracak... hayırlısı olsun arkadaşım, emin ol sen de anne olacaksın, hepiniz olacaksınız ama zamanı ne zaman bunu bilmiyoruz, umarım ve dilerim zaman bu zamandır ve hepinizin hamilelik haberini en kısa zamanda alırız :)
Bu arada yeni arkadaşlar katılmışlar sanırım, hepiniz hoşgeldiniz, topiğimizi şenlendirdiniz :)
inşallah biran önce sağlığına kavuşursun. pregnyl için inşallh gerek kalmaz güzelim. o olmazsa otrivelle mi ne birşey vardı kendimiz yaptığımız sadece fiyatı 3 katı falan. doktora sorarım pregnyş olmazsa o olur herhelde.
waterss bebeğine çok sevindim. inşalah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
rüzgar deniz oğlun kocaman olmuş maşallahboyu da uzun olacak sanırım uzun bir bebek gibi resimlerde. allah sğlıkla büyütmeyi nasip etsin
Waterss canım çok çok sevindim. Gözün aydın. allah tamamını erdirir inşallah... iyi dinlenmeler, keyfini çıkar...:lepi:
waters bir şey sormak istiyorum. bu testte iki gün çift çizginin çıktığı gün yumurtlamanın olduğu gün mü yoksa yumurtanın çatladığı gün mü?Gukem o hafif çizgi hep olacak çünkü ovülasyon dışında da beyinden LH salgısı her zaman var ama sen bilirsin , bence testin negatif.
Merhaba canım :) Evet 20 Kasım'da doğdu, 1.5 aylık oldu bile çok şükür... Ben de sabırsızlıkla o günleri bekliyorum, kimbilir ne müthiş bir duygudur... Amin canım :Saruboceq:Rüzgar Deniz Merhaba,
Rüzgar bayağı büyümüş, Maaşallah . 20 Kasım dı sanırım, 1.5 aylık olmuş. Uzun süre monolg dönemi hep sen vereceksin o alacak, ama ne zaman ilk anlamlı bakışlar, gülüşler, el uzatmalar ve sonunda kelimeler gelecek işte o zaman yiyeceksin onu annesi. Allah anneli babalı büyütsün. Büyüdükçe sevgiside artarak büyüyor. Allah uzun ömürler versin..
çok teşekkürler gukem'ciğim, bana da çok tatlı geliyor ama kuzguna yavrusu güzel gelir derler kaydirigubbakcemile3valla maşallah pekte güzel bir delikanlı olacak.allah analı babalı uzun ömürler versin.resimlere bakarken yanımda öğrencim vardı.çocuk "ayyyy öğretmenimmmmmmmmmmmmm ne kadar tatlıııı" diye çığlık atınca birden şaşırdım. cidden öyle:)
bu arada önerdiğin kürleri uyguluyorum. arada hatalar yapıyorum.( dakikayı bazen tutturamıyorum,bazen 15 dakika önce içmek aklıma gelmiyor.tarçında bir ağır geliyor anlatamam ne zor işler bunlar) valla nerden aranıza katıldım. deneme tahtası gibi oldum:))))))) bir anda preseddler kürler vs vs. şaka diyorum alınmayın ben tanışmamdan ve mücadelemden hatta mücadelemizden çok memnunum. sevgiler...
Merhaba canım :) Evet 20 Kasım'da doğdu, 1.5 aylık oldu bile çok şükür... Ben de sabırsızlıkla o günleri bekliyorum, kimbilir ne müthiş bir duygudur... Amin canım :Saruboceq:
çok teşekkürler gukem'ciğim, bana da çok tatlı geliyor ama kuzguna yavrusu güzel gelir derler kaydirigubbakcemile3
mümkün olduğunca dakikalara uymaya çalış canım, Saraçoğlu bunun önemli olduğunu söylemişti bir programda, çok zor ve meşakkatli bir iş olduğunu biliyorum ama bir atasözü vardır "azimle .... duvarı deler" diye, çok kaba oldu ama valla ben duvarı delmeyi başardım azmimle, sen ve diğerleri de başarabilir bence :) o tarçın, çörekotu, bal karışımı korkunç bir şey, böğüre böğüre yiyordum, gözümden yaşlar geliyordu ama şimdi karşımdaki mucizeye baktıkça iyi ki yemişim diyorum... mücadeleye devam kızlar :)
günaydın kızlar,
rüzgar'ın annesi maşallah oğluşuna pek bir adam olmuşşş , ele avucu gelir olmuşşş, allah nazarlardan saklasın.
Biraz naz yapmak onunda hakkı değil mi :))))))
karamelim tatlım balım
bak canım hep tuzlu isterken dun 200 gr tahin helvası yedim sıra sana gelir ona gore :)
Günaydın canım.Uzun zamandır siteye giremedim.Herkes iyi sanırım.
Merhaba kızlar, nasılsınız?
Waterss o lekelenmeleri kafana takma hayatım, bir çok arkadaşımız yaşadı bu durumu ve şimdi bebişleri sağ salim kucaklarında çok şükür, gözün aydın :) o kalp atışlarını görmek ne kadar güzel değil mi? lütfen kendine çok dikkat et canım, sakın kendini yorma ve hiçbir şeyi kafana takma, şimdi en önemli şey yavrun :)
Esterya ikili test zamanı geldi mi ya? Nasıl geçiyor günler! Aslında şöyle bir düşününce biz de 45 günlük olduk çok şükür ama gaz sancılarımız ve kolik problemimiz çok ağırgece uykularını unuttum desem yeridir, ertesi gün ise leyla gibi dolaşıyorum ortalıkta... Neyse ki geçen hafta halam geldi de ben biraz nefes aldım, gündüzleri en azından bir kaç saat uyuyup dinleniyorum... Aman sen ve waterss'da mümkün olduğunca dinlenin ve uyku depolayın, doğumdan sonra uykuya hasret kalacaksınız :)
Deniz Bulut, Herada, Karamel, Erverdi, Alabama, Roniyam ve isimleri aklıma gelmeyendiğer arkadaşlarım nasılsınız? Aklım sizlerde, geçmişi okuyamıyorum, sadece alıntılardan ve son sayfalardan anladığım kadarıyla Deniz Bulut aşılama yaptıracak... hayırlısı olsun arkadaşım, emin ol sen de anne olacaksın, hepiniz olacaksınız ama zamanı ne zaman bunu bilmiyoruz, umarım ve dilerim zaman bu zamandır ve hepinizin hamilelik haberini en kısa zamanda alırız :)
Bu arada yeni arkadaşlar katılmışlar sanırım, hepiniz hoşgeldiniz, topiğimizi şenlendirdiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?