Bende öyle bir şey olmadı, deniz bulut da kullandı ama o da buna dair bir şey yazmadı . Enjekte ettiğin enjektörün 3 gr lık çizgisine kadar olan yeri ölç, vajina girişinden rahim ağzına kadar olan mesafe 9-10 cm , o kadar uzun olabileceğini zannetmiyorum, hani en fazla rahim ağzına aplikatörün ucu geğmiş olabilir diyeceğim ama olmaz. Ben ki bayağı derine enjekte etmiştim. Korkulacak bir şey olacağını zannetmiyorum. Google dan araştır istersen ancak, preseed kullananlar topiğinde bir kaç kişide senin gibi olmuştu ama geçmişti. Orada bir sor istersen ama dediğim gibi korkulacak bir durum yok.
çıtırlar günaydın, iyi haftalar dilerim.
herada, sana dragos sahilden el salladım gördün mü beni :)
waterss 'cığım kahverengi akıntı için sakın strese girme bak doktorunda söylemiş birşey olmadığını inşallah cumartesi güzel haberlerini alacaksın
deniz, sende son durum aşılamamı yoksa kendinmi deneyeceksin, hepsini okudum ama kafam yerinde değil karıştırmış olabilirim kusura bakma. (son 3-5 sayfayı tekrar okuyacağım)
hepinizi çok öpüyorum
canım çok sevindim.gözünaydın.birşey söylemiştim aklına geldimi.heyecandan unutmuşsundur.bir dahaya yaparsın inşallah.artık için rahat etsin.bu hafta evinde keyfine bakhoşçakal sevgiyle kal:teytey::teytey:Arkadaşalar kahverengi akıntım az da olsa bugünde vardı ve tabi hemen dr uma gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duydum ve kendini gördüm ohhh..çok şükür. Dr'um kesnin gayet sağlıklı ve düzgün olduğunu ancak yer değiştirme kanaması olabilirmiş, çok ince ve küçük sızıntılar olduğundan kan dışarı çıkana kadar kahverengimsi oluyor ama bu hafif bir sızıntı olduğunu ve bebeğin bu hafta plesentaya geçtiği dönem olduğunu bundan kaynaklanabileceğini söyledi. Zaten o akıntılar hep az ve günde 2-3 kere oluyordu ama çok ayakta kalınca tabi sıklığı artıyordu. Neyse bana evde istirahat verdi bu hafta dinleneceğim ve Cumartesi yine 10 daki kontrole bekliyor, zaten beni araya aldı.
Öncelikle bebeğimin kalp atışlarını duyduğum için çok mutluyum, ama bu sızıntıdan dolayı endişeliyim umarım bunu da atlatırım. Bu arada bugün 6+5 oldu.
Allah'ım aynı duyguları , kalp atışlarını burada uğraşan arkadaşlarıma ve her nerede olursa isteyen tüm kadınlara hayırlısı ise nasip et Yarabbim.
Arkadaşalar kahverengi akıntım az da olsa bugünde vardı ve tabi hemen dr uma gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duydum ve kendini gördüm ohhh..çok şükür. Dr'um kesnin gayet sağlıklı ve düzgün olduğunu ancak yer değiştirme kanaması olabilirmiş, çok ince ve küçük sızıntılar olduğundan kan dışarı çıkana kadar kahverengimsi oluyor ama bu hafif bir sızıntı olduğunu ve bebeğin bu hafta plesentaya geçtiği dönem olduğunu bundan kaynaklanabileceğini söyledi. Zaten o akıntılar hep az ve günde 2-3 kere oluyordu ama çok ayakta kalınca tabi sıklığı artıyordu. Neyse bana evde istirahat verdi bu hafta dinleneceğim ve Cumartesi yine 10 daki kontrole bekliyor, zaten beni araya aldı.
Öncelikle bebeğimin kalp atışlarını duyduğum için çok mutluyum, ama bu sızıntıdan dolayı endişeliyim umarım bunu da atlatırım. Bu arada bugün 6+5 oldu.
Allah'ım aynı duyguları , kalp atışlarını burada uğraşan arkadaşlarıma ve her nerede olursa isteyen tüm kadınlara hayırlısı ise nasip et Yarabbim.
canım çok sevindim.gözünaydın.birşey söylemiştim aklına geldimi.heyecandan unutmuşsundur.bir dahaya yaparsın inşallah.artık için rahat etsin.bu hafta evinde keyfine bakhoşçakal sevgiyle kal:teytey::teytey:
Waterscim canım senin adına cok sevimndim arkadasım..
Lutfen o lekelenmeleri dikkate alma bende de oldu hatta yogun oldu bir hafta boyunca ama sonra gecti hatta su anda progestan bile kullanmıyorum Allaha sukur..
bugun benim 9+3 sanırım coktan plesantaya geçti benimki.. yarın cerrahpaşa tıp fakultesine gidecegim ikili test icin gun alacagım , ozelde degil univ hastaneesinde yaptırmak istiyorum cunku
Arkadaşalar kahverengi akıntım az da olsa bugünde vardı ve tabi hemen dr uma gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duydum ve kendini gördüm ohhh..çok şükür. Dr'um kesnin gayet sağlıklı ve düzgün olduğunu ancak yer değiştirme kanaması olabilirmiş, çok ince ve küçük sızıntılar olduğundan kan dışarı çıkana kadar kahverengimsi oluyor ama bu hafif bir sızıntı olduğunu ve bebeğin bu hafta plesentaya geçtiği dönem olduğunu bundan kaynaklanabileceğini söyledi. Zaten o akıntılar hep az ve günde 2-3 kere oluyordu ama çok ayakta kalınca tabi sıklığı artıyordu. Neyse bana evde istirahat verdi bu hafta dinleneceğim ve Cumartesi yine 10 daki kontrole bekliyor, zaten beni araya aldı.
Selam Kızlar,
Sevgili Gukem, umarım ağrıların çabucak geçer ve güzel haberlerini alırız yakında.
Karamel'cim, görmez olur muyum? Ben de el salladım sana)
Waterss'çım, cumartesi günü iyi haberlerini alacağımızdan eminim. İçini ferah tutman ne güzel, gerçekten de bu haftalarda hafif lekelenmeler olabiliyor çünkü, keyifle dinleyeceksin o güzel atışları inşallah.
Deniz Bulut'çum, pregnyl kalçadan yapılan bir iğne. Eğer bulamazsan haberim olsun, bende bir kutu var, bir arkadaş için saklıyorum, belki ihtiyaç duyar diye, bulamazsan onu da bu gelişmeden haberdar eder ve sana hemen ulaştırırım kutuyu.
Bu soğuk algınlığı tahminimden fazla uzun sürdü. Bugün de evdeyim, yarına Allah kerim. Gelişmeleri takip ediyor olucam, hepinizi öptüm.
çok şükür valla.allah hayırlısıyla dünyaya gelmek, uzunca bir ömür versin bebeğine.darısı tez zamanda hepimize.senin başarın bize de ümit oluyor diğer taraftan...
bu arada içimdeki hissi söylemeden geçemeyeceğim. aslına bakarsan kızın var zaten erkek olur umarım ben yanılıyorumdur. ancak içimdeki ses kız diyor. başak kızı hemde:)
Gukemcim benim bebegin cinsiyeti icin icine ne doguyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?