38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın arkadaşlar.Umarım herkes güne güzel başlar...

Ya ben sanırım fazla ittim enjektörü tüp kısmının tamamını ileri ittim ki mümkün olduğunca derine olsun diye sanırım ondan oldu halen daha var içimde ağrı.allahım işallah yara falan olmazda...

Gunaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Aksam erken yattıgım halde bir uykum var anlatamam..

hepinize tekrardan mutlu hayırlı saglıklı bir yıl diliorum..

aşılama olabilir dedi dr. bu perşembe kontrol var bakalım nasıl büyümüş yumurta. eşin sperm değerleri çok iyiyse çatlatma iğnesi ile normal ilişkiye de bırakabilirsiniz demişti.benim eşin değerleri çok parlak değil kötü de değil normal civarıydı. tek yumurta ile zaten olasılık çok az pek aşılama istemiyorum bu perşembe konuşacağım.
erverdi pregnyl yazdı ama bulabilir miyim bilmiyorum. göbekten mi yapıluyor kalçadan mı bu iğne?

Selam Kızlar,

Sevgili Gukem, umarım ağrıların çabucak geçer ve güzel haberlerini alırız yakında.

Karamel'cim, görmez olur muyum? Ben de el salladım sana )

Waterss'çım, cumartesi günü iyi haberlerini alacağımızdan eminim. ıçini ferah tutman ne güzel, gerçekten de bu haftalarda hafif lekelenmeler olabiliyor çünkü, keyifle dinleyeceksin o güzel atışları inşallah.

Deniz Bulut'çum, pregnyl kalçadan yapılan bir iğne. Eğer bulamazsan haberim olsun, bende bir kutu var, bir arkadaş için saklıyorum, belki ihtiyaç duyar diye, bulamazsan onu da bu gelişmeden haberdar eder ve sana hemen ulaştırırım kutuyu.

Bu soğuk algınlığı tahminimden fazla uzun sürdü. Bugün de evdeyim, yarına Allah kerim. Gelişmeleri takip ediyor olucam, hepinizi öptüm.

Arkadaşalar kahverengi akıntım az da olsa bugünde vardı ve tabi hemen dr uma gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duydum ve kendini gördüm ohhh..çok şükür. Dr'um kesnin gayet sağlıklı ve düzgün olduğunu ancak yer değiştirme kanaması olabilirmiş, çok ince ve küçük sızıntılar olduğundan kan dışarı çıkana kadar kahverengimsi oluyor ama bu hafif bir sızıntı olduğunu ve bebeğin bu hafta plesentaya geçtiği dönem olduğunu bundan kaynaklanabileceğini söyledi. Zaten o akıntılar hep az ve günde 2-3 kere oluyordu ama çok ayakta kalınca tabi sıklığı artıyordu. Neyse bana evde istirahat verdi bu hafta dinleneceğim ve Cumartesi yine 10 daki kontrole bekliyor, zaten beni araya aldı.

Öncelikle bebeğimin kalp atışlarını duyduğum için çok mutluyum, ama bu sızıntıdan dolayı endişeliyim umarım bunu da atlatırım. Bu arada bugün 6+5 oldu.

Allah'ım aynı duyguları , kalp atışlarını burada uğraşan arkadaşlarıma ve her nerede olursa isteyen tüm kadınlara hayırlısı ise nasip et Yarabbim.

Waterscim canım senin adına cok sevimndim arkadasım..
Lutfen o lekelenmeleri dikkate alma bende de oldu hatta yogun oldu bir hafta boyunca ama sonra gecti hatta su anda progestan bile kullanmıyorum Allaha sukur..

bugun benim 9+3 sanırım coktan plesantaya geçti benimki.. yarın cerrahpaşa tıp fakultesine gidecegim ikili test icin gun alacagım , ozelde degil univ hastaneesinde yaptırmak istiyorum cunku

canım çok sevindim.gözünaydın.birşey söylemiştim aklına geldimi.heyecandan unutmuşsundur.bir dahaya yaparsın inşallah.artık için rahat etsin.bu hafta evinde keyfine bakhoşçakal sevgiyle kal:teytey::teytey:

Waterss canım çok çok sevindim. Gözün aydın. allah tamamını erdirir inşallah... iyi dinlenmeler, keyfini çıkar...:lepi:

Esterya'cım sağol. Senin de Maaşallah bayağı ilerlemiş , sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Bu arada dr bana progesteron hormonu içeren bir ilaç vermedi , sadece dinlen dedi, bu yeterli olacak mı ki ? umarım olur. Ben de yoğundeğil umarım bu hafta düzelir, bugün öğleden sonra eve geldim yattım ama akşam biraz ayakta olacağım tabi, gündüzleri yatıp dinleneceğim.

çok şükür valla.allah hayırlısıyla dünyaya gelmek, uzunca bir ömür versin bebeğine.darısı tez zamanda hepimize.senin başarın bize de ümit oluyor diğer taraftan...
bu arada içimdeki hissi söylemeden geçemeyeceğim. aslına bakarsan kızın var zaten erkek olur umarım ben yanılıyorumdur. ancak içimdeki ses kız diyor. başak kızı hemde:)

heredacığım teşekkür ederim.ya ben bu preseed in enjektöre benzer mekanizmasını ölçtüm( hiç üşenmeyerek) :))) 12cm ye yakın ben bunun 10.5 cm sine kadar ileriye enjekte etmek için ittim. eh haliyle bu rahim yolu da en fazla 9-10 cm ise ondan acıdı.ayrıca büyük bir olasılıkla benim rahim yolu daha kısa olabilir.( boy kısaya) o yüzden acıttım sanırım.sancım geçti ama halen oturup kalkarken acıma var. umarım bir yara olupta başıma iş almam...

Gukem teşekkür ederim, darısı başına ,benim evet bir kızım var, ama önce sağlıklı olsun , hayırlı evlat olsun . Bu arada teorik doğum tarihi 25 Ağustos ama sezeryan olacağı için 15-17 Ağustos gibi dedi doktor yani Aslan olacak burcu inşallah.

Merhaba,
Bölümünüzden sorumluyum.
Kafanıza takılan,yanlış yaptığınız bir şeyler,canınızı sıkan durumlar,müdahaler olduğunda lütfen bana ulaşın.
Biz yönetim olarak anında müdahaleye hazırız..
Sevgilerimizle..

Merhaba kızlar, nasılsınız?

Waterss o lekelenmeleri kafana takma hayatım, bir çok arkadaşımız yaşadı bu durumu ve şimdi bebişleri sağ salim kucaklarında çok şükür, gözün aydın :) o kalp atışlarını görmek ne kadar güzel değil mi? lütfen kendine çok dikkat et canım, sakın kendini yorma ve hiçbir şeyi kafana takma, şimdi en önemli şey yavrun :)

Esterya ikili test zamanı geldi mi ya? Nasıl geçiyor günler! Aslında şöyle bir düşününce biz de 45 günlük olduk çok şükür ama gaz sancılarımız ve kolik problemimiz çok ağır gece uykularını unuttum desem yeridir, ertesi gün ise leyla gibi dolaşıyorum ortalıkta... Neyse ki geçen hafta halam geldi de ben biraz nefes aldım, gündüzleri en azından bir kaç saat uyuyup dinleniyorum... Aman sen ve waterss'da mümkün olduğunca dinlenin ve uyku depolayın, doğumdan sonra uykuya hasret kalacaksınız :)

Deniz Bulut, Herada, Karamel, Erverdi, Alabama, Roniyam ve isimleri aklıma gelmeyendiğer arkadaşlarım nasılsınız? Aklım sizlerde, geçmişi okuyamıyorum, sadece alıntılardan ve son sayfalardan anladığım kadarıyla Deniz Bulut aşılama yaptıracak... hayırlısı olsun arkadaşım, emin ol sen de anne olacaksın, hepiniz olacaksınız ama zamanı ne zaman bunu bilmiyoruz, umarım ve dilerim zaman bu zamandır ve hepinizin hamilelik haberini en kısa zamanda alırız :)

Bu arada yeni arkadaşlar katılmışlar sanırım, hepiniz hoşgeldiniz, topiğimizi şenlendirdiniz :)

sevgili rüzgar deniz........maşallah büyütmüşsün bile.......dünyaya gelen büyüyor işte.tekrara Allah kolaylıklar versin.maşallah nazar olmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…