valla ben birer çay kaşığı şeklinde hazırlıyordum tabii toplamda bir tatlı kaşığını geçiyordu biraz, ben de aç karnına hap niyetine ağzıma atıp çiğnemeden ya da ağzımın içine yaymadan bir bardak suyla içiyordum... içerken nasıl böğürüyordum anlatamam, son zamanlarda "bıraksam mı acaba" diye çok kararsız kalmıştım ama sonra mücadeleye devam deyip içmiştim... arı sütü bal polen hazır satılıyor zaten, ben dışarıda muhafaza ediyordum, buzdolabına değil, sebze dolabıma koyuyordum karanlık ve serin diye, sen bilirsin yine de :)çok zor cidden.benim yanak içlerimde bir uyuşukluk yaptı hangisi yapıyor tespit edemedim. birde rüzgar deniz çörek otu bal tarçın karışımını kafama göre hazırladım.yani ben bunların hangi ölçüyle hazırlanacağını bulamadım kaç gün araştırdıysam. senin tarifinde birer kaşık diyor ama üçü birer kaşık koyarak hazırlasam etti üç kaşık ama sen sadece bir çay kaşığı yiyeceksin demiştin. bende işin içinden çıkamadım. zararlıda değil ya dedim kafama göre bir karışım hazırladım sabahları yiyorum aç karna. diğer arı sütü polen bal karışımını da hazırladım.buzdolabında muhafaza ederek yiyorum.napsam? bilgilendirirsen sevinirim.
rüzgar gerçekten herkese göre de tatlı emin ol...
merhaba canım :)günaydın kızlar,
rüzgar'ın annesi maşallah oğluşuna pek bir adam olmuşşş , ele avucu gelir olmuşşş, allah nazarlardan saklasın.
Biraz naz yapmak onunda hakkı değil mi :))))))
Merhaba Kızlar,
Öncelikle Waterss'çım, gözün aydın. Ne güzel, duymuş ve görmüşsün bebeğini. Çok güzelllllll, keyifli bir hamilelik olsun inşallah.
Rüzgar Deniz'cim, güzel Rüzgar'ımızın annesi, hoşgeldin. Zaman nasıl geçiyor, maşallah 40 demiş Rüzgar. Kolaylıklar diliyoruz sana bu yorgunlukların en keyiflisinde, moral için de sağol, gerçekten azmedip denemekten başka çare yok.
Hülya'cım, hoşgeldin canım, nasılsın?
kızlar doktordan mail geldi. Bir kutu daha hap içeceğim. Doktor kendini garantiyemi alıyor acaba, tam karar vermişken hamile kalmayayım diye :))))))))))))))))))
13-14 Ocak gibi kontrol histeroskopisi var eğer düzelmişsem ilk adetin 2.günü tedaviye başlayacağız.
Muhtemel tarih 5-6 şubat yani tam bir ay :))) İnşallah emeklerime / emeklerimize (cümlemiz ) değer.
Kontrol histereskopisini nasıl olacaksın arkadaşım.Narkoz vericekler mi?İnşallah problem kalmamıştır canım.Geç olsun hayırlısıyla olsun da.
Erverdi arkadaşım açık gördüm seni.Nasılsın.neler yapıyorsun.Çalışmalar ne alemde?Muhtemel adet tarihin ne zamandı arkadaşım.
kızlar doktordan mail geldi. Bir kutu daha hap içeceğim. Doktor kendini garantiyemi alıyor acaba, tam karar vermişken hamile kalmayayım diye :))))))))))))))))))
13-14 Ocak gibi kontrol histeroskopisi var eğer düzelmişsem ilk adetin 2.günü tedaviye başlayacağız.
Muhtemel tarih 5-6 şubat yani tam bir ay :))) İnşallah emeklerime / emeklerimize (cümlemiz ) değer.
merhaba canım;bir ara bakıp çıkmıştım .ama ben seni görmemiştim.şimdide yeni açtım.iyiyim canım şimdi beklemedeyim.çalışmalar bitti.4 5 gün gibi bir şafağım var.belki daha az.ctesi ya da pazarı bekliyorum.tahlil için.belki de paztesi yaparım.artık duruma göre.benimki beni çok sever.dayanamaz gelir diye düşünüyorum.inşallah yanılırım.sen de bu arlara pek girmiyorsun.meşgulsün sanırım.senin son durum ne? oğlunun sağlığı ne durumda.iyimi?
waters bir şey sormak istiyorum. bu testte iki gün çift çizginin çıktığı gün yumurtlamanın olduğu gün mü yoksa yumurtanın çatladığı gün mü?
Merhaba Kızlar,
Öncelikle Waterss'çım, gözün aydın. Ne güzel, duymuş ve görmüşsün bebeğini. Çok güzelllllll, keyifli bir hamilelik olsun inşallah.
Rüzgar Deniz'cim, güzel Rüzgar'ımızın annesi, hoşgeldin. Zaman nasıl geçiyor, maşallah 40 demiş Rüzgar. Kolaylıklar diliyoruz sana bu yorgunlukların en keyiflisinde, moral için de sağol, gerçekten azmedip denemekten başka çare yok.
Hülya'cım, hoşgeldin canım, nasılsın?
o zaman iki pozitif günden sonraki nagatif günde yumurtanın döllenebilmesi için ortamda hazır sperm olabilmesi için nagatif günde birleşmek gerekiyor sanırım. bir önceki günden belki sperm kalmamıştır:sinifsinif::kedi:CADIARZUYumurtanın folikülden ayrılmaya çalıştığı baş verip çıkmaya çalıştığı anlar, pozitif testten sonra yaptığın bir sonraki test negatif ise işte yumurta o arada serbest kalıyor ve ortamda hazır sperm varsa dölleniyor.
o zaman iki pozitif günden sonraki nagatif günde yumurtanın döllenebilmesi için ortamda hazır sperm olabilmesi için nagatif günde birleşmek gerekiyor sanırım. bir önceki günden belki sperm kalmamıştır:sinifsinif::kedi:CADIARZU
taptaze Rüzgar resimleri :)
Maşallah Allahım bağışlasın.
ikinci pozitif çıkan günü değerlendirdiysen yeterli ama daha önce yazdığım gibi tek çizgi çıkan ilk gün istersen değerlendirebilirsin tabi. ama yumurtlama gerçekleşmiş oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?