38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi arkadaşım açık gördüm seni.Nasılsın.neler yapıyorsun.Çalışmalar ne alemde?Muhtemel adet tarihin ne zamandı arkadaşım.
 
valla ben birer çay kaşığı şeklinde hazırlıyordum tabii toplamda bir tatlı kaşığını geçiyordu biraz, ben de aç karnına hap niyetine ağzıma atıp çiğnemeden ya da ağzımın içine yaymadan bir bardak suyla içiyordum... içerken nasıl böğürüyordum anlatamam, son zamanlarda "bıraksam mı acaba" diye çok kararsız kalmıştım ama sonra mücadeleye devam deyip içmiştim... arı sütü bal polen hazır satılıyor zaten, ben dışarıda muhafaza ediyordum, buzdolabına değil, sebze dolabıma koyuyordum karanlık ve serin diye, sen bilirsin yine de :)

yorumun için çok teşekkürler :)
günaydın kızlar,

rüzgar'ın annesi maşallah oğluşuna pek bir adam olmuşşş , ele avucu gelir olmuşşş, allah nazarlardan saklasın.

Biraz naz yapmak onunda hakkı değil mi :))))))
merhaba canım :)

evet adam oldu da parmağında bile oynatmaya başladı yumurcak, amin canım :)

biraz naz? haklısın galiba, çok çok uzaklardan ve ne mücadelelerden sonra geldi :)

valla zaman çok hızlı geçiyor valla, çok teşekkürler... inşallah biz bu zorlukları aşarken biz de size kolay gelsin diyeceğiz yavrularınızla, benim hiç şüphem yok :) Bu işin en önemli kısmı azim ve moral zaten :)
 
kızlar doktordan mail geldi. Bir kutu daha hap içeceğim. Doktor kendini garantiyemi alıyor acaba, tam karar vermişken hamile kalmayayım diye :))))))))))))))))))

13-14 Ocak gibi kontrol histeroskopisi var eğer düzelmişsem ilk adetin 2.günü tedaviye başlayacağız.

Muhtemel tarih 5-6 şubat yani tam bir ay :))) ınşallah emeklerime / emeklerimize (cümlemiz ) değer.
 

Kontrol histereskopisini nasıl olacaksın arkadaşım.Narkoz vericekler mi?İnşallah problem kalmamıştır canım.Geç olsun hayırlısıyla olsun da.
 
Rüzgar deniz arkadaşım bebeğin çok tatlıymış canım.Benim için de kokla onu.Ne de güzel süt kokuyordur o şimdi.Allah iyilerle karşılaştırsın oğlunu arkadaşım.
 
Kontrol histereskopisini nasıl olacaksın arkadaşım.Narkoz vericekler mi?İnşallah problem kalmamıştır canım.Geç olsun hayırlısıyla olsun da.

evet narkoz verilecek ama bilirsin narkoz dedikleri derin uyku damardan bir ilaç veriyorlar uyuyorsun, birde derin uykuda horluyorsam rezalete bak :))))))))))))

inşallah problem bitmiştirde başlarız , tabiki bir ay erken, bir ay geç farketmez iş hayırlısıyla olsun.
 
Erverdi arkadaşım açık gördüm seni.Nasılsın.neler yapıyorsun.Çalışmalar ne alemde?Muhtemel adet tarihin ne zamandı arkadaşım.

merhaba canım;bir ara bakıp çıkmıştım .ama ben seni görmemiştim.şimdide yeni açtım.iyiyim canım şimdi beklemedeyim.çalışmalar bitti.4 5 gün gibi bir şafağım var.belki daha az.ctesi ya da pazarı bekliyorum.tahlil için.belki de paztesi yaparım.artık duruma göre.benimki beni çok sever.dayanamaz gelir diye düşünüyorum.inşallah yanılırım.sen de bu arlara pek girmiyorsun.meşgulsün sanırım.senin son durum ne? oğlunun sağlığı ne durumda.iyimi?
 

Merhaba Karamel'cim, senin işin emin adımlarla gidiyor ve rahnin histeroskopi işleminden sonra dinlenmiş ve kendine gelmiş olacak bu açıdan iyi ondan sonra 9 lık uzun bir yolculuğa çıkacak, az kaldı bir ay geçecek ve güzel sonuçlar alacağız Şubat ayında .
 

Hadi hayırlısı canım.inşallah haftaya senden müjdeli haberleri alırız.Aşılamadan vazgeçmiştin sanırım.Doğal yolla deniycektiniz yanlış hatırlamıyorsam.2010 bo şans getirsin hepimize arkadaşım.
Benim işler oldukça yoğun.Fırsat buldukça giriyorum.Bazı günler hiç vaktim olmuyor.Oğlum bu aralar iyi.Keyfi yerinde.3 gün tatilde beraberdik.Bana çabuk alışıyor.İşe başlayınca çok özlüyor bizleri.Akşamları bizi hiç rahat bırakmıyor.(Aman iyi olsun da ben şikayetçi değilim gerçi.)
Ben de yılın son günü 31 Aralıkta adet oldum.27.günde.Şimdi bal-çörekotu-tarçın yiyorum.Bu histereskopiden sonraki ilk adetimdi.Bu adetim çok fazlaydı.Acaba diyorum yapışıklık da mı vardı acaba.Çünkü benim adetim uzun yıllrdır hep az gelirdi.Çok sık ped değiştirmek zorunda kaldım.Bereket evdeydim de sorun olmadı.Neyse biraz uzun oldu.Yine görüşürüz arkadaşım.Bizim mesai de bitiyor zaten.
 
waters bir şey sormak istiyorum. bu testte iki gün çift çizginin çıktığı gün yumurtlamanın olduğu gün mü yoksa yumurtanın çatladığı gün mü?

Yumurtanın folikülden ayrılmaya çalıştığı baş verip çıkmaya çalıştığı anlar, pozitif testten sonra yaptığın bir sonraki test negatif ise işte yumurta o arada serbest kalıyor ve ortamda hazır sperm varsa dölleniyor.
 

Herada'cım sağol, dün bu kahverengi lekelenmemden ötürü ani karar verip dr a gittim, kalp atışlarını duymak kendini görmek güzeldi. Tabi dr arada beni aldı. Cumartesi 10 daki randevuma bekliyor. Kese ve çevresinde kanama görmedi ama plesentadan olabilir dedi, üfff.. canım ya onu dedi bunu dedi..gerçekten düşünmekten yoruldum, sonra rapor verdi ve bu hafta evde istirahat bugün tabi hep yattım çok az açık kahveengi lekelenme sabah ve öğleden sonra oldu..ilaç vermedi..böyle yatmakla düzelir inşallah, birazdan çıkıp kızı yuvadan alacağım tabi akşamları biraz ayakta kalmak durumundayım ama kendimi yormuyorum.
 
o zaman iki pozitif günden sonraki nagatif günde yumurtanın döllenebilmesi için ortamda hazır sperm olabilmesi için nagatif günde birleşmek gerekiyor sanırım. bir önceki günden belki sperm kalmamıştır:sinifsinif::kedi:CADIARZU
 

ikinci pozitif çıkan günü değerlendirdiysen yeterli ama daha önce yazdığım gibi tek çizgi çıkan ilk gün istersen değerlendirebilirsin tabi. ama yumurtlama gerçekleşmiş oluyor.
 

Karamel'cim, hayırlı uğurlu olsun, inşallah kontrol histeroskopin iyi geçecek, düşünsene inşallah iki aya kalmadan hamileliğini müjdeleyeceksin hayırlısıyla.

Güldürdün beni mesajını okurken, ben de en çok kafam ne tarafa dönük nasıl uyuyorum, horluyor muyum acaba anestezi altında ağız bir karış açık filan mı diye bayağı bir kuruyorum kafamda. Sonra da ohohoho onlar neler görmüşlerdir şimdiye, masum masum uyuyorumdur diye avutuyorum kendimi
 
Waterss'çım, içini ferah tut arkadaşım, sen de biliyorsun, sağlıkla ilerleyen pek çok gebelikte bu tarz lekelenmeler oluyor. Cehaletin güzelliği gerçekten de varmış, bilmemenin rahatlığı. Sen de diyorsun ya ilk ile bu hamileliğin arasında rahatlık açısından fark var diye, gerçekten de öyle bence de. Ancak bak, ne güzel tutunmuş bebişin sana, için ferah olsun, sağlıkla kucağına da alacaksın inşallah.

Hülya'cım iyi olmana, oğlunun keyfinin yerinde olmasına çokkk sevindim. Kürlere de başlamışsın, oh inşallah bu ay preseed'le senin de yüzün gülecek. Sevgiler, kolaylıklar canım.
 
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, bende tek yumurtayla tedaviye başladım. Bakalım transfere kadar götürebilecekmiyiz sağ salim. Dualarımıza çok ihtiyacımız var.
 
ikinci pozitif çıkan günü değerlendirdiysen yeterli ama daha önce yazdığım gibi tek çizgi çıkan ilk gün istersen değerlendirebilirsin tabi. ama yumurtlama gerçekleşmiş oluyor.

waters merhaba;
kaan kocatepenin uzman tv de verdiği bilgiye göre embiriyo rahime yerleşmeye çalışırken kılcal damarlarda çatlaklar olabilir bu da hafif kahverengi lekeler olarak ortaya çıkar ve endişelenecek bir şey yok diyor.)))) gördün mü bebeğin sana tutunmaya çalışıyor annesi:)
 
Kızlar Gunaydin..

Dun cok yogun bir gun gecirdim , Cerrahpasaya gittim once kadın dogum ordan gebe poliklinigi crl olcumu, ordan perinatolojiden ikili test icin gun alma, biyokimya lab gittim kan vermek icin ac karınla olman lazım dedi perşembe tekrar gidicem, cerrahpasa guzel hastane fakat git gel in çık sıra bekle telef oluyor insan :)
perinatoloji riskli gebelikler birimiymis onlar beni takip edecekler , hosuma gitti walla :) 14 ocakta gidip ikili test icin kan aldıracagım 29 ocakta da ayrıntılı USG var..
Islerimde cok yogun, kafamı kaldıramıyorum, topigi okuyup pek yazamıyorum lutfen kusuruma bakmayın kızlar..
hepinize sevgiler..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…