38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın çıtırlar,

yılsonu olduğu için (takvimler yeni yılı gösterse bile) hesapları kapatmaya uğraşıyoruz pek giremiyorum ancak giriş yapmasam bile 2 dk. girmeden okuyup durumları öğreniyorum.

3-5 gün daha bana müsade hepinizi çok öpüyorum

Melilayda, bunun 1'i 5'i yok ki arkadaşım, bize bir azimli yumurta ve bir azimli sperm yetiyor, inşallah bu tedaviyle yüzün güler. Gelişmelerden haberdar et bizi...

Karamel'cim, çok kolay gelsin sana. Çok özletme kendini.

Heradacım nasılsın guzelim görüşemiyoruz uzun zamandır, bizde de yıl sonu, raporlar, yeni yıl icin yeni duzenlemeler falan oldukca yogunuz, işler yogun ben yorgun nasıl olacak bilmem

Sağol Esterya'cım, bugün sonunda işe dönmeyi başardım. Yoğunluğunda kolaylıklar diliyorum canım. Şimdi okudum, cerrahpaşa'yı düşünmekle iyi etmişsin. Güzel gelecektir sonuçlar eminim, keyifli bir hamilelik olsun inşallah.

Esterya'cım bayağı yoğun bir gün geçirmişsin, bugün iş yerinde yorma kendini. Sen yanlış hatırlamıyorsam Beylikdüzü tarafında iki ayrı hastanede kontrollerini yaptırıyordun, bundan sonra Cerrhapaşa da mı olacaksın. İyi ve köklü bir hastanedir orası iyi yapmışsın bunlar önemli testler ve iyi takip gerektiriyor. 12. haftada sr un yapacağı ense pilisi kalınlığı down sendromu hakkında ip ucu veriyor o nedenle 12. hafta kontrolü önemli ve tabi iki test, hepsi güzel geçecek inşallah. Ben bugün 7+0 oldum.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bu sabah yine hepiniz benimleydiniz kızlar.

Erverdi cim, Allah kabul etsin dualarını gönlüne göre versin, bu ay bize hayırlı güzel haberler ver, haftasonunu bir atlatsak değil mi ?

Gukem, ilgine teşekkür ederim, inşallah öyledir, bugün daha iyiyim sanki.

Hülya'cım, senden de güzel habeleri alacağız inşallah, arazi koşullarında aman üşütme, oğlunda iyi sanırım sevindim.

Herada'cım
sağol, sana da geçmiş olsun tekrar aman dikkat et bak , yapacak çok işimiz var, senden de iyi habeler alacağız bu yılın başında.

Karamel'cim senin senin de kontrolün iyi geçecek, çok uzun zaman oldu bekleyeli ama değecek, bize bebek haberi vereceksin.

Melinayda, sana da bol şanslar ve güzel haberler vermeni bekliyoruz, Allah emeklerini boşa çıkarmasın, bebişine kavuşursun inşallah dualarım sizinle.

Balane'cım bir haber yaz neredesin herkes seni çok merak ediyor.

Denizatı'nın en son transfer aşaması öncesi grip durumu vardı bir daha haber alamadık. Umarım dönersin.

canım hayırlısıyla güzel haberler vereceksin, kontrol sonunda. Kendine dikkat et.

herada canım, sende hap'a başlamıştın değil mi? Kist oluşumunu engellemek içinmiş öyle dedi doktor. Öyle mi acaba ?

Waterss o minik kızımız büyümüş abla olmuş baksana 7+0

erverdi, allah kabul etsin canım

Karamel'cim,

DK hapı, evet kist oluşumunu engelliyor deniyor, ancak doktorum yumurtalıkları bu ay dinlendirelim diye verdi bu kez. Tüp denemesinden hemen sonra gitmiştim biliyorsun, ihtimal ondandır. ıki amaca birden hizmet ediyor yani.

Deniz Bulut'çum,

Sen nasılsın canım, yanlış hatırlamıyorsam yarın kontrolün değil mi?
evet ben de tam bunu yazmak için girmiştim herada cım. yarın kontrol ama inan zorla yaptırıyorum o iğneleri. nasıl olsa 75 iu menagon yumurtayı çok büyütmez bu işi bıraksam kendi kendine çatlamaz mı diye düşünüyorum. işten izin almak ble zor geliyor. bilmiyorum şimdi 4 iğne oldum bir terslik olabilir diye gideceğim gidersem de ama hiç ümidim yok ve bıktım. bu son sanırım bundan sonra elimi eteğimi çekeceğim. zaten belki aşılama yaptırmam çatlatma iğnesinden sonra doğal denerim. % 5-10 olasılık için 400 eur üste para vermeye gerek yok herhalde. hastanelerden de bıktım. olacağına varır

merhaba deniz;bir bakıyiim diye girmiştim seni açık gördüm.çıkmak üzereyim.....hoşçakal.kendine iyi bak.inşallah yarın herşey iyi olur.

Karamel'cim,

Bak bu yazıyı internetten buldum

"tedaviye hazırlık dönemi sırasında 1-2 aylık doğum kontrol hapı (microgynon, desolett, ginera vs) kullanılır. doğum kontrol hapları, sonra kullanılacak yumurtlama ilaçlarına yumurtalıkların vereceği cevabı arttıracaktır."

ınşallah diyorum.

Haklısın Deniz'cim, geçenlerde düşünüyordum ben de, bu tedavinin hangi aşaması en güzel diye, vallahi OPU anı diyeyim, öncesi ya da sonrası değil, OPU esnasında bir yokluğun içine giriyorsun, işte o esnada senden hiçbirşey yapman beklenmiyor ya, oh ya, en güzel an işte. Seni çok iyi anlıyorum, biz de nisan ayında tüpe başlarken, bunun sonu yok, bir kere yaptırırız olduysa oldu, yoksa ne yapalım yani diye prensip kararı almıştık, bak bugünlere geldik. Çok içten söylüyorum seni anlıyorum derken ama lütfen, Hale Hanım eğer yumurtayı beğenirse devamını getir. 75'lik doz geliştirmez de deme lütfen, neticede 3-5 taneyi değil, bir taneyi geliştirmeye çalışıyorlar ve sen de biliyorsun ki zaten ilaç almadan da yumurtan büyüyebiliyor, o yüzden gözünü seveyim, belki immature olan da gelişmiştir, belli mi olur? Ne olur iyi düşün, az ya da çok keşke hala fırsatım varken denemeye devam etseymişim demeyelim sonra. Lütfen arkadaşım ya.

heradacığım canım. çok teşekkür ederim güzel bir bilgi bu.

deniz hadi hayırlısı inşallah güzel haberle dönersin.

deniz, benim gittiğim yerin sitesinden bir hasta örneği,

Bayan S.K. 42 yaşında, öğretmen ve 20 yıllık evli. Hastanın yumurtalıkları çok küçük ve ilaçla sadece bir yumurta elde edilebildi. ılk başarısız tüp bebek denemesinin ardından artık ilaç kullanılmadan kendi doğal olarak ürettiği bir yumurtayı kullanarak tüp bebek denemeleri yapılmaya başlandı. Arka arkaya her ay tekrarlanan tedavilerin dördüncüsünde gebelik oluştu. Yaşlı gebelik nedeni ile amniosentez dahil tüm testleri normal olan hasta 39. haftada sezaryenle sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi.

Şanslı anne bebeğini güle güle büyüt. allah hayırlı, sağlıklı ve uzun yıllar nasip etsin inşallah....
Çok teşekkürler arkadaşım, darısı başına inşallah :) amiiiiiiin
Hayırlısı olsun hayatım, ümidini kaybetme ve olacağına inan lütfen, negatif düşünceleri aklına getirme sakın :)
Rüzgar deniz arkadaşım bebeğin çok tatlıymış canım.Benim için de kokla onu.Ne de güzel süt kokuyordur o şimdi.Allah iyilerle karşılaştırsın oğlunu arkadaşım.
Hülya'cığım çok teşekkür ederim, tabii koklarım, seve seve :) amiiiiiiiiiiiiinnnnnnn cümlemizinkini :)
inşallaaaaaaaahhhhhhh haftaya güzel haberler alacağız senden :)
Waterss lütfen kafana takma o kanamayı, bak kese ve çevresinde çok şükür kanama yok, belki de tutunma kanamasıdır, yorma lütfen kendini :)

Evet ne yapalım bir yumurta hiç yoktan iyidir. Şansımızı gittiği yere kadar götüreceğiz. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Benimde sağda solda immatüre iki yumurtam vardı. İğnesiz klomen ile büyüdü bir tanesi, şimdi menogona başladım, seninkide büyür inşallah. Umudumuzu yitirmemeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…