:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bu sabah yine hepiniz benimleydiniz kızlar.
Kızlar Gunaydin..
Dun cok yogun bir gun gecirdim , Cerrahpasaya gittim once kadın dogum ordan gebe poliklinigi crl olcumu, ordan perinatolojiden ikili test icin gun alma, biyokimya lab gittim kan vermek icin ac karınla olman lazım dedi perşembe tekrar gidicem, cerrahpasa guzel hastane fakat git gel in çık sıra bekle telef oluyor insan :)
perinatoloji riskli gebelikler birimiymis onlar beni takip edecekler , hosuma gitti walla :) 14 ocakta gidip ikili test icin kan aldıracagım 29 ocakta da ayrıntılı USG var..
Islerimde cok yogun, kafamı kaldıramıyorum, topigi okuyup pek yazamıyorum lutfen kusuruma bakmayın kızlar..
hepinize sevgiler..
Kızlar Gunaydin..
Dun cok yogun bir gun gecirdim , Cerrahpasaya gittim once kadın dogum ordan gebe poliklinigi crl olcumu, ordan perinatolojiden ikili test icin gun alma, biyokimya lab gittim kan vermek icin ac karınla olman lazım dedi perşembe tekrar gidicem, cerrahpasa guzel hastane fakat git gel in çık sıra bekle telef oluyor insan :)
perinatoloji riskli gebelikler birimiymis onlar beni takip edecekler , hosuma gitti walla :) 14 ocakta gidip ikili test icin kan aldıracagım 29 ocakta da ayrıntılı USG var..
Islerimde cok yogun, kafamı kaldıramıyorum, topigi okuyup pek yazamıyorum lutfen kusuruma bakmayın kızlar..
hepinize sevgiler..
Melilayda, bunun 1'i 5'i yok ki arkadaşım, bize bir azimli yumurta ve bir azimli sperm yetiyor, inşallah bu tedaviyle yüzün güler. Gelişmelerden haberdar et bizi...
Karamel'cim, çok kolay gelsin sana. Çok özletme kendini.
evet ben de tam bunu yazmak için girmiştim herada cım. yarın kontrol ama inan zorla yaptırıyorum o iğneleri. nasıl olsa 75 iu menagon yumurtayı çok büyütmez bu işi bıraksam kendi kendine çatlamaz mı diye düşünüyorum. işten izin almak ble zor geliyor. bilmiyorum şimdi 4 iğne oldum bir terslik olabilir diye gideceğim gidersem de ama hiç ümidim yok ve bıktım. bu son sanırım bundan sonra elimi eteğimi çekeceğim. zaten belki aşılama yaptırmam çatlatma iğnesinden sonra doğal denerim. % 5-10 olasılık için 400 eur üste para vermeye gerek yok herhalde. hastanelerden de bıktım. olacağına varırDeniz Bulut'çum,
Sen nasılsın canım, yanlış hatırlamıyorsam yarın kontrolün değil mi?
evet ben de tam bunu yazmak için girmiştim herada cım. yarın kontrol ama inan zorla yaptırıyorum o iğneleri. nasıl olsa 75 iu menagon yumurtayı çok büyütmez bu işi bıraksam kendi kendine çatlamaz mı diye düşünüyorum. işten izin almak ble zor geliyor. bilmiyorum şimdi 4 iğne oldum bir terslik olabilir diye gideceğim gidersem de ama hiç ümidim yok ve bıktım. bu son sanırım bundan sonra elimi eteğimi çekeceğim. zaten belki aşılama yaptırmam çatlatma iğnesinden sonra doğal denerim. % 5-10 olasılık için 400 eur üste para vermeye gerek yok herhalde. hastanelerden de bıktım. olacağına varır
Çok teşekkürler arkadaşım, darısı başına inşallah :) amiiiiiiinŞanslı anne bebeğini güle güle büyüt. allah hayırlı, sağlıklı ve uzun yıllar nasip etsin inşallah....
Hayırlısı olsun hayatım, ümidini kaybetme ve olacağına inan lütfen, negatif düşünceleri aklına getirme sakın :)kızlar doktordan mail geldi. Bir kutu daha hap içeceğim. Doktor kendini garantiyemi alıyor acaba, tam karar vermişken hamile kalmayayım diye :))))))))))))))))))
13-14 Ocak gibi kontrol histeroskopisi var eğer düzelmişsem ilk adetin 2.günü tedaviye başlayacağız.
Muhtemel tarih 5-6 şubat yani tam bir ay :))) İnşallah emeklerime / emeklerimize (cümlemiz ) değer.
Hülya'cığım çok teşekkür ederim, tabii koklarım, seve seve :) amiiiiiiiiiiiiinnnnnnn cümlemizinkini :)Rüzgar deniz arkadaşım bebeğin çok tatlıymış canım.Benim için de kokla onu.Ne de güzel süt kokuyordur o şimdi.Allah iyilerle karşılaştırsın oğlunu arkadaşım.
inşallaaaaaaaahhhhhhh haftaya güzel haberler alacağız senden :)merhaba canım;bir ara bakıp çıkmıştım .ama ben seni görmemiştim.şimdide yeni açtım.iyiyim canım şimdi beklemedeyim.çalışmalar bitti.4 5 gün gibi bir şafağım var.belki daha az.ctesi ya da pazarı bekliyorum.tahlil için.belki de paztesi yaparım.artık duruma göre.benimki beni çok sever.dayanamaz gelir diye düşünüyorum.inşallah yanılırım.sen de bu arlara pek girmiyorsun.meşgulsün sanırım.senin son durum ne? oğlunun sağlığı ne durumda.iyimi?
Waterss lütfen kafana takma o kanamayı, bak kese ve çevresinde çok şükür kanama yok, belki de tutunma kanamasıdır, yorma lütfen kendini :)Herada'cım sağol, dün bu kahverengi lekelenmemden ötürü ani karar verip dr a gittim, kalp atışlarını duymak kendini görmek güzeldi. Tabi dr arada beni aldı. Cumartesi 10 daki randevuma bekliyor. Kese ve çevresinde kanama görmedi ama plesentadan olabilir dedi, üfff.. canım ya onu dedi bunu dedi..gerçekten düşünmekten yoruldum, sonra rapor verdi ve bu hafta evde istirahat bugün tabi hep yattım çok az açık kahveengi lekelenme sabah ve öğleden sonra oldu..ilaç vermedi..böyle yatmakla düzelir inşallah, birazdan çıkıp kızı yuvadan alacağım tabi akşamları biraz ayakta kalmak durumundayım ama kendimi yormuyorum.
Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :)taptaze Rüzgar resimleri :)
Maşallah Allahım bağışlasın.
Dualarım hepinizle :)Merhaba arkadaşlar, bende tek yumurtayla tedaviye başladım. Bakalım transfere kadar götürebilecekmiyiz sağ salim. Dualarımıza çok ihtiyacımız var.
Hayırlısı olsun canım, inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın, yaş faktörünü de göz önüne alınıp bu testler yapılıyor biliyorsun canım, o yüzden çıkacak sonuç seni telaşlandırmasın :)Kızlar Gunaydin..
hepinize sevgiler..
aaaaa bak şimdi alsanaalsanasmile ben sana ne dedim? negatiflik yok!!! lütfen olumlu düşün Deniz'ciğim... zaman zaman moralimiz bozulabilir böyle zamanlarda ama pes etmek yok, lütfen boshayallersmileevet ben de tam bunu yazmak için girmiştim herada cım. yarın kontrol ama inan zorla yaptırıyorum o iğneleri. nasıl olsa 75 iu menagon yumurtayı çok büyütmez bu işi bıraksam kendi kendine çatlamaz mı diye düşünüyorum. işten izin almak ble zor geliyor. bilmiyorum şimdi 4 iğne oldum bir terslik olabilir diye gideceğim gidersem de ama hiç ümidim yok ve bıktım. bu son sanırım bundan sonra elimi eteğimi çekeceğim. zaten belki aşılama yaptırmam çatlatma iğnesinden sonra doğal denerim. % 5-10 olasılık için 400 eur üste para vermeye gerek yok herhalde. hastanelerden de bıktım. olacağına varır
evet ben de tam bunu yazmak için girmiştim herada cım. yarın kontrol ama inan zorla yaptırıyorum o iğneleri. nasıl olsa 75 iu menagon yumurtayı çok büyütmez bu işi bıraksam kendi kendine çatlamaz mı diye düşünüyorum. işten izin almak ble zor geliyor. bilmiyorum şimdi 4 iğne oldum bir terslik olabilir diye gideceğim gidersem de ama hiç ümidim yok ve bıktım. bu son sanırım bundan sonra elimi eteğimi çekeceğim. zaten belki aşılama yaptırmam çatlatma iğnesinden sonra doğal denerim. % 5-10 olasılık için 400 eur üste para vermeye gerek yok herhalde. hastanelerden de bıktım. olacağına varır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?