38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

HERADA;bende seninle opu konusunda aynı fikirdeyim.evet yaaa ne güzel bir yokluk değil mi bir hafiflik.bazen aklımdan kendimi iyi hissetmek için narkoz alasım geçiyor.delikafadulden

hehhe tek deli ben değilmişim.:roflol: valla ben de bayılıyorum o bayılma kısmına. millet anesteziden korkar ben uyusam da azcık rahatlasam diye can atıyorum. hele son kürtajda o kadar gergin ve üzgündüm ki hele bir de doğum sancısı çeken bir hamile ile 2 saat bekledikten sonra dr biran önce anesteziyi versin ve mümkünse de çok uzun uyuyayım diye dua etmiştim

Erverdi'cim Maaşallah saat kaçlarda kalkıyorsun, sabah yine dualarındaydık tahmin edebiliyorum. Ne güzel erken kalkabiliyorsun ?

Deniz Bulut'çum,

Bravo diyorum Memorial'e titizliklerinden dolayı ve gerçekten ben de ilk defa duyuyorum bu test işini. Ne güzel, bu arada bu kadar dozla büyümez dediğin yumurtana da maşallah. Spermler işlemden geçtikten sonra hareketlenmeleri artıyor bayağı diye biliyorum. ıçin ferah olsun, aynen dediğin gibi, olacağı varsa oluyor, olasılık hesaplarına bakmıyor bu iş. Gelişmelerden haberdar et bizi canım.

Erverdi merhaba canım, aç karnına mı içilecek ve adetin 7. günü mü başlanıyordu?

merhaba kızlar 2 deniz hülya açık görüyorum sizleri.keyifler iyidir inşallah.deniz 7 ;ben ilk ay uyguladığımda aç karnına denemiştim sonrasında farketmiyeceğini öğrendim 2nci denememde tok karnına içmiştim.adetin 3 üncü günü başlıyordum.o arkadaşta öyle tatbik etti.SEVGıLı RÜZGAR DENıZ;senin kürler dilimizden Allah a ulaştı.bak bir arkadaşım hamile şu anda.tabiikide herşey Allahtan belkide sebebp olmuştur bu kür.ama olsun.sana kendi adıma burada teşekkür ediyorumeğer sebep olduysa.Allah ta yavrunu rüzgarını sana bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah....belli mi olur kızlar ALLAH büyük.daha az önce duamdaydınız hepimiz hem kendim için hem sizin için diledim hayırlısından.bende 2 ay denedim bu kürü.1 ay ara verdim.şimdi 2 günüm var adet olmam için.inşallah olmam.o zaman bir sürpriz de ben yaparım inşalla kızlar

ah kızlar yanlış söylemişim patikler sormuş.olsun bilkgi bilgidir hepimizin yararına

kızlar biraz rahatladım :)

benim hap pazar içtim bitti, boş 4. günüm genelde 4 yada 5 gün adet olurdum. Ama çok merak ediyorum bir sıkıntı olacak mı diye normalde her kürtajda 2 ufak müdahale ile olan adet, histeroskopi sonrası rahat olmalı diye düşünüyorum ama genede stres yaptım.

Hülya, sende demişsin ya yoğun oldum valla yoğun olmayı özlemişim şimdi hap kullanmasaydım şöyle bol bol olsaydı güzel olurdu. Ve muhtemel senin ltihap sonrası düzeldiği için yoğun oldun.

Erverdi'cim Maaşallah saat kaçlarda kalkıyorsun, sabah yine dualarındaydık tahmin edebiliyorum. Ne güzel erken kalkabiliyorsun ?

merhaba watersçım;bu aralar ben bende değilim evde geceleri hayalet oluyorum geziyorum.bbo:)arada uykum kaçıyor.sanırım beklemenin stresinden olsa gerek.ama uzun zamandır sanki Allah tarafından bir uyanıyorum uynadığım gibi sabah ezanı okunuyor.eh bende üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum.amam arda kaçırıyorum.normaldede 7 de ayaktayımdır.yani kalakamadığım zamanlar.bir daha da yatmam.ama inanın kalktığım zaman hepimiz için diliyorum.(bana adını söyleyenlerin adını söylüyorum heealkisalkisalkis

Erverdi arkadaşım bilgisayarda sayfayı alta indirmiştim bu arada ofiste yoğun çalışıyorum.Bir ara size bakayım dedim.
Ben de bu ay bal-çörekotu-tarçın yapıyorum ama bu karışım benim mideme dokunuyor herhalde kaç gündür midem kötü.ıncir kürünü ben de denemek istiyordum ama bu ay da kaçırdım sanırım.Bugün benim 8.günüm.Hem iki kür birden uygulanmıyor sanırım.
Senin adete çok az kalmış.Hadi hayırlısı arkadaşım.Dualarım seninle.

Evet ne yapalım bir yumurta hiç yoktan iyidir. Şansımızı gittiği yere kadar götüreceğiz. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

kesinlikle bir yumurta yeter, zaten bir yumurta bir spermden bebek olmuyor mu :)))))))))

canım aşılamanın günü diye birşey yok, yumurtan yeterli büyüklüğü gelmişse çatlatma iğnesinden 24-36 saat arasında aşılama yapılıyor.

bence yarın yaptırılar sana iğneyi ve muhtemel 20mm falan olur. eşinin spermlerine gelince olunca oluyor işte ancak benim doktor (şu andaki) babamızın çocuğunun olmasını referans kabul etmedi. Eskiden olmuş olabilir esas şimdi nasıl dedi. Sonra babamıza dönüp eşin seni aldatmış olabilir sen babayım sanırsın ama ya değilsen ben hastamı niçin riske atayım demezmi :)))))))))

O yüzden biz nasıl önceden çocuğumuz olsada bu tekrar hamile olacağımızın kanıtı değilse erkekler içinde aynı şey geçerli fakat toplum olarak erkeğin çocuğu varsa tamam diyoruz sorun bizde

erverdi , inşallah güzel haber vereceksin.

esterya, neredesin güzel hamile ses ver.

watersscığım senin ctesi değil mi

herada , sen nasılsın arkadaşım bu adette gidiyorsun değil mi tekrar kontrole.

Son düzenleyen: Moderatör:

Karamel arkadaşım ben de yeni evlendiğimde doğum kontrol ilacı içmiştim.hatta garanti olsun diye düğüne bir ay kala başlamıştım.6 ay kullanmıştım o zaman.O hap da benim adetimi bayağı bir azaltmıştı.Gerçi gecikme yapmıyor tam gününde getirtiyor dk.ilacı.Senin de gecikmez yarın gelir sanırım.
Benim adet hem çok yoğun hem de parça parça geldi bu ay ama bilmiyorum senin yorumun da bayağı mantıklı bence.

merhaba deniz bulut;bugün yine kötümsersin.daha dün yazdım yazdıklarımı okumadın mı?ne olduğu belli olmayan rahim,yaşlı yumurta,düşük sperm yarı tıkalı tüp demişsin..yaa arkadaşım.benim arkadaş 48 yaşında,onun rahim yapısındada doğuştan yapısal bozukluk vardı.dr ona önce küçük bir ameliyat olman lazım hamile kamadan önce demişiti.kimi dr da boşuna yapmayın demişti.fdsh ı 20 lerdeydi,ve kız isitiyordu ama eşi istemiyordu bir daha tüp.boşuna para vericez diye.o da incire başlamıştı son 2 ay.yüzde 5 ile yüzde 3 gibi bir şans veriyorlardı.ve karşına çıktığı dr yaş diyordu.bu ay illede yapmak zorunda değilsin.hem sen dememişmiydin yoksa herada mı demişti.karıştırıyor olabilirim.takip yapılıp hangi ayda daha iyi gelişme görülürse o zaman yaparız diye.sende öyle yapabilirsin..istersen başla incirebir ay güzel bir karnın ağrısın.sonra bir daha ki aya inşallah daha çok yumurtayla denersinincir konusunda örgütlüyorumheheheh.tabiiki karar verici sensin.ben kendi düşüncelerimi yazdım hoşçakal

kızlar esteryadan ses çıkmadı. bugünü hastanede geçti sanırım ..inşallah herşey yolundadır

bana bugün iğneni yap cumartesi sabah gel dediler. eşin durumuu sormayı unuttum. yine arayayım. kaç günlük sperm gerekir ki?

Karamel'cim,

Yazmayı unuttum daha önce, kusura bakma, belki biliyorsundur. Doğum kontrol hapı kullandığım ilk ay, lekelenmem öyle tuhaftı ki, dayanamayıp doktoru aramıştım, o da hapın reglimi azalttığını, yaşadığımın lekelenme olmadığını söylemişti. Aman dikkat et canım o yüzden, yoğunluğu değişik olabilir yani. Benim hapın bitmesine 10 günden az kaldı, bakalım bir sonraki hafta gideceğim bakalım inşallah.

heada 2 haftaya başlıyorsun o zaman yeni tedaviye hadi bakalım hayırlı olsun olaca bu sefer kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim bilgi için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…