Karamel'cim,
Yazmayı unuttum daha önce, kusura bakma, belki biliyorsundur. Doğum kontrol hapı kullandığım ilk ay, lekelenmem öyle tuhaftı ki, dayanamayıp doktoru aramıştım, o da hapın reglimi azalttığını, yaşadığımın lekelenme olmadığını söylemişti. Aman dikkat et canım o yüzden, yoğunluğu değişik olabilir yani. Benim hapın bitmesine 10 günden az kaldı, bakalım bir sonraki hafta gideceğim bakalım inşallah.
bana bugün iğneni yap cumartesi sabah gel dediler. eşin durumuu sormayı unuttum. yine arayayım. kaç günlük sperm gerekir ki?
deneriz canım ama adamları ikna edip şimdiden keçiboynuzuna nasıl başlatacağız bakalım. malum her ay kullanılan spermlerde 3 ay önceden gelenlermiş. yine şimdi internette okudum ilaç-bitki ne kullanıyorsanız etkisi 3 ay sonra çıkar diyordu. kötümserlik konusunda da haklısın hareketlilik bir ihtimal morfoloji bozuk ve sayı az olan doktorun aşılama gerekir denen eşimin 4 hamileliği olduktan sonra (hayır karamel in dediği gibi eşi aldattı desem kendimden eminim yerimseniben) herşey mümkün.
İnşallah sevgili Deniz Bulut, umarım 2010'u peşi sıra hamilelik müjdeleri vererek yaşamaya başlarız...
Şu 3-5 günlük perhiz muhabbetine bir ek yapayım. Tutan aşılamamızda doktorumuz tedaviye başladığımız andan itibaren yasak dedi. Tam 12 günlük bir perhiz sonrası örnek vermişti eşim. Bilmiyorum doktorun aklındaki neydi...
Şu 3-5 günlük perhiz muhabbetine bir ek yapayım. Tutan aşılamamızda doktorumuz tedaviye başladığımız andan itibaren yasak dedi. Tam 12 günlük bir perhiz sonrası örnek vermişti eşim. Bilmiyorum doktorun aklındaki neydi...
bende sağda bir immature solda bir antral vardı. dr aşılama ile tüpün bu yaşta şansı hemen hemen aynı dedi. immature yetişmez dedi. olursa belki aşılama yapılacak. sen marmara ünv sinde mi yaptırıyorsun? tüp herhalde?
Yok bende memorialdeyim canım, Hale hanıma gidiyorum çok memnunum. Sanırım seninle aynı günlerde ordaymışız:)) Benim bugün 8. günümdü 11,5 olmuş büyüklüğü, nur hanım baktı banada bugün. Cumartesi yine kontrolüm var. Biz mikroenjeksiyon yapacağız sanırım, tabi tek yumoşum o zamana kadar gelebilirse. Herkese memoriali tavsiye ederim, her kontrolde e2 bakmadan ilaç vermiyolar bile. 2 kez mikroenjeksiyon yaptırdım bir kez bile e2 baktıklarını hatırlamıyorum. Sen kaçıncı günündesin, sana neden aşılama dedi hale hanım?
Herada;benim bildiğim o 12 gün ilişki yasak.erkeğin ......ması yasak değil son 3 güne kadar.çünkü bir kere yüzümü kızartarak tüp hemşiresine sormuştum ilişki yasak mı diye:kedi:içine ........maması gerektiğini rahimin boş olması gerektiğini söylemişti...
Merhaba Arkadaslar,
ben 39 yasindayim ve anne olmak icin ugrasiyorum, almanyada yasadigim icin, buradaki doktorlara pek güvenemiyorum, bugün memorial Hastanesinden Dr. Güvenc le konustum allahin izniyle 2 kinci ayda baslamak istiyorum tedaviye. Aranisda memorial de tedavi olmus olanlar varmi? Ilk Tüp bebek tedavim oldugundan cok korkuyorum. 2 sene önce amerikada yasiyordum ve orada asilama yaptirdim malesef tutmadi. Insallah dogru bir secim yapmisimdir hastaneyle, insallah. Allah hepimizin dualarini kabul etsin ve hepimizin kucagina bir yumurcak versin.
Merhaba Arkadaslar,
ben 39 yasindayim ve anne olmak icin ugrasiyorum, almanyada yasadigim icin, buradaki doktorlara pek güvenemiyorum, bugün memorial Hastanesinden Dr. Güvenc le konustum allahin izniyle 2 kinci ayda baslamak istiyorum tedaviye. Aranisda memorial de tedavi olmus olanlar varmi? Ilk Tüp bebek tedavim oldugundan cok korkuyorum. 2 sene önce amerikada yasiyordum ve orada asilama yaptirdim malesef tutmadi. Insallah dogru bir secim yapmisimdir hastaneyle, insallah. Allah hepimizin dualarini kabul etsin ve hepimizin kucagina bir yumurcak versin.
istenmeyen misafir yine geldi ha Çok üzgünüm çoookinşallah bir sonraki ay aşılamada tutar artık. bu senenin ilk müjdesini senden almayı çok isterdim. belki bir sonraki ay yine ilk müjdeyi sen verirsin. ama 2010 da mutlaka şeytanın bacağını kıracağına inanıyorumopuyorumnanaktanben dedim kızlar size benimki beni pek sever diye.bir gün daha duramadı yaa.yarın tahlil yaptıracaktım.namaz bitti,duadayım.hissettim az bişey.kestim duayı baktım.bu bana yapılırmı kardeşim.sırnaşık şey,ne karın ağrısı vardı ne sivilce.oyuna getirdi beni.yahu duayı da yarıda kestim iyimi.hakkımda hayırlısı buymuş dedim.Allahım sen hakkımızda hayırlısı ve dedim kendim sizin çin.işte böyle.giti caaanım 2 yumurtam.şimdi karıştır da yenisini ara dur.neyse yaaa canım sağolsun.benden kıymetlimi.hem olsaydıda sizinle birlikte olmıycaktı di mi karamel,herada deniz.,artık bundan sonra 2010 yılının incir güzelleri oluruz.yarın dr a giderim bi baksın kist oluşmuşmu diye yine klomene başlarım sanırım.bir dahaya 2 yumurta olursa yine aşılama yapmalı galiba.hiç istemesmde.nette sorun var galiba 2 kere yazdım gitmedi.bakalım bu gidecekmi.neyse kızlar, görüşmek üzere hoşçakalııııın.kahvaltımı hazırlıyiiim kociyi kaldıriyiiim.öptüm güzeller
Merhaba Arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?