38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım benim sağol, ben hapla korunurken bile hep 26. gün olurdu muhtemel yarın. normalde de adet döngüm 26, inşallah yapışıklık falan kalmamıştır benim aklım adette değil açıkcası yapışıklıkta.

bana bugün iğneni yap cumartesi sabah gel dediler. eşin durumuu sormayı unuttum. yine arayayım. kaç günlük sperm gerekir ki?

3 günlük ama 5 günü geçmeyecekmiş. Süre uzadıkça sayı artar hız azalırmış, süre kısaldıkça sayı azalır hız artarmış.

yok anam yok :smiley-cool: bende benim adamın onurunu 2 kere de ben hamile kaldım diye kurtardım , (geçmişte anlatmışımdır kesin ) bu seferde doktor bana bu beyefendiden mi demişti :)))))))))))

ınşallah sevgili Deniz Bulut, umarım 2010'u peşi sıra hamilelik müjdeleri vererek yaşamaya başlarız...

Şu 3-5 günlük perhiz muhabbetine bir ek yapayım. Tutan aşılamamızda doktorumuz tedaviye başladığımız andan itibaren yasak dedi. Tam 12 günlük bir perhiz sonrası örnek vermişti eşim. Bilmiyorum doktorun aklındaki neydi...

valla ilk kez duydum bu kadar uzun süreyi ama vardır bir bildiği tabiki, baksana tutmuştu zaten

Karamel'cim, için rahat olsun, kontrole az kaldı hem, iyi haberler vereceksin arkadaşım ya, yapışıklık geçmişte kaldı

örnek vermişti değil mi? o spermler kullanılmamıştı yani. valla 12 gün sonra normal çıktıysa değerler süper olmalı demek ki ben spermler şu anda 3 günlük cumartesiye 5 günlük olur dedim bugün boşalsın dedi. ay artık ilişkiyle mi diye soramadım. aşılama olduğuna göre ilişki de olur herhalde :kedi:

Herada;benim bildiğim o 12 gün ilişki yasak.erkeğin ......ması yasak değil son 3 güne kadar.çünkü bir kere yüzümü kızartarak tüp hemşiresine sormuştum ilişki yasak mı diye:kedi:içine ........maması gerektiğini rahimin boş olması gerektiğini söylemişti...

ooooooooooooo deniz karayurt açık görüyorum seni.hoşgelmişsin.büyüdümü bebeğin?

Merhaba Arkadaslar,

ben 39 yasindayim ve anne olmak icin ugrasiyorum, almanyada yasadigim icin, buradaki doktorlara pek güvenemiyorum, bugün memorial Hastanesinden Dr. Güvenc le konustum allahin izniyle 2 kinci ayda baslamak istiyorum tedaviye. Aranisda memorial de tedavi olmus olanlar varmi? Ilk Tüp bebek tedavim oldugundan cok korkuyorum. 2 sene önce amerikada yasiyordum ve orada asilama yaptirdim malesef tutmadi. Insallah dogru bir secim yapmisimdir hastaneyle, insallah. Allah hepimizin dualarini kabul etsin ve hepimizin kucagina bir yumurcak versin.

Yok bende memorialdeyim canım, Hale hanıma gidiyorum çok memnunum. Sanırım seninle aynı günlerde ordaymışız:)) Benim bugün 8. günümdü 11,5 olmuş büyüklüğü, nur hanım baktı banada bugün. Cumartesi yine kontrolüm var. Biz mikroenjeksiyon yapacağız sanırım, tabi tek yumoşum o zamana kadar gelebilirse. Herkese memoriali tavsiye ederim, her kontrolde e2 bakmadan ilaç vermiyolar bile. 2 kez mikroenjeksiyon yaptırdım bir kez bile e2 baktıklarını hatırlamıyorum. Sen kaçıncı günündesin, sana neden aşılama dedi hale hanım?

aynı günümüzdeymişiz. benim de 8 bugün.sabah birbirimizi görmüşüzdür de. senin fsh kaçtı? benimki 17 bu ay. bana hale hn tüp de yapabiliriz az ilaçla doğal siklüste büyütüp yumurtayı dedi ama olasılık çok düşük ücret çok yüksek oluyordu bu işlem için. doğal yoldan da hamileliklerim olduğu için aşılama da olabilir ileri yaşta 1-2 yumurta olunca tüp ile olasılık aynı gibi dedi. aşılamayı seçtim. ileride 5-6 yumurtalık bir rezerv denk gelirse o zaman yaptırırım diye. benimki günde 75 iu menagon ile 17,5 mm olmuş bugün. aşılama için bile e2 ve lh a bakıp öyle söylediler bu akşam çatlatma iğnemi yaptırmamı. hayırlısı ikimiz için de

hii nasıl yani? bana hemşire ilişkisiz demedi ben de nasıl olsa tüp değil bu aşılama içeride biraz daha sperm olsun diye preseed ile çalıştım bu akşam. ne zararı olacak ki?

hoşgeldin buffypolly... ich grüss dich a.s ben memorialda hiç tedavi olmadım ama çevremde burada tedavi olan çok insan var. tüp bebek konusunda oldukça iyi bir hastane. umarım herşeyin yolunda gider....sevgiler,

ben dedim kızlar size benimki beni pek sever diye.bir gün daha duramadı yaa.yarın tahlil yaptıracaktım.namaz bitti,duadayım.hissettim az bişey.kestim duayı baktım.bu bana yapılırmı kardeşim.sırnaşık şey,ne karın ağrısı vardı ne sivilce.oyuna getirdi beni.yahu duayı da yarıda kestim iyimi.hakkımda hayırlısı buymuş dedim.Allahım sen hakkımızda hayırlısı ve dedim kendim sizin çin.işte böyle.giti caaanım 2 yumurtam.şimdi karıştır da yenisini ara dur.neyse yaaa canım sağolsun.benden kıymetlimi.hem olsaydıda sizinle birlikte olmıycaktı di mi karamel,herada deniz.,artık bundan sonra 2010 yılının incir güzelleri oluruz.yarın dr a giderim bi baksın kist oluşmuşmu diye yine klomene başlarım sanırım.bir dahaya 2 yumurta olursa yine aşılama yapmalı galiba.hiç istemesmde.nette sorun var galiba 2 kere yazdım gitmedi.bakalım bu gidecekmi.neyse kızlar, görüşmek üzere hoşçakalııııın.kahvaltımı hazırlıyiiim kociyi kaldıriyiiim.öptüm güzeller

hoşgeldin ben 2 kere görüşmeye gittim ama tüplerimi maddi nedenlerle orada yaptıramadım. bu ay aşılamamı yaptırıyorum orada. bence istanbuldaki en iyi merkez. dogru karar vermişsin diyorum. hayırlı olsun tedavin.

istenmeyen misafir yine geldi ha Çok üzgünüm çoookinşallah bir sonraki ay aşılamada tutar artık. bu senenin ilk müjdesini senden almayı çok isterdim. belki bir sonraki ay yine ilk müjdeyi sen verirsin. ama 2010 da mutlaka şeytanın bacağını kıracağına inanıyorumopuyorumnanaktan

canım hoşgeldin, faydalı paylaşımlarda bulunuruz inşallah.

günaydın kızlar,

deniz bulut, aşılama olduğu için ilişkinin hiçbir zararı yok hatta faydası var.

bakalım ben hala bekliyorum bugün 5. boş günüm normalde hap kullanırken hep 5. boş günde olurdu. Allah günah yazmasın ama sıkıldım valla.

Menepozdaki kadına bile hap verseler boş gününde kanama oluyor, üstelik adam benim yumurtaları gördü, kürtajdan hemen sonrada yumurta vardı. E ozaman nerede kanama, düzelmedimi acaba bu yapışıklık.

Düşünüyorumda zaten mevcut yapışıklık kanamama engel değildi sadece miktar azdı, şimdi temizlendi eee niye olmuyor.

Amannn bunalım günündeyim galiba bana bakmayın siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…