ben dedim kızlar size benimki beni pek sever diye.bir gün daha duramadı yaa.yarın tahlil yaptıracaktım.namaz bitti,duadayım.hissettim az bişey.kestim duayı baktım.bu bana yapılırmı kardeşim.sırnaşık şey,ne karın ağrısı vardı ne sivilce.oyuna getirdi beni.yahu duayı da yarıda kestim iyimi.hakkımda hayırlısı buymuş dedim.Allahım sen hakkımızda hayırlısı ve dedim kendim sizin çin.işte böyle.giti caaanım 2 yumurtam.şimdi karıştır da yenisini ara dur.neyse yaaa canım sağolsun.benden kıymetlimi.hem olsaydıda sizinle birlikte olmıycaktı di mi karamel,herada deniz.,artık bundan sonra 2010 yılının incir güzelleri oluruz.yarın dr a giderim bi baksın kist oluşmuşmu diye yine klomene başlarım sanırım.bir dahaya 2 yumurta olursa yine aşılama yapmalı galiba.hiç istemesmde.nette sorun var galiba 2 kere yazdım gitmedi.bakalım bu gidecekmi.neyse kızlar, görüşmek üzere hoşçakalııııın.kahvaltımı hazırlıyiiim kociyi kaldıriyiiim.öptüm güzeller
ben dedim kızlar size benimki beni pek sever diye.bir gün daha duramadı yaa.yarın tahlil yaptıracaktım.namaz bitti,duadayım.hissettim az bişey.kestim duayı baktım.bu bana yapılırmı kardeşim.sırnaşık şey,ne karın ağrısı vardı ne sivilce.oyuna getirdi beni.yahu duayı da yarıda kestim iyimi.hakkımda hayırlısı buymuş dedim.Allahım sen hakkımızda hayırlısı ve dedim kendim sizin çin.işte böyle.giti caaanım 2 yumurtam.şimdi karıştır da yenisini ara dur.neyse yaaa canım sağolsun.benden kıymetlimi.hem olsaydıda sizinle birlikte olmıycaktı di mi karamel,herada deniz.,artık bundan sonra 2010 yılının incir güzelleri oluruz.yarın dr a giderim bi baksın kist oluşmuşmu diye yine klomene başlarım sanırım.bir dahaya 2 yumurta olursa yine aşılama yapmalı galiba.hiç istemesmde.nette sorun var galiba 2 kere yazdım gitmedi.bakalım bu gidecekmi.neyse kızlar, görüşmek üzere hoşçakalııııın.kahvaltımı hazırlıyiiim kociyi kaldıriyiiim.öptüm güzeller
deniz bulut, waters, karamel merhaba kızlar açık gördüm de sizleri bir merhaba diyeyim dedim
hii nasıl yani? bana hemşire ilişkisiz demedi ben de nasıl olsa tüp değil bu aşılama içeride biraz daha sperm olsun diye preseed ile çalıştım bu akşam. ne zararı olacak ki?
günaydın kızlar,
deniz bulut, aşılama olduğu için ilişkinin hiçbir zararı yok hatta faydası var.
bakalım ben hala bekliyorum bugün 5. boş günüm normalde hap kullanırken hep 5. boş günde olurdu. Allah günah yazmasın ama sıkıldım valla.
Menepozdaki kadına bile hap verseler boş gününde kanama oluyor, üstelik adam benim yumurtaları gördü, kürtajdan hemen sonrada yumurta vardı. E ozaman nerede kanama, düzelmedimi acaba bu yapışıklık.
Düşünüyorumda zaten mevcut yapışıklık kanamama engel değildi sadece miktar azdı, şimdi temizlendi eee niye olmuyor.
Amannn bunalım günündeyim galiba bana bakmayın siz.
Merhaba Erverdi, bende mesajları okuyordum şimdi. Sana da cevap yazdım az önce.
Karamel'cim uzun zamandır , bu konunun üzerinde takipte olduğundan bende öyleydim insan piskolojik olarak yıpranıyor, yoruluyor ve dışa vurumlarımız oluyor bu normal ama tekrar toparlanıp yola devam edeceğiz tabi. Anladığım kadarı ile DK hapın bitti ve olmayı bekliyorsun, 5. boş gün daha bitmedi her an olabilirsin, yumurtanı da görmüştü doktor biraz daha beklememiz lazım, yapışıklık tekrar neden olsun ki ama seni anlıyorum ben de öyleyim başımdan bir şey geçince acaba yine mi piskolojisine giriyoruz. Şimdi bugün ya da yarın gelir, herşey normaldir gerçekten bak,,çünkü yazdıkların ve yaptırdığın her şey normal gidiyor gelecek bak. Ne garibiz değil mi bir gelmesin diye dualar ederiz, bir aman gelsin diye gözünün içine bakarız. Kadın olmak ne zor.
devam waters tabiiki de devam.son yumurtaya kadar.tabi paracıklarda bitene kadar guclubacismile.KARAMEL;şimdi aklıma geldi de bugün bir iki bardak adaçayı içsene...rahim kaslarını açma adet söktürme özelliği varmış.bu yüzden hamilelere önerilmiyormuş daha öncede söylemiştim ama.seninkide çok inatçı.gelmemekte.aklıma başka bişey gelmedi hoşçakalın kızlar
Deniz Bulut merhaba, ben konuya hakim değilim ama bence bir sakınca olmaz, olayın temeline ve teorisine baktığında sen aşılama yapılan ortama yabancı bir madde göndermiyorsun ki, olsa orada uyarırlardı. Bence için rahat olsun. Bu arada şimdi hangi tarihi beklemeye başladık. Bu arada ben de evdeyim pazartesi günüden beri yatıyorum, son iki gündür kahverengi lekelenmem geçti gibi sarı akıntı oluyor o da normal, ama ayakta gezmeye korkuyorum sanki olacakmış gibi yarın 10:00 da kontrolum var, orada belli olur.
Hadi bu ay senden güzel bir haber alalım inşallah.
günaydın kızlar,
deniz bulut, aşılama olduğu için ilişkinin hiçbir zararı yok hatta faydası var.
bakalım ben hala bekliyorum bugün 5. boş günüm normalde hap kullanırken hep 5. boş günde olurdu. Allah günah yazmasın ama sıkıldım valla.
Menepozdaki kadına bile hap verseler boş gününde kanama oluyor, üstelik adam benim yumurtaları gördü, kürtajdan hemen sonrada yumurta vardı. E ozaman nerede kanama, düzelmedimi acaba bu yapışıklık.
Düşünüyorumda zaten mevcut yapışıklık kanamama engel değildi sadece miktar azdı, şimdi temizlendi eee niye olmuyor.
Amannn bunalım günündeyim galiba bana bakmayın siz.
aynı günümüzdeymişiz. benim de 8 bugün.sabah birbirimizi görmüşüzdür de. senin fsh kaçtı? benimki 17 bu ay. bana hale hn tüp de yapabiliriz az ilaçla doğal siklüste büyütüp yumurtayı dedi ama olasılık çok düşük ücret çok yüksek oluyordu bu işlem için. doğal yoldan da hamileliklerim olduğu için aşılama da olabilir ileri yaşta 1-2 yumurta olunca tüp ile olasılık aynı gibi dedi. aşılamayı seçtim. ileride 5-6 yumurtalık bir rezerv denk gelirse o zaman yaptırırım diye. benimki günde 75 iu menagon ile 17,5 mm olmuş bugün. aşılama için bile e2 ve lh a bakıp öyle söylediler bu akşam çatlatma iğnemi yaptırmamı. hayırlısı ikimiz için de
canım düzelmiştir yaaa. ben de uzun yıllar hap içtim. benim de genelde 5. gün olurdu ama bazen 4. gün bazen de 6. gün gelirdi. sen stres yapma yoksa stres yaptıkça hapa rağmen gecikir bak
haklısın canım ya, normalde olmayayım deriz, şimdi olsamda herşey rayına girse diyorum. .
aslında hap kullanırken de hep 5. günde olurdum ozamanda ya hamileysem stresi basar, eşimin kafasını yerdim keşke ek korunma yapsaydık diye. Ya bunlarda çok uzun yıllar önce değil 1 yıl önceydi.
Bilmiyorum canım sıkkın
doğru söylüyorsun. En sinir olduğum insan tipidir sürekli yakınanlar ama sürekli yakınıyorum ya, kişilik bozukluğumu baş gösterdi bende :delikafaduldendelikafadulden
Olsun bazen bizlerde yakınırız, burada istediğin kadar yakınabilirsin içini burada dökmeyip nerede dökeceksin. Ben de sevmem ama kafama bir şey takılırsa ben de sorup dururum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?