38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya


dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun. Biz hiç illa demiyoruz ki hep hayırlısını istiyoruz ara ara moralimiz bozulsada hepimiz için isteğim hayırlı ise olsun, hayırsızsa olmasın.
 
deniz bulut, waters, karamel merhaba kızlar açık gördüm de sizleri bir merhaba diyeyim dedim
 

Erverdi canım o zaman önümüzdeki ay aşılama yaptırabiliyorsan onu dene derim. Ama üzülme son iki ayı yumurta takibi yapıp değerlendirdin boş geçirmedin, şimdi biliyoruz ki bu iş yumurta takibi ve doğal yolla çok uzar, o seçeneği artık unutup bir kenara koyalım onu eledik, şimdi aşılama ile yola devam edelim o zaman sıkma canını zaten maddi durumu düzeltince tüp denemek istiyor bu zaman içerisinde zamanı boş geçirmek istemiyordun planın işliyor aslında, tüpe inşallah gerek kalmadan aşılama ile sonuç alacağız. Şimdi önümüzdeki aya bakacağız bu ay bitti. Yola devam tamammı.
 
merhaba canım, derdim var bölümünde acayip bir konu var onu okuyorum. Midem kasıldı stresten. Adamın biri işyerinde minik bir köpeği varmış onu dövüyormuş orada çalışan bir arkadaş yardım istedi. Hayvan koruma derneğiyle plan yapıldı gidildi adam köpeği kaçırdı falan, merakla okuyorum. Adamın döverek öldürdüğü kaçıncı köpekmiş millet işinden olmamak için ses çıkarmıyormuş . offffffffff allahım ya
 
hii nasıl yani? bana hemşire ilişkisiz demedi ben de nasıl olsa tüp değil bu aşılama içeride biraz daha sperm olsun diye preseed ile çalıştım bu akşam. ne zararı olacak ki?

Deniz Bulut merhaba, ben konuya hakim değilim ama bence bir sakınca olmaz, olayın temeline ve teorisine baktığında sen aşılama yapılan ortama yabancı bir madde göndermiyorsun ki, olsa orada uyarırlardı. Bence için rahat olsun. Bu arada şimdi hangi tarihi beklemeye başladık. Bu arada ben de evdeyim pazartesi günüden beri yatıyorum, son iki gündür kahverengi lekelenmem geçti gibi sarı akıntı oluyor o da normal, ama ayakta gezmeye korkuyorum sanki olacakmış gibi yarın 10:00 da kontrolum var, orada belli olur.

Hadi bu ay senden güzel bir haber alalım inşallah.
 
Deniz Bulut'çum, yok yahu, tutan aşılamada o spermler kullanılmıştı. Yasak deyince, tümden yasakladık biz de. ınsanın ikili ilişki içinde yasağı varsa, birine yasak, birine değil, bunu da doktora sor filan olmaz dedik. Belki bir yanlış anlaşılmaydı öyle oldu işte.

Erverdi'cim, olsun gelecek aya inşallah. Gelecek ay da olacak çifter çifter yumurtaların inşallah.

Buffypolly, hoşgeldin arkadaşım. Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah, memorial çok tavsiye edilen bir hastane, umarım yüzün gülecektir.

Melilayda, bol şanslar, herşey istediğin gibi olsun bu tedavinde umarım.

Karamel'cim, bugün de olmazsa doktorunla konuşursun ama germe kendini lütfen. Nerelere gitmişsin sen, daha neler. Duyan da 30 gün gecikti zannedecek, vallahi arkadaşım, gerginlik etkiliyor periyodları biliyorsun. Rahat olacağız, ondan sonra da tedavimizi olacağız. ıhtiyacımız olan son şey stres ve gamlı düşünceler. Haydi topla kendini canım ya.
 

Karamel'cim uzun zamandır , bu konunun üzerinde takipte olduğundan bende öyleydim insan piskolojik olarak yıpranıyor, yoruluyor ve dışa vurumlarımız oluyor bu normal ama tekrar toparlanıp yola devam edeceğiz tabi. Anladığım kadarı ile DK hapın bitti ve olmayı bekliyorsun, 5. boş gün daha bitmedi her an olabilirsin, yumurtanı da görmüştü doktor biraz daha beklememiz lazım, yapışıklık tekrar neden olsun ki ama seni anlıyorum ben de öyleyim başımdan bir şey geçince acaba yine mi piskolojisine giriyoruz. Şimdi bugün ya da yarın gelir, herşey normaldir gerçekten bak,,çünkü yazdıkların ve yaptırdığın her şey normal gidiyor gelecek bak. Ne garibiz değil mi bir gelmesin diye dualar ederiz, bir aman gelsin diye gözünün içine bakarız. Kadın olmak ne zor.
 
Herada merhaba canım sen bu ay beklemedesin, Şubat'da başlıyordun değil mi tüpe ? Hadi inşallah güzel haberler senle, karamelle, denizbulut, erverdi, hülya ve yeni katılan arkadaşlardan birer birer gelecek. Ben dua ederken herkesi tek tek saymaya çalışıyorum. Hepinize svgiler..
 
Merhaba Erverdi, bende mesajları okuyordum şimdi. Sana da cevap yazdım az önce.

devam waters tabiiki de devam.son yumurtaya kadar.tabi paracıklarda bitene kadar guclubacismile.KARAMEL;şimdi aklıma geldi de bugün bir iki bardak adaçayı içsene...rahim kaslarını açma adet söktürme özelliği varmış.bu yüzden hamilelere önerilmiyormuş daha öncede söylemiştim ama.seninkide çok inatçı.gelmemekte.aklıma başka bişey gelmedi hoşçakalın kızlar
 

haklısın canım ya, normalde olmayayım deriz, şimdi olsamda herşey rayına girse diyorum. .

aslında hap kullanırken de hep 5. günde olurdum ozamanda ya hamileysem stresi basar, eşimin kafasını yerdim keşke ek korunma yapsaydık diye. Ya bunlarda çok uzun yıllar önce değil 1 yıl önceydi.

Bilmiyorum canım sıkkın
 

iyi fikir çekmecemde var içeyim
 

inşallah yarına güzel haberler alacaksın ve için rahatlayacak.


canım düzelmiştir yaaa. ben de uzun yıllar hap içtim. benim de genelde 5. gün olurdu ama bazen 4. gün bazen de 6. gün gelirdi. sen stres yapma yoksa stres yaptıkça hapa rağmen gecikir bak
 

benim yumoş küçük biraz, menogon 3 toz kullanıyorum, Fsh düşük çıkıyo benim, e2 leri hiç sormadım, cumartesi gidince soracağım. Göbekten yapılan bir iğnem vardı onu dün yaptırtmadılar, sanırım e2 de düşük çıktı. çatlatma iğnesini oldunuz mu siz? Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın:)
 
inşallah sorunsuz güzel büyür yumoşun. eğer büyümezse bir aksilik çıkarsa tedaviyi iptal edip bir sonraki ay tekrar deniyorlarmış. hayırlısı olsun inşş cumartesi güzel haberler verirsin
 
canım düzelmiştir yaaa. ben de uzun yıllar hap içtim. benim de genelde 5. gün olurdu ama bazen 4. gün bazen de 6. gün gelirdi. sen stres yapma yoksa stres yaptıkça hapa rağmen gecikir bak

doğru söylüyorsun. En sinir olduğum insan tipidir sürekli yakınanlar ama sürekli yakınıyorum ya, kişilik bozukluğumu baş gösterdi bende :delikafaduldendelikafadulden
 

Bilirim bilmez miyim o can sıkıntısını ve taki istediğin beklediğin olana kadar geçmez, ama olacaksın bunu sende biliyorsun belki yarın. Ama tekrar yapışıklık neden olsun değil mi yapılan işlemleri düşünüyorum , sen şimdi kafanı ona takdın ben biliyorum ama takma öyle bir şeyin olmuş olacağını sanmıyorum, olmadı dr unu ilk gördüğünde sorarsın durup dururken yapışıklık olma ihtimali varmı diye ama ben zannetmiyorum.
 
doğru söylüyorsun. En sinir olduğum insan tipidir sürekli yakınanlar ama sürekli yakınıyorum ya, kişilik bozukluğumu baş gösterdi bende :delikafaduldendelikafadulden

Olsun bazen bizlerde yakınırız, burada istediğin kadar yakınabilirsin içini burada dökmeyip nerede dökeceksin. Ben de sevmem ama kafama bir şey takılırsa ben de sorup dururum.
 
Olsun bazen bizlerde yakınırız, burada istediğin kadar yakınabilirsin içini burada dökmeyip nerede dökeceksin. Ben de sevmem ama kafama bir şey takılırsa ben de sorup dururum.

sağol canım ya. eğer doktor şiddetli veya kötü bir yapışıklık görseydi söylerdi herhalde. işlem bittikten sonra herşey normal artık doğal yoldanda sıkıntınız olmaz deneyebilirsiniz dedi. İstemem tüp yapacağım diyen ben olmuştum.

Öyle değil mi , olmasaydı tekrar yapacağız derdi. Şimdi sadece bakılıacak hatta kontrol randevusu al dedi.

Amann ya
 
kızlarrr eşimin sperm değerleri neden düşük ve eski eşi ile ben bu değerlerle nasıl hamile kaldık buldum delikafadulden
kk da bir bayan eşimin spermi 1 milyondu doktor panik atak için ilaç verdi sperm sayısı 2-3 e düştü ilacı bıraktık 1 milyona yükseldi diye yazıyor. ben de google dan baktım depresyon ilaçları erkekte kısırlık yapıyor diye yazıyor. ayol benim adam 2 senedir 3 adet hap içiyor. benim son hamileliğim de 2 sene önceydi zaten. aradım o ilaçları artık azaltarak bırakıyorsun dedim. o da zaten hepsini keseceğim artık dedi. ay inşallah keser. ben kabul etmeyip kavga eder sanıyordum. hadi inşallah kessin. zaten artık hiçbir faydası yok sadece ilaç bağımlısı oldu ondan içiyor. delikafadulden
valla demek herkes benim eşin değerleri 5 sene önce normaldi ya da çocuğu var normaldir dememeli belli aralıklarla baktırmalı!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…