hoşgeldin buffypolly... ich grüss dich a.s ben memorialda hiç tedavi olmadım ama çevremde burada tedavi olan çok insan var. tüp bebek konusunda oldukça iyi bir hastane. umarım herşeyin yolunda gider....sevgiler,
merhaba heradacığım;Deniz'cim, hayırlı bir aşılama olsun, nazlı bebeğin bu kez ben geliyorum ve hayatındayım desin umarım bir iki haftaya.
Waterss'çım, doktor haberlerini okumaya girdim; haydi güzel haberlerini okumaya sabırsızlanıyorum.
Karamel'cim, sen nasılsın, umarım stresin azalmış, gerginlik gitmiştir.
Annax, sevgili arkadaşım, hayırlı uğurlu olsun tedavin. Gelişmeleri haberdar et bize de lütfen.
Melilayda, senin de güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Gukem'cim, soğan kürü yaptın mı bilmiyorum, soğan kürü bu tür akıntılara sebep olabilir ama tabii ki bu dediğim spekülasyondan öte birşey değil, bilmiyorum doktor konusunda bir karar kıldın mı? Bir doktor kontrolünde olman en güzeli.
Hülya'cım, sen nasılsın canım, yeni preseed dönemi geldi mi? İnşallah bu ay bebeğinin geleceği aydır.
Bulut'çum, yanlış hatırlamıyorsam baban rahatsızdı? Nasılsın, nasılsınız? Kolaylıklar, acil şifalar diliyorum arkadaşım.
merhaba Waters bugünkü kontrölün 10 da imiş az kaldı hadi bakalım hayırlısıyla herşeyin güzel gittiğini öğrenirsin...
Aslına bakarsan bana iki ayrı doktor da klomen önerdi.ancak ben devamında yumurta gelişmiş mi diye gitmedim.yani benim FSH 12.66 olunca her dr hemen klomen öneriyor.
Evet incir kürü uyguluyorum.Yumurta kalityesi için geçmişte boş gebeliğim var bir de fsh yüksek dolayısıyla doğru bir seçim incir. Diğer taraftan bal+polen+arı sütü yiyorum. ancak bu herkese faydalı.Yani demek istediğim yanlış hareket etmediğimi düşünüyorum ancak sizin tecrübeleriniz benden daha fazla belkide yanlıştır...
Evet sonunda kendime iyi bir doktor belirledim.Şişli de Kılıç Bey.ama ona ilk reglimin üçünc günü gideceğim.folikül durumumu öğrenmek için falan .reglimi bekliyorum (aslında beklemiyorum:))) sevgiler...
Günaydın kızlar,
waterss doktordan sonra mutlaka bize güzel haberlerini ver, hadi denizciğim dualarımız seninle inşallah bu işe noktayı koyarsın
waters çok sevindim cidden çok işallah hayırlısıyla dünyaya gelir uzun ömürlü bahtı açık bi bebek olur.sevgiler...
Waterss'çım, canım benim ya, gözün aydın. Bebişin büyümüş, maşallah. Güzel haberler getireceğine inanıyorduk zaten, iyi dinlen arkadaşım, ne güzel ne ilaç desteği, ne birşey, ben maşallah maşallah diyeyim bol bol, çokkkk keyifli bir hamilelik olsun. Güzel dileklerin için de sağol, gerçekten umarım ki bu sene hepimizin yüzü gülsün.
Selam Karamel'cim, kuşunuzun iyi olmasına sevindim. Evin bireyleri onlar da, birşey olacak diye insanın aklı çıkıyor.
Okumuşsundur arkadaşım, bu doğum kontrol haplarıyla endometrium kalınlaşmadığı için, regli miktarının az olması kadar hiç regli olmamak da normal. Bence çarşamba günü herşey güzel geçecek, içini ferah tut. Doktorum birkaç ay önce ilk kullandığımda hiç uyarmamıştı beni, arayınca öğrendim hapın böyle bir etkisi olacağını. Çocuk çocuk derken, al işte saat gibi işleyen periyodlar da bitti, merhaba menopoz filan olmuştum ama çok şükür, hiçbirimiz oralarda değiliz, inşallah bu son kullandığın doğum kontrol hapı olacak. Deniz'e dediğin gibi, inşallah ilk denemeyle noktayı koyacaksın...
Buffypolly, muhakkak okumuşsundur. Deniz Bulut'un tavsiyesine uyarak ÇİDER'e üye olmuştum, memorial'a mesela ücretsiz muayene olabiliyorsun. Tedavi esnasında da indirim sağlıyorlar. Ben araştırmadım ama bir sürü merkezde bu tür indirimler, ücretsiz muayeneler vardır. Kafayı çok da karıştırmadan gidip birkaç yerden görüş almayı düşünürsün sanırım. Kolaylıklar dilerim sana da.
Gukem'cim, doktoruna karar vermene çok sevindim. Umarım akıntın bebek habercisidir. İnşallah seçtiğin doktor gebelik takibini yapar ve başka birşeye gerek kalmaz.
merhaba waters;haberlerin güzel olmasına sevindim,gözünaydın arkadaşım.ne güzel ilaçsız normal hamilelik geçiriyorsun.evet,kanama olduğu durumlarda dr lar kesin yatak istirahati veriyorlar.haklı olarak.inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer waters.evet gelicekler bizleri parmaklarında oynatıcaklar ama ne yapalım hele bir gelsinler de......Herada'cım, Erverdi'cim, Esterya'cım, karamel'cim ve tüm arkadaşlar merhaba, dr dan gelince çok uykum vardı uyudum, o nedenle geç yazıyorum. Bebeğimin kalbi bugün daha güçlü atıyordu kendiside 10.6 mm olmuş!!..çok mutlu oldum. Kanama yoktu dr gayet iyi dedi, üstelik ilaçsız sadece dinlenme ile geçti. Ama işe döndüğümde kendimi yormamamı söyledi, bir daha olursa yine yatak istirahati ddi, inşallah olmaz. Bebek ve kesenin durumuda iyi ,rahimde de kanama falan yok. İçim rahatladı.
Buradaki tüm arkadaşların bu tecrübeleri bu yıl yaşaması dileğimle. Aslında tüm bu yaşananlar ve hamilelik süreci evliliğin balayı gibidir. Gerçek hayat bebişler doğduktan sonra başlar ve insana feleğini bir süre şaşırtırlar.. O bir karış boyları ile neler yaparlar neler.. ama yine de güzeldir.
denizcim 1 ya da 2 yumurta gelecekse o tek yumurtadan da gelecek inan buna.hayırla gelmesini diliyorum.et duanı çek besmeleni.iste hayırlısını.inşallah hayırlısıyla gelenlerden olur.Allah kolaylık versin.ama sakın vazgeçme.
Günaydın kızlar,
waterss doktordan sonra mutlaka bize güzel haberlerini ver, hadi denizciğim dualarımız seninle inşallah bu işe noktayı koyarsın
Deniz'cim, hayırlı bir aşılama olsun, nazlı bebeğin bu kez ben geliyorum ve hayatındayım desin umarım bir iki haftaya.
QUOTE]
Deniz Bulut'cum merhaba bugün aşılaman vardı yanlış hatırlamıyorsam, nasılsın ? umarım bu ay her şey yolunda gider. Dönünce bize haber verirsin. Merak ettim.
kızlar sağolun. evet bugün tek yumurtamla aşılamamı oldum. fsh 17 sol tüp geçiş zayıf ama olacaksa olur. artık ihtimal % 1 bile olsa 1 sıfırdan büyüktür diyoruz guclubacismile
waterss bebeğini görmüşsün maşallah. inşallah sağlıkla büyüdüğünü de göreceksin.
erverdi herada karamel ve diğer arkadaşlar sağolun umarım hepiniz iyisinizdir.
bir de birşey sormak istiyorum tek veya iki yumurta olduğunda neden aşılamadan sonra gün aşırı ilişki diyorlar? normalde 1-2 yumurta varsa zaten çatlatma iğnesi ile 36 saat sonra çatlıyor ve ömrü de 12-24 saat. öyleyse? acaba çatlamayıp geç çatlarsa diye mi?
denizcim geçmiş olsun. hayırlısı yaa..gün aşırı ilşkiyi sanırım şunun için veriyorlar ama tam da emin değilim.hani birkaç yumurtan olur.kimisi iyidir de öbürleri biraz kğüçüktür.büyük olana yetişemezaşılama zamanına kadar.sanırım onlarda daha sonraki günlere yetişir umuduyla..ben böyle tahmşn ediyorum
Deniz'cim, hayırlı bir aşılama olsun, nazlı bebeğin bu kez ben geliyorum ve hayatındayım desin umarım bir iki haftaya.
QUOTE]
kızlar sağolun. evet bugün tek yumurtamla aşılamamı oldum. fsh 17 sol tüp geçiş zayıf ama olacaksa olur. artık ihtimal % 1 bile olsa 1 sıfırdan büyüktür diyoruz guclubacismile
waterss bebeğini görmüşsün maşallah. inşallah sağlıkla büyüdüğünü de göreceksin.
erverdi herada karamel ve diğer arkadaşlar sağolun umarım hepiniz iyisinizdir.
bir de birşey sormak istiyorum tek veya iki yumurta olduğunda neden aşılamadan sonra gün aşırı ilişki diyorlar? normalde 1-2 yumurta varsa zaten çatlatma iğnesi ile 36 saat sonra çatlıyor ve ömrü de 12-24 saat. öyleyse? acaba çatlamayıp geç çatlarsa diye mi?
Deniz'cim hayırlı olsun. Umarım bu ay iyi bir haber alırız senden. Allahım ne olur bu kadar uğraşan yüzünü görmediğim ama yüreklerinin sıcaklığını hissettiğim arkadaşlarıma da hayırlısı ile nasip et. Sen iyisini doğrusnu bilirsin Allah'ım sana açtığımız ellerimizi boş çevirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?