38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

heradacığım, seni gördüğüme çok sevindim.

Benim gerginlik ve stres azalmadı çoğaldı çünkü bugün 6. gün hala bekliyorum yarın son zaten pazartesi yeni kutuya başlıyorum. Neyse çarş 15,30 a rand. aldım kontrol için bakalım neler olacak.

Hala aklım almıyor bir anlam veremiyorum ters olan birşey var ama ne bilemedim.

Dün birde eve gittim kuşun gagasında birşey var yem takıldı sandım elime aldım çıkmıyor tepkide vermiyor demek canı yanmıyor ama 3 gün önce yoktu. Hayda al sana stres dedimki ctesi doktora götürürüm sabah baktım çıkmış, demek kurumuş yemmiş. Allah allah dedim bir sen eksiktin ama birşeyi yokmuş garibimin :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldin buffypolly... ich grüss dich a.s ben memorialda hiç tedavi olmadım ama çevremde burada tedavi olan çok insan var. tüp bebek konusunda oldukça iyi bir hastane. umarım herşeyin yolunda gider....sevgiler,

Cok tesekkür ederim, insallah hayirlizi olur hepimiz icin, ben bu ara cok kararsizim, herhalde tedaviye baslamaya karar verdikten sonra insan dahada kararsiz oluyor nereye gideyim diye. Cok arastirmalar yaptim net den, memoriali cok tafsiye ediyorlar. Ben daha tam karar veremedim. Allah yardimcim olsun.

merhaba heradacığım;
soğan kürü hiç uygulamadım.reglimin 8. günü incir kürüne başladım bugün 13. gündür devam ediyorum.SAT ın 21. günü bugün cidden çok akıntım var.çok çok açık sarıydı.ama bugün beyazdı.yani bunu özür dileyerek söylüyorum işte durum bu ben de anlamış değilim.evet kılıç bey var profösör şişlide çok iyiymiş alanında ona gideceğim reglimin 3. günü.artık başlıyorum ben de ne gerekirse yapacağım tüp derse tüp.benimle aynı okulda çalışan bir arkadaş başka bir yerde tüp yaptırdı. tutmadı.sonra kendiliğinden hamile kaldı düştü. sonra kılıç bey e gitti bir ilaç kullandı ama ne femara ne de klomen adı değişik bişidi. şimdi aklımda kalmadı. şimdi oğlu var 2.5 yaşında o kadar zeki bir çocuk ki anlatamam:)) ben de onda karar kıldım. hem adam tüpe gerek kalmadan kadınların gebe kalması konusunda iddialıymış. arkadaşın dediğine göre yani..
sevgiler...

Herada'cım, Erverdi'cim, Esterya'cım, karamel'cim ve tüm arkadaşlar merhaba, dr dan gelince çok uykum vardı uyudum, o nedenle geç yazıyorum. Bebeğimin kalbi bugün daha güçlü atıyordu kendiside 10.6 mm olmuş!!..çok mutlu oldum. Kanama yoktu dr gayet iyi dedi, üstelik ilaçsız sadece dinlenme ile geçti. Ama işe döndüğümde kendimi yormamamı söyledi, bir daha olursa yine yatak istirahati ddi, inşallah olmaz. Bebek ve kesenin durumuda iyi ,rahimde de kanama falan yok. ıçim rahatladı.
Buradaki tüm arkadaşların bu tecrübeleri bu yıl yaşaması dileğimle. Aslında tüm bu yaşananlar ve hamilelik süreci evliliğin balayı gibidir. Gerçek hayat bebişler doğduktan sonra başlar ve insana feleğini bir süre şaşırtırlar.. O bir karış boyları ile neler yaparlar neler.. ama yine de güzeldir.

Son düzenleme:

İnşallah gerek kalmaz gitmene bu ay güzel haberler ver bize...

waters çok sevindim cidden çok işallah hayırlısıyla dünyaya gelir uzun ömürlü bahtı açık bi bebek olur.sevgiler...

Günaydın kızlar,
waterss doktordan sonra mutlaka bize güzel haberlerini ver, hadi denizciğim dualarımız seninle inşallah bu işe noktayı koyarsın

Karamel'cim haberlerimi yazdım ayrıca her şey yolunda çok şükür. Bir şey diyeceğim bugün dr una ulaşıp sorma imkanın yok muydu ? neden olmaya bilir ? Regli olmadan bir diğer kutuya başlayabilir misin ?Bunların cevabını almaya çalış istersen.

Waterss'çım, canım benim ya, gözün aydın. Bebişin büyümüş, maşallah. Güzel haberler getireceğine inanıyorduk zaten, iyi dinlen arkadaşım, ne güzel ne ilaç desteği, ne birşey, ben maşallah maşallah diyeyim bol bol, çokkkk keyifli bir hamilelik olsun. Güzel dileklerin için de sağol, gerçekten umarım ki bu sene hepimizin yüzü gülsün.

Selam Karamel'cim, kuşunuzun iyi olmasına sevindim. Evin bireyleri onlar da, birşey olacak diye insanın aklı çıkıyor.
Okumuşsundur arkadaşım, bu doğum kontrol haplarıyla endometrium kalınlaşmadığı için, regli miktarının az olması kadar hiç regli olmamak da normal. Bence çarşamba günü herşey güzel geçecek, içini ferah tut. Doktorum birkaç ay önce ilk kullandığımda hiç uyarmamıştı beni, arayınca öğrendim hapın böyle bir etkisi olacağını. Çocuk çocuk derken, al işte saat gibi işleyen periyodlar da bitti, merhaba menopoz filan olmuştum ama çok şükür, hiçbirimiz oralarda değiliz, inşallah bu son kullandığın doğum kontrol hapı olacak. Deniz'e dediğin gibi, inşallah ilk denemeyle noktayı koyacaksın...

Buffypolly, muhakkak okumuşsundur. Deniz Bulut'un tavsiyesine uyarak ÇİDER'e üye olmuştum, memorial'a mesela ücretsiz muayene olabiliyorsun. Tedavi esnasında da indirim sağlıyorlar. Ben araştırmadım ama bir sürü merkezde bu tür indirimler, ücretsiz muayeneler vardır. Kafayı çok da karıştırmadan gidip birkaç yerden görüş almayı düşünürsün sanırım. Kolaylıklar dilerim sana da.

Gukem'cim, doktoruna karar vermene çok sevindim. Umarım akıntın bebek habercisidir. İnşallah seçtiğin doktor gebelik takibini yapar ve başka birşeye gerek kalmaz.

Deniz Bulut'cum merhaba bugün aşılaman vardı yanlış hatırlamıyorsam, nasılsın ? umarım bu ay her şey yolunda gider. Dönünce bize haber verirsin. Merak ettim.

waters çok sevindim cidden çok işallah hayırlısıyla dünyaya gelir uzun ömürlü bahtı açık bi bebek olur.sevgiler...

Teşekkür ederim. Umarım akıntın bebeğin habercisidir, gerçekten bu fizyolojik akıntı iyi bir şey regli olacağın tarihe yakın halen varsa..umut yüksek bence..

işallah heradacığım.tez zamanda hepimizde güzel haberler alırız:)

merhaba waters;haberlerin güzel olmasına sevindim,gözünaydın arkadaşım.ne güzel ilaçsız normal hamilelik geçiriyorsun.evet,kanama olduğu durumlarda dr lar kesin yatak istirahati veriyorlar.haklı olarak.inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer waters.evet gelicekler bizleri parmaklarında oynatıcaklar ama ne yapalım hele bir gelsinler de......

Deniz bulutçum;aşılaman oldu mu? nasılsın bize haber ver olur mu.haydi yaa nasip.hayırlısı inşallah
Hearada;sende yakın zamanda başlıyacaksın öyle değil mi.sanırım 2 hafta gibi bir süren vardı.artık daha da azalmıştır.hayırlısıyla başlarsın inşallah.
Karamel;bir dahaki girişimde umarım seninki gelmiş olur.rahatlamış olursun.karamel;adetini ilaç vererek getiremezmi dr.bazen duyuyorum hani ancak ilaçla adet olabilenleri.şimdi senin durumunda da olmazmi ki böyle bir şey....olursa da inşallah gerek kalmaz.çarşambaya kadar olursun

Günaydın kızlar,
waterss doktordan sonra mutlaka bize güzel haberlerini ver, hadi denizciğim dualarımız seninle inşallah bu işe noktayı koyarsın

denizcim geçmiş olsun. hayırlısı yaa..gün aşırı ilşkiyi sanırım şunun için veriyorlar ama tam da emin değilim.hani birkaç yumurtan olur.kimisi iyidir de öbürleri biraz kğüçüktür.büyük olana yetişemezaşılama zamanına kadar.sanırım onlarda daha sonraki günlere yetişir umuduyla..ben böyle tahmşn ediyorum

canım ben de öyle tahmin etmiştim. bunun için de 2 den fazla yumurta gerekir veya en azından biri 19-20 mm diğeri 14-15 mm gibi 2 yumurta. bende 2. olmadığına göre ilişki peşinde koşmaya da gerek yok bilmiyorumkismile hepimiz için hayırlısı

Deniz'cim, hayırlı uğurlu olsun. ınşallah bu aşılama yüzünü güldürecek. Küçük olan yumurtan da gelişip çatlayabilir, benim doktorum aşılama günü dahil toplam 4 gün arka arkaya sonra da bir gün ara verip bir gün daha diyordu. Bu arada bazı yumurtaların 48 saat canlı kaldıklarını okumuştum bir yerlerde. Vardır bir bildikleri, yardımcı kuvvet göndermek lazım, aman ödevleri aksatma canım.

Erverdi'cim, doğru hatırlıyorsun arkadaşım, cuma günü hapım bitiyor ondan sonra ben de herhalde bir sonraki hafta içinde gidicem bakalım, hayırlısı. Sen bu ay da takip yaptırıyorsun değil mi, doktora ne zaman gidiyorsun?

Son düzenleme:
Denizciğim hayırlı olsun aşılaman, vardır bi bildikleri dr sözünü yabana atma sakın. Seni tanımıyorum ama, hastanede bugün seni aradı gözlerim acaba bu olabilirmi diye birsürü tahminde bulundum seninle ilgili:))
Waters bebişin büyüyor maşallah, allahım kucağına almayı da nasip etsin.
Heradacığım iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Gelelim bana soldaki yumurtam 11. gün 15,5 - sağda ise 7,5 olmuş. Sağdaki yetişir mi acaba yarın yeniden çağırdılar, bugünde iğnelerimi oldum çatlatma iğnemi yaptırmadılar, sizce sağdakinin de yetişme ihtimali nedir. Neyse 1 yada 2 bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…