38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

:)) biliyor canım, teşekkür ederim hatırlattığın için:)) bu 3. denememiz olacak. yumoş 15,5 mm olduğunda e2 değerim 170 çıkmıştı, bugün yumoş 18 olmuştu e2 kaç bilmiyorum. Boş mu dolu mu, ak mı kara mı göreceğiz yakında. Bu sefer hiç bir şey hayal etmiyorum, hiç bir beklentim yok, sadece rabbime bıraktım, hakkımızda hayırlıysa versin. Tüp mü aşılama mı karar veremedim, ama bu konuda hale hanıma hakikaten çok güveniyrum. Zaten ben ilaçla tek tek yumurtluyorum:)) Birincide 2, ikincide 3 dediler ama olmadı. Aslında 3. de dedikleri 3 transfer ettik aman aman iyiydi dediklerine de hiç inanmadım. 3 yumurta 3üde çok iyi zor. Ama bu merkez gerçekten çok dürüst davranıyor, her şeye hazırlıklıyız bakalım.

işallah hayırlısıyla bu sefer yüzün güler...

tek yumurtaya 170.iyiymiş,güzell.rahim kalınlığı embriyonun tutunması ile ilgili onun için zaten ek ilaçlar veriyorlarya jel (hazneden)ya da iğne progestan.hakkında hayırlısı..memeorialin dürüst olduğuna bende inanıyorum.nasip kısmet işte.kısmette varsa göreceğiz.denk geldi karşılıklı oldu.

işallah hayırlısıyla bu sefer yüzün güler...

pek ümidim yok ama deniyorum işte yumurtalar bitene kadar. senin bebiş nasıl? valla bugün aklımdaydın bir sorayım dedim cinsiyeti belli oldu mu?

Canim cok tesekkür ederim, ben almanyadan geliyorum oraya benim icinde gecerlimi bilmiyorum, ama inanki 100 € icin kafami bunlara takmak istemiyorum. Kafam cok karisik nasil yapacam nasil gececek diye, tesekkür ederim.

Buffypolly, kastettiğim maddiyat değildi, farklı görüşler almak hem de bunu ekonomik yoldan yapmanın mümkün olduğunu anlatmaya çalışmıştım ama boşver, kolay gelsin sana.

günaydın çıtırlarım.

deniz, ödev yapmışsın galiba iyi de olmuş biraz geç kaldım yazmakta çünkü benim ilk hamileliğim klomen ve ovitrelle ile oldu ilk denemeydi. 2 tane 20-22 mm yumurta var çatlatma iğnemi oldum 2 gün üst üste ödev vardı ertesi günü gittim yumurta olgun olduğu ve çatlatma iğnesi vurulduğu halde biri çatlamamıştı aynı gün tekrar ödev vardı. Ve hamile kaldım önce çatlayanla mı sonrakiyle mi bilinmez. O yüzden iğne bile olsan çatlamayabiliyor.

canım olacaksa her türlü oluyor yeterki yumurtalar kaliteli olsun ö yüzden sayıyı dert etme, allah hayırlısıyla versin

buğday çiminin çok faydası olduğunu okumuştum. hatta çimlendirip çimleri salataya koymak gerekliymiş. Deniz senin ve sanırım herada'nın yabancı dili var. Benim kullanmaya kullanmaya oldukça kötüleşti. Yabancı siteleri okuyorum ama elde sözlük yada hemen çevir sitesi oldukça kasıyorum. Sen ne güzel hemen bize bilgi veriyorsun.

hayırlısı güzelim, aşılama ilede hamilelik elde ettik, iş aşılamaya giderse de çok stres yapma emi.

waterss, canım senin ve bebeğin iyi olmasına sevindim. Sen bu aralar sahaya çıkmıyorsun değil mi ? Çıkarsanda çok dikkakli ol, senin branş neydi inşaat ise çok yorma aman diyeyim.

herada, seninde hap az kaldı hadi bakalım canım, inşallah 2010 uğurlu olur.

erverdi, sen bu ay yumurta takibi yaptıracak mısın?

esterya, roniyam, hülya, denizler (karayurt, rüzgar), balance,gukem
iyisiniz değil mi ?

ben çarş 15,30 da gideceğim. (daha önce yazdım mı bilmiyorum) bakalım ak kara göreceğiz. Biraz gerginim ama az kaldı 2 gün idare edeceğim.

Deniz Bulut'cum su ile içsen de olur, su bulamadığın zamanlarda çiğneyebilirsin, benim aldığım yer öyle söylemişti. Hatta günde 5-10 tablet alabiliyorsun. Çok faydalı bir şey zaten buğday çimini kullanabildiğin kadar kullan bu olaya endeksli değil. Bir de Nautilus ta en üst katta bir oyuncakçı var, onun karşısında dışarı masalar koymuşlar cafe gibi menüsünde buğday çimi suyu görmüştüm ama içmel nasip olmadı. Bence hamilelikte de içilebilir ama ilk aylarda özellikle ilk 15 hafta bir geçsin ara sıra alırım ben o bitkiyi çok araştırdım süper bir şey...

evettt sen değince hatırladım doğru ya haklısın. Bende ne manyak millet neler içiyor demiştim. Hımmmm oranın kahveside çok güzel oluyor. :dance:

Roniyam merhaba teşekkür ederim. İyiyim geçen hafta kahverengi lekelenmem olmuştu tüm haftayı dinlenerek yani yatarak geçirdim. Şimdi iyiyim, herkesi takip ediyorsun valla süpersin.

Sen ve bebeğin nasılsınız ? Ne kadar oldu ? kız mı ? erkek mi? ben orasını kaçırdım. Hayırlı evlat olsun önce anne babasına sonra ülkesine. Allah uzun sağlıklı ömürler versin.

deniz bulut'cuğum sen bu wheat grass hapını aktardan aldın değil mi ? Bu şekilde mi biliyorlar yoksa buğday çimi hapımı deniyor

Merhaba Karamel'cim. Bugün iş başı yaptım umarım bir daha yaşamam kimse de böyle tecrübeler yaşamasın, gerçi bugün iş yerinde bir arkadaşımla konuştum geçen sene doğum yaptı kız 23 yaşında kıpkırmızı kanaması olmuş değil kahverengi, değil lekelenme şeklinde merak etme diyor bana.

Senin ki gelmedi galiba, haplara başladın değil mi ? Dr a gidince öğrenirsin şimdi için rahatlar. Dr a gitmeden mail atıp sorma durumun olsa iyi olurdu ? Neyse zaten 2 gün kalmış, sık dişini biraz.

inşallah sıkıntın bunla bitmiştir.

benim ki gelmedi doktora mail atayım dedim ama atamadım. Geçen çok basit birşeyi tekrar tekrar sorunca adam bana geri zekalıya yazar gibi tek tek yazmış ((

Hoş o 7 günlük arada adet olacaksınız demiş ama olmadı

Babamızda doktor adet olmazsanda yeni kutuya başlayacaksın dedi diyor.
ınanmadım üzülmemem için yapıyor gibi geldi ama birde ben yalancı mıyım diye bozuldu fırça yedim. Neyse 2 gün var sonuçta 2 hap içtim bırak derse bırakırım.

deniz bulut'cuğum sen bu wheat grass hapını aktardan aldın değil mi ? Bu şekilde mi biliyorlar yoksa buğday çimi hapımı deniyor

ben buğday çimi ile ilgili birşey var mı dedim. hapı var dediler. onu aldım. kutuda wheat grass yazıyor. 500 mg olsa daha iyiydi. 250 mg. en az 12 tane içmek lazım 250grdan. bir de evde ıslatarak çimlendirmenin yolları var ama öyle zor olur diye toprağa mı eksem diyordum ama şimdi saksı bul toprak al zor geldi hepsi burada dan pencere önü bostanları yazarsan toprağıyla hazır buğday çimi maydanoz roka var (13,5 tanesi)ondan ısmarladım sabah kedime de kedi çimi a.sama nasıldır bilmem.
nautilus bana uzak istinye park da varmış suyu ama oraya da ancak birkaç ayda bir yolum düşüyor. en iyisi hapı ve evde üretmek. kansere falan da çok iyiymiş. bebeği geçtim iyi gelmediği şey yok gibi.
ben de 25-38 arası 10 seneden fazla doğum kontrol hapı kullandım. adetin hiç gelmediği 1 sefer falan oldu onda da korkup doktora gittim. ama ilaca da devam ettim. içinde de yazıyordu zaten adet olmazsanız da aynı tarihte yeni kutuya başlayacaksınız diye. dr kan testi yaptı birşey yok dedi. bazen çok uzun kullanımlarda olabiliyor böyle dedi. o ara ilacı çok unutum hep 1 gün sonra 2 tane içiyordum. 2 ay falan kullanmayı bıraktım sonra düzeldi. ama ben de yerinde olsam takardım. inşallah doktora gitmene az aklmış o bakar sen de rahatlarsın.

karamel yumurta geç çatlamıştır veya 36-48 saat yaşayan bir tanesine denk gelmişizdir diye dün ödevimizi yaptık (preseed ile). canım hiç istemiyor ama söyleyeyim de bugün de yapalım bari. fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…