e2 değerini bilmiyorum hiç sormadım. rahim kalınlığı 6 mm den fazla olmalı 8-12 arası iyi diye biliyorum. benim son tğpte 12,5 mm bu seferde son kontrolde 8,5 mm idi.
olsun canım.canın sağolsun.1 hiç yoktan iyidir.aklında bulunsun .çatlatma iğneni olduktan sonra iş güç yok.rahim temiz boş olmalı.eşinde bugün yapacağını biliyordur.ilk deneyiminizmiydi.eşinin bu gün ........ması lazım..sanırım anlıyorsun ne demek istediğimi.yumurtan çabuk büyümüş.hadi hayırlısı.naçizane fikrim sen aşılama iste.tek ya.olmadı tüpe paran cebinde kalsın.bak hatırlatıyiiim tecrübemden söylüyorum.bende tek yumurtayla girmiştim tüpe o da boş çıkmıştı.yani görünen değil,önemli olan yumurtanın içindeki yumurtacık.olaki böyle de olabiliyor.nitekim ben öyle.bu yüzden derim ki.aşılama yaptır sen.onlara bırakma.tüpte daha fazla yumurtayla daha fazla şansın olur.yarın sana tüp yapalım derlerse ben aşılama olsun istiyorum de.şansımın az olduğunu biliyorum de olmazsa bir dahaya tüp yaparız de.tamammı canım.tabiii kara verici sensin.ben şahsi fikrmi söylüyorum.umatım herşey yolunda gider.o birtanecik yumurtan seni bırakmaz
işallah hayırlısıyla bu sefer yüzün güler...:)) biliyor canım, teşekkür ederim hatırlattığın için:)) bu 3. denememiz olacak. yumoş 15,5 mm olduğunda e2 değerim 170 çıkmıştı, bugün yumoş 18 olmuştu e2 kaç bilmiyorum. Boş mu dolu mu, ak mı kara mı göreceğiz yakında. Bu sefer hiç bir şey hayal etmiyorum, hiç bir beklentim yok, sadece rabbime bıraktım, hakkımızda hayırlıysa versin. Tüp mü aşılama mı karar veremedim, ama bu konuda hale hanıma hakikaten çok güveniyrum. Zaten ben ilaçla tek tek yumurtluyorum:)) Birincide 2, ikincide 3 dediler ama olmadı. Aslında 3. de dedikleri 3 transfer ettik aman aman iyiydi dediklerine de hiç inanmadım. 3 yumurta 3üde çok iyi zor. Ama bu merkez gerçekten çok dürüst davranıyor, her şeye hazırlıklıyız bakalım.
:)) biliyor canım, teşekkür ederim hatırlattığın için:)) bu 3. denememiz olacak. yumoş 15,5 mm olduğunda e2 değerim 170 çıkmıştı, bugün yumoş 18 olmuştu e2 kaç bilmiyorum. Boş mu dolu mu, ak mı kara mı göreceğiz yakında. Bu sefer hiç bir şey hayal etmiyorum, hiç bir beklentim yok, sadece rabbime bıraktım, hakkımızda hayırlıysa versin. Tüp mü aşılama mı karar veremedim, ama bu konuda hale hanıma hakikaten çok güveniyrum. Zaten ben ilaçla tek tek yumurtluyorum:)) Birincide 2, ikincide 3 dediler ama olmadı. Aslında 3. de dedikleri 3 transfer ettik aman aman iyiydi dediklerine de hiç inanmadım. 3 yumurta 3üde çok iyi zor. Ama bu merkez gerçekten çok dürüst davranıyor, her şeye hazırlıklıyız bakalım.
işallah hayırlısıyla bu sefer yüzün güler...:)) biliyor canım, teşekkür ederim hatırlattığın için:)) bu 3. denememiz olacak. yumoş 15,5 mm olduğunda e2 değerim 170 çıkmıştı, bugün yumoş 18 olmuştu e2 kaç bilmiyorum. Boş mu dolu mu, ak mı kara mı göreceğiz yakında. Bu sefer hiç bir şey hayal etmiyorum, hiç bir beklentim yok, sadece rabbime bıraktım, hakkımızda hayırlıysa versin. Tüp mü aşılama mı karar veremedim, ama bu konuda hale hanıma hakikaten çok güveniyrum. Zaten ben ilaçla tek tek yumurtluyorum:)) Birincide 2, ikincide 3 dediler ama olmadı. Aslında 3. de dedikleri 3 transfer ettik aman aman iyiydi dediklerine de hiç inanmadım. 3 yumurta 3üde çok iyi zor. Ama bu merkez gerçekten çok dürüst davranıyor, her şeye hazırlıklıyız bakalım.
KIZLAR SELAM
nasilsiniz soyle kisaca bir goz attim
Deniz bulutcum asilama yapmissin umarim bu defa yuzun guler. Senin icin dua edicem.
Waters ve esteryanin hamileligi iyi gidiyor cok sevindim.
Erverdi, herada ve tedavide olan ya da baslayacak herkese dua ediyorum.
Umarim 2010 da hepimiz anne oluruz.
sevgiler
Of of ya, bir de wheat grass mıBirkaç ay önce okumuştum bir yerlerde, çimlendirmeden bahsediyordu, tabletleri olması iyi tabii. Bir bakayım ben de bakayım
QUOTE]
bak bazı siteler. 2. de bir bayan 6 hapı birden bol suyla içiyorum diyordu o zaman suyla içiliyor bunlar? neyse ben suyla içtim yine
www.medhelp.org/.../Fertility---Infertility/WHEATGRASS.../494813 -
www.fertilethoughts.com/.../552955-wheat-grass-improved-fsh.html -
bugün 6,1 çıktı ama biraz daha kalınlaşır herhalde ilaçlarla, teşekkürler.
pek ümidim yok ama deniyorum işte yumurtalar bitene kadar. senin bebiş nasıl? valla bugün aklımdaydın bir sorayım dedim cinsiyeti belli oldu mu?
Of of ya, bir de wheat grass mıBirkaç ay önce okumuştum bir yerlerde, çimlendirmeden bahsediyordu, tabletleri olması iyi tabii. Bir bakayım ben de bakayım
QUOTE]
bak bazı siteler. 2. de bir bayan 6 hapı birden bol suyla içiyorum diyordu o zaman suyla içiliyor bunlar? neyse ben suyla içtim yine
www.medhelp.org/.../Fertility---Infertility/WHEATGRASS.../494813 -
www.fertilethoughts.com/.../552955-wheat-grass-improved-fsh.html -
iyiyim ben cok sukur. Bazen bel ve kasik agrilarim oluyor. Basgiri falan ama olsun bunlar guzel sikayetler. Umarim hepiniz yasarsiniz. Cinsiyeti daha belli degil 3 gun sonra usg kontrolum var bakalim o zaman anlayacagiz.
Waterss'çım, canım benim ya, gözün aydın. Bebişin büyümüş, maşallah. Güzel haberler getireceğine inanıyorduk zaten, iyi dinlen arkadaşım, ne güzel ne ilaç desteği, ne birşey, ben maşallah maşallah diyeyim bol bol, çokkkk keyifli bir hamilelik olsun. Güzel dileklerin için de sağol, gerçekten umarım ki bu sene hepimizin yüzü gülsün.
Selam Karamel'cim, kuşunuzun iyi olmasına sevindim. Evin bireyleri onlar da, birşey olacak diye insanın aklı çıkıyor.
Okumuşsundur arkadaşım, bu doğum kontrol haplarıyla endometrium kalınlaşmadığı için, regli miktarının az olması kadar hiç regli olmamak da normal. Bence çarşamba günü herşey güzel geçecek, içini ferah tut. Doktorum birkaç ay önce ilk kullandığımda hiç uyarmamıştı beni, arayınca öğrendim hapın böyle bir etkisi olacağını. Çocuk çocuk derken, al işte saat gibi işleyen periyodlar da bitti, merhaba menopoz filan olmuştum ama çok şükür, hiçbirimiz oralarda değiliz, inşallah bu son kullandığın doğum kontrol hapı olacak. Deniz'e dediğin gibi, inşallah ilk denemeyle noktayı koyacaksın...
Buffypolly, muhakkak okumuşsundur. Deniz Bulut'un tavsiyesine uyarak ÇİDER'e üye olmuştum, memorial'a mesela ücretsiz muayene olabiliyorsun. Tedavi esnasında da indirim sağlıyorlar. Ben araştırmadım ama bir sürü merkezde bu tür indirimler, ücretsiz muayeneler vardır. Kafayı çok da karıştırmadan gidip birkaç yerden görüş almayı düşünürsün sanırım. Kolaylıklar dilerim sana da.
Gukem'cim, doktoruna karar vermene çok sevindim. Umarım akıntın bebek habercisidir. İnşallah seçtiğin doktor gebelik takibini yapar ve başka birşeye gerek kalmaz.
bir de birşey sormak istiyorum tek veya iki yumurta olduğunda neden aşılamadan sonra gün aşırı ilişki diyorlar? normalde 1-2 yumurta varsa zaten çatlatma iğnesi ile 36 saat sonra çatlıyor ve ömrü de 12-24 saat. öyleyse? acaba çatlamayıp geç çatlarsa diye mi?
Gelelim bana soldaki yumurtam 11. gün 15,5 - sağda ise 7,5 olmuş. Sağdaki yetişir mi acaba yarın yeniden çağırdılar, bugünde iğnelerimi oldum çatlatma iğnemi yaptırmadılar, sizce sağdakinin de yetişme ihtimali nedir. Neyse 1 yada 2 bakalım ne olacak
kızlar yabancı sitelerde bizdeki incir hayıt tohumu gibi wheatgrass diye birşeylerden sözediliyordu. sanırım buğday çimi oluyor. daha çok suyunu içiyorlar veya tozunu kullanıyorlar ama tabletleri de mevcut. bununla olmaz denen fsh ını düşüren 43-44 den sonra doktorlar olmaz dediği için tıbbi tedavileri bırakıp sağlıklı yaşam otlar wheat grass akupunktur egzersiz ile hamile kalanlar vardı. bir de inconceivable diye bir kitabı çok öneriyorlardı. sanırım 40 ından sonra doğal yollarla hamile kalmış bir bayan yazmış. bebek olmasa bile en azından sağlıklı bir yaşama geçmiş olursun ne kaybedersin diyorlardı. ben de aktardan wheat grass hapı aldım. 200 tane 250 gr lık 25 lira civarıydı (başka şeyler de aldım da yaklaşık hatırladığım) günde 10-15 tane içilir diyor üstünde. yine araştırdım internette 500 gr lıktan 6-7 tane günde içilir diyor. ben de 4x3 12 tane içmeye karar verdim. ayda 2 kutu gidiyor. valla bebeğe yaramasa da o kadar çok faydalarını yazmış ki internette elbet başka birşeye yarar dedim. bir de türkçe sitelerde buğday tohumunu nasıl evde çimlendirip buzdolabında saklayıp tek başına veya salataların üstüne koyup yenebileceğinin yolu yazıyor. bunu da denemeye niyetliyim bakalım. aklınızda olsun
evet canım tam tahmin ettiğin gibi 2. yetişmedi, çok ümitli değildim zaten. 18,5 olmuş yumşum. Bu akşam 9 45 de iğnemi vurulacağım. Yarın sabah kan değerlerine göre tüp yada aşılama olmasına karar verilecek. Hakkımızda hayırlısı. Biz elimizden geleni yaptık bundan sonrasını yüce rabbim bilir.
buğdayın çimlenmesi için tam tarif vardı deneyeyim diyorum. ne bileyim aşurede veya çorbada iyi oluyor buğday belki çimlenince de yenir dedim. içinde dhea olduğunu bilmiyordum. olsa da dhea tabletleri kadar güçlü değildir. dhea tabletlei 1-2 doktora sormuştum isterseniz için ama bizce bir faydası yok demişlerdi. onlar için sadece hormonların faydası var yerimseniben
evet ben de tesadüfen öğrendim işte. ama ben sabah suyla içtim çiğneniyor muohaoldumsmileneyse şimdi de 2 tane çiğnedim tadi fena değil. çiğneyecek miyim şimdi ben bu tabletleri kutuda hiçbirşey yazmıyor :kedi:
Deniz Bulut'cum su ile içsen de olur, su bulamadığın zamanlarda çiğneyebilirsin, benim aldığım yer öyle söylemişti. Hatta günde 5-10 tablet alabiliyorsun. Çok faydalı bir şey zaten buğday çimini kullanabildiğin kadar kullan bu olaya endeksli değil. Bir de Nautilus ta en üst katta bir oyuncakçı var, onun karşısında dışarı masalar koymuşlar cafe gibi menüsünde buğday çimi suyu görmüştüm ama içmel nasip olmadı. Bence hamilelikte de içilebilir ama ilk aylarda özellikle ilk 15 hafta bir geçsin ara sıra alırım ben o bitkiyi çok araştırdım süper bir şey...
KIZLAR SELAM
nasilsiniz soyle kisaca bir goz attim
Deniz bulutcum asilama yapmissin umarim bu defa yuzun guler. Senin icin dua edicem.
Waters ve esteryanin hamileligi iyi gidiyor cok sevindim.
Erverdi, herada ve tedavide olan ya da baslayacak herkese dua ediyorum.
Umarim 2010 da hepimiz anne oluruz.
sevgiler
günaydın çıtırlarım.
deniz, ödev yapmışsın galiba iyi de olmuş biraz geç kaldım yazmakta çünkü benim ilk hamileliğim klomen ve ovitrelle ile oldu ilk denemeydi. 2 tane 20-22 mm yumurta var çatlatma iğnemi oldum 2 gün üst üste ödev vardı ertesi günü gittim yumurta olgun olduğu ve çatlatma iğnesi vurulduğu halde biri çatlamamıştı aynı gün tekrar ödev vardı. Ve hamile kaldım önce çatlayanla mı sonrakiyle mi bilinmez. O yüzden iğne bile olsan çatlamayabiliyor.
canım olacaksa her türlü oluyor yeterki yumurtalar kaliteli olsun ö yüzden sayıyı dert etme, allah hayırlısıyla versin
buğday çiminin çok faydası olduğunu okumuştum. hatta çimlendirip çimleri salataya koymak gerekliymiş. Deniz senin ve sanırım herada'nın yabancı dili var. Benim kullanmaya kullanmaya oldukça kötüleşti. Yabancı siteleri okuyorum ama elde sözlük yada hemen çevir sitesi oldukça kasıyorum. Sen ne güzel hemen bize bilgi veriyorsun.
hayırlısı güzelim, aşılama ilede hamilelik elde ettik, iş aşılamaya giderse de çok stres yapma emi.
waterss, canım senin ve bebeğin iyi olmasına sevindim. Sen bu aralar sahaya çıkmıyorsun değil mi ? Çıkarsanda çok dikkakli ol, senin branş neydi inşaat ise çok yorma aman diyeyim.
herada, seninde hap az kaldı hadi bakalım canım, inşallah 2010 uğurlu olur.
erverdi, sen bu ay yumurta takibi yaptıracak mısın?
esterya, roniyam, hülya, denizler (karayurt, rüzgar), balance,gukem iyisiniz değil mi ?
ben çarş 15,30 da gideceğim. (daha önce yazdım mı bilmiyorum) bakalım ak kara göreceğiz. Biraz gerginim ama az kaldı 2 gün idare edeceğim.
Merhaba Karamel'cim. Bugün iş başı yaptım umarım bir daha yaşamam kimse de böyle tecrübeler yaşamasın, gerçi bugün iş yerinde bir arkadaşımla konuştum geçen sene doğum yaptı kız 23 yaşında kıpkırmızı kanaması olmuş değil kahverengi, değil lekelenme şeklinde merak etme diyor bana.
Senin ki gelmedi galiba, haplara başladın değil mi ? Dr a gidince öğrenirsin şimdi için rahatlar. Dr a gitmeden mail atıp sorma durumun olsa iyi olurdu ? Neyse zaten 2 gün kalmış, sık dişini biraz.
deniz bulut'cuğum sen bu wheat grass hapını aktardan aldın değil mi ? Bu şekilde mi biliyorlar yoksa buğday çimi hapımı deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?