38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Teşekkür ederim Melilayda, Allah'ım senin emeklerini de boşa çıkarmasın kalpten isteryen herkese nasip etsin. Tedavidesin anladığım kadarı ile sonucu olumlu olur inşallah. Buradan hepimize yazarsın.

melilayda merhaba.önce tedavin hayırlı olsun canım.tahminime görebugün 15,5 ise yarın da gidecekmişsin sanırım pazartesiye tamam o yumurta.pazartesi akşam 10 yada 12 gibi çatlatma iğneni verirler gibi geliyor.36 saat sonrasını hesaplarsın .o zaman işlem olur.bu büyük olan yumurtan için öngörüm.küçüğü ise pazartesiye 11 12 gibi olur diye tahmin ediyorum.bence yetişmez gibi ama bu sadece benim tahminim.sonrasında aşılama mı yapılacak.eğer öyleyse o küçüğüde sonraki çalışmalarda yakalayabilirsiniz gibi geliyor.bu arada hergün taze sıkılmış nar suyu iç.bir yerlerde okumuştum.bende pek bir faydası olmamıştı ama her ilaç herkeste farklı sonuç gösterdiğine göre belli olmaz.zararı olmaz vitamin almış olursun.tek yumurta diye de üzülme.hepimiz tek yumurta ve tek spermden meydana geldik.hoşçakal

hoşgelmişsin canım aramıza,ben netten de giderek dolaşaşrak ta araştırdım.benimde aklıma en yatanı memorialdı.ben de imkanım elverdiğinde orada yaptırmayı düşünüyorum.memorial türkiyede ilk mikroenjeksiyonun yapıldığı yermiş.ve başlarındaki prof semra kahraman'ın mikroskopla inceleme yapmaktan gözyaşı kurumuş.bu işin öncüsü yani.bir de burada kişiye göre tedavi yapıldığını biliyorum.öyeleadet 3 te gel başla iğnelere değil.ısrarla tavsiye ederim.hoşçakal

malilayda inşallah hayırlıysa hamile kalırız da kontrollerde görüşürüz artık :CüvCüv:
2. yumurta için çok takma. benim 2. tüp bebek tedavimde 6 yumurta vardı 3 ü önden gidiyordu. dr da ben de diğer 3 ü yetişsin çok istedik. yetiştiler de. 6 tane toplandı. ne oldu? 1 tane çok çok iyi kalite döllendi. 1 tane ona yakın. 1 tane ondan biraz daha kötü ve 1 tane de eh işte. 4 tane transfer edildi. sonuç 1 tane tutundu onun da kalbi durdu. o tutunan da eminim şu en önden giden ve çok iyi kalite döllenendir. kısmet değilmiş. kısaca tek olsun kaliteli olsun ve düzgün tutunsun yeterli. evet tek yumurta ile şans az ama yok değil. karamel demişti galiba hep tek yumurta ile 4. denemesinde başaran bir bayan varmış. inşallah hayırlıdır ve olur.

kızlar yabancı sitelerde bizdeki incir hayıt tohumu gibi wheatgrass diye birşeylerden sözediliyordu. sanırım buğday çimi oluyor. daha çok suyunu içiyorlar veya tozunu kullanıyorlar ama tabletleri de mevcut. bununla olmaz denen fsh ını düşüren 43-44 den sonra doktorlar olmaz dediği için tıbbi tedavileri bırakıp sağlıklı yaşam otlar wheat grass akupunktur egzersiz ile hamile kalanlar vardı. bir de inconceivable diye bir kitabı çok öneriyorlardı. sanırım 40 ından sonra doğal yollarla hamile kalmış bir bayan yazmış. bebek olmasa bile en azından sağlıklı bir yaşama geçmiş olursun ne kaybedersin diyorlardı. ben de aktardan wheat grass hapı aldım. 200 tane 250 gr lık 25 lira civarıydı (başka şeyler de aldım da yaklaşık hatırladığım) günde 10-15 tane içilir diyor üstünde. yine araştırdım internette 500 gr lıktan 6-7 tane günde içilir diyor. ben de 4x3 12 tane içmeye karar verdim. ayda 2 kutu gidiyor. valla bebeğe yaramasa da o kadar çok faydalarını yazmış ki internette elbet başka birşeye yarar dedim. bir de türkçe sitelerde buğday tohumunu nasıl evde çimlendirip buzdolabında saklayıp tek başına veya salataların üstüne koyup yenebileceğinin yolu yazıyor. bunu da denemeye niyetliyim bakalım. aklınızda olsun

günaydın arkadaşlar;
Ben kendimi iyi hissetmiyorum. yoruldum çünkü.hergün geriye doğru gün saymaktan yoruldum.bugün 22. gün benim döngüm 32 gün. daha var 10 gün. sabah uyanır uyanmaz ilk aklıma gelen bu konu.akşam uykuya dalmadan gene bu konu ve gün içinde hep bu konu.hadi bu ay olmadı diyelim gelecek ay gene bu sayım,gene olmadı gene sayım...
kendimi bunları düşünmekten alamıyorum. çok ta yoğun olmama rağmen gene böyle. sürekli kendimi dinliyorum. acabalarla...Eşimde dahil kimseyle paylaşmıyorum bu konuyu sadece burda belirtebiliyorum işte.Nebilim bunun bir erken tanısı yok mu? bu bekleyiş yordu beni. askerler bile bu kadar geriye gün saymıyorlardır eminim...
sevgiler...

DENİZCİM merhaba;bugün nasılız?...bende biraz nette araştırmıştım aylar önce.şu dhea ile ilgili.erkeklik hormonu olan bu dhea buğday doğal olarak buğday özünde bulunduğunu öğrenmiştim.bir kavanoza koyup bekletiliyordu sanırım 24 saat .zamanından şimdi emin değilim şimdi.ben dnemek istemiştim.cam bir kavanoza koymuştum yoksa birkaç günmü bekliyecekti .dedim ya tam emin değilim.ama inan öyle iğrenç birşeydiki
daha kavanozun kapağını açar açmaz öğürüyorsun.tabiii içebilirmiyim onu .kullanmadım yani.sonrada dhea nın kesin güvenirliği yoktu da.ben kendisini değil de doğal olarak kullanmayı istemiştim.onu da yapamamıştım.bence bu aldıklarından drunun da haberi olsun.insan ister istemez tedbirle yaklaşıyor.neyin ne kadarının kime neye göre iyi geleceğini bilemiyoruz ki. iyi çalışmnalar size.hayırlıysa gelsin bebeciğin.hoşçakal

Buğday çimi ile bir kaç sene önce tanışmıştım tam bir hayat iksiri ve hücre yenileyici , işyerinden arkadaşımla tabletlerini almıştık halen çekmecemde vardır ama hamile kaldıktan sonra almıyorum. Günde 5-10 tablet çiğneniyor. Google dan yazıp araştırırsanız sağlık için çok faydalı olduğunu göreceksiniz. Ama bu işe de iyi geldiğini bilmiyordum. İşyerinde çekmecemizden çıkarıp arasıra çimleniyorduk...Ama tadını herkes sevmeye bilir, hatta evde yetiştirip salatalara koyan, öğütme makinaları ile suyunu sıkıp içen var. Çok faydalı bir bitki.

buğdayın çimlenmesi için tam tarif vardı deneyeyim diyorum. ne bileyim aşurede veya çorbada iyi oluyor buğday belki çimlenince de yenir dedim. içinde dhea olduğunu bilmiyordum. olsa da dhea tabletleri kadar güçlü değildir. dhea tabletlei 1-2 doktora sormuştum isterseniz için ama bizce bir faydası yok demişlerdi. onlar için sadece hormonların faydası var yerimseniben

evet ben de tesadüfen öğrendim işte. ama ben sabah suyla içtim çiğneniyor muohaoldumsmileneyse şimdi de 2 tane çiğnedim tadi fena değil. çiğneyecek miyim şimdi ben bu tabletleri kutuda hiçbirşey yazmıyor :kedi:

evet canım tam tahmin ettiğin gibi 2. yetişmedi, çok ümitli değildim zaten. 18,5 olmuş yumşum. Bu akşam 9 45 de iğnemi vurulacağım. Yarın sabah kan değerlerine göre tüp yada aşılama olmasına karar verilecek. Hakkımızda hayırlısı. Biz elimizden geleni yaptık bundan sonrasını yüce rabbim bilir.

denizciğim aşılama ücreti bütün doktor takipleri ve bütün testler dahil 400 euro mu demiştin?
evet ama tabii managon ve çatlatma iğnesini ekliyorsun zaten tüm merkezlerde ilaç artı oluyor. onun dışında 2 kere takibe gittim benimki 2. gittiğide 17,5 mm olmuştu o gün lh ve e2 ölçtüler ve 120 civarı bir ücret aldılar ama bunu aşılama günü 400 eur dan düşeceklerini söylediler ve düştüler. 400 eur aşılama için yüksek ist cerrahi 500 lira alıyor. erverdi özel çapa hastanesi 300 lira demişti. ama ben tüp için bir şansım olursa diye memorialda yaptırdım. bir de aşılama için bile e2 ve lh düzeyine bakıp çatlatma iğneni öyle veriyorlar.
inşallah ikimiz için de hayırlı olur sonuç. haberlerini bildirmeyi ihmal etme merak ederiz kaydirigubbakcemile3

Sağol canım inşallah allahım gönlümüzdekini kucağımıza verir. Senin bilgin vardır belki, yumurta tplanmadan önce E2 ve rahim kalınlığı kaç olmalı acaba?

e2 değerini bilmiyorum hiç sormadım. rahim kalınlığı 6 mm den fazla olmalı 8-12 arası iyi diye biliyorum. benim son tğpte 12,5 mm bu seferde son kontrolde 8,5 mm idi.

KIZLAR SELAM
nasilsiniz soyle kisaca bir goz attim
Deniz bulutcum asilama yapmissin umarim bu defa yuzun guler. Senin icin dua edicem.
Waters ve esteryanin hamileligi iyi gidiyor cok sevindim.
Erverdi, herada ve tedavide olan ya da baslayacak herkese dua ediyorum.
Umarim 2010 da hepimiz anne oluruz.
sevgiler

olsun canım.canın sağolsun.1 hiç yoktan iyidir.aklında bulunsun .çatlatma iğneni olduktan sonra iş güç yok.rahim temiz boş olmalı.eşinde bugün yapacağını biliyordur.ilk deneyiminizmiydi.eşinin bu gün ........ması lazım..sanırım anlıyorsun ne demek istediğimi.yumurtan çabuk büyümüş.hadi hayırlısı.naçizane fikrim sen aşılama iste.tek ya.olmadı tüpe paran cebinde kalsın.bak hatırlatıyiiim tecrübemden söylüyorum.bende tek yumurtayla girmiştim tüpe o da boş çıkmıştı.yani görünen değil,önemli olan yumurtanın içindeki yumurtacık.olaki böyle de olabiliyor.nitekim ben öyle.bu yüzden derim ki.aşılama yaptır sen.onlara bırakma.tüpte daha fazla yumurtayla daha fazla şansın olur.yarın sana tüp yapalım derlerse ben aşılama olsun istiyorum de.şansımın az olduğunu biliyorum de olmazsa bir dahaya tüp yaparız de.tamammı canım.tabiii kara verici sensin.ben şahsi fikrmi söylüyorum.umatım herşey yolunda gider.o birtanecik yumurtan seni bırakmaz

Sağol canım inşallah allahım gönlümüzdekini kucağımıza verir. Senin bilgin vardır belki, yumurta tplanmadan önce E2 ve rahim kalınlığı kaç olmalı acaba?

canım e2 değerin tek yumurta için en az 80 ya da 100 olursa iyi.daha doğrusu ne kadar fazla olursa şimdi senin durumunda,o kadar iyi.rahim kalınlığı da ideali 9 mm diye biliyorum.demek sorun yokki sana birşey dememişlere2in ne kadar fazla olursa doluluk oranı da o kadar iyi.bize bilgi veriyor yumurtanın doluluğu ile ilgili.şimdi heyecan vardır sende.hadi son iğneni oluyorsun bu akşam.Allah işini rast getirsin.olmzasa da çok bırakma kendini.daha yolun başındasın.inşallah yüzü gülenlerden olursun.bak olursa eğer denizle kırkınız karışacak hee.hadi hoşçakal melilayda

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,umarım sizinde hamileliğiniz yolunda gidiyordur.

Of of ya, bir de wheat grass mı Birkaç ay önce okumuştum bir yerlerde, çimlendirmeden bahsediyordu, tabletleri olması iyi tabii. Bir bakayım ben de bakayım

Melilayda, aşılama ya da tüp, inşallah bu tedaviyle yüzün gülsün. Mühim olan doğru ellerde olmak, seni en güzel şekilde yönlendireceklerdir eminim hangi adımı atacağınıza dair. Hayırlı, uğurlu olsun şimdiden.

Roniyam, hoşgeldin canım, nasılsın, bebişin nasıl? Güzel dileklerin için de sağol. Ben de gönülden keyifli bir hamilelik diliyorum, sağlıkla keyifle kucakla bebeğini inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…