38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

karamel yumurta geç çatlamıştır veya 36-48 saat yaşayan bir tanesine denk gelmişizdir diye dün ödevimizi yaptık (preseed ile). canım hiç istemiyor ama söyleyeyim de bugün de yapalım bari. fisfisfis

dün tamamsa bugüne gerek yok yarın olsun garanti olsun. offff valla mecburiyetten ne zordur şimdi allah kolaylık versin.
 
karamel yumurta geç çatlamıştır veya 36-48 saat yaşayan bir tanesine denk gelmişizdir diye dün ödevimizi yaptık (preseed ile). canım hiç istemiyor ama söyleyeyim de bugün de yapalım bari. fisfisfis

İyi yapmışsın deniz bulut'cum aman preseed'i eksik etme. Spermeler içeri sağ salim gitsinde..yap yap..görev bu artık..sonra keşke yapsaydım dememek için. Hadi canım ha gayret güzel haberler inşallah..
 
Waterss arkadaşım sana bu ovulasyon testiyle ilgili birşey sorucam.Benim elimde pek kaliteli olmayan ovulasyon testi vardı da bu ara çok yoğun olduğum için hafta sonu yapamadım.Bugün kasık ağrısıyla beraber o yapışkan akıntıyı görünce yapayım dedim.Test çizgisi kontrol çizgisi kadar olmasa da bayağı ona yakın pembe bir renk olarak belirgin bir şekilde çıktı.ılk 5 dk.içinde tabi.Bugün akşam preseedi kullanıp ilişkiye girmemiz mi gerekiyor yoksa yarın bir defa daha test yapıp daha belirgin olmasını mı bekliyeyim.Daha önce yazmışsındır belki ama pek zamanım yok yardımcı olursan sevinirim.Bugün benim 12.günüm.
 
Deniz Bulut'çum, ödevleri aksatmak yok canım, devam Zor, evet ama bu nazlı bebeklere değer, ne yapalım..

Karamel'cim, eşin demiş, Deniz Bulut da diyor, ben de diyorum, illa regli olacaksın diye birşey yok. Olmamak da kötü birşeyin habercisi değil zaten, içini ferah tut, çarşamba kızlar herşey yolundaymış diye yazacaksın zaten canım benim.

Hülya'cım, hayırlı olsun canım, ben yanlış hatırlamıyorsam bu gördüğün çizgi waterss'ın çalışma gerekli dediği günlerden. İnşallah bu ay preseed yüzünü güldürecek.
 

Hereda arkadaşım sen nasılsın.Ben biraz işlerden dolayı giremiyorum siteye.Senin kontrolüne de az kalmış herhalde.sen de DK.hapı kullanıyordun sanırım.Sen eski dr'una gidiceksin ama değil mi?İnşallah sen de iyi haberler alırsın canım.
 
Deniz bulut arkadaşım aşılaman hayırlı olsun.ıyi ki dendin hiç belli olmaz.2 hafta sonra hamileyim haberini verirsin bizlere inşallah.Benim geçen hafta annemi psikiyatriste götürmüştük.Verilen hapların yan etkisilerine bakmıştım.Orada da okumuştum.Tansiyomn ilaçıında da yazıyordu.Benim de normalde 4 gebeliğim var ama bizim de değerlerimiz biraz düşük.Dr hamile kaldığın sürece o değere takılmayın demişti ama yine de fırt fırt hamile kalmıyoruz sonuçta.Ben de keçi boynuzu kürü yap dedim.hatta her akşam elimle içirdim.iki gün içti.Sonra bir baş dönmesi oldu onda.Hemen kesti.Belki ondan değildir bir daha dene diyorum ama pek iplemiyor.Aslında sonra da tansiyon problemi çıktı.Baş dönmesi ondanmış ama.Neyse biraz karışık yazdım ama inşallah ne dediğimi anlamışsındır.
 
Hülya'cım, sağolasın arkadaşım. Kolay gelsin diyorum, çok yorma ve özletme kendini lütfen. Evet canım hap kullanıyorum ve bu hafta bitecek bakalım. Eski doktorumla bir kere daha deneyeceğim, inşallah bu sefer hayırlısıyla olumlu bir tedavi olur. Güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım.
 

psikiyatri ilaçları durum çok kötü değilse yani düzelince bırakılabilir ama tansiyon ilacı ne yazık ki bırakılamıyor. eğer eşin tansiyon ilacına başladıysa bir ömür gidecek demektir. dr da bu değerlerle zamana bırakılıp bakılabilir dedi ama bizim zamanımız yok. oldu ki doğru yumurtaya denk geldi mutlaka yeterli sayıda sağlıklı sperm lazım yoksa gitti mi gider. ben eşimin şekeri olmasına rağmen keçi boynuzu pekmezi aldım günde 2 çorba kaşığı veriyorum. solgarın zinc bilmemne yazan çinko tabletinden de günde 2 tane başladı bir de normal vitamin. aslında sigarayı kesmeleri lazım en kötüsü o ama nerdekötükedihüso
Bu arada ben de herada gibi hatırlıyorum. çift çizgi görünce çalışacaksınız. tek çizgiye döndüğü gün çatlıyor ama ömrü kısa spermlerin de yumurtaya varmak için 10 saatlik yolu olduğu için orada hazırda bekleyen sperm olması en doğrusu oluyor.
 
Son düzenleme:

Eşimin geçen hafta bir tansiyon problemi oldu.Bir hafta takip edildi.Sağlık ocağı dr!u bir ilaç başladı ama sadece cuma günü içti ilacı.Daha sonra bir aile dostu dr arkadaş vardı.Bu değerlere göre çok yüksek değil ilaç içme dedi.Ben de aynı şeyi demiştim ama onu dinledi bereket.Neyse ilaçsız hafta sonu tansiyonu yükselmedi.Çok tuz tüketiyordu tuzu azalttı bu arada.Bugün kardiyoloğa gitti.Bu dr şimdi araştırıcak.Sınırdasın demiş o da.Şimdilik daha hapa başlamadık yani.Benimki de keçi boynuzu pekmezini bir süre içmişti ama sonra onu da bıraktı.
 


canım geçmiş olsun, eğer doktor kullanacaksın derse nacizhane düşüncem bebek için falan sakın tansiyon ilacını içmemezlik etmesin.
Çünkü zaten benim bildiğim tansiyon ilacı spermlerde değil ereksiyonda problem çıkarıyor. Zaten aşılama, tüp bebek vs hiç sorun olmaz. Olursa doğalda sıkıntı olur ama herşeyin başı sağlık.
 
aman öyle rastgele sağlık ocağı doktorunun demesiyle başlamasın. bir başlayınca ömür boyu içiyorsun. zararları da var ama faydası zararından fazla.içmezsen ölürsün düzeyinde allah korusun. genelde sınırda ise diyet+kilo verme+spor falan ile düşüyor. sperm için de çok düşük değilmiş zaten istersen sen de birtek çinko tableti ve kaliteli bir vitamini öner.
 

Hülya'cım hemen bu akşamı değerlendir preseed ile tam yakalamışsın bu arada yarında çift çizgiyi yakalayacaksın hatta yarın kontrol çizgisi kadar hatta daha koyu çıkacak yarın akşamıda değerlendiriyorsun yani 13. gününü ve 14. yaptığında negatif çıkacak. ılişkiye gerek yok yani negatifi gördüğünde yumurtlama gerçeklerşmiş oluyor. Ben sadece o iki günü değerlendirmiştim. Hadi hayırlısı, ovülasyonu yakalamışsın bu süper haber..
 

merhaba arkadaşlar, merhaba karamel evet iyiyim oldukça bugün haftanın ilk günüydü ama zorlanmadım derslerim bitti ve evdeyim sırayla mesajları okuyorum şimdi:)
bence evham yapacağın hiç bişiyin yok.
çarşamba bir gelsin hele görürsün sen de. işin zor kısmını atlattın sen maşallah. ben de çok endişeliyim eğer regli olursam ben de rahim filmi çektireceğim bir sorun varsa senin geçtiğin yollardan geçeceğim çok korkuyorum tabi sen geçirdin çok şükür.
bu arada bütün arkadaşlarda büyük bir gayret ve güzel gelişmeler gözlemliyorum. bana kalırsa bu yıl herkes bu işi bitirecek ve muradına erecek göreceksiniz:) bunu düşünürken bile çok heyecanlandım:)))sevgiler...
 

Teşekkür ederim arkadaşım.Tabi ki kardiyolog araştırmanın sonunda kullanıcan derse kullanacak arkadaşım ama sağlık ocağı dr'nun demesiyle kullanması hataydı zaten.Tabi ki önce sağlık.Biz yeni yılda bebek dilerken bize başka sorun gönderdi ama Allah beterinden saklasın tabi.
 

Evet arkadaşım haklısın ama beni dinlemiyor ki ben de içme demiştim.Dr da şimdilik diyet ve spor önermiş zaten.Normalde çok tembel bütün gün yatsa rahatsız olmaz.Evin yakınındaki markete ekmek almaya bile arabayla gider.Fazla kilosu da yok ama tuzu aşırı tüketiyordu son günlerde işte.Sen çinko tabletini nereden alıyorsun eczaneden mi?
 

Teşekkür ederim arkadaşım.Bu arada sen de bebişini görmüşsün.Ne güzel gelişmeler çok iyi.Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.
Benim yumurtlama günlerim bu günler normalde zaten.Benim kasık ağrımdan da akıntımdan da anlıyorum yumurtanın çatlamak üzere olduğunu da sağlamasını yapmış oldum sadece.İnşallah diğer sorunları halledebilmişizdir (bir de kaliteli yumurta tabi esas olan olan)Preseed de takviye güç olacak bu ay ama hayırlısı tabi.
 
Gukem arkadaşım senin de az günün kaldı inşallah müjdeyi verirsin bu ay ama stres bu iş için çok tehlikeli.Sakın stres yapma günler geçmiyor diye kendini başka işlere ver bu hafta.
 
geçmiş olsun hülyacığım;
evet yüksek tansyon ciddi sorun hiç ihmale gelmiyor.annem 30 yıldır ilaç kullanıyor. yani baştan iyi bir tedavi görürse buna gerek kalmayabilirmiş. bu konuda en doğru seçim üniverste hastahanesi çünkü her hipertansyonun sebebi başka olabiliyor. önce sebebe inip sebebin ortadan kalkması gerekiyor. kilo sorunu yoksa tuz olmayabilir sebep. eşinle benzeşiyoruz:) benim de evimle okulum arası mesafe 100 metre ama arabayla gidiyorum. laptop yüzünden birazda gecikiyorum diye :))ama kilo alıyorum aslında yürümek lazım da işte ...tekrar geçmiş olsun...sevgiler...
 
Gukem arkadaşım senin de az günün kaldı inşallah müjdeyi verirsin bu ay ama stres bu iş için çok tehlikeli.Sakın stres yapma günler geçmiyor diye kendini başka işlere ver bu hafta.

evet arkadaşım bi stres yapıyorum ki anlatamam( bugün 23. gün daha var dokuz gün. bekle bekle zaman geçmiyor. eğer regli olursam rahim filmi çektirecğim işte korkuyorum bunlardan...hepimiz için hayırlısını versin allah...
 

Daha önce rahim filmi çektirmemişmiydin.İlk defa mı çektiricen
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…