38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Daha önce rahim filmi çektirmemişmiydin.İlk defa mı çektiricen
evet canım ilk.7 aylık evliyim ben zaten .bir boş gebelik geçirdim. işte bi kaç aydır uğraşıyoruz olmuyor acaba kürtajdan kalma bir sorun var mı merakındayım. bu ay preseed kullandım ben de sonuca bakacağım olmazsa başka sorunun habercisi olabilir. bakalım işte.senin başka bebeğin yok değil mi?

benim 8 yaşında özürlü bir oğlum var arkadaşım.Onun dışında da 3 düşüğüm var.Kalp atımını alamadık hiçbirinin.2 tüp denemem var 2009 yılı içinde.İkisi de biyokimyasal gebelik.

evet adı solgar zinc picolinate. üstünde günde 1 tane diye yazıyor ama bahçecideki ilk doktorum günde 2 tane içsin demişti. bir da karışık vitamin alırsın kaliteli idare eder vereliniortak

özürlü oğlunuz var demek.inanılmaz severim öyle çocukları. benim de 20 yaşında yeğenim özürlü teyzesi. dünya bir tarafa o bir tarafa benim için. bütün aile için öyle aslında hiç bir şeyi kötü gelmiyor tabi bizimki zihinsel engelli sizin kinin özrü ne bilmiyorum. ama çok zor allah kolaylıklar versin.

Merhaba arkadaşlar,aşılama iptal tüp yapcaz anşallah. Sabah sonuçlar iyi çıktı, tek yumoşumu yarın alacaklar, inşallah içi dolu dolu çıkar:)))

Merhaba arkadaşlar,aşılama iptal tüp yapcaz anşallah. Sabah sonuçlar iyi çıktı, tek yumoşumu yarın alacaklar, inşallah içi dolu dolu çıkar:)))

sonuçların iyi çıkmış çok güzel.hadi hayırlısı olsun.innnşallah içi dolu çıkar.çek besmeleni et duanı gerisini Allaha bırak.buraya kadar elinden geleni yaptın.....yarın yaz sonucunu.ooooohhhhhhhhhh yarın ne güzel uykuya yatıcaksın boşluk,hafiflik.ben hep kötüünün iyisi diye bana kalan en hoş anı diye bakıyorum şu narkoz olayına.....hadi güzel haberle gel

:))) evet haklısın aslında. Şİmdiden başladım uyumaya:1closedeyes:

Merhaba canım :) inşallah işe yarar canım, ben çok inandım bu kürlere, tabii önce Allah'ın dediği olur. Hamile kaldığınız zaman en az kendim hamile kalmış kadar sevineceğim :) Allah çok büyük, inşallah sizler de anne olacaksınız :)
Waterss, canım :) hamilelğinin iyi gitmesine çok sevindim, inşallah sonuna kadar hep böyle iyi, güzel ve sağlıklı gider ve sağlıkla kucağına alırsın ve de feleğin şaşırır :)

Hem de nasıl bir felek şaşırtma, öyle böyle değil valla... Küçücük şey evde kaç kişi varsa asker ediyor, parmağında oynatıyor... Ama dediğin gibi çok ama çok güzel :)

Canım ben iyiyim, ufaklıkla uğraşmaktan buraya gelmeye fırsat bulamıyorum. Biraz rayına oturunca sanırım daha sık uğrayabilirim :) Bu arada mümkün olduğunca sizi takip etmeye çalışıyorum... Kendinize iyi bakın ve moralleri yüksek tutun :)

reglime daha dokuz gün var. ama göğüslerimde şişkinlik başladı.regli olmadan beş-altı gün önce başlardı bende bu durum erken başladı. sanırım kürler nedeniyle reglim daha erken gelecek. hamilelik konusunda da pek ümidim kalmadı doğrusu.neyse hayırlısı olsun artık...

Erverdi arkadaşım bugün sana cevap yazıcaktım hatta yazdım zannediyordum ama gece birden aklıma geldi seni unuttuğum.Aslında bugün seni merak edip girmiştim ama olsun arkadaşım bu ay olmadıysa bir dahaki aya.Daha zamanı gelmemiş demek ki canım.Senin regl de benimki gibi hiç gecikmiyor kurulu saat gibi.Zaten ben geciktiyse kesin hamileyimdir.Sen şimdi dr'a gittin mi?Kist falan yoktur inşallah.Bu ayki rezervin nasıl?Durumlar iyiyse aşılamayı denersin bu ay.

Arkadaşlar merhaba,hani1 ay önce tüp denemiştim de tutmamıştı ya hatırlıyor musunuz? sizlere bu ay için tekrar denesem mi yoksa 1-2 ay ertelesem mi diye sormuştum. eşimle bugün kararımızı verdik. 1-2 ay erteledik. geçtiğimiz ay preseed kullanmıştım ama sanırım kullanmakta biraz geç kalmıştım (waterss bunu sen hatırlarsın arakadaşım) o nedenle yakın bir zamanda reglimi bekliyorum.ama 1-2 ay daha hem şu incir kürünü yapayım diyorum hem de preseedi kullanayım diyorum. arkadaşlar bi de şunu sormak stiyorum. sanki aranızdan birisinin şöyle dediğini hatırlıyorum, eğer herşey normalse incir kürü yarar yerine zararlı olabilir diye. bu doğru mu? yani bu kürü yapmak için illa bişeyde sorun mu olması gerek?

şekerler günaydın, aklım esterya da dün mail attım cvp vermedi, burayada yazmadı hafif kanaması vardı. erverdi senin haberin var mı?

Patikler merhaba canım, onu ben yazmıştım. Şimdi unuttum incir kürünün ne işe yaradığını bu topiğe ilk girdiğimde rüzgar deniz diye bir arkadaş yazmışmtı bana kürleri, ben de başka topiklerde bu kürler ile ilgili yazıları ve internetten kullanım nedenlerini okumuştum. Topiklerde ihtiyacı olmadan kür kullanan arkadaşlar da yumurtalıklarda ağrı, regli gecikmesi ..vb çok net hatırlamadığım yakınmalar vardı. Hatta bal+tarçın+çörek otu karışımı var balla sabahları bir kaşık yutacaktım onu da hazırlamıştım.. Sonra kendimde gerek olmadığını anlayıp kullanmadım. İstersen sende sorununa göre yapmayı düşündüğün kürü topiklerde ara kullananları bir oku. Belki tam ihtiyacın olan bir şeydir atlamamış olursun...Kolay gelsin. Preseed kullanacaksan ki pahalı biliyorsun, ovülasyon testleri ile kullanmanı öneririm, tam olarak ovülasyon gününü tespit edip kullanırsan, şansını çok arttırırsın. Kolay gelsin...

Hülya'cım günaydın.. Çalışmalar iyi gidiyor mu ? Bak bugün de çift çizgi çıkacak, ona göre bu akşamda çalışmalısın...

Gunaydın kızlar...
hafta sonu ve dun butun gun evde yattım.. dr bir hafta rapor verdi ama ben yinede ise geldim..
cunku toparlamam gereken seyler vardı. Gecmisi okudum biraz preesed isi oldukca hızlanmıs bizim topikte , preseed ureticisi gelip bizim topige yazmaya baslayacaklar nerdeyse..:)
aman sifa olsun bebeklerimize kavusmaya vesile olsunda..
Ayy evde yatmak guzel gelmisti walla simdi uykum geldi uyukluyorum sirkette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…