evet canım ilk.7 aylık evliyim ben zaten .bir boş gebelik geçirdim. işte bi kaç aydır uğraşıyoruz olmuyor acaba kürtajdan kalma bir sorun var mı merakındayım. bu ay preseed kullandım ben de sonuca bakacağım olmazsa başka sorunun habercisi olabilir. bakalım işte.senin başka bebeğin yok değil mi?Daha önce rahim filmi çektirmemişmiydin.İlk defa mı çektiricen
evet canım ilk.7 aylık evliyim ben zaten .bir boş gebelik geçirdim. işte bi kaç aydır uğraşıyoruz olmuyor acaba kürtajdan kalma bir sorun var mı merakındayım. bu ay preseed kullandım ben de sonuca bakacağım olmazsa başka sorunun habercisi olabilir. bakalım işte.senin başka bebeğin yok değil mi?
Evet arkadaşım haklısın ama beni dinlemiyor ki ben de içme demiştim.Dr da şimdilik diyet ve spor önermiş zaten.Normalde çok tembel bütün gün yatsa rahatsız olmaz.Evin yakınındaki markete ekmek almaya bile arabayla gider.Fazla kilosu da yok ama tuzu aşırı tüketiyordu son günlerde işte.Sen çinko tabletini nereden alıyorsun eczaneden mi?
benim 8 yaşında özürlü bir oğlum var arkadaşım.Onun dışında da 3 düşüğüm var.Kalp atımını alamadık hiçbirinin.2 tüp denemem var 2009 yılı içinde.İkisi de biyokimyasal gebelik.
Merhaba arkadaşlar,aşılama iptal tüp yapcaz anşallah. Sabah sonuçlar iyi çıktı, tek yumoşumu yarın alacaklar, inşallah içi dolu dolu çıkar:)))
Merhaba arkadaşlar,aşılama iptal tüp yapcaz anşallah. Sabah sonuçlar iyi çıktı, tek yumoşumu yarın alacaklar, inşallah içi dolu dolu çıkar:)))
sonuçların iyi çıkmış çok güzel.hadi hayırlısı olsun.innnşallah içi dolu çıkar.çek besmeleni et duanı gerisini Allaha bırak.buraya kadar elinden geleni yaptın.....yarın yaz sonucunu.ooooohhhhhhhhhh yarın ne güzel uykuya yatıcaksın boşluk,hafiflik.ben hep kötüünün iyisi diye bana kalan en hoş anı diye bakıyorum şu narkoz olayına.....hadi güzel haberle gel
Merhaba canım :) inşallah işe yarar canım, ben çok inandım bu kürlere, tabii önce Allah'ın dediği olur. Hamile kaldığınız zaman en az kendim hamile kalmış kadar sevineceğim :) Allah çok büyük, inşallah sizler de anne olacaksınız :)merhaba kızlar 2 deniz hülya açık görüyorum sizleri.keyifler iyidir inşallah.deniz 7 ;ben ilk ay uyguladığımda aç karnına denemiştim sonrasında farketmiyeceğini öğrendim 2nci denememde tok karnına içmiştim.adetin 3 üncü günü başlıyordum.o arkadaşta öyle tatbik etti.SEVGİLİ RÜZGAR DENİZ;senin kürler dilimizden Allah a ulaştı.bak bir arkadaşım hamile şu anda.tabiikide herşey Allahtan belkide sebebp olmuştur bu kür.ama olsun.sana kendi adıma burada teşekkür ediyorumeğer sebep olduysa.Allah ta yavrunu rüzgarını sana bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah....belli mi olur kızlar ALLAH büyük.daha az önce duamdaydınız hepimiz hem kendim için hem sizin için diledim hayırlısından.bende 2 ay denedim bu kürü.1 ay ara verdim.şimdi 2 günüm var adet olmam için.inşallah olmam.o zaman bir sürpriz de ben yaparım inşalla kızlar
Waterss, canım :) hamilelğinin iyi gitmesine çok sevindim, inşallah sonuna kadar hep böyle iyi, güzel ve sağlıklı gider ve sağlıkla kucağına alırsın ve de feleğin şaşırır :)Herada'cım, Erverdi'cim, Esterya'cım, karamel'cim ve tüm arkadaşlar merhaba, dr dan gelince çok uykum vardı uyudum, o nedenle geç yazıyorum. Bebeğimin kalbi bugün daha güçlü atıyordu kendiside 10.6 mm olmuş!!..çok mutlu oldum. Kanama yoktu dr gayet iyi dedi, üstelik ilaçsız sadece dinlenme ile geçti. Ama işe döndüğümde kendimi yormamamı söyledi, bir daha olursa yine yatak istirahati ddi, inşallah olmaz. Bebek ve kesenin durumuda iyi ,rahimde de kanama falan yok. İçim rahatladı.
Buradaki tüm arkadaşların bu tecrübeleri bu yıl yaşaması dileğimle. Aslında tüm bu yaşananlar ve hamilelik süreci evliliğin balayı gibidir. Gerçek hayat bebişler doğduktan sonra başlar ve insana feleğini bir süre şaşırtırlar.. O bir karış boyları ile neler yaparlar neler.. ama yine de güzeldir.
esterya, roniyam, hülya, denizler (karayurt, rüzgar), balance,gukem [/B]iyisiniz değil mi ?
ben çarş 15,30 da gideceğim. (daha önce yazdım mı bilmiyorum) bakalım ak kara göreceğiz. Biraz gerginim ama az kaldı 2 gün idare edeceğim.
gözün aydın, inşallah çok da güzel döllenir :Saruboceq:
işallah arkadaşım tek yumurta da sonuç verir.bebeğine kavuşursun...Merhaba arkadaşlar,aşılama iptal tüp yapcaz anşallah. Sabah sonuçlar iyi çıktı, tek yumoşumu yarın alacaklar, inşallah içi dolu dolu çıkar:)))
Arkadaşlar merhaba,hani1 ay önce tüp denemiştim de tutmamıştı ya hatırlıyor musunuz? sizlere bu ay için tekrar denesem mi yoksa 1-2 ay ertelesem mi diye sormuştum. eşimle bugün kararımızı verdik. 1-2 ay erteledik. geçtiğimiz ay preseed kullanmıştım ama sanırım kullanmakta biraz geç kalmıştım (waterss bunu sen hatırlarsın arakadaşım) o nedenle yakın bir zamanda reglimi bekliyorum.ama 1-2 ay daha hem şu incir kürünü yapayım diyorum hem de preseedi kullanayım diyorum. arkadaşlar bi de şunu sormak stiyorum. sanki aranızdan birisinin şöyle dediğini hatırlıyorum, eğer herşey normalse incir kürü yarar yerine zararlı olabilir diye. bu doğru mu? yani bu kürü yapmak için illa bişeyde sorun mu olması gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?