38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hülya'cım günaydın.. Çalışmalar iyi gidiyor mu ? Bak bugün de çift çizgi çıkacak, ona göre bu akşamda çalışmalısın...

Bugün vaktim olursa öğlen yine testi yapıcam bakalım.Benim kasık ağrım bugün yok ama.Bu çatlama işi illa iki gün mü oluyor benim sanki geçen ay da bu iş tek gün olmuştu.Akşam preseedi ilk defa denedik.

Selam Kızlar,

Melilayda hayırlı olsun arkadaşım. Tedavin mükemmel sonuçlansın ve iki haftaya o güzel cümleyi duyalım senden inşallah.

Hülya'cım, preseed yüzünü güldürsün bu ay umarım. Eşinin tansiyonla ilgili durumu umarım diyetindeki ufak bir değişiklikle hallolur.

Esterya'cım, çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarım bir an önce evine döner ve kalan istirahat günlerini, istirahat ederek geçirirsin.

Gukem'cim, sabır arkadaşım, ümitsizlenmek için erken, her ay yılmadan devam etmeliyiz, belki bu ay güzel bir sürpriz olur.

Son düzenleme:

çok sağol canım. Sana birşey daha sormak istiyorum. tüpte artan preseed i bir ay sonra kullanmaya devam edebilirim değil mi? herhalde bozulmuyordur...

Hergün aynı saatte yapmalısın testi aslında..günün farklı saatlerinde yapman ne kadar doğru bilmiyorum. LH hormonu arttıkça yumurta folikül içerisnden baş veriyor, çıkmaya çalışıyor bu arada kasıklarında ağrı hissedebilirsin.Daha sonra LH hormonu birden inişe geçmeye başlıyor o iniş esnasında yumurta folikülden ayrılıyor ve döllenmeye hazır hale gelmesi yaklaşık 6 saati alıyor.

niye beni sormuyorsun :bbo::bbo::bbo:

bunları düşününce her insan bir mucize.

bunları düşününce her insan bir mucize.

Hiç sorma akıllara zarar bir durum ben az kafayı kırıp bunları okumadım, defalarca okudum ve bizi yaratan Rab'bimize olan yüce duygularım kabardı. Olamaz böyle bir mekanizma ve düzen.. Daha burada yazmadığım neler neler var..Konum ve işim gereği bazı klinik biyokimya uygulamalarını biliyorum hormonlarımız müthiş bir ahenk oluşturuyor.. Birinin görevini yerine getirememesi veya tökezlemesi başımıza ne hastalıklar açıyor. Ben kimya yük. mühendisiyim branşım proses kontrol ama biyo kimya master ı yapsaymışım keşke..

Esterya çok geçmiş olsun, aman kendine dikkat et çok zorlamalara girmemeye çalış tabi ne kadar olursa artık..dikkatli ol.

Bu preseed işini de iyi sardırdım topiğe ama kullananlardan kalbim ağzımda haber bekliyorum, o zaman çok mutlu olacağım...Doğal Aşılama = Ovülasyon Testi + Preseed

Waterss arkadaşım bugün öğlen de aynı saatte yaptım testi ama bugün silik bir çizgi çıktı.Sanırım çatlamış artık.Ben yine de bugünü de değerlendirelim diyorum.

Canım arkadaşlarım, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Benim için ne dilerseniz size 2 mislisini versin rabbim:))) Yumoşumu aldılar sabah ilk engeli aştık, boş çıkmadı çok şükür. Sıra geldi döllenmesine ve bölünmesine. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.

hadi hayırlısı arkadaşım.İnşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun da sana sıkı sıkı sarılsın canım.İyi haberlerini bekliyoruz.

Hayırlısı olsun Melidayda'cım, sonuçta bizde doğal yolla olunca tek yumurta ile hamile kalmıyor muyuz ? O nedenle önemli olan onun şimdi döllenmesi 2-3 gün içerisinde belli oluyor diye biliyorum, güzel bir transfer işlemi dilerim şimdiden.

Waterss arkadaşım bugün öğlen de aynı saatte yaptım testi ama bugün silik bir çizgi çıktı.Sanırım çatlamış artık.Ben yine de bugünü de değerlendirelim diyorum.

O zaman çatlamış, ama bugünü dedeğerlendir sonra bırak. Bence dün akşamdan hazır olan askerler içerde bizim prenses ile bugün karşılaştılar :1hug:bile umarım birbirlerini sever ve kenetlenirler. Çok umutluyum hadi hayırlısı...:lepi:

inşallah 1. kalite döllenir ve hamile olduğun haberini de verirsin, herkese de umut olursun.kaydirigubbakcemile5

niye beni sormuyorsun :bbo::bbo::bbo:

Ah canım ya, haklısın. Seni bu akşama saklıyordum ama hatta ettim, özür dilerim, vallahi. Arada laptopa kahve döktüm, makina 1 saat kadar kafayı yedi ama Allah'tan elveda demedi, bu akşam göndermem gereken raporumun back-up'ı yoktu, arada toplantıya çıktım yeni döndüm, işlere gömülmeden bir arkadaşlarıma bakayım dedim, desem beni affeder misin? Vallahi abartı yok, dediklerim doğru.

Beni affettiysen, yarın doktor randevun kaçta, keyfin nasıl, ilacına başladın mı diye sorsam, cevaplar mısın güzel arkadaşım?

canım ya ben sana takılıyorum sevdiğim için, niye özür dilerim deyip beni üzüyorsun.

yarın 15,30 da rand var, ilaca dün başladım myralon bulamadın yasmin aldım. onun içinde açık açık " bazı kadınlarda ara dönemde kanama gözükmeyebilir" diyor ehhh azcık rahatladım ama gene de heyecan var.

aklıma gelen şu oldu, gelecek sefer için adetin 2. günü gel dedi. E ben nasıl 2. günü bileceğim. bunları hep sormam lazım

canım yaaa oh çok şükür boş çıkmamış çok sevindim bende yeni geldim okuyunca sevindim.boş çıksaydı ne demek olduğunu iyi bilirim.inşallah devamı da gelir..amin canım amin.Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…