Hülya'cım günaydın.. Çalışmalar iyi gidiyor mu ? Bak bugün de çift çizgi çıkacak, ona göre bu akşamda çalışmalısın...
Patikler merhaba canım, onu ben yazmıştım. Şimdi unuttum incir kürünün ne işe yaradığını bu topiğe ilk girdiğimde rüzgar deniz diye bir arkadaş yazmışmtı bana kürleri, ben de başka topiklerde bu kürler ile ilgili yazıları ve internetten kullanım nedenlerini okumuştum. Topiklerde ihtiyacı olmadan kür kullanan arkadaşlar da yumurtalıklarda ağrı, regli gecikmesi ..vb çok net hatırlamadığım yakınmalar vardı. Hatta bal+tarçın+çörek otu karışımı var balla sabahları bir kaşık yutacaktım onu da hazırlamıştım.. Sonra kendimde gerek olmadığını anlayıp kullanmadım. İstersen sende sorununa göre yapmayı düşündüğün kürü topiklerde ara kullananları bir oku. Belki tam ihtiyacın olan bir şeydir atlamamış olursun...Kolay gelsin. Preseed kullanacaksan ki pahalı biliyorsun, ovülasyon testleri ile kullanmanı öneririm, tam olarak ovülasyon gününü tespit edip kullanırsan, şansını çok arttırırsın. Kolay gelsin...
çok sağol canım. Sana birşey daha sormak istiyorum. tüpte artan preseed i bir ay sonra kullanmaya devam edebilirim değil mi? herhalde bozulmuyordur...
Bugün vaktim olursa öğlen yine testi yapıcam bakalım.Benim kasık ağrım bugün yok ama.Bu çatlama işi illa iki gün mü oluyor benim sanki geçen ay da bu iş tek gün olmuştu.Akşam preseedi ilk defa denedik.
Selam Kızlar,
Melilayda hayırlı olsun arkadaşım. Tedavin mükemmel sonuçlansın ve iki haftaya o güzel cümleyi duyalım senden inşallah.
Hülya'cım, preseed yüzünü güldürsün bu ay umarım. Eşinin tansiyonla ilgili durumu umarım diyetindeki ufak bir değişiklikle hallolur.
Esterya'cım, çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarım bir an önce evine döner ve kalan istirahat günlerini, istirahat ederek geçirirsin.
Gukem'cim, sabır arkadaşım, ümitsizlenmek için erken, her ay yılmadan devam etmeliyiz, belki bu ay güzel bir sürpriz olur.
Hergün aynı saatte yapmalısın testi aslında..günün farklı saatlerinde yapman ne kadar doğru bilmiyorum. LH hormonu arttıkça yumurta folikül içerisnden baş veriyor, çıkmaya çalışıyor bu arada kasıklarında ağrı hissedebilirsin.Daha sonra LH hormonu birden inişe geçmeye başlıyor o iniş esnasında yumurta folikülden ayrılıyor ve döllenmeye hazır hale gelmesi yaklaşık 6 saati alıyor.
bunları düşününce her insan bir mucize.
Selam Kızlar,
Melilayda hayırlı olsun arkadaşım. Tedavin mükemmel sonuçlansın ve iki haftaya o güzel cümleyi duyalım senden inşallah.
Hülya'cım, preseed yüzünü güldürsün bu ay umarım. Eşinin tansiyonla ilgili durumu umarım diyetindeki ufak bir değişiklikle hallolur.
Esterya'cım, çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarım bir an önce evine döner ve kalan istirahat günlerini, istirahat ederek geçirirsin.
Gukem'cim, sabır arkadaşım, ümitsizlenmek için erken, her ay yılmadan devam etmeliyiz, belki bu ay güzel bir sürpriz olur.
Gunaydın kızlar...
hafta sonu ve dun butun gun evde yattım.. dr bir hafta rapor verdi ama ben yinede ise geldim..
cunku toparlamam gereken seyler vardı. Gecmisi okudum biraz preesed isi oldukca hızlanmıs bizim topikte , preseed ureticisi gelip bizim topige yazmaya baslayacaklar nerdeyse..:)
aman sifa olsun bebeklerimize kavusmaya vesile olsunda..
Ayy evde yatmak guzel gelmisti walla simdi uykum geldi uyukluyorum sirkette
Hergün aynı saatte yapmalısın testi aslında..günün farklı saatlerinde yapman ne kadar doğru bilmiyorum. LH hormonu arttıkça yumurta folikül içerisnden baş veriyor, çıkmaya çalışıyor bu arada kasıklarında ağrı hissedebilirsin.Daha sonra LH hormonu birden inişe geçmeye başlıyor o iniş esnasında yumurta folikülden ayrılıyor ve döllenmeye hazır hale gelmesi yaklaşık 6 saati alıyor.
Canım arkadaşlarım, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Benim için ne dilerseniz size 2 mislisini versin rabbim:))) Yumoşumu aldılar sabah ilk engeli aştık, boş çıkmadı çok şükür. Sıra geldi döllenmesine ve bölünmesine. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.
Canım arkadaşlarım, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Benim için ne dilerseniz size 2 mislisini versin rabbim:))) Yumoşumu aldılar sabah ilk engeli aştık, boş çıkmadı çok şükür. Sıra geldi döllenmesine ve bölünmesine. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.
Waterss arkadaşım bugün öğlen de aynı saatte yaptım testi ama bugün silik bir çizgi çıktı.Sanırım çatlamış artık.Ben yine de bugünü de değerlendirelim diyorum.
niye beni sormuyorsun :bbo::bbo::bbo:
Ah canım ya, haklısın. Seni bu akşama saklıyordum ama hatta ettim, özür dilerim, vallahi. Arada laptopa kahve döktüm, makina 1 saat kadar kafayı yedi ama Allah'tan elveda demedi, bu akşam göndermem gereken raporumun back-up'ı yoktu, arada toplantıya çıktım yeni döndüm, işlere gömülmeden bir arkadaşlarıma bakayım dedim, desem beni affeder misin? Vallahi abartı yok, dediklerim doğru.
Beni affettiysen, yarın doktor randevun kaçta, keyfin nasıl, ilacına başladın mı diye sorsam, cevaplar mısın güzel arkadaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?