- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
canım ya ben sana takılıyorum sevdiğim için, niye özür dilerim deyip beni üzüyorsun.
yarın 15,30 da rand var, ilaca dün başladım myralon bulamadın yasmin aldım. onun içinde açık açık " bazı kadınlarda ara dönemde kanama gözükmeyebilir" diyor ehhh azcık rahatladım ama gene de heyecan var.
aklıma gelen şu oldu, gelecek sefer için adetin 2. günü gel dedi. E ben nasıl 2. günü bileceğim. bunları hep sormam lazım
kızlar;herkese merhaba;yeni dr dan geldim.çok yoruldum bugün.e2 ile fsh ımı yaptırdım.fsh biraz yükselmiş.ama çok değil.7 8 lerdeyken 11,5 olmuş e2 iyi.dr bunun önemli olmadığını yaşa göra iyi olduğunu böyle yükselmesinin normal olduğunu her ay farklı olabileceğini söyledi.kist yok.yarın klomenle takibe devam.ilaç bitiminden 2 gün sonra gel dedi ama ben 1 gün sonra gideceğim.klomenle çabuk büyüyor.milim de olsa kaçırmak istemiyorum.sonrasını konuşmadık.
SEVGİLİ HÜLYA;iyi dileklerin için teşekkür ederim.sağol canım .bende durumlar şimdilik böyle.herkes için hayırlı olmasını diliyorum.hoşçakalın güzeller
aaa hakikaten adet olmazsan nasıl 2. günü gideceksin kafamçokkarıştı
yarın seni aydınlatır artık doktorun. bir de bu ay ofis histeroskopi için de gün verecek herhalde?
canım ya ben sana takılıyorum sevdiğim için, niye özür dilerim deyip beni üzüyorsun.
yarın 15,30 da rand var, ilaca dün başladım myralon bulamadın yasmin aldım. onun içinde açık açık " bazı kadınlarda ara dönemde kanama gözükmeyebilir" diyor ehhh azcık rahatladım ama gene de heyecan var.
aklıma gelen şu oldu, gelecek sefer için adetin 2. günü gel dedi. E ben nasıl 2. günü bileceğim. bunları hep sormam lazım
Canım arkadaşlarım, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Benim için ne dilerseniz size 2 mislisini versin rabbim:))) Yumoşumu aldılar sabah ilk engeli aştık, boş çıkmadı çok şükür. Sıra geldi döllenmesine ve bölünmesine. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.
Selam Kızlar,
Melilayda hayırlı olsun arkadaşım. Tedavin mükemmel sonuçlansın ve iki haftaya o güzel cümleyi duyalım senden inşallah.
Hülya'cım, preseed yüzünü güldürsün bu ay umarım. Eşinin tansiyonla ilgili durumu umarım diyetindeki ufak bir değişiklikle hallolur.
Esterya'cım, çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarım bir an önce evine döner ve kalan istirahat günlerini, istirahat ederek geçirirsin.
Gukem'cim, sabır arkadaşım, ümitsizlenmek için erken, her ay yılmadan devam etmeliyiz, belki bu ay güzel bir sürpriz olur.
Gunaydın kızlar...
hafta sonu ve dun butun gun evde yattım.. dr bir hafta rapor verdi ama ben yinede ise geldim..
cunku toparlamam gereken seyler vardı. Gecmisi okudum biraz preesed isi oldukca hızlanmıs bizim topikte , preseed ureticisi gelip bizim topige yazmaya baslayacaklar nerdeyse..:)
aman sifa olsun bebeklerimize kavusmaya vesile olsunda..
Ayy evde yatmak guzel gelmisti walla simdi uykum geldi uyukluyorum sirkette
kızlar;herkese merhaba;yeni dr dan geldim.çok yoruldum bugün.e2 ile fsh ımı yaptırdım.fsh biraz yükselmiş.ama çok değil.7 8 lerdeyken 11,5 olmuş e2 iyi.dr bunun önemli olmadığını yaşa göra iyi olduğunu böyle yükselmesinin normal olduğunu her ay farklı olabileceğini söyledi.kist yok.yarın klomenle takibe devam.ilaç bitiminden 2 gün sonra gel dedi ama ben 1 gün sonra gideceğim.klomenle çabuk büyüyor.milim de olsa kaçırmak istemiyorum.sonrasını konuşmadık.
SEVGİLİ HÜLYA;iyi dileklerin için teşekkür ederim.sağol canım .bende durumlar şimdilik böyle.herkes için hayırlı olmasını diliyorum.hoşçakalın güzeller
çok sevindim cidden hadi hayırlısı. bir şey daha öğrendim bu arada demek yumurtanın büyümesi yetmiyor bir de boş olma ihtimali de var haamafoldumben belki de benim de öyledir. fsh yüksek zaten ben bunu daha yeni öğrendim. valla neler varmış yaa
HİÇ KARETTA GÖRDÜN MÜ?
Ben bir karettayım
Yumurtamdan yeni çıktım
Çırpınıyorum
Denize.................ulaşmak için
Ben yavaş yavaş ona doğru çırpınırken
O geliyor üstüme
Tamam diyorum
Çırpınmalar bitecek
O beni içine çekecek
Ama yasak...
Beni daha gerilere itiyor
Bu gelgitler
Benbir karettayım
Ben haalaa çırpınıyorum
Ona ulaşmak için.
Kimbilir?
Birgün varırmıyım?
kızlar bu şiir bana ait.birgün bir belgesel izliyorum.karettaları.kendimi onlara benzetmiştim.o anda bunlar dökülmüştü gönlümden.bazen duygulanınca gelir ama hiç saklamam o an gelir yazarım sonra atarım.eser kalmaz.şimdi de bir not defterim vardı doldu atmak üzereyim.bugün biri bana sakla dedi....amaaaaaaann.şairmiyim ben.....o an gelir sonra uçar gider.defteri atmadan yazmak istedimbakarak yazdım.burada kalsın bari.unuturum zaten.hatta şiirn başında uygun kelime bulamadığım yer olmuştu.orayı da noktalı bıraktım.kafanızı şişirdiysem affola...şu birkaç gündür efkar vardı..akşam bir neskafe,biraz çikolatalı gofret biraz da kibariye yaptım....az da gözyaşı..çok değil ama.türk insanı işte.acıyı seviyor.yarına birşeyim kalmaz..hoşçakalın güzeller.....(kendimi en iyi en rahat burada anlatabiliyorum.sıkmadım umarım.sıkıcı geldiyse atlayıverin bir sayfa sonrasına)
maşallah valla .allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin:)darısı başımıza...Kızlar bende 39 yaşındayım ve hamileyim yani genç anneyim
canım yarın histeroskopi var zaten. ınşallah iyidirde sadece tanı için yapılır yoksa tekrar balon pardon hortum mortum olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?