38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar;herkese merhaba;yeni dr dan geldim.çok yoruldum bugün.e2 ile fsh ımı yaptırdım.fsh biraz yükselmiş.ama çok değil.7 8 lerdeyken 11,5 olmuş e2 iyi.dr bunun önemli olmadığını yaşa göra iyi olduğunu böyle yükselmesinin normal olduğunu her ay farklı olabileceğini söyledi.kist yok.yarın klomenle takibe devam.ilaç bitiminden 2 gün sonra gel dedi ama ben 1 gün sonra gideceğim.klomenle çabuk büyüyor.milim de olsa kaçırmak istemiyorum.sonrasını konuşmadık.
SEVGıLı HÜLYA;iyi dileklerin için teşekkür ederim.sağol canım .bende durumlar şimdilik böyle.herkes için hayırlı olmasını diliyorum.hoşçakalın güzeller

aaa hakikaten adet olmazsan nasıl 2. günü gideceksin kafamçokkarıştı
yarın seni aydınlatır artık doktorun. bir de bu ay ofis histeroskopi için de gün verecek herhalde?

çok iyi kist olmaması herşeyin yolunda olmasına sevindim. Hayırlısı bakalım inşallah güzel büyür yumurtalar.

aaa hakikaten adet olmazsan nasıl 2. günü gideceksin kafamçokkarıştı
yarın seni aydınlatır artık doktorun. bir de bu ay ofis histeroskopi için de gün verecek herhalde?

canım yarın histeroskopi var zaten. İnşallah iyidirde sadece tanı için yapılır yoksa tekrar balon pardon hortum mortum olmasın

Olsun arkadaşım ya, yazıyla belli olmuyor, ya gerçekten kırdıysam seni, ben canı gönülden özrümü dileyeyim de.

Yasmin benim ilk ay kullandığım doğum kontrol hapıydı. Hatırlarsın, meğer periyodum başlamış demiştim, normalde doktorumu aramayı sevmem ama dayanamayıp aramıştım bu ne böyle ne regli desem regli değil, lekelenme desem lekelenme değil diye. Bence ilk lekelenmeyle beraber doktoru ararsın. 2. kullandığım hap yasmin değildi çok düzgün regli oldum. Bu ay ginera kullandım ben de bilmiyorum, yoka benzer bir regli olursa, yine paylaşırım seninle.

Yarın için güzel haberler getireceğine eminim, için ferah olsun. Sık sık girip haber var mı senden diye bakarım zaten öğleden sonra.

Melilayda, hayırlı olsun. Yarın güzel haberlerini bekleyelim. Güzel yumoşun, mükemmel bir embriyo olma yolunda ilerlesin inşallah.

Erverdi, hayırlı olsun sana da arkadaşım. Klomenle güzel güzel çifter çifter yumurtaların olur bu ay da, güzelce döllenirler umarım.

çok sevindim cidden hadi hayırlısı. bir şey daha öğrendim bu arada demek yumurtanın büyümesi yetmiyor bir de boş olma ihtimali de var haamafoldumben belki de benim de öyledir. fsh yüksek zaten ben bunu daha yeni öğrendim. valla neler varmış yaa

ah heradacığım. bütün regli belirtilerim var. napalım hayırlısı allahtan.olmazsa bir dahaki aya devam elbette:)

uyukla arkadaşım gebelik uykusu ne güzel işallah allah bize de kısmet eder bu tatlı uykuyu:))

Erverdi'cim sevindim , durumun iyi olmasına bu ay aşılama ile prens ve prensesi buluşturacağız ve güzel haber..Aslında senin her şeyin düzgün gözüküyor olması lazım Erverdi'cim, stres yapma hormonları çok etkiliyor stres. Bu ay inşallah iyi haberler bekliyoruz.

yaa bu tedavilerde neler öğreniyor insan neler.Bu gün bir bayan ile konuştum 7. denemesini yapıyordu. 41 yaşında onunda 2 yumoşunu aldılar. Ev sattık diyor tedavilere para yetiştirmek için. Allah yardımcısı olsun, hepimizin. Genç bi bayan gördüğünde bunun ne çok yumurtası vardır, hemde kalitelidir diye düşünüyorum artık diyordu:))))))

canım inşallah herşey istediğin gibi olur. sevgiler,

HİÇ KARETTA GÖRDÜN MÜ?
Ben bir karettayım
Yumurtamdan yeni çıktım
Çırpınıyorum
Denize.................ulaşmak için
Ben yavaş yavaş ona doğru çırpınırken
O geliyor üstüme
Tamam diyorum
Çırpınmalar bitecek
O beni içine çekecek
Ama yasak...
Beni daha gerilere itiyor
Bu gelgitler
Benbir karettayım
Ben haalaa çırpınıyorum
Ona ulaşmak için.
Kimbilir?
Birgün varırmıyım?
kızlar bu şiir bana ait.birgün bir belgesel izliyorum.karettaları.kendimi onlara benzetmiştim.o anda bunlar dökülmüştü gönlümden.bazen duygulanınca gelir ama hiç saklamam o an gelir yazarım sonra atarım.eser kalmaz.şimdi de bir not defterim vardı doldu atmak üzereyim.bugün biri bana sakla dedi....amaaaaaaann.şairmiyim ben.....o an gelir sonra uçar gider.defteri atmadan yazmak istedimbakarak yazdım.burada kalsın bari.unuturum zaten.hatta şiirn başında uygun kelime bulamadığım yer olmuştu.orayı da noktalı bıraktım.kafanızı şişirdiysem affola...şu birkaç gündür efkar vardı..akşam bir neskafe,biraz çikolatalı gofret biraz da kibariye yaptım....az da gözyaşı..çok değil ama.türk insanı işte.acıyı seviyor.yarına birşeyim kalmaz..hoşçakalın güzeller.....(kendimi en iyi en rahat burada anlatabiliyorum.sıkmadım umarım.sıkıcı geldiyse atlayıverin bir sayfa sonrasına)

Erverdi'cim sen duygularını inanılmaz yazıya ve şiirlere döküyorsun bu bir yetenek, sakın atma o defterini, duygularını güzel ifade etmişsindir eminim.. atma lütfen sakla o tip şeylerin manevi değeri büyüktür..

kızlar günaydın, nasılız bakayım :dance:

erverdi, şiirin çok güzel, çok güzel ifade etmesinsin.

karamelim gunaydın bugun buyuk gun dime :)
insallah icini ferahlatan haberlerle donersin bize..

canım yarın histeroskopi var zaten. ınşallah iyidirde sadece tanı için yapılır yoksa tekrar balon pardon hortum mortum olmasın

inşş iyi çıkacak sonuç rahatlayacaksın güzel haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

erverdi şiirin çok güzel. atma o defterlerini. arada dönüp bakarsın. sonra yıllar geçince üzülebilirsin. canım sen bu ay 2 yumurta olursa (bence kesin olacak) aşılama düşünüyor musun?

Erverdi arkadaşım şiirin çok güzeldi.Beni de duygulandırdın.Sakın atma defterlerini.Yarın öbürgün çocuğunolduğunda ona okutursun.Gurur duyar annesiyle.Benim eşimin de öyle bir defteri var.Arada karıştırıyoruz onu.ınsan gençliğine dönüyor gerçi hala genciz de 15-18 yaş yıllarına falan.
Dr haberlerin de çok iyi bence hadi bu ay inşallah müjdeli haber gelecek.

Karamel arkadaşım senin de iyi haberlerini alırız inşallah ofis histereskopi sonucu da iyi çıkacak hiç kafana takma canım.

merhaba kızlar;yanlış anlaşılma oldu yaa güzeller.yaaa ben öyle defter dolduracak kadar şiir yazan biri değilim.benim bilgisayarın yanında sürekli tuttuğum ajandam olur.notlar alırım.nette gezerken,hesap kitap yaptığım bir defter..işte o defterim.o dolmuştu yenisine geçicektim.önemli birşey varmı diye gözgezdiriyordum atmadan.dedim buraya yazıyiim de paylaşıyıiiim.haa yazdığım olmuyor mu.arada olur ama ben ezberlememki yazdığımı o an gelir yazarım birkaç gün durur sonra atarım.yine de paylaşımlarınız için teşekkür ederimhepinize.KARAMELı merak etmiştim haber yok sanırım.inşallah güzel haberlerle döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…