38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Benimde aklım karamelde kaldı , gelsede yazsa cok merak ediyorum...

waterscim bugun yogun bir gun oalcaktı senin icin umarım fazla yorulmadın ve iyisin

preesedci tayfası basarılar mutluluklar sizin olsun insallah :)

Heradam nasılsın calıskan guzel is kadını raporlarla mı bogusuyorsun halen benşm gibi :)

gukem az kaldı dime 7 gun kaldı :)

hulyacım sende presed tayfasına dahilsin unuttum sanma :)

ah canım evet 7 gün kaldı. ama regli olcam galiba göğüslerim karnım şişti iyice ümidim nerdeyse kalmadı üzülüyorum ama napim allahın taktiri. regli döngüm 32 gündü.ancak belirtiler erken başladı sanırım 28. günde gelecek( kürtajdan önce 28 gündü)
senin gibi geriye doğru gün saymayı çok isterdim:)))
evet ben de karamel i çok merak ettim.umarım herşey yolundadır...

arkadaşlar merhaba;
eşim sperm tahlili yaptıracak.bir doktor demişti ki üç gün cinsel perhiz sonra tahlil demişti.illa 3 gün mü olmalı bu perhiz.üç günden fazla olsa olmaz mı? yani bu en az üç gün olmalı anlamında mı yoksa illa kesin üç gün mü olmalı?( ay ne zor ifade ettim) gene tecrübelerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim..

Selam kızlar gecmisi okuyamadim yoğunluktan sadece karamelden haber var mı diye girdim, inşallah iyi haberlerini alırız, atlamadiysam mesajini göremedim . Yarın da yogun ama aralarda kaçarım umarım buraya, sevgiler.

erverdi demiş zaten ideali 3 gün diye. 2 veya 4 gün de olabilir. ama 1 günlük olursa sayı az 4 günden fazla olursa hareket zayıf bayat spermler oluyor

ben de karamel i merak ettim. inşallah bir terslik çıkmamıştır da gezmeye falat gitmiştir ondan giremiyordur

Evden cikicam simdi cerrahpasaya gitmek icin bi bakayim dedim karamelimden haber varmi ama yok.. Erverdicim karamelden haber aldiginda lutfen bana online yazarmisin?

Gukem belirtilere takilma benimde reglden once kasiklarim cok agrimisti, umitlenme hereseye hazir ol ama negatifte olma bence :)
Herkese sevgiler

Waters yormadin dime kendini iyisin dime :) ben birazdan dun senin oldugun yere gidecegim :)

günaydın deniz açık görüyorum seni.nasıl gidiyor geri sayım?bende karamele baktım ama daha ses yok.hoşçakal

Esterya'cım kolay gelsin. Arabayı otoparka adli tıp'ın oraya park edip çocuk kliniğine kadar elimde laptop yürüdüm ama yağmmur yağmasına rağmen sakin sakin, neyse bir lekelenme olmadı öğleden sonra ofise geldiğimde bir uyku bir uyku sanki narkoz vermişler gibiydim zor dayandım eve kadar, akşam malum dinlenmek mümkün olmuyor yani dün biraz sıkıntılı geçti. Sen bugün ikili test için gidiyorsun değil mi ? kolay gelsin . Hareketlerini hızlı hızlı yapmamaya çalış mesafeler yürümek için uzun..

günaydın waters;iyimisin?bu aralar benim kafam yerinde değil.herşey yolunda mı?kaçırdığım bir şey mi oldu acaba.umarım herşey yolundadır.

çıtırlar günaydın, önce yazayım sonra dün akşama bakacağım.

öncekinin aksine çok konuşan bir doktor :))) giriş yapmamız epey bir zaman aldı. Adet bitti geldiniz dedi hayır hocam olmadım değince olabilir dedi.

Neyse detaylı ultrasona aldı görüntü normal, bir yandan bakıyor bir yandan düşünüyor. Ne oldu dedim histeroskopiye alsam mı almasam mı onu düşünüyorum rahim hapa rağmen kalınlaşmış herşey normal dedi. Bende " zaten aç geldim, yapalım içimiz ferahlasın" dedim, tamam dedi.

Histeroskopiye geçtik, narkozumu verdi ama bu geçen seferkinden de hafif birşeydi sanırım narkoz olurken herada seni hatırladım arkadaşım :))) (heradayı düşünmemin sebebi o narkoz anını seviyor)

Rahim tamamen açılmış, tüpler açık, enfeksiyon yok herşey gayet iyi. Ancak rahim ağzı girişinde ince bir zar varmış öyle sert kalın birşey değil ama rahim ağzını kapatmış ittirince açıldı dedi.

Adet olmaman için hiç bir neden yok, muhtemel hap adeti azalttığı için az kan zardan geçmedi seni az rahatsız etti, kan az oluncada emildi gitti dedi.

Hapı bırak dedi Cyclo progynova adlı bir ilaç verdi 21 gün onu kullanacağım bıraktıktan sonra kanama olacak 2 gün gideceğim. Deniz seninde benimde aklıma gelen soruyu sordum ya kanama olmazsa 2. günü nereden bileceğim diye oda hapı bıraktıktan sonra 4 gün kanama olmazsa gelki o ayı kaçırmayalım kanama çokta önemli değil dedi.

Birde bu hap yumurtalıkları tam baskılamazmış o yüzden hamile kalabilirsiniz bilginiz olsun dedi. Ben istemem değince, doktor güldü hamile kalmak istemiyorsan niye uğraşıyoruz ki dedi.

Valla ben histeroskopide yapıldı diye tanı amaçlı bile olsa tam ücret alacak sanırken sadece muayene parası aldı.

Hülya'cığım
sen CD aldındı değil mi ? Bizde istedik (vermemişti) yanlış birşey yapmadık umarım. Bir dahaki geldiğinizde vereyim dedi.

Bende haberler bunlar, şimdi ben yokken neler kaynattınız bakayım.

Hepinizi öpüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…