38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Karamel cim gözün aydın için rahatlamıştır. ayol kendin hamile kalırsan niye istemiyorsun yumurta sağlamsa dopal da aynı tüp de allah korusun kromozom anomalisi varsa yine doğal da aynı tüp de. tüp o iğneler beklemek çok yıpratıcı bir olay. keşke olsa da kendi doğal yoldan sağlıkla gelse. nasıl olursa olsun inşallah az kaldı öbür ay sonu hamilesin inşşş :CüvCüv:

Haberlerin iyi olduğuna sevindim, içimiz rahatladı şimdi. Bak dr kontrolünde olmanın büyük faydası var yoksa rahim ağzını kapatan zarı nereden görecekti neyse çok sevindim..

Karamel arkadaşım geçmiş olsun.Operasyonun olumlu geçmiş ne güzel herşey yoluna girdi belki de doğal olur denizin dediği gibi yumurta kaliteliyse doğal olması en iyisi bence.Canım ben de CD'yi istemeyi unutmuşum.Ben rahimde yırtık falan düşünüyordum ilk operasyonu yanlış yapmışlar deyince dr çok korkmuştum.Bir daha hamile kalman imkansız gibi birşeyler duymayı beklerken rahimde kötü bir durum yok deyince sevinçten onu unutmuşum.Sonradan aklıma geldi eve geldikten sonra.

:))))))))) inşallah canım

ya işte gene problem çıkarsa korkusu be arkadaşım.

Histeroskopi yapılacak doktora dedimki geçen sefer saçmaladım. Allah allah ben farketmedim dedi. Size anlatmış olabilirim orada hiç tanımadığım bir doktora (bana oksijen veren) iyiki geldiniz çok sevindim demiştim. Adam güldü o doktor kadındı ya kendini iyi hissetmişsindir biz neler görüyoruz dedi. :)

Hastabakıcı demez mi 2 tane isterim dedin. Güldüm sen kalbimi nereden biliyorsun dedim. Tabi öyle sayıklamadım ama kadın öyle değince anaaaa hatunun içine doğmuş mu nedir oldum hihoyyyt

Doktor dönüşü benim adem sultanahmet'e gideyim namaz için dedi. Bana da gel sende içeride beklede cami görmüş ol dedi. (sanki hiç camiye girmedik tövbe tövbe) Ortaokuldan beri ilk kez Sultanahmet camine girdim (haklımı ne) ne muazzam bir ambiyans, dua ettim bizlere kızlar inşallah kabul olur. yerimseniben

evet karamel doğal gelicekse niye istemedin bırak gelsin.neyse iyi olduğuna herşeyin yolunda olduğuna sevindim.artık bundan sonra senin güzel haberlerini bekleriz.

Haberlerin iyi olduğuna sevindim, içimiz rahatladı şimdi. Bak dr kontrolünde olmanın büyük faydası var yoksa rahim ağzını kapatan zarı nereden görecekti neyse çok sevindim..

teşekkürler sağolun varolun kızlar

unutmuşum bu ilacın tek kötülüğü doğum kontrol hapı gibi tam baskılamadığı yumurta oluşturduğu için çatlamazsa kist olabilir dedi. Bende eğer referans ise hiç kistim olmadı dedim. Bakalım 25-26 gün sonra göreceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet karamel doğal gelicekse niye istemedin bırak gelsin.neyse iyi olduğuna herşeyin yolunda olduğuna sevindim.artık bundan sonra senin güzel haberlerini bekleriz.

Yumurtlamaya denk gelirse olur, olmazsa olmaz. Yani bu ay özel olarak kasıp 11-12-13-14. günlere denk getirmek için çalışamam valla. sırnaşık şey

olacağı varsa olur

Karamel'cim,

Gözün aydın, gözümüz aydın arkadaşım. Ne güzel haberlerle dönmüşsün. Doktorunu ben de çok sevdim, ne güzel anlatmış detay detay. Ben de arkadaşlara katılıyorum, doğal yollarla oluşacak bir hamilelik ne kadar güzel birşey, umarım bu ay bu sürprizi yaşarsın.

Herkesi öpüyorum, nasıl bir deli yoğunluk içindeyim, dün de bir migren krizi tam 14 saat boyunca, neyse kaçmam lazım. Karamel'cim, bir kez daha çokkkk sevindim güzel haberlerine.

Waterss'çım, Esterya'cım, güzel hamileler, lütfen yormayın kendinizi, Deniz Bulut'çum, sayılı gün çabuk geçer derler, 5 gün oldu yanlış hatırlamıyorsam, inşallah gelecek hafta sonuna senin de güzel haberlerini buradan okuruz.

Şimdilik kaçtım, kendinize iyi bakın kızlar.

aaa bu kist nereden çıktı? bende o ilacı kullanmıştım bir önceki kürtajdan sonra kist olmamıştı. bende 4. klomen kullanmamda olmuştu kist. vücudun atması 2 ay sürmüştü. istersen 12. gün falan da kontrola git çatlatma iğnesi versin. hem kist olmaz garantiye alırsınız hem de sen istemesen de belki kendi gelir ay ne bileyim kist demek allah korusun olasılık çok küçük ama sen hiç istemezken 2 ay daha beklemen demek.

herada güzel kalpli arkadaşım. benim günümü de hatırlıyorsun. valla günleri ben saymıyorum bu sefer. hem aşılama tüp gibi eziyetli olmadığından hem de zaten olasılık %5-10 gibi olduğundan. bakalım mucize olur mu diye denedim. benim test günü haftaya cuma ama ben cumartesi yaptıracağım. ama zaten benimm kırmızılar cumaya kadar gelir gerek kalmaz diye düşünüyorum.

evet doktorda az bir olasılık dedi ama süpersin denizciğim dur iyi aklıma geldi, hamilelik için olmasa bile kist için 10 gün sonra doktora mail atarım eğer yumurta olmuşsa kist olmaması için iğne yapayım mı diye harikasın ya ne diyeyim sana seni kocaman öpüyorum

Resmen beyin fırtınası :))))

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah kırmızılar seni yanıltırlar :CüvCüv:

Canım kendine çok iyi bak o yorgunlukla bir hasta olma, vitaminini aksatma

inşallah kırmızılar seni yanıltırlar :CüvCüv:
keşke ama erverdininki gibi benim kırmızılar da beni çok severler bekletmezler :roflol:ama buna da şükür bekletmeye başladıklarında artık yumurta bitti menapoz da yakın demek eyvahedigeldismile

eh artık kendi kendimizin doktoru olduk. yoksa hep doktorları beklesek ohooo kaydirigubbakcemile5

Canım kendine çok iyi bak o yorgunlukla bir hasta olma, vitaminini aksatma

günaydın arkadaşlar;
bugün sınıfımın okuma bayramı etkinliği var çok yoğunum ama teneffüste fırsat bulup okudum yazılanları:)
herkes iyi gördüğüm kadarıyla ne güzel...
keramel çok sevdim sorun olmadığına cidden darısı başıma ben de korkuyorum valla.bu reglim olunca ben de dahim filmi çektireceğim sorun varsa çözümü için uğraşacağım.doktorun çok ilgiliymiş maşallah.bu tedaviyi hangi hastahanede gördün söylersen memnun olurum ihtiyacım olursa ben de giderim kimbilir.
sevgiler...

günaydın waters;iyimisin?bu aralar benim kafam yerinde değil.herşey yolunda mı?kaçırdığım bir şey mi oldu acaba.umarım herşey yolundadır.

Erverdi'cim topik açıktı ama işlerimin başındaydım , yoğundu o nedenle şimdi yazabiliyorum. Çok şükür iyiyim, öğlen bastıran ve akşama kadar süren uykularımla baş etmenin dışında iyiyim. Lekelenmem yok. Bugün öğleden sonra Yeditepe Üniversitesi'nde bir toplantım var. Umarım çok zorlanmam bu uykulu olma durumu beni biraz zorluyor. Sen nasılsın ? Şimdi hangi tarihi bekliyoruz. Deniz Bulut için önümüzdeki Cuma'ymış. Hülya da hesaplarıma göre 27 Ocak. Hadi iyi bir haber inşallah..

jinepol adında bir klinik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…