38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Valla Waterss arkadaşım nasıl takip ediyorsun bu işi bilmiyorum.Ben daha kendi tarihimi hesaplamamıştım.Benim adet tarihim 31 aralıktı.Çatlama 12.gün oldu.Son zamanlarda adet döngüm 26 gibi senin hesap doğru yani.
Sen de kendini fazla yorma bu aralar arkadaşım.O uykuları iyi bilirim çok tatlıdır.Normalde biyolojik olarak hamile kadının o uykuların hepsini uyuması gerekiyormuş ama çalışınca ve evde bir çocuk olunca uyumak çok zor tabi.Ama fırsat bulunca uyumaya çalış lütfen.

Erverdi arkadaşım seni onlıne görüyorum canım nasılsın nasıl gidiyor incir kürü yapıyormusun bu ay

merhaba hülya;bugün 2 gençkız misafirim oldu.şiir lazımmış onlara. ödev.benim şiiri yazdılar iyi mi.o yüzden açık görünmüşümdür. onlar şiiri yazıyorlardı.seni görmedim ben arkadaşım.nasıl olsun.eh idare eder.kızdım bu ay incir de almışken yapmadım...işte(burada omuz silkiyorum ,işte derken)klomene devam ediyorum.haftaya salı takip.sonra ne olacağını hiç bilmiyorum.kafam çok karışık.belki yumurta olmazda bu ay düşünmem bari başka şeyleri..azıcık depresyondayım yaniohaoldumsmile

Kizlar hepinize selamlar.
Okudugum kadariyla herkes iyi, cok sevindim.
Ben bebegimin cinsiyetini ogendim ve sizlerle paylasmak istedim. Bir kizimiz olacak :)))
Inanin dun ultrasonda hepinize dua ettim. Umarim hepiniz bebeginizin cinsiyetini burda bizlerle paylasirsiniz. Umarim hepimiz saglikli bebeklerimiz kucagimiza alir ve anali babali buyuturuz.
Dualarim sizinle

selam arkadaşlar.tüp bebek tedavimin bugün 9.günü.normal şartlar altında bugün çatlatma iğnesini vuracaklardı.doktorum her şey çok güzel gidiyor diyordu;yumurta sayım,rahim zarının kalınlığı filan..ama bugünkü kan değerlerim çok yüksek çıkmış,6 gün boyunca kullanmam için yüksek prolaktin tedavisinde kullanılan dostinex adlı bir ilaç verdi,eğer değerlerim düşmezsse bütün çabalar boşa gidecek.o kadar üzüntülüyüm ki anlatamam.yani hiç tahmin etmezdim transfer öncesi böyle bi şey yaşanılabileceğini..umarım sizlerin başına gelmez.ailemde kalıtsal hastalıkta var.taşıyıcı olup olmadığım yarın istanbuldan bir genetik merkezinin yaptığı test sonucuyla belli olacak.yani işim çok çok zor.ne yapacağımı,ne düşüneceğimi bilmiyorum...

roniyam çok sevindim allah analı babalı sağlıklı hayırlı bir evlat olarak büyütmeyi nasip etsin opuyorumnanaktankız erkek farketmez diyoruz ama yine de hep kızları azcık daha tercih etmişimdir. :ecrin_bebek:

hemen moralini bozma belki hormonun düzelecek. olmazsa da toplama yapıldıktan sonra bir aksilik çıkıp iptal olmasından daha iyidir.herşey bitmiş değil bir daha denersin. ama dua edelim gerek kalmasın tabii

annax merhaba;dostineksi bende yaklaşık 1 yıldır kulanıyorum.kaçlık kullanıyorsun.ben haftada 2 kere içiyorum.8lik benimkisi.meraklanma dostineks çok güçlü bir ilaçetkisini çabuk göstercektir.prolaktın süt hormonu..prolaktinin yüksek çıkmıştır o yüzden vermiştir.ben bu ilacın sana yararı olacağı inancındayım yumurtanın kaliteli olmasını sağlıyor bu ilaç..kan testin inşallah iyi çıkar.varsa birşey dr un sana olabilecek riski anlatır zaten.ama olmamasını dileyelim.evet bu işler çok zor.haklısın.çok haklısın.seni çok iyi anlıyorum..

Canim sagol, darisi basina insallah. Evet acikcasi ben de kizlari daha fazla seviyorum galibakaydirigubbakcemile5

işallah arkadaşım hayırlısıyla herşey yolunda gider bir an önce bebeğine kavuşursun...

Tebrikler arkadaşım, sağlıkla gelir kızın inşallah. Allahım dualarını kabul etsin:)

Arkadaşlar 1 denecik yumoşum bölünmeye devam ediyormuş, herşey yolunda dediler yarın yumoşumu almaya çağıracaklar inşallah. Sonrada geri sayım başlayacak.

Arkadaşlar 1 denecik yumoşum bölünmeye devam ediyormuş, herşey yolunda dediler yarın yumoşumu almaya çağıracaklar inşallah. Sonrada geri sayım başlayacak.

canım çok sevindim.bölünmeye devam etmesi çok güzel.yolunda gittiğini gösteriyor.transferin hayırlı olsun.inşallah sana tutunur bebeğin.

kızlar günaydın herkes iyidir umarım.

Canım benim öncelikle duan için teşekkür ediyorum sağolasın. Kızımız hayırla, sağlıkla gelir inşallah. Kucağına sağlıkla al inşallah.

canım prolaktinin yüksek sanırım ama prolaktin yumurtlamayı önleyici bir hormon sende herşey normalse niye etkiliyor. Yani aşırı olsa yumurtan gelişmezdi , geliştiğine göre inşallah umduğun gibi kötü bir sonuç çıkmaz.

melilayda, hayırlısıyla transferin olur ve bebeğin tutunur. Sonuçta hepimiz tek yumurta çocukları değilmiyiz.

Melinayda'cım merhaba hayırlı olsun, bir yumurta da yeter sonuçata doğal yolla olunca bir yumurtalık şansımız olmuyormu, iyi bir transfer diliyorum , senden bu ay sonu önümüzdeki ay başı güzel haberler almak dileğiyle.

Esterya'cım en son işe dönmüştün her şey yolunda değil mi ? ikili test için dün Cerrahpaşa'ya gidecektin gerçi sonucu sonra çıkar, ense pilisi ölçümü yapılır şimdi. Kendini çok zorlama..

Karamel'cim sen de dediğin gibi kasma o günler için ama doğal olursa daha iyi olur ama tabi sen kendini nasıl iyi hissederden öyle yap, yüzdün yüzdün sonuna geldin iyi habeler senden de gelecek.

Erverdi'cim sen ne yaparsın ben kaçırdım şimdi senin hangi gününü beklediğimizi ama bu tarih konusunda ser verip sır vermezsin bilirim..:))

Hülya , Gukem ve Deniz Bulut'çum beklemedeyiz sizler içinde hadi hayırlısı diyorum.

Herada'cım sana da geçmiş olsun, işlerin yoğunluğu ve beraberinde baş ağrısı maalesef oluyor. Senin ilaçların bitmek üzere diye aklımda kaldı.

Annax canım inşallah testler iyi çıkar , emeklerinin karşılığını en kısa zamanda alırsın.

Roniyam hayırlısı ile Allah anneli babalı büyütsün. Başta sağlıklı olsun. Benimde kızım var ve çok keyifli büyüyorlar, zaten hep bir kızım olmasını istemiştim. Allah isteyen herkese nasip etsin..

Rüzgar Deniz 'cim Rüzgar nasıl ? birbirinize alışmışsınızdır artık..Bebekler bu dönemde hızlı büyürler. 20 Kasım'dab bu yana nerdeyse 2 ay geçti, 4 ay lıkken agucuklar başlar, ellerine bakar..ilk diyalog sinyallerini verir..Sana kolay gelsin bebeğini ağız tadı ve keyifle büyüt.

Şu anda ismini hatırlayıp yazmadığım tüm arkadaşalrında emeklerinin karşılığını almaları dileğimle..

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım öyle üst üste takip yaptırıp yumurta (hatta yumurtalar) varken herşey yolundayken yani karşılığını göremeyince insan kötü oluyor bende de zaman zaman oluyor canım.Birkaç sene önce ben de burada dr'a gitmiştim takip yaptırayım belki yumurta oluşmuyor demiştim.İki ay üst üste gittim gonaphane kullanmıştım ben o zaman.Her ay iki tane yumurtam oluyor,bir de pregnıl iğne vuruluyordum çatlaması için tabi sonuç yok senin gibi erkenden kırmızıları görüyordum.Neyse dr 3 ay yapalım demişti bu denemeyi ama ben 3.ay gitmedim hiç canım istemedi.Biraz bunalım takıldım.Bir daha dr'a da gitmedim.O tarihten tam bir yıl sonra hiç beklemezken kendiliğinden hamile kaldım tabi kalp atımını alamamıştık.
Yani sonuç olarak inşallah bu durumdan kolay sıyrılırsın ki ben inanıyorum sen güçlü bir kadınsın kısa sürede eski Erverdi oluvereceksin arkadaşım.

hepimizin zaman zaman dağıldığı dönemler oluyor (bkz. ben) önemli olan kısa sürede silkinip kendimize gelmek.

Sende inşallah en kısa sürede inatçı günlerine dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…