- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
inşallah çok güzel bölünür ve sana tutunur. tek embriyo ile de başaran çok kişi var. hayırlısı inşallahArkadaşlar 1 denecik yumoşum bölünmeye devam ediyormuş, herşey yolunda dediler yarın yumoşumu almaya çağıracaklar inşallah. Sonrada geri sayım başlayacak.
tüp bebek ve akupunktur başığını da takip etmiştim. 1 arkadaşın üçüz kız 1 arkadaşın ikiz kız 2 arkadaşın da birer kız hamilelikleri oldu sadece 1 arkadaş 1 erkek bebeğe hamile. sanırım bu yıl (2009 hamile kalıp 2010 da doğuracaklar için en azından) kız yılı gerçekten. boşver yaşıt erkek olmasın biraz büyüklere veya küçüklere takılırlar artık yerimsenibenEvet bu yil kiz yili galiba. Bu gidisle bizim kizlar evde kalicak cunku yasitlari erkek bulamayacaklarkaydirigubbakcemile3
erverdi cim evet haklısın 17 sene beklemişsin. gerçekten çok zor ve bıktırıcı olmalı. ama güzelim hala yumurta var. o nedenle ümit de var. 20 sene sonra 10 tedavi sonra bebeklerine kavuşanlar var. doktorlar bunun kadınların azminin ve bırakmamasının sonucu olduğunu söylüyorlar. tabii şu da var olmazsa da olmaz. dünyanın sonu değil. hayat böyle de güzel. ama henüz yumurta ve sperm varken yaş 40 ı aşmamışken bu ümitsizlik niye. hadi topla kendini. seni böyle görmeye alışık değiliz olumunekankayizsmilemerhaba hülya;bugün 2 gençkız misafirim oldu.şiir lazımmış onlara. ödev.benim şiiri yazdılar iyi mi.o yüzden açık görünmüşümdür. onlar şiiri yazıyorlardı.seni görmedim ben arkadaşım.nasıl olsun.eh idare eder.kızdım bu ay incir de almışken yapmadım...işte(burada omuz silkiyorum ,işte derken)klomene devam ediyorum.haftaya salı takip.sonra ne olacağını hiç bilmiyorum.kafam çok karışık.belki yumurta olmazda bu ay düşünmem bari başka şeyleri..azıcık depresyondayım yaniohaoldumsmile
Arkadaşlar ben de hep kızım olsun istiyorum inşallah bu yıl hamile kalırsam bir de kızım olur.
Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah kızın olsun. Hem zaten oğluşun var senin.
Kendimle ilgili bir dilek değilde düşünce, yaşlı ana baba olacağımız için ben erkek istiyorum en azından belli süre sonra kendi hayatlarını kuruyorlar, tek başlarına mücadele etmeleri daha kolay.
Tabiki allah inşallah , çocuklarımızın ayakları üzerinde durana kadar yanlarında olmamızı sağlar.
inşallah çok güzel bölünür ve sana tutunur. tek embriyo ile de başaran çok kişi var. hayırlısı inşallah
tüp bebek ve akupunktur başığını da takip etmiştim. 1 arkadaşın üçüz kız 1 arkadaşın ikiz kız 2 arkadaşın da birer kız hamilelikleri oldu sadece 1 arkadaş 1 erkek bebeğe hamile. sanırım bu yıl (2009 hamile kalıp 2010 da doğuracaklar için en azından) kız yılı gerçekten. boşver yaşıt erkek olmasın biraz büyüklere veya küçüklere takılırlar artık yerimseniben
günaydın arkadaşlar;
evet watersciğim bekliyorum sadece.vucudum o kadar gergin ki acıyor göğüslerim karnım şiş falan gerginim işte.
bu yıl okula kayıt olanlara bakıyorum bir çok okulda kız ve erkek sayıları eşit 2003 doğumlular yani.geçen yıl 2002 liler de erkekler çoktu. çok ilginç bir denge var doğada dünya da erkek fazlalığı olduğu söyleniyor aslında .sonuçta ne olursa olsun kimse de eşsiz kalmıyor aslında...
hah bir de kız olması yanında gördüğüm kadarıyla acayip bir şekilde isimlerde eskiye dönüş görüyorum. bıkmıştık ceyda,şeyda,büşra,şüra tarzı isimlerden.hepsi birbirine karışıyor öğrencilerin:) en çok zeynep duyuyorum örneğin ne ilginç değil mi:)))
inşallah çok güzel bölünür ve sana tutunur. tek embriyo ile de başaran çok kişi var. hayırlısı inşallah
günaydın arkadaşlar;
evet watersciğim bekliyorum sadece.vucudum o kadar gergin ki acıyor göğüslerim karnım şiş falan gerginim işte.
bu yıl okula kayıt olanlara bakıyorum bir çok okulda kız ve erkek sayıları eşit 2003 doğumlular yani.geçen yıl 2002 liler de erkekler çoktu. çok ilginç bir denge var doğada dünya da erkek fazlalığı olduğu söyleniyor aslında .sonuçta ne olursa olsun kimse de eşsiz kalmıyor aslında...
hah bir de kız olması yanında gördüğüm kadarıyla acayip bir şekilde isimlerde eskiye dönüş görüyorum. bıkmıştık ceyda,şeyda,büşra,şüra tarzı isimlerden.hepsi birbirine karışıyor öğrencilerin:) en çok zeynep duyuyorum örneğin ne ilginç değil mi:)))
Merhaba Gukem, inşallah iyi haberler alırsın bu ay. İstatistiki bilgiler için teşekkürler ben kızlar daha fazla sanıyordum.
günaydın arkadaşlar;
Doğru söylüyorsun arkadaşım benim oğlum da 2002 doğumlu.Çevremde o yıl hep erkek bebek doğmuştu.
Kizlar ben dun kan verdim ikili test icin 22 ocakta cıkıcak sonucu cok heyecanlıyım :)
birde gecen hafta kan vermistim sonuclar cıkmıs kan sayımı idrar testi birde rubella mubella aidist testi sarılık testi falan ..
kan sayımım da bazı degerler cok yuksek bazıları cok dusuk cıkmıs ama anlamadım nedir ne degildir..
Merhaba Gukem, inşallah iyi haberler alırsın bu ay. İstatistiki bilgiler için teşekkürler ben kızlar daha fazla sanıyordum.
yahudi toplumları dışında dünyada bütün ülkeler ataerkil maalesef. bu nedenle erkek çocuğu önemli ve tıpta ilerleyince erkek çocuk şansı artıyor.hatta yasak olamsına rağmen bazı ülkelerde erkek olup olmadığı tespit edilip ona göre doğum gerçekleşiyor.bu nedenle erkek çok haliyle.bunlara en kötü örnek çin ...
Hulyacım canım sonuclarım evde kaldı ama aksama yazsam bi ar bakarmısın?
IG diye bişi var ama dusuk mu yuksek mi unuttum ama bi gariplik var
Hulyacım canım sonuclarım evde kaldı ama aksama yazsam bi ar bakarmısın?
IG diye bişi var ama dusuk mu yuksek mi unuttum ama bi gariplik var
Kizlar ben dun kan verdim ikili test icin 22 ocakta cıkıcak sonucu cok heyecanlıyım :)
birde gecen hafta kan vermistim sonuclar cıkmıs kan sayımı idrar testi birde rubella mubella aidist testi sarılık testi falan ..
kan sayımım da bazı degerler cok yuksek bazıları cok dusuk cıkmıs ama anlamadım nedir ne degildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?