38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaşlar 1 denecik yumoşum bölünmeye devam ediyormuş, herşey yolunda dediler yarın yumoşumu almaya çağıracaklar inşallah. Sonrada geri sayım başlayacak.
inşallah çok güzel bölünür ve sana tutunur. tek embriyo ile de başaran çok kişi var. hayırlısı inşallah

erverdi cim evet haklısın 17 sene beklemişsin. gerçekten çok zor ve bıktırıcı olmalı. ama güzelim hala yumurta var. o nedenle ümit de var. 20 sene sonra 10 tedavi sonra bebeklerine kavuşanlar var. doktorlar bunun kadınların azminin ve bırakmamasının sonucu olduğunu söylüyorlar. tabii şu da var olmazsa da olmaz. dünyanın sonu değil. hayat böyle de güzel. ama henüz yumurta ve sperm varken yaş 40 ı aşmamışken bu ümitsizlik niye. hadi topla kendini. seni böyle görmeye alışık değiliz olumunekankayizsmile

Arkadaşlar ben de hep kızım olsun istiyorum inşallah bu yıl hamile kalırsam bir de kızım olur.

Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah kızın olsun. Hem zaten oğluşun var senin.

Kendimle ilgili bir dilek değilde düşünce, yaşlı ana baba olacağımız için ben erkek istiyorum en azından belli süre sonra kendi hayatlarını kuruyorlar, tek başlarına mücadele etmeleri daha kolay.

Tabiki allah inşallah , çocuklarımızın ayakları üzerinde durana kadar yanlarında olmamızı sağlar.

Selam Arkadaşlar,

Roniyam, gözün aydın canım ya, cinsiyetini de öğrenmişsin. Kızlar bir başka oluyor diye inananlardanım ben de. Sağlıkla hayırlısıyla kucağına alacağın günler de yaklaşıyor, geri kalan dönem de çokkkk keyifli geçsin umarım.

Melilayda, gözün aydın, arkadaşlara katılıyorum, azimli bir yumurta bize yetiyor. Umuyorum iki haftaya hamilelik haberlerini alırız. Gerçekten de her tedaviye giren arkadaşımız bizler için umut kaynağı. Güzel haberlerinle mutlu olmaya devam edeceğimizi umuyorum.

Sevgili Annax, umarım korktuğun gibi olmaz ve tedavin başladığınız gibi güzel bir şekilde noktalanır. Doktorlar iptal edelim demediği müddetçe ümitsizliğe yer yok arkadaşım. ınşallah bu denemeyle yüzün gülecektir.

Erverdi'cim, kimsenin moralinin bozuk olmasına tahammül edemezdin sen, sana ne oldu böyle? Haydi topla kendini, yılmadan yola devam. Doktordan güzel haberler alınca yüzün ışıyacaktır eminim ama lütfen o zamanı bekleme. Bugün toparlandığına dair mesajlarını görelim diye umuyorum.

Hülya'cım, inşallah Allah gönlüne göre versin ve tez zamanda senden kız bebek müjdesi alalım. Dualarımdasın.

Waterss'cım, sağolasın arkadaşım. Doğru hatırlıyorsun, bugün son hapımı içiyorum umuyorum herşey yolunda gider ve hafta ortasına kadar tedaviye de başlamış olurum. Hayırlısıyla diyeyim.

Karamel'cim, nasılsın güzel arkadaşım? Moral sağlamlaşmıştır, hafif hafif heyecan başlamıştır, di mi?

Esterya'cım, umarım istirahate devam ediyorsundur. Nasılsın, bebişin nasıl? Senin testler ne oldu, takip edemedim kusura bakma.

Haklısın arkadaşım senin düşüncen de güzel

Hereda arkadaşım sen bu ay tüp deniyceksin değil mi?şimdi heyecanlandım arkadaşım inşallah bu kez tedavin sorunsuz olacak ve heyecanla senin müjdeli haberini bekleyeceğiz canım.

Kizlar ben dun kan verdim ikili test icin 22 ocakta cıkıcak sonucu cok heyecanlıyım :)

birde gecen hafta kan vermistim sonuclar cıkmıs kan sayımı idrar testi birde rubella mubella aidist testi sarılık testi falan ..
kan sayımım da bazı degerler cok yuksek bazıları cok dusuk cıkmıs ama anlamadım nedir ne degildir..

İnşallah sonuçlar temiz çıkacak arkadaşım.Kan değerlerinde hangileri yüksek hangileri düşük çıkmış acaba.Biz oğlanın durumndan dolayı o işi çok öğrendik.Hangi değerler düşük çıkmış yazarsan ben değerlendirebilirim senin için canım.

Hulyacım canım sonuclarım evde kaldı ama aksama yazsam bi ar bakarmısın?

IG diye bişi var ama dusuk mu yuksek mi unuttum ama bi gariplik var

Hulyacım canım sonuclarım evde kaldı ama aksama yazsam bi ar bakarmısın?

IG diye bişi var ama dusuk mu yuksek mi unuttum ama bi gariplik var

ah canım ben hiç anlamıyorum bu işlerden ama söyleyebileceğim tek şey var. moralini yüksek tut ki güzel şeyler olsun eminim ki herşey yolundadır zaten...

şekerrrr bahsettiğin tam kan sayımının sonuçları ise çokta fazla oradaki yüksek düşük değerlere takılma.

önemli olan diğer testlerin sonucunun iyi olması, 22 Ocak'ı merakla bekleyeceğiz.

geçti kızlar geçti.....şimdi kendime sevdiğim bişey aldım onu yiyorum.adette azalıyo artık.yani çalışmalar başlıyacak.anladığınız üzere.delikafadulden az işim var.sonra ders çalışacağım.hepnize teşekkür ediyorum.öpüyorum.hoşçakalın güzeller.

hadi karamel;üşenme bu ay,beraber yapalım şu bebecikleri.üşengecin çocuğu olmazmış.hocanın göle maya çalması misali.yaa nasip...ne dersin?(ya tutarsa)benim olmasa bile belki senin tutar.ortamı hazırladın.senin yumurtalar da kaliteli..hamilede kalabiliyorsun üstelik.bir düşün.azıcık özleyin kardeşim kocalarınızıvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…