38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

peki IG nedir hulyacım

esterya
testlerdeki IgG nin pozitif olması o hastalığı daha önce geçirmiş olduğunu, IgM nin pozitif olmasıda şu an o hastalığın olduğunu gösteriyor. yani IgG geçmişte geçirip geçirmediğini, IgM ise şuan var mı yokmu onu gösteriyor. rubella,toksoplasma gibi testlerde her ikisinede beraber bakılıyor.

Evet Hülya'cım, hayırlısıyla bir tüp denemesine daha başlıyor olucam haftaya. Bakalım, ben de çok arzu ediyorum bu tedavinin işe yaramasını, nasip, kısmet diyelim. Sen ve Gukem preseed'le, Deniz Bulut aşılamayla, Erverdi hapla, her ne kadar istemese de Karamel doğa yollarla, melilayda ve ben tüple... Belli mi olur, belki arka arkaya müjdeli haberler veririz artık. ınşallah.

yaaaaaaa bana ne yaaa denemeyeceğim. Hatta bir ay için frijit olmayı planlıyorum :roflol:

senin ve diğer arkadaşlarımın müjdeli haberlerini bekliyorum. Sahi deniz'in az kaldı dimi

ahhh ne güzelll olur.bunların hepsi birden olursa küt diye sevinçten düşer ölürüm herhalde..yazık, bebeğiimi de göremem...şaka şaka.olsun da yeter ki sırayla olsun.hepimizin yüzü gülsün.güler inşallah.(burda da şarkı geldi işte aklıma..biri biterken öbürü de başlar.vermesin allah...arkası gelmez dertlerimin şarkısı.......gördün mü herada döndüm yine eski halime.deli halime delikafadulden

ıyi olmana sevindim Erverdi'cim, senden de bunu bekliyordum zaten...

Karamel'cim bak hepimiz sana doğal yollardan hamilelik diliyoruz bu ay, ona göre )

İyi olmana sevindim Erverdi'cim, senden de bunu bekliyordum zaten...

Karamel'cim bak hepimiz sana doğal yollardan hamilelik diliyoruz bu ay, ona göre )

hani akıldan silince oluyormuş , şu anda da doğal yolla istemiyorum ya olacağa bak, ne gülerim ama sırnaşık şey

iyiyim Erverdim masadan kalkmıştım biraz bu hafta fazla bilgisayarda çalıştım sıtım ve boynum çok ağrıdı.Bizim mesai bitiyor arkadaşlar herkese iyi tatiller iyi akşamlar.

aman maşallah özlemiştik seni kaydirigubbakcemile3

hani akıldan silince oluyormuş , şu anda da doğal yolla istemiyorum ya olacağa bak, ne gülerim ama sırnaşık şey

ya ne demek doğal istemem yaaa sen bir tüpü yap da bak nasıl oluyormuş doğal istiyor musun istemiyor musun zemuszemus

evet deniz haklısın.karamel ille canı yansın,bir sürü iğne yesin.hastane koridorlarında turlasın .kan verip dursun stres yaşasın birde cebinden bir sürü para çıksın istiyor herhalde.....

ya ne demek doğal istemem yaaa sen bir tüpü yap da bak nasıl oluyormuş doğal istiyor musun istemiyor musun zemuszemus

evet deniz haklısın.karamel ille canı yansın,bir sürü iğne yesin.hastane koridorlarında turlasın .kan verip dursun stres yaşasın birde cebinden bir sürü para çıksın istiyor herhalde.....

allahım allahım beni anlamıyorlar delikafadulden korkuyorum, hüsranla bitecek bir gebelikten korkuyorum. laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

İyi akşamlar kızlar a.s.

Ben her ne kadar aranıza katılıp sohbet etmesem de sizlerin sıkı bir takipçisiyim belki bazılarınız hatırlar beni...

2 tüp bebek denemesi bir aşılama yapmış 39 yaşını da 10 gün önce bitirmiş ve hala umudunu yitirmemiş bir anne adayıyım

Bir hafta önce aynı zamanda eşimin bir yakını olan bir kadın doğum uzmanına gittim ve çok detaylı bir muayeneden geçtim..Şimdiye kadar hiç tespit edilmemiş polip gördü ve gebeliğe engel olduğunu söyledi hem doğal yollardan hem de tüp ile...bebeğin tutunmasına engelmiş ve ben bir kez daha kızdım bizim şu tüp doktorlarına akılları sadece tüp bebekte olduğundan doğru düzgün muayene etmiyorlar ve de gerçekten sıradan bir usg ile de bu polipin görülmesi zormuş..1 cm kadar...Hatta rahim yolu darlığı da varmış ve bu şekilde nasıl transfer yapıldığına şaştı doktor çünkü transfer esnasında kullanılan kataterler gibi bi aleti geçiremedi ve çok canım yandı...Bu durumda da ben baya bi şüphelendim zira transferlerimde hiç böyle bir zorlukla karşılaşmamıştım....

Bunları sizinle paylaşmak istiyorum çünkü tüp denemesinden önce mutlaka böyle bir detaylı muayeneden geçmenizi gerekirse histereskopi olmanızı öneririm..Yoksa bütün emekler boşa gidiyor...
Önümüzdeki ay bu polipten histereskopi yolu ile urtulacağım inşallah ama rahim yolu darlığı için ne yapılacağını bilemiyorum histereskopide biraz açılırmış...Daha sonra da bakacağız artık nasıl bir yol izleyeceğimize...

Bu arada herkese bol şanslar diliyorum...Bekleyenler biran önce hamile kalsın başaranlar da sağlıkla bebeklerini kucağına alsınlar umarım... opuyorumnanaktan

Karamel'cim yazılanlara bir göz attım da tüm şartların uygun doğal yolla olmaya aslında ama sende bir fobi oluşmuş yapma böyle. O zamanlarda rahim problemlerin vardı şimdi o yok. Erverdi güzel yazmış. Denemen seni geriye neden atsın, Allah korusun tüp denersin onda da geriye atar. Dış gebelik oluşma riski doğal yola göre yüksek, keza kimyasal gebelik.. bunların hepsi onda da Allah korusun mevcut ve olacaksa sana yine zaman kaybettirir hem olduğun iğnelerle, acıyan canınla ve verdiğin para ile kalabilirsin. Ben de doğal yolla denemenden yanayım. Yine de sen bilirsin tabi.

allahım allahım beni anlamıyorlar delikafadulden korkuyorum, hüsranla bitecek bir gebelikten korkuyorum. laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

karamel;bunu denemeden bilemezsin.hüsranla gelecek olan gebelik her türlü geliyor.yani olacaksa normallede olur tüple de.olmadımı da her türlü olmuyor.sen iyiyi dile iyi olsun.hepimizin istediği bu.çok şanslısın.bence şansını kullanmalısın.eminimin senin yerinde olmak isteyecek bir sürü bayan vardır.

merhaba waters;yemek yapıyorum da arada bakıyordum seni gördüm..nasılız?nasıl gidiyor hamilelik.haberler sende

hana;verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kendim ve arkadaşlar adına.hepimiz bu yolun yolcusuyuz.yolun açık olsun arkadaşım.sende katılabilirsin buraya....

Gözün aydın canım :) ne güzel bir kızımız olacak, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Evet bu yil kiz yili galiba. Bu gidisle bizim kizlar evde kalicak cunku yasitlari erkek bulamayacaklarkaydirigubbakcemile3
aaaa benim oğlum ne güne duruyor? kaydirigubbakcemile3
Canım arkadaşım, Rüzgar iyi maşallah, karnı tok, gazı yok ve altı temizken melek ama bunlardan biri mevcutsa bana kök söktürüyor ihtiyacını giderene kadar, resmen fırtınaya dönüşüyor :) Dün çektiğim resimleri albüme koydum, son halini orada görebilirsin canım, evet 5 gün sonra 2 ayımız doluyor, yavaş yavaş gülücükler yapmaya başladı, dikkatle yüzümüzü ve çevresindeki şeyleri incelemeye başladı, babasıyla beni sanki tanımaya başladı ya da bize öyle geliyor bilemiyorum :) Çok teşekkürler canım, darısı olmayan ve isteyen herkesin başına inşallah... senin hamileliğin nasıl geçiyor? iyi misin? kaç haftalık oldun? dilerim çok rahat ve kolay bir hamilelik geçirirsin, benim hamileliğim son aya kadar çok rahattı, bütün sıkıntılarım son ay oldu o da sadece 15 gün kadar :) çok öpüyorum canım opuyorumnanaktan
Ben de hep bu yüzden oğlum olsun istedim :)
hadi bakalım, hayırlısı olsun canım, inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın, sakın moralini bozma
Hadi artık, sabırsızlıkla bekliyorum müjdeli haberlerinizi :)

HULYACIM ve tum cıtırlar...
Albume test sonuclarımı koydum bir bakarmısınız sekerler :)

walla kızlar bana da iyi davranın 15 yasında oglumlar kızlarınız cok evde kalırsa yas farkı falan demez kapıma gelirsiniz walla :)
Ruzgarim Denizim cok sagol guzel dileklerin icin

Heradam prezantablim artık fazla kalamıyorsun buralarda..

Karamelim tatlım balım kaymagım az kaldı cok guzel seyler olacak bence..

gukemcim hocam goguslerim sis falan demissin ya boyle bi iki dakka dusundum :)

erverdim romantigim sairim ince ruhlum sen bambaskasin ya .. :)

deniz bulutcum sabırlım azimlim senden yana ben cok umutluyum..

waterscim dunyalar guzelim aman ne olur fazla yorulmadan sakin sakin, persembe bende arabayı aynı yere cektim biliyormusun .. :) :)

Bu arada dun aksam kontrole gittim kızlar ve benim fasilye hareket ediyordu el salladı bana :)
hic durmuyordu zıpır, aynı babası .. babasıda benim ustumd boks idmanı yapar her aksam kum torbası niyetine o da aynı yumruk hareketlerini yapiyordu walla :) cok tuhaf oldum kızlar 2mm 3mm diye olcup duruken 4 cm olmus benim fasile :) ama baş popo mesafesiymis o bacaklarıda katarsak 7 cm yi geçmiştir dedi dr .. inanılmaz mutlu oldum ve dualar ettim kızlar Allah her ama her isteyene bu duyguyu yasamayı hayırlısı ve saglıklısı ile nasip etsin.. Bide hani hep geriden geliyordu ya dun bir gun onde cıktı benim fasilye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…