peki IG nedir hulyacım
peki IG nedir hulyacım
Evet Hülya'cım, hayırlısıyla bir tüp denemesine daha başlıyor olucam haftaya. Bakalım, ben de çok arzu ediyorum bu tedavinin işe yaramasını, nasip, kısmet diyelim. Sen ve Gukem preseed'le, Deniz Bulut aşılamayla, Erverdi hapla, her ne kadar istemese de Karamel doğa yollarla, melilayda ve ben tüple... Belli mi olur, belki arka arkaya müjdeli haberler veririz artık. ınşallah.
Evet Hülya'cım, hayırlısıyla bir tüp denemesine daha başlıyor olucam haftaya. Bakalım, ben de çok arzu ediyorum bu tedavinin işe yaramasını, nasip, kısmet diyelim. Sen ve Gukem preseed'le, Deniz Bulut aşılamayla, Erverdi hapla, her ne kadar istemese de Karamel doğa yollarla, melilayda ve ben tüple... Belli mi olur, belki arka arkaya müjdeli haberler veririz artık. İnşallah.
İyi olmana sevindim Erverdi'cim, senden de bunu bekliyordum zaten...
Karamel'cim bak hepimiz sana doğal yollardan hamilelik diliyoruz bu ay, ona göre)
aman maşallah özlemiştik seni kaydirigubbakcemile3ahhh ne güzelll olur.bunların hepsi birden olursa küt diye sevinçten düşer ölürüm herhalde..yazık, bebeğiimi de göremem...şaka şaka.olsun da yeter ki sırayla olsun.hepimizin yüzü gülsün.güler inşallah.(burda da şarkı geldi işte aklıma..biri biterken öbürü de başlar.vermesin allah...arkası gelmez dertlerimin şarkısı.......gördün mü herada döndüm yine eski halime.deli halime delikafadulden
hani akıldan silince oluyormuş , şu anda da doğal yolla istemiyorum ya olacağa bak, ne gülerim ama sırnaşık şey
ya ne demek doğal istemem yaaa sen bir tüpü yap da bak nasıl oluyormuş doğal istiyor musun istemiyor musun zemuszemus
evet deniz haklısın.karamel ille canı yansın,bir sürü iğne yesin.hastane koridorlarında turlasın .kan verip dursun stres yaşasın birde cebinden bir sürü para çıksın istiyor herhalde.....
hani akıldan silince oluyormuş , şu anda da doğal yolla istemiyorum ya olacağa bak, ne gülerim ama sırnaşık şey
allahım allahım beni anlamıyorlar delikafadulden korkuyorum, hüsranla bitecek bir gebelikten korkuyorum. laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hana;verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kendim ve arkadaşlar adına.hepimiz bu yolun yolcusuyuz.yolun açık olsun arkadaşım.sende katılabilirsin buraya....
Gözün aydın canım :) ne güzel bir kızımız olacak, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Kizlar hepinize selamlar.
Okudugum kadariyla herkes iyi, cok sevindim.
Ben bebegimin cinsiyetini ogendim ve sizlerle paylasmak istedim. Bir kizimiz olacak :)))
Inanin dun ultrasonda hepinize dua ettim. Umarim hepiniz bebeginizin cinsiyetini burda bizlerle paylasirsiniz. Umarim hepimiz saglikli bebeklerimiz kucagimiza alir ve anali babali buyuturuz.
Dualarim sizinle
aaaa benim oğlum ne güne duruyor? kaydirigubbakcemile3Evet bu yil kiz yili galiba. Bu gidisle bizim kizlar evde kalicak cunku yasitlari erkek bulamayacaklarkaydirigubbakcemile3
Canım arkadaşım, Rüzgar iyi maşallah, karnı tok, gazı yok ve altı temizken melek ama bunlardan biri mevcutsa bana kök söktürüyor ihtiyacını giderene kadar, resmen fırtınaya dönüşüyor :) Dün çektiğim resimleri albüme koydum, son halini orada görebilirsin canım, evet 5 gün sonra 2 ayımız doluyor, yavaş yavaş gülücükler yapmaya başladı, dikkatle yüzümüzü ve çevresindeki şeyleri incelemeye başladı, babasıyla beni sanki tanımaya başladı ya da bize öyle geliyor bilemiyorum :) Çok teşekkürler canım, darısı olmayan ve isteyen herkesin başına inşallah... senin hamileliğin nasıl geçiyor? iyi misin? kaç haftalık oldun? dilerim çok rahat ve kolay bir hamilelik geçirirsin, benim hamileliğim son aya kadar çok rahattı, bütün sıkıntılarım son ay oldu o da sadece 15 gün kadar :) çok öpüyorum canım opuyorumnanaktanRüzgar Deniz 'cim Rüzgar nasıl ? birbirinize alışmışsınızdır artık..Bebekler bu dönemde hızlı büyürler. 20 Kasım'dab bu yana nerdeyse 2 ay geçti, 4 ay lıkken agucuklar başlar, ellerine bakar..ilk diyalog sinyallerini verir..Sana kolay gelsin bebeğini ağız tadı ve keyifle büyüt.
Şu anda ismini hatırlayıp yazmadığım tüm arkadaşalrında emeklerinin karşılığını almaları dileğimle..
Ben de hep bu yüzden oğlum olsun istedim :)Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah kızın olsun. Hem zaten oğluşun var senin.
Kendimle ilgili bir dilek değilde düşünce, yaşlı ana baba olacağımız için ben erkek istiyorum en azından belli süre sonra kendi hayatlarını kuruyorlar, tek başlarına mücadele etmeleri daha kolay.
Tabiki allah inşallah , çocuklarımızın ayakları üzerinde durana kadar yanlarında olmamızı sağlar.
hadi bakalım, hayırlısı olsun canım, inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın, sakın moralini bozmaKizlar ben dun kan verdim ikili test icin 22 ocakta cıkıcak sonucu cok heyecanlıyım :)
birde gecen hafta kan vermistim sonuclar cıkmıs kan sayımı idrar testi birde rubella mubella aidist testi sarılık testi falan ..
kan sayımım da bazı degerler cok yuksek bazıları cok dusuk cıkmıs ama anlamadım nedir ne degildir..
Hadi artık, sabırsızlıkla bekliyorum müjdeli haberlerinizi :)Evet Hülya'cım, hayırlısıyla bir tüp denemesine daha başlıyor olucam haftaya. Bakalım, ben de çok arzu ediyorum bu tedavinin işe yaramasını, nasip, kısmet diyelim. Sen ve Gukem preseed'le, Deniz Bulut aşılamayla, Erverdi hapla, her ne kadar istemese de Karamel doğa yollarla, melilayda ve ben tüple... Belli mi olur, belki arka arkaya müjdeli haberler veririz artık. İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?