38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sabah sabah hepimize döktürmüşsün esterya.senin fasulleni yerim ben.maşallah büyümüş te annesine el bile sallamış.inşallah kucağında da bize ,el sallar.

şekerler günaydın,

sabah şirkette güzel bir kahvaltı yaptık arkadaşlarla başka türlü cumartesi zor geçiyor.bir arkadaş var bu ay 36 oldu, 4 kalbi duran bebeği var, biraz baskı biraz korkutmayla işi ciddiye almaya başladı yoksa amannn olacağı varsa olur diyordu. Aslında doğru psikoloji onun ki ama işide ciddiye almalı diye düşünüyorum.

hana
, verdiğin bilgiler için çok sağol, sık sık bekleriz paylaşımlarını. Ne yazık ki tüp bebek bir sektör, merkezleri ticarethane oldu.

yumurta takibi yaptırdığım kadın doğum doktorum miyomunuz ama gebeliğe engel yerde değil dedi ve gerçekten 2 kere hamile kaldım. ama o arada gittiğim 2 doktor hiç birşey demedi, histeroskopi anında tüpçüm çok net rahimi gördü oda hiçbirşey demedi. Şimdi, miyom var diyen 1 doktor mu, hiçbirşey demeyen 3 doktor mu haklı.

Kısaca bizi ikilemde bırakmasalar olmaz sanki.

esterya'cığım yerim o senin kıvır kıvır fasülyeni Allah hep böyle yüzünü güldürsün inşallah bu arada 15 yaş ne ki adamımla aramla 15 yaş var :))) yani kızım olursa düşünebilirim.

tamam kızlar herada, erverdi, deniz bulut sırf sizin hatırınıza bu ay korunmayacağım. Ama pek sanmıyorum çünkü adet olmadığım için yumurtlama gününü bilmiyorum.
Hani kürtajdan sonra kramp oldu kanama olmadı ya ben müdahale yapıldığı günü 1. sayıp hap aldım aslında kramp gününü 1 saymam lazımdı o yüzden sanki ilk hap yanlış gün başlamış oldum neyse kısmet artık.

rüzgar abinin resimleri bakacağım ama şimdiden maşallah diyeyim miniğe.

waterss'cığım haklısın galiba fobi konusunda.

gukem, hülya, roniyam ve tüm arkadaşlar güzel haftasonları dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

İnşallah bu hepimiz için son olur, hemde mutlu son

Esterya'cım çok sevindim.. fasillen şekillendi de el salladı öyle mi? daha geçen aylarda yazdıklarını dün gibi hatırladım ne evhamlar yapmıştın tabi ben de yaptım..hpsi geride kaldı. Allah sağlıkla ucağına almayı nasip etsin..oh bundan sonrası için keyifli bir hamilelik diliyorum. Demek sen de aynı yere park ettin.. ne garip bir dünya değil mi ?Ben de 26 Ocak Salı gününe randevu aldım bakalım neler göreceğim.Ben bugün 8+3 oldum. Randevum olduğu gün Allah nasip ederse 9+6 olacağım .

Karamel'cim bu ay gerçekten doğal yolla denemek ve hamile kalmak istiyorsan iyi bir ovülasyon testlerinden alıp hemen yapmaya başlayabilirsin gerçekten şimdi ne zaman yumurtlayacağını kestiremeyebilirsin. Nasıl olsa kafan rahat bu piskoloji de olman iyi ben seni anlıyorum senin aklın halen tüpte o nedenle doğal yola olmasa üzülmeyeceksin yani kafan rahat ama tüm şartların uygun sadece tam ovülasyonu takip etmen lazım, bak Esterya USG takibi yaptırdı ben de ovülasyon testi kullandım, yeterki iste. Canım bak senin de benim de tüp tecrübemiz yok ama arkadaşların yazdığı her detaydan neredeyse her aşamasını biliyoruz ama o anları birebir yaşayanlar işin piskolojisini de canının yanmasını da bilir. Ben kesinlikle tüpü kafandan at demiyorum ama doğal yolla bu ay dene ama işi ciddiye al derim. Tabi her zaman karar senin ben sadece fikrimi söylemek istedim. Sevgiler..

benimde 29 ocakta detayşı usg var canım ense kalınlıgı icin falan cerrahpasada :) Ama dun aksam dr um haftaya cuma bekliyorum dedi tekrar cagırdı hic usenmem giderim walla bakarım fasile ne alemde :)
zaman geçmiyor diyorduk ama geçiyor be waterscim bak senin bile 2. ayın bitti 3. aya basladın Allahın izni ile , Allah saglıklı hayırlı bir sekilde tamamına erdirmeyi nasip etsin arkadasım, Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

esterya, öncelikle o önemli değil tam kan sayımının içindeki bir test diğerleri iyi takma sakın.

sonra ben girdim tahliline baktım cevap yazayım dedim ama bir baktım girş yapmamışım hemen ayarlarını düzelt giriş yapmadan bile herşey gözüküyor.

tam kan sayımının içindeki en önemli testlerden biri MCV ve MCH dir yani bu talaseminin belirleyicisidir ki bu sende normal.

Mesela eşim talasemi minör ve o değerler çok düşük sonuçta ben talasemi olmadığım için risk yok ama olsaydım PGT den başka şansımız olmazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
acaba yanılıyor muyum diye bir daha çıkış yaptım, tekrar bakayım dedim gene görünüyor.

Valla bilmiyorum mesela rüzgar deniz'in albümü arkadaş olmayanlar göremiyor istediğin kadar üye girişi yap gözükmüyor bak o bilir ama pek giremiyor belki waterss veya herada biliyordur

buldum, kontrol paneline git.

orada profil gizliliği var , oradaki hepsine arkadaşlarım de

arkadaşlar merhaba;
bugün 28. gün 32 gün döngüm ama dayanamadım neyse sonuç öğreneyim dedim. ve koskocaman bir NEGATıF 0.14 bu ay altı ay oldu negatif sonucunu alalı.ilkönce çok üzüldüm bacaklarım bile titredi.ama şimdi sadece üzgünüm.birde birsürü süreç beni bekliyor preseedle de olmadıya bir sorun vardır diye düşünüyorum. ve bu yola yeniden giriş yapmaya hazırlanıyorum.neyse hayırlısı allahtan umarım diğer arkadaşlardan güzel haberler gelir.sevgiler...

ne diyebilirim ki............sadece sizi çok iyi anladığımı söyliyebilirim.yola devam........bir dahaya inşallah

merhaba arkadaşlar.ne yazıkki kan değerlerim dün ve bugünde yüksek çıktı.e2 im 9000 lerdeymiş.yani yumurtatoplanmadan ve transfer yapılmadan tüp bebek tedavim sonlandı.doktor 1 ay bekleyelim,martta tekrar başlarız diyo.diğer taraftan kalıtsal hastalık için yaptırdığım test sonucunda taşıyıcı olmadığım çok şükür belli oldu.bugün hem iyi hemde kötü haberler aldım,anlıyacağınız...neyse vardır herşeyde bir hayır.size bir şey sormak istiyorum,kullandığım iğneler yüzünden bir sürü yumurta oluştu.acaba bu dönemde normal yolla hamile olma şansım var mı?şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.kan değerlerim yüksek çıktığı zamanda verdiğiniz moraller için hepinize şükranlar..

Gukem ben de çok üzüldüm o anı ve piskolojisini ben de yaşadım ama sağlıklı bir çiftin bir ayda gebelik elde etme şansının %25 olduğunu biliyorsun. Tedaviye başlayana kadar preseed+ovülasyon testleri devam et, şansını her ay yüksek tut olur karamsar olma senin de fazla bir geçmişin yok bu konuda ama ne düşünüyorum biliyor musun ? kapsamlı bir rahim filmi veya histeroskopi çektirebilirsin rahimden tam emin olmak lazım, sonra hormon testlerin bunların ışığında gerekirse preseed +ovülasyon testi veya tüple yola devam edebilirsin. Yoksa rahimde düzeltilmesi gereken bir şey varsa her ay hüsran yaşayabilirsin. Benim durumumda doktorum bir doğum geçirdiğim için ve sonrasında bugüne kadar yaptırdığım yani doğumdan sora 4.5 sene dir sürekli6 ayda bir jinekoloğuma düzenli gittim ve rahim içi konusunda bir şüphesi yoktu yani demek istediğim ben de 7 ay uğraşmıştım herşey normal olmasına rağmen. Moralini bozma sağlam adımlarla ilerle.

watersciğim öncelikle ilgin için teşekkür ederim.tedaviye hemen reglinin 3. günü başlıyacağım işallah.ama preseed ve ovülasyon testine de devam tabi:)
evet haklısın ben işe tersinden başladım sanırım.hiç rahim filmi çektirmedim.belki de tüplerde sorun var kimbilir... ama fsh yüksek tabi bunu biliyorum. e2 yumurta kalitesi sanırım o iyi 50 ti bu ay tahlilde öyle çıkmıştı.klomen kullandım yumurta vardı ovülasyon testinde.demek istediğim sorun sanırım rahime giden yolda.hazır sömestri tatili giriyorken bu süreçte iyi bir tedavi görmeye hazırlıyorum kendimi...
ben bekarken bir kez 35 yaşında gittim jinekoloğa o da kendi merakımdan acaba bir sorunum var mı diye ve yoktu. ondan sonra hiç gitmedim.evet ben kendimi bu anlamda tanıma adına geciktim cidden. insan çocuk derdine düşmeyince umrunda olmuyor bazı şeyler. dediğim gibi bu konuda sizlerle tanışana kadar hiç bir şey bilmiyormuşum cidden.sevdiler...

ay o kadarcık boyuyla el mi salladı annesine? maşallah darısı tüm iateyenlere inşallah boshayallersmile
arkadaşlar Gr I X 1 ne demek, embriyo resimlerinden kalite anlaşılır mı?
canım galina grade 1 demek X1 de acaba 1 tane mi demek? neyse anladığım 1. kalite bir yumurtan var. hayırlısı olsun miniğin sımsıkı tutunsun inşallah :Saruboceq:

inşallah bir sonraki sefere. taşıyıcı olmaman da çok güzel haber a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…