38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaşlar Herkese Merhaba,

Deniz Bulut bugün test yaptıracaktı bence test yaptırdıktan sonra siteye girip yazar herhalde güzel bir haber alalım bugün inşallah. Sonra sıradaki arkadaşlardan birer birer haberlerini alalım.

Kar'ı çok severim ama Herada'nın dediği gibi Allah zorda olanlara kolaylık versin, ben de böyle havalarda evi aşı olmayanları buz gibi odalarda oturanları düşünürüm. Onlara da bilenler, yakınlarında olanlar yardım ediyordur inşallah..

Benim de tül açık sabahtan beri 9 civarı yağmaya başladı şimdi kaldırımlar, yeşillikler, ağaçlar, arabların üstü ince bir tabaka ile kaplandı, ama kartopu oynayacak kıvama gelmedi, gelse aşağı parka ineceğiz. ince tipi şeklinde devam ediyor.

Herkese güzel bir gün dilerim. Evde olacağım ara ara girip bakacağım DenizBulut'u merak ediyorum.

Karamel'cim sen her cumartesi çalışıyorsun galiba, hafta sonu bir günün kalıyor zor işin be arkadaşım, Allah kolaylık versin.

Erverdi, Hülya, Gukem, Esterya, Herada, Melinayda, Patikler, yeni katılan arkadaşımız Asuman, Deniz Bulut, Karamel ve şu anda adı hatırıma gelmeyen arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum..

Esterya'cım Merhaba,

Kandaki hormon testinin sonucu çok iyi üçbinin üzerinde, yai ile ilgili riski sen değiştiremezsin zaten o okadar önemli değil, serbest betahcg düşmesi gerekiyor zaten bence sonuçların çok çok iyi, ense pilisini de ölçsünler, zaten bu değerler gidişatın iyi olduğunu gösteriyor. Bence amniyoya gerek kalmayacak. Çok sevindim hayırlı olsun.

valla rakamların ne ifade ettiğini bilmiyorum ama inşallah amniyosenteze gerek kalmaz fakat bu doktora bağlı birşey bazısı bu testleri ve detaylı usg yi yeterli görüyor. Bazısı direk 35 yaş üstü yapıyor. O yüzden isterlerse de sakın strese girme.

evet canım ben her cumartesi çalışıyorum ve çok zor oluyor. Allahtan istanbul da evsizler tek tek topladı , tıbbi muayeneleri ve bakımları yapıldı sıcacık yerlere yerleştirildi.

Tabi bu herşey değil evi soğuk olan yakacak kömürü odunu olmayana Allah kolaylık versin. Dışarıdaki börtü, böcek,kuş,kedi, köpek ((

Böylede düşününce insanın hiç bir şeyden zevk alası gelmiyor.

Eğer dedikleri gibi kar yağarsa hava kırılır ve sende uzatmamak kaydıyla orman yürüyüşünü yaparsın.

Deniz Bulut'u bende çok merak ediyorum. Melilayda'nında bugündü değil mi?

Esterya'cım, bu değerleri ben de bilmiyorum henüz ama bu konuları bilen Waterss'ın dediklerine göre maşallah diyeyim. ınşallah amniyo demezler ama Karamel'in dediği gibi bazı doktorlar 35 yaş üzerinde standart olarak amniyo istiyorlar diye ben de biliyorum. Bu değerlerle inşallah gerek kalmaz, keyifli bir hamilelik olsun.

Waterss'çım, sen nasılsın arkadaşım, kontrol tarihine az kalmış olması lazım. Güzel haberlerin devamını diliyorum tüm kalbimle.

Deniz Bulut en son testi pazar günü yapacağını yazmıştı. Umuyorum bugün haber alırız ondan, o kadar kesin gözüyle bakıyorum ki olumlu haber alacağımıza ondan, inşallah. Ben de aralarda uğrar bakarım.

Karamel'cim, sana da kolaylıklar diliyorum arkadaşım. Evet, cumartesi günleri çalışmak çok zor olmalı. Şu senin nazlı bebişler gelsin de, hayırlısıyla çalışmayacaksın diye hatırlıyorum. ınşallah, hayırlısıyla.

Aralarda girip, müjdeli haber görmeye çalışıcam ben de. Sevgiler, kolaylıklar herkese.

Aslında bence Deniz Bulut, testi Salı günü yapsın. Çünkü adet döngüsü Salı imiş, aşılamada erken adet olunacak diye birşey yok ki.

Ben aşılamayı da, normal denemeyi de klomen + ovitrelle ile yaptım dolayısıyla kendi denediklerimizde adet tam gününde geldi , demek ki diyorum aşılamada erken olacak diye birşey yok.

Herada'cım iyiyim sağol..ben kendimi iyi hissediyorum göğüsümde belli zamanlarda hassasiyet artıyor, hafif akıntı hepsi bu 26 Ocak Salı kontrolüm var, inşallah içeride büyüyürdur bebişim. Az önce kızımla parka indik dilinden kurtulmak için 1-2 cm kar olmuş biraz kartopu oynadık ama öyle çok kartopu yapacak kar tam yok ama yinede çok mutlu oldu, hava çok soğuk bazı yerler buz tutmuş evin önünde zor yürüdük sonra bakkala uğrayıp gofret ve salep aldık şimdi onları içip gofret yiyip kar seyrediyoruz ben de KK ya bakıyorum.Senin nasıl gdiyor, yumoşlarını büyüt güzel güzel yumoşlar olsunlar..

şimdi gördüm girdim kızlar.biraz kaynatmışsınız.sonuç değerlerini anlamıyorum ama arkadaşlar iyi d
emişler. inşallah bundan sonrası da iyi gider esterya.meşguliyet dersen eh işte .zorla ne kadar olursa.karnı tok iken birine yemek yedirmek gibi bir şey.işte.ya da istemediğin birşeyi yemek zorunda olmak gibi birşey.ilaç niyetine yani..olduğu kadar artık.dr girdimi eve olmuyor arkadaş...kafam bu aralar karışık pek de girmiyorum kızlar.eskisi gibi döneceğim gayret ediyorum.hoşçakalın.deniziz ben de merak ediyorum.inşallah kan vermiştir.bize müjdeler..

erverdim cnm bende cok keyifsizim bende tuhaf bir halim var , kendimden sıkılmaya basladım walla...

waterscim yazdıklarını okudum insallah cuma da ense pilisi iyi cıkarda icim rahatlar nedense amiosentez bana kabus gibi geliyor

kızlar çıktım arkadaşımla kahve içtim geldim. canım test yaptırmak istemedi. ben olmadığından % 100 eminim. göğüs-kasık ağrısı olmadığı gibi vajinal kuruluk da var. sanırım progesteron nedeniyle adetim gelmiyor. yarından sonra keseceğim. eminim salı-çarş gelir. belki yarın sizler için test yaptırırım üşenmezsem ama ben eminim. herada canım senin ümitlerini kırmak istemezdim ama yok canım. inşallah hayırlıysa başka aya.
esterya inşallah sonuç güzel çıkar. dr amniosentez isterse de korkma. canın hiç acımıyormuş ve allah korusun düşük riski de çok düşük. inşş gerek kalmaz tabii.
kızlar ben 2-3 gündür çok sık tuvalete çıkıyorum (bağırsaklar nedeniyle) ve gazım da var. nedir bu yaaa oldum. günde 1 bardak hayıt tohumuna başlamıştım. ama onu önceden de içmiştim birşey yapmıyordu. bir de buğday çimi tableti içiyorum. internetten yabancı sitelerden okudum. böyle yan etkisi olabiliyormuş. vücut temizlenip kirli maddeleri attığı için. dinlenin ve bol su için yazıyor. fsh için işe yarar mı bilmem ama vücut için gerçekten yararlı galiba. :içelim:

Ohhh..iyi yapmışsın ne keyifli olur öyle arkadaşla çıkıp laflamak. Canım progesteronu kes bakalım o zaman yarın test yaptırma bekle bari. O testi yaptırmak da çok gıcık bir şey en güzeli gelmediğini görmek. Senin için nasıl rahat ederse öyle yap derim ama progesteronda etkiler tabi. Doğal yolla yumurta çatladığı zaman luteal faz 14 gün sürer ve 15. gün kanama başlar. Ama çatlatma iğnesi ile çatlatıldığında bilmiyorum. Hayırlısı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…