Kızlar Merhaba uzun suredir girip yazamadım..
ben ikili test sonuclarımı aldım
yas riski 1/172
kan akındıgı tarihteki risk 1/3444 cıkmıs
haftaya yapılan ense kalınlıgı testi ile birlikte degerlendirilecekmis bu sonuclar..
free betahcg de 23 cıkmıs, 50 den dusuk cıktıgında erkek olur gibi bir inanıs var ama ne kadar dogru bilmiyorumn. Sanirim cuma gununku ayrıntılı usg de ogrenecegiz cinsiyetini :)
ama su anda en onemli konu saglıklı olması , umarım aminyosentez istemezler cunku cok korkuyorum
Kızlar Merhaba uzun suredir girip yazamadım..
ben ikili test sonuclarımı aldım
yas riski 1/172
kan akındıgı tarihteki risk 1/3444 cıkmıs
haftaya yapılan ense kalınlıgı testi ile birlikte degerlendirilecekmis bu sonuclar..
free betahcg de 23 cıkmıs, 50 den dusuk cıktıgında erkek olur gibi bir inanıs var ama ne kadar dogru bilmiyorumn. Sanirim cuma gununku ayrıntılı usg de ogrenecegiz cinsiyetini :)
ama su anda en onemli konu saglıklı olması , umarım aminyosentez istemezler cunku cok korkuyorum
Arkadaşlar Herkese Merhaba,
Deniz Bulut bugün test yaptıracaktı bence test yaptırdıktan sonra siteye girip yazar herhalde güzel bir haber alalım bugün inşallah. Sonra sıradaki arkadaşlardan birer birer haberlerini alalım.
Kar'ı çok severim ama Herada'nın dediği gibi Allah zorda olanlara kolaylık versin, ben de böyle havalarda evi aşı olmayanları buz gibi odalarda oturanları düşünürüm. Onlara da bilenler, yakınlarında olanlar yardım ediyordur inşallah..
Benim de tül açık sabahtan beri 9 civarı yağmaya başladı şimdi kaldırımlar, yeşillikler, ağaçlar, arabların üstü ince bir tabaka ile kaplandı, ama kartopu oynayacak kıvama gelmedi, gelse aşağı parka ineceğiz. ince tipi şeklinde devam ediyor.
Herkese güzel bir gün dilerim. Evde olacağım ara ara girip bakacağım DenizBulut'u merak ediyorum.
Karamel'cim sen her cumartesi çalışıyorsun galiba, hafta sonu bir günün kalıyor zor işin be arkadaşım, Allah kolaylık versin.
Erverdi, Hülya, Gukem, Esterya, Herada, Melinayda, Patikler, yeni katılan arkadaşımız Asuman, Deniz Bulut, Karamel ve şu anda adı hatırıma gelmeyen arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum..
Selam Kızlar,
Hülya'cım, sana da çok teşekkür ederim arkadaşım. ınşallah arka arkaya güzel haberler veririz artık birbirimize.
Bu havalarda hep dışarıda işi gücü olan, evini yavrularını ısıtamayan ya da hastası olan insanlar geliyor aklıma. Allah herkesin yardımcısı olsun. Karamel'cim güzel diyorsun, inşallah kolaylıkla eve dönersin bugün de ben vallahi burnumu bile dışarı uzatmak niyetinde değilim. Bir de dün gece sevgilime, kar tutarsa, romantik bir orman yürüyüşü sözü vermiş bulundum, ne halt edicem bilmem, galiba üşütmemem lazım diyerek ikna ederim, inşallah yani.
Deniz Bulut'u merak ediyorum ben de, güzel haberini okuyucam diye girdim bugün, inşallah diyeyim. Erverdi'cim, Melilayda, Hülya, Gukem, haydi kızlar güzel haberler okuyalım artık.
Asuman galiba uzun protokol uygulanıyor sana, anladığım kadarıyla şubat ayında başlıyor tedavin. Aklına ne takılıyorsa arkadaşım, bence doktoruna sormalısın. Ben de lucrin kullanıyorum ama bambaşka bir protokol için. Ne olur doktoruna sor ve cevap seni tatmin edene kadar soru sormaya devam et canım. Bu tedaviler hem maddi hem de manevi yeterince yoruyor insanları, bir de uzaktasın, haberleşme sorun olmasın. Doktorun içini rahatlatacak yanıtları verecektir sana.
Görüşürüz arkadaşlar, kendinize iyi bakın.
Esterya'cım, bu değerleri ben de bilmiyorum henüz ama bu konuları bilen Waterss'ın dediklerine göre maşallah diyeyim. ınşallah amniyo demezler ama Karamel'in dediği gibi bazı doktorlar 35 yaş üzerinde standart olarak amniyo istiyorlar diye ben de biliyorum. Bu değerlerle inşallah gerek kalmaz, keyifli bir hamilelik olsun.
Waterss'çım, sen nasılsın arkadaşım, kontrol tarihine az kalmış olması lazım. Güzel haberlerin devamını diliyorum tüm kalbimle.
Deniz Bulut en son testi pazar günü yapacağını yazmıştı. Umuyorum bugün haber alırız ondan, o kadar kesin gözüyle bakıyorum ki olumlu haber alacağımıza ondan, inşallah. Ben de aralarda uğrar bakarım.
Karamel'cim, sana da kolaylıklar diliyorum arkadaşım. Evet, cumartesi günleri çalışmak çok zor olmalı. Şu senin nazlı bebişler gelsin de, hayırlısıyla çalışmayacaksın diye hatırlıyorum. ınşallah, hayırlısıyla.
Aralarda girip, müjdeli haber görmeye çalışıcam ben de. Sevgiler, kolaylıklar herkese.
waterçım afiyet olsun
karamelim datlım özledim seni :)
kızlar çıktım arkadaşımla kahve içtim geldim. canım test yaptırmak istemedi. ben olmadığından % 100 eminim. göğüs-kasık ağrısı olmadığı gibi vajinal kuruluk da var. sanırım progesteron nedeniyle adetim gelmiyor. yarından sonra keseceğim. eminim salı-çarş gelir. belki yarın sizler için test yaptırırım üşenmezsem ama ben eminim. herada canım senin ümitlerini kırmak istemezdim ama yok canım. inşallah hayırlıysa başka aya.
esterya inşallah sonuç güzel çıkar. dr amniosentez isterse de korkma. canın hiç acımıyormuş ve allah korusun düşük riski de çok düşük. inşş gerek kalmaz tabii.
kızlar ben 2-3 gündür çok sık tuvalete çıkıyorum (bağırsaklar nedeniyle) ve gazım da var. nedir bu yaaa oldum. günde 1 bardak hayıt tohumuna başlamıştım. ama onu önceden de içmiştim birşey yapmıyordu. bir de buğday çimi tableti içiyorum. internetten yabancı sitelerden okudum. böyle yan etkisi olabiliyormuş. vücut temizlenip kirli maddeleri attığı için. dinlenin ve bol su için yazıyor. fsh için işe yarar mı bilmem ama vücut için gerçekten yararlı galiba. :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?